evinde düşmüş yalnız yaşıyormuş ambulans çok geç gelmiş dediler şimdilik zaten geldiğinde ölmüş sanırım ama çok sağlıklı bilgiler değilmiş bunlar
merhaba hanımlar ben 13. takım dan fndkkrdu
Söze nasıl başlasam bilemiyorum şimdi buraya yazış sebebim takımıma verdiğim sözü yerine getiremem hedef kilomu 55 olarak belirlemiştim buna dair sözde vermiştim fakat ben hedef kiloma ucundan bile yaklaşamadım çünkü ben kendimi kontrol etmekten çok aciz biriyim istikrarlı bi şekilde haftayı tamamlasaydım 55tende az olabilirdim biliyorum ama sözümü tutmaktansa midemle bayram ettik :18:
Şimdi sizler bana ne deseniz yeridir çünkü hakkettim
Sizlerin karşısında takımıma söz veriyorum bu hafta yaptığım hatayı bir daha yapmıcam
Sen şişko bir pisboğazsınŞimdi sana bunu dedim yaaa Ayşenur' a daha kötülerini yapacağım. Allahtan + çıkmadın yoksa çok kötü olacaktı
Canım sebze, salata yemek gerçekten çok faydalı oluyor özellikle akşamları yemek. Ben okulda oldugum için yemekhaneden yiyorum ama evde yagsız tuzsuz salata ve sebze yemegi yedigimde bi kaç gün kilo vermem dursa bile, daha sonra ki günler hızlı kilo veriyordum.günaydın kızlar
sabah tartıldım gene 73 çıktım ben neden bu kadar yavaş kilo verıyorum 2 haftadırakşamları salatayla geçiştiricem artık bide öyle deneyim
Suyu arttırmaya çalışıyorum bende en kötü akşamı çok hafif geçiricem okulla birlikte düzen bozuluyor biraz zor o yüzdenaynen benimde ben de seni,n gibi düşünüyrum spor yok su yok
Olur canım haftasonuda menümüzü yazabiliriz, arada kilo durmaları oluyor inşallah haftaya toparlayalım artık.Bu ne ya hepimizin kilosu sabit.
Bu hafta hepimiz atağa kalkıyoruz kızlar. Bidahaki cumaya hepimizin kilo vermiş olması lazım. Takım içi derece hazırlayalım. Motice edelim birbirimizi.
Bide bu hafta cumartesi pazarda menü paylaşalım kaçamak olmaması açısından ne dersiniz????
Canım ben seni anlamadım, takıma girmek istemiyor musun, burada yorumların paylaşımların çok güzel zaten herkese cevap veriyorsun. Ama listede yer almak mı istemiyorsun?kızlar size bişey diyeceğim beni takıma almak zorunda değilsiniz ben basit bir iş gibi bakmıştım anlayıp dinlemeden atladım fakat size amigoluk yapabilirim yine paylaşımda bulunurum sohbet ederiz hakikaten sorumluluk istiyor
yaparmısın derseniz yaparım elbette seve seve
ama yimne de aklınızın bi kenarında bulunsun
nihayet 73 gördüm gerçi 73.9. olsun:))))))
inanın düşünce gücü heryerde işe yarıyor. bu hafta hep 73 ü göreceğim dedim. dün yediğim o tanesi 130 kalori olan waffela rağmen gördüm. gerçi gece durup durup ip atladım mekik çektim ama yine de düşünce gücü ..
HAFTAYA CUMA 72 OLACAĞIM
selam kardeş takımcım,listenizi paylaşmadığınızı gördüm ve ceza almamanız için hazırladım şimdide paylaşıcam bilginize
***3.TAKIM 328.ETAP***
SERATES(74.5/73.9 /0,6 / %0.81)
S_A (76.8 /76.8 /0 / % 0) kilosu sabit
Mercani ( 54,0/54,0/0/%0) kilosu sabit
Pembepanter35 (53.1/53.1/0/%0) İzinli
İzumi (66.6 /66.6 /0 /% 0 ) kilosu sabit
Antonia (63,5 /63,5 /0 /%0) kilosu sabit
3. TAKIM ORTALAMASI:% 0,14
Canım Allah senden razı olsun. Sabahtan beri o kadar şey geldi ki başıma şu saate kadar yemek bile yemedim.
