Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aman saçma sapan yerde kalacaksa izlemem o zaman borgiasta da öyle oldu sinir oldum adamlar bizimkiler gibi 1,5 saat dizi çekseler ne yapacaklar acaba merak ediyorum

akşam 44 beden kıyafetlerimin hepsini paketledim kaldırdım... hepsini vereceğim saklamayacağım. bir daha 44 olmayacağım çünkü...

oh en güzelini yapmışsın bende 38 bedenden 46 bedene kadar kıyafet mevcut sürekli kilo alıp verdiğim için ama artık saklamayacağım beden küçüldükçe yıkayıp giyim bağış kutularına koyacağım ya da devlet hastahanesine götürürüm orada yakını olmayan pek çok ihtiyaç sahibi var

lor peynirin yanında biber falan yasak dimi??

Elmalı kek
Nasıl yaptın acaba ?
Bu pay şeklinde olan mı ? Değişik bir kek istiyor canım ama ne olduğunu bilmiyorum. Genelde klasik ya portakallı yaparım ben ya da kuru üzümlü cevizli limonlu vs diğerlerini pek sevmezdim ama bugünlerde değişik bir kek yiyesim var.

aman saçma sapan yerde kalacaksa izlemem o zaman borgiasta da öyle oldu sinir oldum adamlar bizimkiler gibi 1,5 saat dizi çekseler ne yapacaklar acaba merak ediyorum

Öyle dediğime bakma, kesinlikle izlemeye değer, mükemmel diziler. Ayrıca dizileri kısa tutma işi çok mantıklı bence, bizimkiler gibi saçmalamıyorlar.

Kızlar kilo açısından pek verimli olmamış ama az çok veren herkesi tebrik ederim.

Serates bak zamanında en kilolu ben miyim demiştin takımda, 80lerdeydin, şimdi biraz ipin ucunu sıkı tutarsan 60ları göreceksin ..

yabancı diziler evet öyle bizimkilerden farklı. onlar için sezon finali ilk dizi son dizi falan çok da önemli değil. bizimkilerde merak uyandıran bir yerde bitiriyorlar hep mesela onlarda pat diye bitiyor başka bi yerden başlıyorlar falan.

ama insan her anlamda batılılarla farklı olduğumuzun farkına varıyor. ortadayız ama örf ve adetlerimiz doğuya yakın sanırım.
Saddam diye bir dizi izledim Amerikalılar çekmiş. Saddam kızına doğumgünü partisi yapıyor danslı içkili partide adamlar saddamın karısına çok çok güzelsin falan diyor. bilmiyorum Saddam böyle mi yaşıyordu acaba??

Sevindimm canımmm ohh maşallah baya döktürmüşsün ama onlar sadece misafirlere sana cısss onlar belki tadarsın birazcık ama dikkat et canım ipin ucunu kaçırma :)

evet hm cim valla çok mutluyum en azından verebileceğimi anladım veriyorum. nasıl verileceğini öğrendim hedefe ulaşınca orada kalabilmeyi becereceğime inancımda arttı.. hayatımın bundan sonraki kısmını zayıf geçireceğim kararlıyım.

3 yumurta
yarım su bardağı sıvıyağ
3/4 su bardağı şeker 1 pk vanilin 1 pk k tozu
1,5 su bar un
3 -4 elma tarçın pudra şekeri üstüne

yumurta ve şekeri çırp
un vanilin ve yağı ekle karıştır yağlı tepsiye dök

elmaların kabuklarını soy halka halka doğra ortalarını çıkar minik daire olacak yani kekin üzerine diz 175 derecede pişir piştikten sonra üzerine tarçın ve pudra şekeri serp

napıyorum ben ya kızlar biz zayıflıcaz

Sebze yasak canım ama atakta yasak sadece, eğer tam anlamı ıle dukanı yapıyorsan ataktan sonra 1+1,5+5 şeklinde saf protein ve sebze+protein günleri var sebze+protein günlerinde tüketiyorsun açıkcası ben dukana tekrar başlamaktansa arada saf protein günü yapmak ıstıyorum çünkü dukan çok zahmetlı bir diyet mesela ben çalıştığım için çok zorlanmıştım ama 1 kaç gün beni zorlamaz sanırım :)

yasak canım birde yulaf kepeği var her sabah 1 kaşık mutlaka kahvaltıda tüketmen gerekiyor yumurtayla veya yoğurtla sebze yasak belirli evrelerden sonra sebzeye meyveye geçiyorsun 1 gün sebze bi gün protein tarzı ben dukanı da sevmedim dene bakalım ben dün ne yediğimi hatırlamıyorumki artık valla

sabah okulda poğaça yedim. ama beden dersinde eritim diye düşünüyorum
öğle: bir kase mercimek çorbası+ bir biber dolması.

Saddamı düşünemiyorum öyle

Hmm elmalar üstünde olacak, içinde zannettim ben ama yine de en kısa zamanda denemeliyim.

Tuncel kurtiz ölmüş yaa çok üzüldüm..

Senden duydum şimdi, ben de üzüldüm cidden çok güzel bir oyuncuydu, bir şeyi de yok diye biliyordum kaza falan mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…