Geldigimde bütün mesajlara aynı anda cevap vermeye çalışıyorum tek tek çok zor oluyor malum çok aktif bu aralar takım :)) diyet kelimesini hayatımızdan çıkarmamız lazım zaten. Çünkü diyet yapıyorum diyince bozmak için bahane arıyoruz kendimize:) kendine izin verdigin günlerin olmalı zaten her zaman o psikolojiyle yaşayamazsın. O günlerde menünü buraya yazma mesela. Ben salı günü kaçamak yapmıştım ama o gün kendimi izinli olarak düşündüm niye dikkat etmedim stresine girmedim, zaten vücut bi yerden sonra yeme şekline de alışır.
Her akşam ve her sabah hatırlatalım mı ki takıma mesaj sayınızı bildirin diye, unutanlar oluyor sanırım hala sana mesaj atmıyorlarsa(
Kim evleniyorr :)) çok aktifsin bi sürü şeyle ugraşmışsın bi gün içinde :))
Sevgiliyle eşle vakit geçirmek çok güzel bi şey, hele yemek yemeyi ikinizde seviyorsanız, birlikte bi şeyler yemek en güzeli ama çok uymamak lazım hm, aman sakın :))
Bende çok kolay yanarım. Beyaz tenli insanlar daha zor yanar diye bilirdim ben halbuki, çok şaşırdım seninkolay yanmana.
Süper olmuş serates, seni destekler ama 3000 kalori çok fazlaymış aman sen uyma eşine çok fazla :))
Dexter izleyin ben izleyemiyorum siz izleyin:)) korku seviyorsanız amerikan horror story i tavsiye ederim ekimde yeni sezonuda başlıcak :)
Uzun zamandır yemedigin için olabilir canım, senin son menülerinde kaçamaksızdı, canın çok tatlı bi şey yemek istemiş demek ki. Arada canın istediginde çok az tatlı şeyler ye istiyorsan bi anda böyle fazla yemezsin o zaman?
Çok hafif beslenmişsin canım, güzel olmuş menün :)
En iyisi hiç almamak sanırım, gözünün önünde olmadıgında daha iyi dikkat ediyorsun.
Kullanıcı kontrol panelinden mi düzenleniyor acaba onlar. Ben tablet ve telefondan girince onlar çıkmıyor onu biliyorum ama laptop ya da masaüstü bilgisayardan giriyorsan çıkması lazım.
Çarşamba çok yogun oluyor demiştin zaten kolay gelsin canım 8 e kadar ders dinlemek çok zor bi şey(
Çok bi şey yememişsin canim muhtemelen çok yogun bi günün oldugu için diye düşünüyorum.
Canım ya(çok geçmiş olsun, çok zor bi hastalıga benziyor. Şimdi oluyor mu morarma falan?
Bence tatlı tatlıyı çagırır her zaman, beyaz unlu, şekerli gıdalardan fazla yemek açlıgı daha fazla arttırıyor diye düşünüyorum ben hep. Bilmiyorum sende de öyle mi oldu ki?
Sevgiliyle eşle vakit geçirmek çok güzel bi şey, hele yemek yemeyi ikinizde seviyorsanız, birlikte bi şeyler yemek en güzeli ama çok uymamak lazım hm, aman sakın :))
Bende çok kolay yanarım. Beyaz tenli insanlar daha zor yanar diye bilirdim ben halbuki, çok şaşırdım seninkolay yanmana.
