- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Yakın zamanda yanmadım hiç o yüzden yok ama 2 gün ard arda falan değil 1 günde yanıyorum, 1 günü geçtim o 1 günde ancak 2 saat güneşte durup yanıyorum, günlerce acısını çekiyorum, fazla fazla beyaz tenliyim o yüzden sanırım çok kötü bir durum ..
Hoş geldin sefalar getirdin canım ne güzel zayıflamışsın takım konusunda da tecrübelisin ben aslında tam okumadan atladım cuma yarışmalarına maksat eğlence yarışma bahane fakat birbirimizi motive etmemiz açısından çok güzel cuma yarışmalarında paylaşım yapan bilgilendiren emek harcayan herkese çok çok tşkler hep birlikte çok güzel zayıflarız inş
benim şimdi yürümem lazım sırt çantama verdiğim kiloları koyup yürüyeyim müziklemi yürüsem yoksa yabancı dizilerimimi izlesem karar veremedim neyse gelince paylaşırım
Kilomu yazmayı unutmuşum :)
Şuanki kilom: 72,7
Hedef kilom şimdilik: 65 :)
Boyum: 1,68
ben de yanmamak için uğraşıyorum hastalığım dolayısı ile sürekli güneşten kaçarım esmer tenli olduğum için rüzgar bile beni yakar
sol kolum sağ kolumdan esmerdir araba kullanırken bile yanıyorum yok böyle bişey
burada arkadaşların önerileri ile başladım yabancı dizilere özellikle savaş ve tarih dizilerinin hemen hepsini izledim
önerilerin varsa sevinirim şu ara baby daddy izliyorum biraz değişiklik olsun diye o minik bebiş çok şeker:))
ve saçma bişey yaptım.
dünden beri canım bisküvi istiyor bimde Hollanda waffel diye bişey var küçük waffel gibi arası kremalı falan 8 yada 10 adet bişey. ondan aldım veeee kahvenin yanında 1 tane yiyeceğim diye başlayıp hepsini yedim(
sabah omlet
öğlen onları yedim
başka bişey yemedim amaaaa oldu işte hemde perşembe günü...
akşam da bişey yemesem ve spor yapsam ancak yarın eksiyi görürüm öyle yapıcam akşam salatalık marul falan başka bişey yemeyeceğim....
ama çok uzun zamandır yemedim dayanamadım inanın...
lugeçmiş olsun canımsenin rahatsızlığın ne, banada yasak güneş lupus hastasıyım
lu
pus hastası ne demek canım ya bu yaşımdayım duymadım çok geçmiş olsun
bende hayatımda ilk defa geçen sene tanıştım kendisiyle, sistemik bi hastalık çeşitli organlara vurabiliyormuş benimde kan değerlerimi etkiliyor trombositlerimi düşürüyor. teşekkürler
nasıl anladın belirtileri neydi. nasıl teşhis ediliyor. güneşe çıkmamak mı gerekiyor ilaç tedavisimi var???
Geldigimde bütün mesajlara aynı anda cevap vermeye çalışıyorum tek tek çok zor oluyor malum çok aktif bu aralar takım :)) diyet kelimesini hayatımızdan çıkarmamız lazım zaten. Çünkü diyet yapıyorum diyince bozmak için bahane arıyoruz kendimize:) kendine izin verdigin günlerin olmalı zaten her zaman o psikolojiyle yaşayamazsın. O günlerde menünü buraya yazma mesela. Ben salı günü kaçamak yapmıştım ama o gün kendimi izinli olarak düşündüm niye dikkat etmedim stresine girmedim, zaten vücut bi yerden sonra yeme şekline de alışır.İzumi aradan bana verdiğin cevapları seçecektim ama çok üşendimEvet bu aralar kendimi çok sıkıyorum diyetteyim şunu yemiyim diyetteyim şunu yapıyım falan çok bunaldım. Haklısın yeni üye geldikçe benim için zor oluyor o yüzden kendi kendime torpil yapıp üye alımını durdurayım dedim Bu hafta çok kişi sarı kart alacak gibi duruyor akılları başlarına gelir artık o mesajlarını bildirmeyenlerin
Hayır yani çok mu zor anlamıyorum ki bi mesaj atmak? Mesaj atmayı geçtim buraya bile yazmayan var. Buraya yazanları da kabul ettim bu haftalık. Mesela SA mesaj atamamış telefondan buraya yazmış onu not ettim. Sweet bir defa takıma yazmıştı onu da not ettim. Ben uğraşıp kendimi parçalıyorum mesaj atın diye hala atmayan oluyor.
Kim evleniyorr :)) çok aktifsin bi sürü şeyle ugraşmışsın bi gün içinde :))aynı boydaymışız noracım hedeflerimizde aynı hadi bakalım hep birlikte ulaşalım tşkler yürüyüş bitti duşta bi,de kese yaptım offf yanaklar heidi gibi oldu annemin çay saati gelmiş çay içiyorum şimdi hala acıkmadım bugünkü yemekte basit yalancı avunya mantısı yapacağım kına gecesi çıktı bide akşam birazda orda zıplarımthe borgias ı izledim sıkılmayayım diye 10 dk da tiffany pa pa pa pa pa pa
saçımı bi tarayabilsem yorulmuşum terziye gidip geleceğim çay bitince
Sevgiliyle eşle vakit geçirmek çok güzel bi şey, hele yemek yemeyi ikinizde seviyorsanız, birlikte bi şeyler yemek en güzeli ama çok uymamak lazım hm, aman sakın :))Aynen öyleydim izumi, eşim de yemek yemeyi çok seviyor, ikimizin birleşmiş halini anlatamam, hele dikkat etmiyorsak vay halimize
Yakın zamanda yanmadım hiç o yüzden yok ama 2 gün ard arda falan değil 1 günde yanıyorum, 1 günü geçtim o 1 günde ancak 2 saat güneşte durup yanıyorum, günlerce acısını çekiyorum, fazla fazla beyaz tenliyim o yüzden sanırım çok kötü bir durum ..
