Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nihayet canım, hem stresin biter hem de kilo vermeye başlarsın artık :)) listede senin kilonu da yazdım ben. Bu hafta hiçbirimiz kilo veremedik mi ya, niye böyle oldu (

Nihayet canım, hem stresin biter hem de kilo vermeye başlarsın artık :)) listede senin kilonu da yazdım ben. Bu hafta hiçbirimiz kilo veremedik mi ya, niye böyle oldu (

Aynen canım aynen bende nihayet dedim sevindim. 4 hafta sonraki cuma 70 kilo olmak istiyorum.

günaydın kızlar

sabah tartıldım gene 73 çıktım ben neden bu kadar yavaş kilo verıyorum 2 haftadır akşamları salatayla geçiştiricem artık bide öyle deneyim

Kızlar kilom sabit. Menüm iyiydi aslında ama spor yapamadıgımdan ve çok fazla su içimedigimden kilo veremedim sanırım (

canın sağolsun izumi moral bozmak yok en azından almamışsın bu da süper

Canım geçmiş olsun, çok bilmiyordum bende bu hastalıgı. Stres, üzüntü, heyecandan uzak durmak gerçekten çok zor bi şey.
Cereze ve meyve suyuna hayır demen süper olmuş :))

((

sağol canım ömür boyu böyle geçme imkanı yok fakat hastalığımla yaşamayı öğrendim düşünsene aşık olsam o bile tehlikeli

heh şöyle stres yok negatif düşünce yok en azından kilonuz sabit ben 200 gr daha vermişim bugun ama berbatım benim adetlerim de düzensiz 3 gün önce başladı dün yoktu bugün bütün her yer batmış ödem atma konusunu bilmiyorum cnm araştıralım kahvaltımı hazırladım annemin uyanmasını bekliyorum sıkmayın canınızı

SERATES(/ / / )
S_A (76.8 /76.8 /0 / % 0) kilosu sabit
Mercani ( 54/54/0/%0) kilosu sabit
Pembepanter35 (53.1/53.1/0/%0) İzne ayrıldı
İzumi (66.6 /66.6 /0 /% 0 ) kilosu sabit
Antonia (63,5 /63,5 /0 /%0) kilosu sabit

kızlar benimde kilom sabit aslında menülerim çok kötü değildi ben de izumii gibi spor yapmamama ve bol su içmememe yoruyorum

Bnim normalde çok düzenlidir. En fazla 2 gün oynardı ama bu sefer 11 gün gecikti bende balon gibi şiştim. Hatta hamilemiyim diyede düşündüm hep

Şu 4 haftadır çok stres yaşadım. İş yerinde beraber calıştığımız bayan hasta 4 haftadır e işlerde bana kaldı stres stres yani hep stres oldu son zamanlarda.

Bu ne ya hepimizin kilosu sabit.

Bu hafta hepimiz atağa kalkıyoruz kızlar. Bidahaki cumaya hepimizin kilo vermiş olması lazım. Takım içi derece hazırlayalım. Motice edelim birbirimizi.

Bide bu hafta cumartesi pazarda menü paylaşalım kaçamak olmaması açısından ne dersiniz????

herşeyin başı stres değilmi zaten hamile olmadığına göre şimdi motivasyon zamanı hem çalışıp hem burayla ilgileniyozunuz ya helal olsun size

QUOTE=S_A;32072021]Bu ne ya hepimizin kilosu sabit.

Bu hafta hepimiz atağa kalkıyoruz kızlar. Bidahaki cumaya hepimizin kilo vermiş olması lazım. Takım içi derece hazırlayalım. Motice edelim birbirimizi.

Bide bu hafta cumartesi pazarda menü paylaşalım kaçamak olmaması açısından ne dersiniz????[/QUOTE]

olur bence de ben zaten lokma yesem kaydediyorum öbür türlü ipin ucu kaçıyo

kızlar size bişey diyeceğim beni takıma almak zorunda değilsiniz ben basit bir iş gibi bakmıştım anlayıp dinlemeden atladım fakat size amigoluk yapabilirim yine paylaşımda bulunurum sohbet ederiz hakikaten sorumluluk istiyor
yaparmısın derseniz yaparım elbette seve seve
ama yimne de aklınızın bi kenarında bulunsun

SERATES(74.5/73.9 /600 / %0.80)
S_A (76.8 /76.8 /0 / % 0) kilosu sabit
Mercani ( 54/54/0/%0) kilosu sabit
Pembepanter35 (53.1/53.1/0/%0) İzne ayrıldı
İzumi (66.6 /66.6 /0 /% 0 ) kilosu sabit
Antonia (63,5 /63,5 /0 /%0) kilosu

benimde bir de üstüne şimdi yeni yeni çatlaklar oluşuyor izumii ben yarından itibaren uygulamaya başlıycam bakalım gelişmelerden haberdar ederim :)

Ben de başlıcam bugün ama çok pis bir huyum var çok sabrsızım 2-3 günde hemen etkisini görmek istiyorum :) yoksa hemen bırakıyorumm :)

olur bence de ben zaten lokma yesem kaydediyorum öbür türlü ipin ucu kaçıyo

kızlar size bişey diyeceğim beni takıma almak zorunda değilsiniz ben basit bir iş gibi bakmıştım anlayıp dinlemeden atladım fakat size amigoluk yapabilirim yine paylaşımda bulunurum sohbet ederiz hakikaten sorumluluk istiyor
yaparmısın derseniz yaparım elbette seve seve
ama yimne de aklınızın bi kenarında bulunsun [/QUOTE]

Nasıl yani? Basit bir iş gibi?

Canım biz burda askerlik yapmıyoruz. Takım ruhuyla sohbet ederek birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz, burdaki her mesajımız diyet içerikli değil.

Tabii hedefimiz zayıflamak. Takım kurallaına uyalım ve her cuma kilo bildirelim. Bu cuma yarışmalarının altında çok emek yatıyor.

Canım selam, Regl döneminde yapılan spor diğer günlere göre daha fazla yağ yaktırıyormuş, bir de ben ödem atmak için maydanoz suyu içiyordum.

günaydın kızlar

sabah tartıldım gene 73 çıktım ben neden bu kadar yavaş kilo verıyorum 2 haftadır akşamları salatayla geçiştiricem artık bide öyle deneyim

Bu hafta geçen haftaya göre bir değişiklik yap canım, sürekli aynı olduğundan vucüt alışıyor olabilir, yeşilçayı da ihmal etme, gerçi ben de henüz başlamadım yeşilçaya :))

Ben de başlıcam bugün ama çok pis bir huyum var çok sabrsızım 2-3 günde hemen etkisini görmek istiyorum :) yoksa hemen bırakıyorumm :)

Canım selam, Regl döneminde yapılan spor diğer günlere göre daha fazla yağ yaktırıyormuş, bir de ben ödem atmak için maydanoz suyu içiyordum.

Maydonoz suyu nasıl oluyorki ( ay ben içemem onu

Bide hızlı sonuç almak istiyorsan dukan diyeti veya en azından bol protein ağırlıklı beslenmeyi tavsiye ederim

Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar

Bu sabah noterdeydim daha yeni geldim ofise, nedense bugün hem mutlu hem de çok enerjiğim :))

Kaptancımm ben bugünden itibaren mesaj sayılarıma başlıcam mesajını bugün gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…