- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ben de inşallah 62 yi göreceğim bıktım artık 63,5 hep aynı
Bence ikisine de başlama başlayınca bitecekler çünkü, ne kadar hastalıklı bir düşünce dimi
Fringe nasıl bitmişti anlayamadım bir başladım bir de bitti çok sürükleyiciydi.
Ne yazık ki finaliydi dexterın, biz de kurtlar vadisi gibi diziler 10 sezon devam eder bunlar güzelim dizileri bitiriyorlar.
akşam 44 beden kıyafetlerimin hepsini paketledim kaldırdım... hepsini vereceğim saklamayacağım. bir daha 44 olmayacağım çünkü...
Atak=Saf protein
Sadece protein ağırlıklı besleniyorsun canımm, peynir, yoğurt, süt, tavuk, et vs. bunları tüketiyorsun o gün :)
Ama bazı kurallar var tabii, süt 1 bardağı geçmeyecek, peynir ben lor peynir tüketiyordum yağ oranı düşük ve tuzsuz ama istediğin kadar yıyprsun lor peynirini :)
hoşbuldum noracım yok ayrılmam ben bu foruma bayıldım
istesem de ayrılamıyorum zaten misafirlerim öğleden sonra gelecek canım balkonu yıkadım evi süpürdüm sildim banyo wc tamam ocağa da mercimeği koydum buzlukta talaş böreği ve elmalı kek var onları çıkardım tamamdır allahım ne doldurmuşum :26:
aman saçma sapan yerde kalacaksa izlemem o zaman borgiasta da öyle oldu sinir oldum adamlar bizimkiler gibi 1,5 saat dizi çekseler ne yapacaklar acaba merak ediyorum
hoşbuldum noracım yok ayrılmam ben bu foruma bayıldım
istesem de ayrılamıyorum zaten misafirlerim öğleden sonra gelecek canım balkonu yıkadım evi süpürdüm sildim banyo wc tamam ocağa da mercimeği koydum buzlukta talaş böreği ve elmalı kek var onları çıkardım tamamdır allahım ne doldurmuşum :26:
Kızlar kilo açısından pek verimli olmamış ama az çok veren herkesi tebrik ederim.
Serates bak zamanında en kilolu ben miyim demiştin takımda, 80lerdeydin, şimdi biraz ipin ucunu sıkı tutarsan 60ları göreceksin ..
Elmalı kek
Nasıl yaptın acaba ?
Bu pay şeklinde olan mı ? Değişik bir kek istiyor canım ama ne olduğunu bilmiyorum. Genelde klasik ya portakallı yaparım ben ya da kuru üzümlü cevizli limonlu vs diğerlerini pek sevmezdim ama bugünlerde değişik bir kek yiyesim var.
lor peynirin yanında biber falan yasak dimi??
lor peynirin yanında biber falan yasak dimi??
Tuncel kurtiz ölmüş yaa çok üzüldüm..
yabancı diziler evet öyle bizimkilerden farklı. onlar için sezon finali ilk dizi son dizi falan çok da önemli değil. bizimkilerde merak uyandıran bir yerde bitiriyorlar hep mesela onlarda pat diye bitiyor başka bi yerden başlıyorlar falan.
ama insan her anlamda batılılarla farklı olduğumuzun farkına varıyor. ortadayız ama örf ve adetlerimiz doğuya yakın sanırım.
Saddam diye bir dizi izledim Amerikalılar çekmiş. Saddam kızına doğumgünü partisi yapıyor danslı içkili partide adamlar saddamın karısına çok çok güzelsin falan diyor. bilmiyorum Saddam böyle mi yaşıyordu acaba??
3 yumurta
yarım su bardağı sıvıyağ
3/4 su bardağı şeker 1 pk vanilin 1 pk k tozu
1,5 su bar un
3 -4 elma tarçın pudra şekeri üstüne
yumurta ve şekeri çırp
un vanilin ve yağı ekle karıştır yağlı tepsiye dök
elmaların kabuklarını soy halka halka doğra ortalarını çıkar minik daire olacak yani kekin üzerine diz 175 derecede pişir piştikten sonra üzerine tarçın ve pudra şekeri serp
napıyorum ben ya kızlar biz zayıflıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?