Maydonoz suyu nasıl oluyorki( ay ben içemem onu
Bide hızlı sonuç almak istiyorsan dukan diyeti veya en azından bol protein ağırlıklı beslenmeyi tavsiye ederim
Nasıl yani? Basit bir iş gibi?
Canım biz burda askerlik yapmıyoruz. Takım ruhuyla sohbet ederek birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz, burdaki her mesajımız diyet içerikli değil.
Tabii hedefimiz zayıflamak. Takım kurallaına uyalım ve her cuma kilo bildirelim. Bu cuma yarışmalarının altında çok emek yatıyor.
6-7 sap maydanozu suda kaynatıyorsun kaynayınca suyunu bardağa alıp limon sıkıyorsun, ben çok sıkıyordum ki içebileyim diye
sonra da mideye indiriyorsun :)) ben çok faydasını görmüştüm ama yalan yok zor içiyordum hatta 1 dikişte içiyordum kı bir an önce bu işkence bitsin diyegerçi limonu çok sıkınca çokta rahatsız etmiyordu :)
Ben bir zamanlar dukan yaptım 72'ten 67'ye düştüm 13 gündeçok iyi gidiyordu ama spora da gidiyordum o zamanlar ve kansızlıkta olduğundan birşey yaparken yürürken nefesim kesılıyordu şu an da ara sıra atak yapmak ıstıyorum çünkü en çok kilomu atakta verdim :)
Bitanem sakın yanlış anlama bu emeği yeni idrak ettiğim için söyledim zaten basit bir iş asla değil öyle düşündüğüm içinde özür
Noracım hoş geldin canımm mayadanoz suyu o kadar zor değil kaptan içebilirsin rahatlıkla ama regl döneminde ödem attırdığını bilmiyodum tşkler noracım beni kovun artık öğleden sonra misafir gelecek yavaş yavaş işleri yapim
kilom 82,6 şu an itibariyle
Bu hafta geçen haftaya göre bir değişiklik yap canım, sürekli aynı olduğundan vucüt alışıyor olabilir, yeşilçayı da ihmal etme, gerçi ben de henüz başlamadım yeşilçaya :))
atak nasıl yapılıyor canım yaaa...
süper valla..
evet bu hafta biraz daha hafif beslenicem salata ağırlıklı, acil mtive için 70 i görmem lazım
Sanırım sen de yenisin sen de hoşgeldin canımmmmAyrılma buralardan olur mu :) Emin ol ilerleyen zamanlarda takım ile kilo vermenin daha kolay olduğunu göreceksin çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz, hepimizin amacı aynı, burada birbirimize destek oluyoruz, yanlışlarımızı doğrularımızı burada öğrenıyoruz tam anlamı ıle, o yüzden sadece burda olma yarışmacı olarakta katıl aramıza (tabii deneme süresinden sonra :))
Sen şimdi git misafirlerinle ilgilen sonra görüşürüz :)
girmememiz için bir sebep mi var ben güveniyorum sizeO zaman bu hafta herkes bir hedef koysun kendine o hedefe ulaşmaya çalışalım herkes hedefine az da olsa ulaşsa dereceye bile gireriz
Ben de başlıcam bugün ama çok pis bir huyum var çok sabrsızım 2-3 günde hemen etkisini görmek istiyorum :) yoksa hemen bırakıyorumm :)
inanın düşünce gücü heryerde işe yarıyor. bu hafta hep 73 ü göreceğim dedim. dün yediğim o tanesi 130 kalori olan waffela rağmen gördüm. gerçi gece durup durup ip atladım mekik çektim ama yine de düşünce gücü ..
HAFTAYA CUMA 72 OLACAĞIM
bugunkü menüm
sabah yarım armut yedim aç karnına bağırsaklarımı çalıştırıyo sonra 1 saat yürüyüş
kahvaltıdan önce form çay
kahvaltı: 1 bardak süt,4 tane zeytin, salatalık, yarım domates ve 1 dilim ekmek
öğlen: meyve,yoğurt, form çay
akşam : salata ve çorba düşünüyorum, bugun mümkün oldugunca az yiycem hafta sonu geliyor malum
ben izledim son sezonu ben pek beğenmedim finali de umduğum gibi değildiçok üzüldüm ben de benim en sevdiğim, yeni sezonlarını heyecanla beklediğim diziydi şimdi dex yok
house m.d. diye bi diziye başladım 2 bölüm izledim daha ama hoşuma gitti bayağı :)
henüz hiç başlamadım bi dexter bi fringe listemde sırayla bakalım sezonmu bitti tamamenmi bitti:44:
Canım geçmiş olsun, çok bilmiyordum bende bu hastalıgı. Stres, üzüntü, heyecandan uzak durmak gerçekten çok zor bi şey.
Cereze ve meyve suyuna hayır demen süper olmuş :))
Hadi bakalım inşallah bi yararı olur. Kilo verdikçe yeni çatlaklar oluyor malesef(
Ben izleyemedim okul başlayayınca gerçi daha son sezona gelmedim ama niye kötü bitirmişler ki üzüldüm bende(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?