Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bunu yapın. bu düşünceleri kafanızda gezdirin dilinizle kendinize söyleyin.

ZAYIFLIYORUUUMMMM.......
İNCELİYORUUUUMMMM......
CANIM HİÇBİŞİ İSTEMİYOOORRRR.....
TATLI İSTEĞİM AZALDIIII......
VERECEĞİİİMMMM.....

ve bir daha almayacağım kilo korumayı öğrendim ve bir daha hayatım boyunca kilo verme diyet yapma sürecim olmayacak.

Maydonoz suyu nasıl oluyorki ( ay ben içemem onu

Bide hızlı sonuç almak istiyorsan dukan diyeti veya en azından bol protein ağırlıklı beslenmeyi tavsiye ederim

6-7 sap maydanozu suda kaynatıyorsun kaynayınca suyunu bardağa alıp limon sıkıyorsun, ben çok sıkıyordum ki içebileyim diye
sonra da mideye indiriyorsun :)) ben çok faydasını görmüştüm ama yalan yok zor içiyordum hatta 1 dikişte içiyordum kı bir an önce bu işkence bitsin diye gerçi limonu çok sıkınca çokta rahatsız etmiyordu :)

Ben bir zamanlar dukan yaptım 72'ten 67'ye düştüm 13 günde çok iyi gidiyordu ama spora da gidiyordum o zamanlar ve kansızlıkta olduğundan birşey yaparken yürürken nefesim kesılıyordu şu an da ara sıra atak yapmak ıstıyorum çünkü en çok kilomu atakta verdim :)

inanın düşünce gücü heryerde işe yarıyor. bu hafta hep 73 ü göreceğim dedim. dün yediğim o tanesi 130 kalori olan waffela rağmen gördüm. gerçi gece durup durup ip atladım mekik çektim ama yine de düşünce gücü ..

HAFTAYA CUMA 72 OLACAĞIM

bu hafta hepimiz bir kilo vermeye odaklanalım.
haftada 2 kilo bile hatta daha fazla bile veren arkadaşlarımız oldu. 1 kiloyu başaralım.
hepimiz en az 1 kilo verelim...

akşam 44 beden kıyafetlerimin hepsini paketledim kaldırdım... hepsini vereceğim saklamayacağım. bir daha 44 olmayacağım çünkü...

Bitanem sakın yanlış anlama bu emeği yeni idrak ettiğim için söyledim zaten basit bir iş asla değil öyle düşündüğüm içinde özür

Noracım hoş geldin canımm mayadanoz suyu o kadar zor değil kaptan içebilirsin rahatlıkla ama regl döneminde ödem attırdığını bilmiyodum tşkler noracım beni kovun artık öğleden sonra misafir gelecek yavaş yavaş işleri yapim

kilom 82,6 şu an itibariyle

atak nasıl yapılıyor canım yaaa...
süper valla..

Sanırım sen de yenisin sen de hoşgeldin canımmmm Ayrılma buralardan olur mu :) Emin ol ilerleyen zamanlarda takım ile kilo vermenin daha kolay olduğunu göreceksin çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimizin amacı aynı, burada birbirimize destek oluyoruz, yanlışlarımızı doğrularımızı burada öğrenıyoruz tam anlamı ıle, o yüzden sadece burda olma yarışmacı olarakta katıl aramıza (tabii deneme süresinden sonra :))

Sen şimdi git misafirlerinle ilgilen sonra görüşürüz :)

Bu hafta geçen haftaya göre bir değişiklik yap canım, sürekli aynı olduğundan vucüt alışıyor olabilir, yeşilçayı da ihmal etme, gerçi ben de henüz başlamadım yeşilçaya :))

evet bu hafta biraz daha hafif beslenicem salata ağırlıklı, acil mtive için 70 i görmem lazım

atak nasıl yapılıyor canım yaaa...
süper valla..

Atak=Saf protein

Sadece protein ağırlıklı besleniyorsun canımm, peynir, yoğurt, süt, tavuk, et vs. bunları tüketiyorsun o gün :)

Ama bazı kurallar var tabii, süt 1 bardağı geçmeyecek, peynir ben lor peynir tüketiyordum yağ oranı düşük ve tuzsuz ama istediğin kadar yıyprsun lor peynirini :)

bugunkü menüm

sabah yarım armut yedim aç karnına bağırsaklarımı çalıştırıyo sonra 1 saat yürüyüş

kahvaltıdan önce form çay

kahvaltı: 1 bardak süt,4 tane zeytin, salatalık, yarım domates ve 1 dilim ekmek

öğlen: meyve,yoğurt, form çay

akşam : salata ve çorba düşünüyorum, bugun mümkün oldugunca az yiycem hafta sonu geliyor malum

hoşbuldum noracım yok ayrılmam ben bu foruma bayıldım

istesem de ayrılamıyorum zaten misafirlerim öğleden sonra gelecek canım balkonu yıkadım evi süpürdüm sildim banyo wc tamam ocağa da mercimeği koydum buzlukta talaş böreği ve elmalı kek var onları çıkardım tamamdır allahım ne doldurmuşum :26:

ben de inşallah 62 yi göreceğim bıktım artık 63,5 hep aynı

canım çörek otu çiğnemeyi dene açkarnına bağırsakları kayganlaştırıyor zaten ölümden başka her şeye çare biliyosun

aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu

benim menüm

Sabah 10:00
2 yumurtalı menemen gerçi menemeni bitiremedim bugün kesin acıkıcam kahvaltım zayıf kaldı )
2 ad kuru kayısı
7 ad zeytin 1 dilim peynir 4 ceviz 5 fındık 1 tombiş yeşil biber
1 fincan şekersiz yeşilçay

1 ad şekersiz türk kahvesi

öğle yersem mercimek köftesinden yerim
ama zannetmiyorum midem bulanıyo
yarım lt limonlu tarçınlı su şimdilik

Güzel bir dizi gerçekten ben de 5. sezona kadar izledim sonrasında sıkılıp bırakmıştım, kötü olduğundan değil de genelde olaylar kendini tekrarlamaya başlıyor.

henüz hiç başlamadım bi dexter bi fringe listemde sırayla bakalım sezonmu bitti tamamenmi bitti:44:

Bence ikisine de başlama başlayınca bitecekler çünkü, ne kadar hastalıklı bir düşünce dimi
Fringe nasıl bitmişti anlayamadım bir başladım bir de bitti çok sürükleyiciydi.
Ne yazık ki finaliydi dexterın, biz de kurtlar vadisi gibi diziler 10 sezon devam eder bunlar güzelim dizileri bitiriyorlar.

Pat diye son bölümde hadi kestik kısa yoldan bitirelim tarzında yapmışlar izumi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…