Günaydıınlaarrr artık stres bitti adet oldum...
Nihayet artık sürekli sacma düşüncelere dalmicam. Stresten regl gecikti ve bu bana ilk defa oluyor. Çok şişkinlik oldu bende sürekli çok yemek yemişim gibi hissediyordum. Şimdi kendime bir aylık hedef koydum. Güzel bir programda yazacam.
Regl döneminde ödem atarak zayıflamak içîn ne yapılır?
Daha önce hiç yapmadım.
Mercani bugün kilomu aynı geçermiisn?
Nihayet canım, hem stresin biter hem de kilo vermeye başlarsın artık :)) listede senin kilonu da yazdım ben. Bu hafta hiçbirimiz kilo veremedik mi ya, niye böyle oldu(
Kızlar kilom sabit. Menüm iyiydi aslında ama spor yapamadıgımdan ve çok fazla su içimedigimden kilo veremedim sanırım(
Canım geçmiş olsun, çok bilmiyordum bende bu hastalıgı. Stres, üzüntü, heyecandan uzak durmak gerçekten çok zor bi şey.
Cereze ve meyve suyuna hayır demen süper olmuş :))
((
Nihayet artık sürekli sacma düşüncelere dalmicam. Stresten regl gecikti ve bu bana ilk defa oluyor. Çok şişkinlik oldu bende sürekli çok yemek yemişim gibi hissediyordum. Şimdi kendime bir aylık hedef koydum. Güzel bir programda yazacam.
Daha önce hiç yapmadım.
Kızlar kilom sabit. Menüm iyiydi aslında ama spor yapamadıgımdan ve çok fazla su içimedigimden kilo veremedim sanırım(
canın sağolsun izumi moral bozmak yok en azından almamışsın bu da süper
sağol canım ömür boyu böyle geçme imkanı yok fakat hastalığımla yaşamayı öğrendim düşünsene aşık olsam o bile tehlikeli
heh şöyle stres yok negatif düşünce yok en azından kilonuz sabit ben 200 gr daha vermişim bugun ama berbatım benim adetlerim de düzensiz 3 gün önce başladı dün yoktu bugün bütün her yer batmış ödem atma konusunu bilmiyorum cnm araştıralım kahvaltımı hazırladım annemin uyanmasını bekliyorum sıkmayın canınızı
Motice etmek nedir sormayın bende bilmiyorum
Bnim normalde çok düzenlidir. En fazla 2 gün oynardı ama bu sefer 11 gün gecikti bende balon gibi şiştim. Hatta hamilemiyim diyede düşündüm hep
Şu 4 haftadır çok stres yaşadım. İş yerinde beraber calıştığımız bayan hasta 4 haftadır e işlerde bana kaldı stres stres yani hep stres oldu son zamanlarda.
benimde bir de üstüne şimdi yeni yeni çatlaklar oluşuyor izumii ben yarından itibaren uygulamaya başlıycam bakalım gelişmelerden haberdar ederim :)
herşeyin başı stres değilmi zaten hamile olmadığına göre şimdi motivasyon zamanı hem çalışıp hem burayla ilgileniyozunuz ya helal olsun size
QUOTE=S_A;32072021]Bu ne ya hepimizin kilosu sabit.
Bu hafta hepimiz atağa kalkıyoruz kızlar. Bidahaki cumaya hepimizin kilo vermiş olması lazım. Takım içi derece hazırlayalım. Motice edelim birbirimizi.
Bide bu hafta cumartesi pazarda menü paylaşalım kaçamak olmaması açısından ne dersiniz????
Daha önce hiç yapmadım.
günaydın kızlar
sabah tartıldım gene 73 çıktım ben neden bu kadar yavaş kilo verıyorum 2 haftadırakşamları salatayla geçiştiricem artık bide öyle deneyim
Ben de başlıcam bugün ama çok pis bir huyum var çok sabrsızım 2-3 günde hemen etkisini görmek istiyorum :) yoksa hemen bırakıyorumm :)
Canım selam, Regl döneminde yapılan spor diğer günlere göre daha fazla yağ yaktırıyormuş, bir de ben ödem atmak için maydanoz suyu içiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?