aynı boydaymışız noracım hedeflerimizde aynı hadi bakalım hep birlikte ulaşalım tşkler yürüyüş bitti duşta bi,de kese yaptım offf yanaklar heidi gibi oldu annemin çay saati gelmiş çay içiyorum şimdi hala acıkmadım bugünkü yemekte basit yalancı avunya mantısı yapacağım kına gecesi çıktı bide akşam birazda orda zıplarımthe borgias ı izledim sıkılmayayım diye 10 dk da tiffany pa pa pa pa pa pa
saçımı bi tarayabilsem yorulmuşum terziye gidip geleceğim çay bitince
hoşgeldin canım bende yeniyim
İşe yarıyor mudur ki acaba, sen hemen uygulamaya başlıcak mısın? Eger işe yarıyorsa bende denemek istiyorum.sanırım öyle oldu
çatlaklar için burdaki tarifi uygulamayı düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
Bende esmerleşiyosun falan sandım. Ama normal degil mi o, beyaz tenli insanlarda kızarmalar hep oluyorBence de uymamak lazım daaa
Yanmak yanlış kelime oldu belki izumi, haşlanıyorum resmen kıpkırmızı oluyorum, kızarıklığı geçince beyaz kalıyorum tekrar ama bildiğin kırmızı oluyor yani
SABAH
1 paket limonlu eti form
Ara: 2'si bir arada nescafe
ÖĞLE
1 kase çorba
2 küçük biber dolması
2 kaşık yoğurt
Ara: 2'si bir arada+1 mandalina
Akşam
Peynir+Salata
1 yeşil elma
SPOR: 1 saat tempolu yürüyüş.
antiona, çatlaklar için olan kürü bende uygulucam bakalım bir işe yarayacak mı? kilo alıp vermekten her yerimde çatlak oluştu
Evet hedefler boylar aynı :) peki sen 65'ten sonrada vermeyi düşünüyor musun açıkcası ben 65'e düşersem öpüp başımı koyarım :) çünkü 65'i şimdiye kadar hiç görmedim tartıda 66'ya kadar düştüm ama sonra bir kısmı geri geldi65'e inebilirsem sankı yeterli olacak gibi geliyor bana.
Gecmis olsun canimbende hayatımda ilk defa geçen sene tanıştım kendisiyle, sistemik bi hastalık çeşitli organlara vurabiliyormuş benimde kan değerlerimi etkiliyor trombositlerimi düşürüyor. teşekkürler
Aynen canım benim de öyle.geçende konuştuk geçmiyor diyor herkes. Bu kür işe yararsa, bekliyorum sizden yorumlarınızı.
Karsilikli dizi tavsiyesinde bulunuruz esinin baslamasina cok sevindim birlikten kuvvet dogar dextera nedense iki yildir baslayamadim sukur basladi az doktirim bari gelmiskennot aldım dizileri hepsini izleyeceğim tudors ben de izledim çok sevdim. diğerlerini de izleyeceğim.
Kahvaltı yapmıyor musun canım sabahları? Menün çok güzel, akşam acıkmadıysan çok güzel bi menü olmuş :))
herkese iyi akşamlar kızlar, ben çıkıyorum, mesaj sayısını takıma alındıktan sonra mı kaptana bildirmeliyim, yoksa bugünden itibaren bildireyim mi? yardım please :))
antiona, çatlaklar için olan kürü bende uygulucam bakalım bir işe yarayacak mı? kilo alıp vermekten her yerimde çatlak oluştu
sagol canim ben bibolar hastasiyim duygu durum bozuklugu da deniyor psikiyatrik bi hastalik cesidi duygularimiz dengesiz catherine zeta jones ve nurseli idiz de ayni hastaliga sahipler bize tum duygularin asirisi yasak uzuntu heyecan vs ayrica bahar aylari bizler icin tehlikeli ve tabiki guneste gezmek seker tansiyon hast gibi birsey duzenli ilacimizi kullanirsak ve kontrollerimizi duzenli yaparsak sorun yok kisaca boylegeçmiş olsun canımsenin rahatsızlığın ne, banada yasak güneş lupus hastasıyım
İşe yarıyor mudur ki acaba, sen hemen uygulamaya başlıcak mısın? Eger işe yarıyorsa bende denemek istiyorum.
Bende esmerleşiyosun falan sandım. Ama normal degil mi o, beyaz tenli insanlarda kızarmalar hep oluyor(
Kahvaltı yapmıyor musun canım sabahları? Menün çok güzel, akşam acıkmadıysan çok güzel bi menü olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?