Süper olmuş serates, seni destekler ama 3000 kalori çok fazlaymış aman sen uyma eşine çok fazla :))eşimde diyete başladı çok mutluyum artık beni kimse tutamaz. sürekli kalori hesabı yapıyor..
gerçi onun koyduğu hedef için günlük alması gereken kalori 3000 :)))
düşünün nasıl yediğimizi:)))
benim hedefim içinse almam gereken kalori 573
akşamları bişey yemiyor o beni çok mutlu ediyor çünkü bazen bende dayanamıyordum.
Dexter izleyin ben izleyemiyorum siz izleyin:)) korku seviyorsanız amerikan horror story i tavsiye ederim ekimde yeni sezonuda başlıcak :)hmmm onu izlemedim ben de canım her tür izlerim genelde fakat The Tudors beni çok etkilemişti-The Borgias desen öyle cesareye aşıktım resmen ama sezon finalini hemen yaptılar şu an White Quin izliyorum Under the dome oda güzel lost tarzı bi dizi
True Blood var lsitem çok kabarık ama artık sadece spor yaparken izleyeceğim
Uzun zamandır yemedigin için olabilir canım, senin son menülerinde kaçamaksızdı, canın çok tatlı bi şey yemek istemiş demek ki. Arada canın istediginde çok az tatlı şeyler ye istiyorsan bi anda böyle fazla yemezsin o zaman?ve saçma bişey yaptım.
dünden beri canım bisküvi istiyor bimde Hollanda waffel diye bişey var küçük waffel gibi arası kremalı falan 8 yada 10 adet bişey. ondan aldım veeee kahvenin yanında 1 tane yiyeceğim diye başlayıp hepsini yedim(
sabah omlet
öğlen onları yedim
başka bişey yemedim amaaaa oldu işte hemde perşembe günü...
akşam da bişey yemesem ve spor yapsam ancak yarın eksiyi görürüm öyle yapıcam akşam salatalık marul falan başka bişey yemeyeceğim....
ama çok uzun zamandır yemedim dayanamadım inanın...
Çok hafif beslenmişsin canım, güzel olmuş menün :)menümüde yazayım
sabah 1 saatlik yürüyüş ardından
kahvaltı: 1 tane haşlanmış yumurta, azcık sucuk
salatalık, penir, iki çatalcık tereyağı- bal
1 dilim ekmek
öğlen: 1 elma , form çay
akşam:çok az et sote,1 dilim ekmek ve yogurtlu kereviz salatası
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim içeye devam
En iyisi hiç almamak sanırım, gözünün önünde olmadıgında daha iyi dikkat ediyorsun.biliyorum onu yuvarlak incecik kahverengi bende çok severdim eskiden artık eve sokmuyorum bisküvi çikolata market harcamam düştü valla neyse ben çıkıyorum kızlar cici bakın kendinize
Kullanıcı kontrol panelinden mi düzenleniyor acaba onlar. Ben tablet ve telefondan girince onlar çıkmıyor onu biliyorum ama laptop ya da masaüstü bilgisayardan giriyorsan çıkması lazım.bişey sorucam size ben şu alttaki resimleri gülen ağlayan kızan falan bazen kullanabiliyorum bazen kullanamıyorum bunun bir ayarı var da ben değiştiriyor muyum acaba. nasıl kullanabilirim o yüzleri ifadeleri..
Çarşamba çok yogun oluyor demiştin zaten kolay gelsin canım 8 e kadar ders dinlemek çok zor bi şeykızlar dün dersim 8 de bitti patlıyacaktık artıkdün menüm iyiydi ama bugün kaçamak oldu
Çok bi şey yememişsin canim muhtemelen çok yogun bi günün oldugu için diye düşünüyorum.dünkü menüm
2 dilim ekmek, domates, salatalık, peynir, yeşil çay
çilekli maden suyu
1 karışık tost, çay
1 fincan kahve, 2 etimek, çeyrek haşlanmış mısır
Canım yacanım kan değerlerim çok düşmüştü vücudumda morarmalar burun kanaması vs. oluyordu . doktora gıttım bi suru test yaptılar uzunnn bi araştırmadan sonra bu teşhisi koydular. kortizon tedavisi gördüm, evet güneş hastalığı tetikliyo koruyucu kremle cıkıyorum dışarı mumkun olduğunca direk temastan kaçınıyorum.
bugün perşembe ve ben kaçamak yaptım 2 gündür iyi idare etmiştim oysaki
bugünkü menüm
sabah: 1 ev yapımı poğaça, 1 dilim kepek ekm., 1 tatlı kaşığı pekmez, yeşil çay
ara: çay
öğle: börek, çorba, un helvası (öğle yemeğim yemekhaneden)
ara : frambuazlı pasta
akşam: 4 y.k makarna, közlenmiş patlıcan(yarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?