Kızlar hepinizden çok çok özür dilerim bu saate kadar gelemedim ama neler oldu bi bilsenizDaha hiçbişi yemeden oturdum bilgisayarın başına listeyi paylaşmak için ama arkadaş sağolsun paylaşmış. Şimdi yemek yemeye gidiyorum tekrar hepinizden özür dilerim
rica ederim canım,az önce paylaştım listenizi.Canım Allah senden razı olsun. Sabahtan beri o kadar şey geldi ki başıma şu saate kadar yemek bile yemedim.
Kızlar hepinizden çok çok özür dilerim bu saate kadar gelemedim ama neler oldu bi bilsenizDaha hiçbişi yemeden oturdum bilgisayarın başına listeyi paylaşmak için ama arkadaş sağolsun paylaşmış. Şimdi yemek yemeye gidiyorum tekrar hepinizden özür dilerim
merhaba hanımlar ben 13. takım dan fndkkrdu
Söze nasıl başlasam bilemiyorum şimdi buraya yazış sebebim takımıma verdiğim sözü yerine getiremem hedef kilomu 55 olarak belirlemiştim buna dair sözde vermiştim fakat ben hedef kiloma ucundan bile yaklaşamadım çünkü ben kendimi kontrol etmekten çok aciz biriyim istikrarlı bi şekilde haftayı tamamlasaydım 55tende az olabilirdim biliyorum ama sözümü tutmaktansa midemle bayram ettik :18:
Şimdi sizler bana ne deseniz yeridir çünkü hakkettim
Sizlerin karşısında takımıma söz veriyorum bu hafta yaptığım hatayı bir daha yapmıcam
selam kardeş takımcım,listenizi paylaşmadığınızı gördüm ve ceza almamanız için hazırladım şimdide paylaşıcam bilginize
***3.TAKIM 328.ETAP***
Çok teşekkür ederiz moni :) ben son listeyi hazırlıyordum aslında, bölüm sekreteri lafa tutmasaydı :)) sen benden önce davranıp hazırlamışsın, çok teşekkür ederiz tekrardan :))selam kardeş takımcım,listenizi paylaşmadığınızı gördüm ve ceza almamanız için hazırladım şimdide paylaşıcam bilginize
***3.TAKIM 328.ETAP***
Canım Allah senden razı olsun. Sabahtan beri o kadar şey geldi ki başıma şu saate kadar yemek bile yemedim.
Kızlar ben bu akşam evde kendim pilatese başlıcam zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak için(
Öyle böyle hedef kiloma ulaşırım ama şu vücudumun hali moralimi bozuyoryürürken bıngıl bıngıl sallanıyor ((
(14)
Ben de listede bir problem var mı diye bakmaya gelmiştim, saat 6ya kadar zamanımız olduğundan sorun yok zaten ..
Önemli birşey yoktur umarım :44:
Kızlar ben bu akşam evde kendim pilatese başlıcam zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak için(
Öyle böyle hedef kiloma ulaşırım ama şu vücudumun hali moralimi bozuyoryürürken bıngıl bıngıl sallanıyor ((
(14)
rica ederim canım,az önce paylaştım listenizi.
inşallah önemli bir şey yoktur geçmiş olsun tatlım
Çok teşekkür ederiz moni :) ben son listeyi hazırlıyordum aslında, bölüm sekreteri lafa tutmasaydı :)) sen benden önce davranıp hazırlamışsın, çok teşekkür ederiz tekrardan :))
Evet canım 2 de gelicem demişsin yoktun bu saate kadar( inşallah kötü bi şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?