Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evinde düşmüş yalnız yaşıyormuş ambulans çok geç gelmiş dediler şimdilik zaten geldiğinde ölmüş sanırım ama çok sağlıklı bilgiler değilmiş bunlar

evinde düşmüş yalnız yaşıyormuş ambulans çok geç gelmiş dediler şimdilik zaten geldiğinde ölmüş sanırım ama çok sağlıklı bilgiler değilmiş bunlar

Yaşında rağmen çok dinç duruyordu, yine de insanın ölürken arkasında bu kadar güzel projeler bırakmış olması çok güzel.

SABAH
1 paket kayısılı form bisküvi

ÖĞLE
1 kase çorba
1 çatal tavuk döner
Salata
Ayran

Ara: 2'si bir arada+1 yeşil elma

AKŞAM
Salata+Peynir

Ara: 1 yeşil elma

SPOR: 1 saat tempolu yürüyüş

merhaba hanımlar ben 13. takım dan fndkkrdu

Söze nasıl başlasam bilemiyorum şimdi buraya yazış sebebim takımıma verdiğim sözü yerine getiremem hedef kilomu 55 olarak belirlemiştim buna dair sözde vermiştim fakat ben hedef kiloma ucundan bile yaklaşamadım çünkü ben kendimi kontrol etmekten çok aciz biriyim istikrarlı bi şekilde haftayı tamamlasaydım 55tende az olabilirdim biliyorum ama sözümü tutmaktansa midemle bayram ettik :18:

Şimdi sizler bana ne deseniz yeridir çünkü hakkettim

Sizlerin karşısında takımıma söz veriyorum bu hafta yaptığım hatayı bir daha yapmıcam

Sen şişko bir pisboğazsın Şimdi sana bunu dedim yaaa Ayşenur' a daha kötülerini yapacağım. Allahtan + çıkmadın yoksa çok kötü olacaktı

Sen şişko bir pisboğazsın Şimdi sana bunu dedim yaaa Ayşenur' a daha kötülerini yapacağım. Allahtan + çıkmadın yoksa çok kötü olacaktı

ayy şişko pisboğaz benim yanımda hiç kalır ben daha kötüsüyüm

O kızıştan sonra + çıkmak mümkün mü

***8.TAKIM 328.ETAP***

Moni(92,6/ 91,0 / 1,6 /% 1,73 )
hrnsnr ( 55,0/ 0/ 0 /% 0 )3.kez kilo bildirmedi diskalifiye
sky87 (91,9 / 91,7/ 0,2/ %0,22 )
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
yagmur3872 (66,0/65,5/ 0,5/ %0,76 )
turuncu ( 69,4 / 69,2/ 0,2/ % 0,29)
iris ( 63,7 /63,7/0 /% 0)kilosu sabit
alsen (69,0 /68,2 /0,8/ % 1,16)
efsax(77,5/75,9/1,6 / %2,06 )
cirkinordekyavrusu (67,0/66,8 /0,2/% 0,30)12.takımdan transfer oldu
adayaren38 (68,5/67,9 /0,6/% 0,88)12.takımdan transfer oldu
rabia1984 (85,6/ 84,6/1/%1,17)12.takımdan transfer oldu
TheBeyin (65,9/65,2 /0,7 /% 1,06)12.takımdan transfer oldu
maviask (54,6/54,6/ 0/% 0)12.takımdan transfer oldu kilosu sabit
phalanx(67,2/ 65,9/1,3 /%1,93)12.takımdan transfer oldu

8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,68

günaydın kızlar

sabah tartıldım gene 73 çıktım ben neden bu kadar yavaş kilo verıyorum 2 haftadır akşamları salatayla geçiştiricem artık bide öyle deneyim
Canım sebze, salata yemek gerçekten çok faydalı oluyor özellikle akşamları yemek. Ben okulda oldugum için yemekhaneden yiyorum ama evde yagsız tuzsuz salata ve sebze yemegi yedigimde bi kaç gün kilo vermem dursa bile, daha sonra ki günler hızlı kilo veriyordum.
aynen benimde ben de seni,n gibi düşünüyrum spor yok su yok
Suyu arttırmaya çalışıyorum bende en kötü akşamı çok hafif geçiricem okulla birlikte düzen bozuluyor biraz zor o yüzden (
Olur canım haftasonuda menümüzü yazabiliriz, arada kilo durmaları oluyor inşallah haftaya toparlayalım artık.
Canım ben seni anlamadım, takıma girmek istemiyor musun, burada yorumların paylaşımların çok güzel zaten herkese cevap veriyorsun. Ama listede yer almak mı istemiyorsun?
nihayet 73 gördüm gerçi 73.9. olsun:))))))

