Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Normal de çok fazla acılı oluyor işte, ilk sezonu açtığımızda 3 saat çıkamamıştım denizden var ya acısından uykudan uyandım ikidebir kaç gün uyku uyuyamadım, sonrasında 2 saat durduk zaten 6 gibi gittik, onda bile yanmıştım, daha azı için de girmeye değmiyor, çıkasım gelmiyor zaten

Bu arada dexterın finalini izleyen var mı ?
Çok harika bir bitiş olmadı ama üzüldüm ya bitmesine..

selam kızlar beni de aranıza alırmısınız
umarım buradan takip edersem ne yediğimi kendimi frenleyebilirim bugün yediklerimi söylemesem daha iyi
yarın itibariyle diyete başlıyorum hedefim 50 civarlarına inebilmek şuan 59 kilodayım

ben izledim son sezonu ben pek beğenmedim finali de umduğum gibi değildi çok üzüldüm ben de benim en sevdiğim, yeni sezonlarını heyecanla beklediğim diziydi şimdi dex yok

house m.d. diye bi diziye başladım 2 bölüm izledim daha ama hoşuma gitti bayağı :)

bugün hiç giremedim kızlar çok üzgünüm. :/ internetim de problem vardı.
sabah: yarım poğaça
öğle: bir tabak mercimek çorbası ve 2 kaşık sebze yemeği.
Akşam okulda kendimi çok kötü hissettim her yerim ağrıyodu ve eve geldiğimde uyudum sanırım 6 saattir uyuyorum
akşam yemeği yemedim sanırım.
mesajlarımı ö.m den yarın atmaya başlasam olur değil mi?

hoş geldin canım seve seve ne demek kilon fazla yok ama biraz kendini tanıtırsan memnun oluruz

canın sağolsun bitanem tek iyi ol da elbet gelirsin burası bağımlılık yapıyo yalnız hiçbişey yememişsinki gıdanı uykudan aldım sanırım ö. m mesaj sayışmı kastettiğin eğer oysa çıkarken bildir

Bugünkü Menüm

Kalkınca:1 tatlı kaşığı çörek otu

Sabah **09:30
tereyağında yağda 2 yumurta 1 tatlı kaş. süt kaymağı 1 ad kuru kayısı
7 ad zeytin 2 dilim peynir 3 ceviz y 8 fındık yarım salatalık yarım domates 2 yeşil biber

2. Öğün: 14,30 1 çorba kasesi keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt

Akşam **** 19,30

yufkasız sarımsaklı yoğurtlu tereyağlı avunya mantısı

keten tohumlu bol limonlu lahana salatası-

Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 1 fincan türk kahvesi 1 fincan taze zencefilli tarçonlı çay
1 fincan normal siyah çay ( içecekler şekersiz )
Spor: 1 saat sauna eşofmanla karışık hızda 4 km yürüyüş tiffany 10 dk

Uygulanan Yöntem : Canan Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütleri

kızlar evet bugün kilo bildirimi yapılıyor değil mi?
tartıldım tam 57.6 kiloyuumm
henüz kahvaltı yapmadım okulda yaparım diye düşünüyorum ve ayrıca bugün beden dersi var yani bol bol koşturucam

Hoşgeldin aramıza :) Hedef kilonu 50 olarak yazıyorum o zaman?

Olsun sorun değil pazartesiden sonra atmaya başlayabilirsin :)

kızlar evet bugün kilo bildirimi yapılıyor değil mi?
tartıldım tam 57.6 kiloyuumm
henüz kahvaltı yapmadım okulda yaparım diye düşünüyorum ve ayrıca bugün beden dersi var yani bol bol koşturucam

Senin başlangıç ve hedef kilon neydi acaba yazmamışım da seninkini?

***3. TAKIM 328. ETAP***

SERATES(/ / / )
S_A ( / / / )
Mercani ( 54/54/0/%0)
Pembepanter35 (53.1/53.1/0/%0) İzne ayrıldı
İzumi ( / / / )
Antonia ( / / /)

3. Takım ortalaması

Kızlar herkes bu liste üzerinde paylaşsın kilosunu. Saat 2 de eve gelicem o saate kadar bildirim yapmayanlar bildirim yapmadı sayılacak. Dün akşam uyuyakalmışım aslında bunları akşam diyecektim ama sabah demek zorunda kaldım.

Gunaydinn hepinize hayirli cumalarr listedeki arkadaslar size guveniyoruz guzel bir gun dilegiyle bugun trafik yogun fazla kalabalik yapmiyim

Okula gidene kadar at agzina bi lokma bisey cnm metabolizman calismaya baslasin iyi dersler

Kızlar kilom sabit. Menüm iyiydi aslında ama spor yapamadıgımdan ve çok fazla su içimedigimden kilo veremedim sanırım (

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun, çok bilmiyordum bende bu hastalıgı. Stres, üzüntü, heyecandan uzak durmak gerçekten çok zor bi şey.
Cereze ve meyve suyuna hayır demen süper olmuş :))
benimde bir de üstüne şimdi yeni yeni çatlaklar oluşuyor izumii ben yarından itibaren uygulamaya başlıycam bakalım gelişmelerden haberdar ederim :)
Hadi bakalım inşallah bi yararı olur. Kilo verdikçe yeni çatlaklar oluyor malesef (

Ben izleyemedim okul başlayayınca gerçi daha son sezona gelmedim ama niye kötü bitirmişler ki üzüldüm bende (

Günaydıınlaarrr artık stres bitti adet oldum...

Nihayet artık sürekli sacma düşüncelere dalmicam. Stresten regl gecikti ve bu bana ilk defa oluyor. Çok şişkinlik oldu bende sürekli çok yemek yemişim gibi hissediyordum. Şimdi kendime bir aylık hedef koydum. Güzel bir programda yazacam.

Regl döneminde ödem atarak zayıflamak içîn ne yapılır?

Daha önce hiç yapmadım.

Mercani bugün kilomu aynı geçermiisn?

***3. TAKIM 328. ETAP***
[/COLOR]
SERATES(/ / / )
S_A (76.8 /76.8 /0 / % 0) kilosu sabit
Mercani ( 54/54/0/%0) kilosu sabit
Pembepanter35 (53.1/53.1/0/%0) İzne ayrıldı
İzumi (66.6 /66.6 /0 /% 0 ) kilosu sabit
Antonia ( / / /)

3. Takım ortalaması

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…