İşe yarıyor mudur ki acaba, sen hemen uygulamaya başlıcak mısın? Eger işe yarıyorsa bende denemek istiyorum.
Bende esmerleşiyosun falan sandım. Ama normal degil mi o, beyaz tenli insanlarda kızarmalar hep oluyor(
Kahvaltı yapmıyor musun canım sabahları? Menün çok güzel, akşam acıkmadıysan çok güzel bi menü olmuş :))
Bi dene bakalim faydadini gorursen bende kollarim icin deneyeyim
Bu arada dexterın finalini izleyen var mı ?
Çok harika bir bitiş olmadı ama üzüldüm ya bitmesine..
selam kızlar beni de aranıza alırmısınız
umarım buradan takip edersem ne yediğimi kendimi frenleyebilirim bugün yediklerimi söylemesem daha iyi
yarın itibariyle diyete başlıyorum hedefim 50 civarlarına inebilmek şuan 59 kilodayım
bugün hiç giremedim kızlar çok üzgünüm. :/ internetim de problem vardı.
sabah: yarım poğaça
öğle: bir tabak mercimek çorbası ve 2 kaşık sebze yemeği.
Akşam okulda kendimi çok kötü hissettim her yerim ağrıyodu ve eve geldiğimde uyudum sanırım 6 saattir uyuyorum
akşam yemeği yemedim sanırım.
mesajlarımı ö.m den yarın atmaya başlasam olur değil mi?
selam kızlar beni de aranıza alırmısınız
umarım buradan takip edersem ne yediğimi kendimi frenleyebilirim bugün yediklerimi söylemesem daha iyi
yarın itibariyle diyete başlıyorum hedefim 50 civarlarına inebilmek şuan 59 kilodayım
bugün hiç giremedim kızlar çok üzgünüm. :/ internetim de problem vardı.
sabah: yarım poğaça
öğle: bir tabak mercimek çorbası ve 2 kaşık sebze yemeği.
Akşam okulda kendimi çok kötü hissettim her yerim ağrıyodu ve eve geldiğimde uyudum sanırım 6 saattir uyuyorum
akşam yemeği yemedim sanırım.
mesajlarımı ö.m den yarın atmaya başlasam olur değil mi?
kızlar evet bugün kilo bildirimi yapılıyor değil mi?
tartıldım tam 57.6 kiloyuumm
henüz kahvaltı yapmadım okulda yaparım diye düşünüyorum ve ayrıca bugün beden dersi var yani bol bol koşturucam
***3. TAKIM 328. ETAP***
SERATES(/ / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( 54/54/0/%0)
Pembepanter35 (53.1/53.1/0/%0) İzne ayrıldı
İzumi ( / / / )
Antonia ( / / /)
3. Takım ortalaması
Kızlar herkes bu liste üzerinde paylaşsın kilosunu. Saat 2 de eve gelicem o saate kadar bildirim yapmayanlar bildirim yapmadı sayılacak. Dün akşam uyuyakalmışım aslında bunları akşam diyecektim ama sabah demek zorunda kaldım.
Okula gidene kadar at agzina bi lokma bisey cnm metabolizman calismaya baslasin iyi derslerkızlar evet bugün kilo bildirimi yapılıyor değil mi?
tartıldım tam 57.6 kiloyuumm
henüz kahvaltı yapmadım okulda yaparım diye düşünüyorum ve ayrıca bugün beden dersi var yani bol bol koşturucam
Canım geçmiş olsun, çok bilmiyordum bende bu hastalıgı. Stres, üzüntü, heyecandan uzak durmak gerçekten çok zor bi şey.sagol canim ben bibolar hastasiyim duygu durum bozuklugu da deniyor psikiyatrik bi hastalik cesidi duygularimiz dengesiz catherine zeta jones ve nurseli idiz de ayni hastaliga sahipler bize tum duygularin asirisi yasak uzuntu heyecan vs ayrica bahar aylari bizler icin tehlikeli ve tabiki guneste gezmek seker tansiyon hast gibi birsey duzenli ilacimizi kullanirsak ve kontrollerimizi duzenli yaparsak sorun yok kisaca boyle
bu arada masaya cerez ve meyvesuyu geldi bajmadim bile aferim bana
Allah mutlu etsin tum gencleri bide gecen bi soz okumustum cok hosuma gitmisti ey turk kizi ister caz dinle ister rap ister blues ister pop kina gecende yuksek yuksek tepeler calacak
Hadi bakalım inşallah bi yararı olur. Kilo verdikçe yeni çatlaklar oluyor malesefbenimde bir de üstüne şimdi yeni yeni çatlaklar oluşuyor izumii ben yarından itibaren uygulamaya başlıycam bakalım gelişmelerden haberdar ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?