Hedef koymak mantıklı canım ama ona gerçekten inanmakta lazım. Bende 65 i görmek istiyorum önümüzdeki hafta. Hedeflerimize ulaşalım hepimiz haftaya :))

selam kardeş takımcım,listenizi paylaşmadığınızı gördüm ve ceza almamanız için hazırladım şimdide paylaşıcam bilginize

***3.TAKIM 328.ETAP***

SERATES(74.5/73.9 /0,6 / %0.81)
S_A (76.8 /76.8 /0 / % 0) kilosu sabit
Mercani ( 54,0/54,0/0/%0) kilosu sabit
Pembepanter35 (53.1/53.1/0/%0) İzinli
İzumi (66.6 /66.6 /0 /% 0 ) kilosu sabit
Antonia (63,5 /63,5 /0 /%0) kilosu sabit

3. TAKIM ORTALAMASI:% 0,14

Canım Allah senden razı olsun. Sabahtan beri o kadar şey geldi ki başıma şu saate kadar yemek bile yemedim.

Kızlar hepinizden çok çok özür dilerim bu saate kadar gelemedim ama neler oldu bi bilseniz Daha hiçbişi yemeden oturdum bilgisayarın başına listeyi paylaşmak için ama arkadaş sağolsun paylaşmış. Şimdi yemek yemeye gidiyorum tekrar hepinizden özür dilerim

Ben de listede bir problem var mı diye bakmaya gelmiştim, saat 6ya kadar zamanımız olduğundan sorun yok zaten ..

Önemli birşey yoktur umarım :44:

Kızlar ben bu akşam evde kendim pilatese başlıcam zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak için (

Öyle böyle hedef kiloma ulaşırım ama şu vücudumun hali moralimi bozuyor yürürken bıngıl bıngıl sallanıyor ((
(14)

Son düzenleyen: Moderatör:
rica ederim canım,az önce paylaştım listenizi.
inşallah önemli bir şey yoktur geçmiş olsun tatlım

Merhaba fndkkrdu kurdu kıyamam sana diyecektim ama vazgeçtim kıymam lazım çünkü takımına verdiğin sözünü tutmadın bir daha dikkat et tutamayacağın sözler verme

Canım çok tşk ederiz ellerine sağlık

Çok teşekkür ederiz moni :) ben son listeyi hazırlıyordum aslında, bölüm sekreteri lafa tutmasaydı :)) sen benden önce davranıp hazırlamışsın, çok teşekkür ederiz tekrardan :))

Evet canım 2 de gelicem demişsin yoktun bu saate kadar ( inşallah kötü bi şey yoktur

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım kötü bir şey yoktur umarım

Canım ben seni anlamadım, takıma girmek istemiyor musun, burada yorumların paylaşımların çok güzel zaten herkese cevap veriyorsun. Ama listede yer almak mı istemiyorsun?

istiyorum elbette canım bu yola çıktık bir kere oyle ya da böyle ben dediğimin arkasındayım demek istediğim şu

Ben Karatay öğütlerini yapıyorum biliyosun ve 80-90 kilo arası başladım ve her topicteki dostluk ayrı bir güzel

yani demek istediğim gerçi bi konu açılıp kapanmış 3 listede birden olmayayım diyorum tabiii bu takıma kabul edilirsem

yine sohbetlerime devam ederim yetişebildiğim kadar diğer topiclerimle de ama düşündümde en mantıklısı bu

burda yarışmam sanırım amannnn ağrıdan saçmaladım galiba boşver

benim misafirler gitti maalesef spor yapamadım biraz ağrım geçerse 20 dk da olsa yaparım mercimekli köfte yedim sadece diğerlerine gözümü kapadım aferim bana şimdi çıkıyorum akşam tek tek yazarım listemi

Çok iyi olur canım moral bozmak yok ben de kendime güzel bir spor programı hazırlayacağım haftaya birden başlamak iştemedim 2 hafta geçti artık hamlığım kalmadı evde süs gibi duran pilates topum işe yarasın dimi allam herşey var istikrar yok bu takım beni yola getirecek eminim sevgiler hepinize şimdi az çıkmam lazım

Ben de listede bir problem var mı diye bakmaya gelmiştim, saat 6ya kadar zamanımız olduğundan sorun yok zaten ..

Listeyi kontrol ettiğin için sağol :)
Önemli birşey yoktur umarım :44:

Aileyle alakalı birşey aslında önemli ama tam olarak benimle alakalı değil

Pilates de yap tabi ama ben herkese önerdiğim gibi sana da Jilian 30 say shred de öneririm haftada her yerinden 1-2 cm garanti gidiyor. Denenip onaylandı Hatta 3-4 cm gidenler var düzenli yapınca.

rica ederim canım,az önce paylaştım listenizi.
inşallah önemli bir şey yoktur geçmiş olsun tatlım

Tekrar teşekkürler canım çok önemli birşey yok ama buraya girmemi engelledi işte :)

Kötü birşey yok ailevi birşey aslında kötü ama işte öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…