Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cevap yazarken yoruldum valla :)) ders çalışırken bu kadar yorulmuyorum :) menümü yazıyorum hemen bende :
Sabah: 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay, 3tane mavi yeşil light bisküvi
Ara: 1 mandalina 3 fındık
Öglen: patatesli, bezelyeli bi yemek vardı yemekhanede:)) adını bilmiyorum. Salata, ayran ve çorbayla onu yedim
Akşam: ıspanak yemegi, salata, çorba
Ara: 1 fındık, sütlü kahve
Çantamda 1 mandalina var ders çalışken eger canım bi şey isterse onu yemeyi düşünüyorum.
Su: 1,5, 2 litre kadar içtim
Spor: net bi şey yapmasam da okulda yürüyorum, merdiven çıkıyorum böyle yapmaya çalışıyorum.

sanırım öyle oldu

çatlaklar için burdaki tarifi uygulamayı düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html

Bence de uymamak lazım daaa

Yanmak yanlış kelime oldu belki izumi, haşlanıyorum resmen kıpkırmızı oluyorum, kızarıklığı geçince beyaz kalıyorum tekrar ama bildiğin kırmızı oluyor yani

Evet hedefler boylar aynı :) peki sen 65'ten sonrada vermeyi düşünüyor musun açıkcası ben 65'e düşersem öpüp başımı koyarım :) çünkü 65'i şimdiye kadar hiç görmedim tartıda 66'ya kadar düştüm ama sonra bir kısmı geri geldi 65'e inebilirsem sankı yeterli olacak gibi geliyor bana.

SABAH
1 paket limonlu eti form

Ara: 2'si bir arada nescafe

ÖĞLE
1 kase çorba
2 küçük biber dolması
2 kaşık yoğurt

Ara: 2'si bir arada+1 mandalina

Akşam
Peynir+Salata
1 yeşil elma

SPOR: 1 saat tempolu yürüyüş.

antiona, çatlaklar için olan kürü bende uygulucam bakalım bir işe yarayacak mı? kilo alıp vermekten her yerimde çatlak oluştu

sanırım öyle oldu

çatlaklar için burdaki tarifi uygulamayı düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
İşe yarıyor mudur ki acaba, sen hemen uygulamaya başlıcak mısın? Eger işe yarıyorsa bende denemek istiyorum.
Bence de uymamak lazım daaa

Yanmak yanlış kelime oldu belki izumi, haşlanıyorum resmen kıpkırmızı oluyorum, kızarıklığı geçince beyaz kalıyorum tekrar ama bildiğin kırmızı oluyor yani
Bende esmerleşiyosun falan sandım. Ama normal degil mi o, beyaz tenli insanlarda kızarmalar hep oluyor (

Kahvaltı yapmıyor musun canım sabahları? Menün çok güzel, akşam acıkmadıysan çok güzel bi menü olmuş :))

Son düzenleme:
antiona, çatlaklar için olan kürü bende uygulucam bakalım bir işe yarayacak mı? kilo alıp vermekten her yerimde çatlak oluştu

Aynen canım benim de öyle.geçende konuştuk geçmiyor diyor herkes. Bu kür işe yararsa, bekliyorum sizden yorumlarınızı.

Kizlar help help cepten gitmiyo mesajlarim niye geldimki ben annemin arkadasinin komsusunun kizi cumleye gel cok skci ins cabuk doneriz menumu eve gidince kopyalayip yapistirayim worde her lokmami kaydetmistim benim icin de rahat oluyor inceleme acisindan ins bu kez gelir gelmezse evde grsrz

Sanirim becerdim aferim bana simfilik 65 canim gerisine bakariz ben unv de 63 tum idealdi benim icin once seksen altina inimde

bende hayatımda ilk defa geçen sene tanıştım kendisiyle, sistemik bi hastalık çeşitli organlara vurabiliyormuş benimde kan değerlerimi etkiliyor trombositlerimi düşürüyor. teşekkürler
Gecmis olsun canim
Ne hastaliklar var diyetini de ozel yapmalisin bence

Aynen canım benim de öyle.geçende konuştuk geçmiyor diyor herkes. Bu kür işe yararsa, bekliyorum sizden yorumlarınızı.

Kilo verdikten sonra bir de bu sorunlar çıkıyor başımıza, çatlaklar, sarkma vs. neyse bi kilomuzu verelimde o sorunlarla da sonra uğrasırız artık ::) ama ben bunu yınede bir denemek ıstıyorum olursa olur olmazsa birsey kaybetmem zaten :)

not aldım dizileri hepsini izleyeceğim tudors ben de izledim çok sevdim. diğerlerini de izleyeceğim.
Karsilikli dizi tavsiyesinde bulunuruz esinin baslamasina cok sevindim birlikten kuvvet dogar dextera nedense iki yildir baslayamadim sukur basladi az doktirim bari gelmisken

Kahvaltı yapmıyor musun canım sabahları? Menün çok güzel, akşam acıkmadıysan çok güzel bi menü olmuş :))

Aslında normalde yapardım düzenli olarak ama son 1-aydır erken kalkmamak ıcın :) form bısküvi ile geçiştiriyordum ama artık düzenimi oturruktan sonra yapmaya çalışıcam.

herkese iyi akşamlar kızlar, ben çıkıyorum, mesaj sayısını takıma alındıktan sonra mı kaptana bildirmeliyim, yoksa bugünden itibaren bildireyim mi? yardım please :))

geçmiş olsun canımsenin rahatsızlığın ne, banada yasak güneş lupus hastasıyım
sagol canim ben bibolar hastasiyim duygu durum bozuklugu da deniyor psikiyatrik bi hastalik cesidi duygularimiz dengesiz catherine zeta jones ve nurseli idiz de ayni hastaliga sahipler bize tum duygularin asirisi yasak uzuntu heyecan vs ayrica bahar aylari bizler icin tehlikeli ve tabiki guneste gezmek seker tansiyon hast gibi birsey duzenli ilacimizi kullanirsak ve kontrollerimizi duzenli yaparsak sorun yok kisaca boyle
bu arada masaya cerez ve meyvesuyu geldi bajmadim bile aferim bana

Allah mutlu etsin tum gencleri bide gecen bi soz okumustum cok hosuma gitmisti ey turk kizi ister caz dinle ister rap ister blues ister pop kina gecende yuksek yuksek tepeler calacak

benimde bir de üstüne şimdi yeni yeni çatlaklar oluşuyor izumii ben yarından itibaren uygulamaya başlıycam bakalım gelişmelerden haberdar ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…