Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pilates de yap tabi ama ben herkese önerdiğim gibi sana da Jilian 30 say shred de öneririm haftada her yerinden 1-2 cm garanti gidiyor. Denenip onaylandı Hatta 3-4 cm gidenler var düzenli yapınca.

Şimdi aklım Jillian'a kaymadı değil

1 hafta jillian yapmıştım daha önce, o hafta canım çıktı resmen :)) sıkılaşmak istiyorum, jillian mı yapsam pilates mi :44:kararsız kaldım şimdi :44:

1 hafta jillian yapmıştım daha önce, o hafta canım çıktı resmen :)) sıkılaşmak istiyorum, jillian mı yapsam pilates mi :44:kararsız kaldım şimdi :44:

jillian yap bencede ben denedim biraz ama belim ağrıdı bende yapabildiğim kadar yaptım önce sonra resimleri gerçekten etkileyici

yapalımda hangisi olursa olsun yeterki istikrarlı olsun

Bence Jilian daha etkili olur ama şimdi fikrini de değiştirmek istemem Jilian'ı övüp

övdünüz o kadar bende yapcam jilian.... baktım beğendim :)

bugün yediklerim[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor2"]2013-09-27 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]SEK light yoğurt[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 100gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Dana Bonfile[/TD]
[TD="class: kgor3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kuru kayısı[/TD]
[TD="class: kgor3"]3 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]CEVİZ[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kabak[/TD]
[TD="class: kgor3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]fındık (1 adet)[/TD]
[TD="class: kgor3"]15 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]135[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [7][/TD]
[TD="class: kgor2"]Köy Peyniri[/TD]
[TD="class: kgor3"]10 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [8][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kırmızı Biber[/TD]
[TD="class: kgor3"]10 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]32[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [9][/TD]
[TD="class: kgor2"]yumurta[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]160[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: kgor4"]613 kal.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar bugün çok yorgunum midem çok bulanıyor kim kaç mesaj yazmış toplayabilecek halde değilim. Hepinizden özür dileyerek kim bu hafta kaç mesaj yazmış listesini pazartesi günü paylaşmayı teklif ediyorum :26:

betüş seni görünce çok sevindim :))

karar vrdim jillian pilates karışımı yapıcam :) 1 gün pilates 1 gün jillian gibi yoksa aklım diğerinde kalır :)))

kaçarsın ama kurtulamazsın bendeen :)) ben takıma kaçak girdim..... her gün gelip bakıyom kim ne yapmış... anam bu jilian zormuş daaa şınav çekiyo hatunlar..... benim kollar beni taşımıyo :)))

Aynen benimde öyle canım ite kaka yedim biraz midem berbat kekik suyuda fayda etmedi bence mahsuru yok

Menü

aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu

Sabah 10:00
2 yumurtalı menemen gerçi menemeni bitiremedim bugün kesin acıkıcam kahvaltım zayıf kaldı )
2 ad kuru kayısı
7 ad zeytin 1 dilim peynir 4 ceviz 5 fındık 1 tombiş yeşil biber

1 ad mercimek köftesi

Akşam **** 19,30

2 ad köfte- sarımsakli keten tohumlu semizotu salatası

Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 2 fincan türk kahvesi 1
1 fincan normal siyah çay ( içecekler şekersiz )
Spor: bugun yok 20 dk yürüyüş

Kaçamak yok

[

iyi akşamlar kızlar

sabah kahvaltımı yazmıştım zaten

öğlen: sabahtan kalan armutumun diğer yarısını yedim bağırsaklarım harekete geçsin diye ama şimdide fazla hareketlendi

temizlik falan uğraştım, karın ağrısıda eklenince canım bişey yemek istemedi

16:00 gibi tavuk şiş, azcık salata yedim ve ayran

1 fincan türk kahvesi

şimdide suya yüklendim bugun böyle biter

hoş geldin canım kesin falınada bakmışsındır sen :) benim su içecek halim de kalmadı sıvı çok oldu bugün bende

bi fincan yasemin içeyim diyorum bakalım o ağrımı kesecekmi bendede bi inat al bi ağrıkesici kurtul dimi yok ilaçlardan nefret etmişim

kaçarsın ama kurtulamazsın bendeen :)) ben takıma kaçak girdim..... her gün gelip bakıyom kim ne yapmış... anam bu jilian zormuş daaa şınav çekiyo hatunlar..... benim kollar beni taşımıyo :)))
olmazki canım belki misafir kabul etmiyoz müsait değiliz habersiz gelinmesin lütfen

Canım menülerin çok güzel. Paylaşımın çok iyi eğer önümüzdeki hafta iyi kilo verirsen seni listeye dahil etmeyi düşünüyorum çünkü takımda hiç kilo veren yok

Senin menün de güzel :) Sende güzel paylaşım yapıyorsun eğer bu hafta da böyle devam edersen seni de listeye almayı düşünüyorum çünkü hiç kilo veren yok takımda

Ben Jilian yaparken şınav kısmını hep pas geçtim

SERATES bu haftanın takım birincisi sensin Kimse kilo veremediği için kolay bi birincilik oldu ama olsun

Kızlar aklıma bir fikir geldi. Sarı kartı olan eğer takım birincisi olursa sarı kartı silinecek bundan sonra.

Takdir senin canım sen ne dersen o inan bana mesaj yazmış olmak için yazmıyorum seviyorum muhabbeti paylaşımı :2: bu arada miden nasıl oldu

Takdir senin canım sen ne dersen o inan bana mesaj yazmış olmak için yazmıyorum seviyorum muhabbeti paylaşımı :2: bu arada miden nasıl oldu

Zaten takıma senin gibi severek paylaşım yapanlar lazım. Zorla olmuyor bu iş :) Midem kötü bugün çok üzüldüm stres mideme vurdu heralde.

bence çok iyi fikir motive açısından

olmazki canım belki misafir kabul etmiyoz müsait değiliz habersiz gelinmesin lütfen

sessiz baksam olur muu ki :)

Ben Jilian yaparken şınav kısmını hep pas geçtim

aaa bak bu olabilir... ben o kısmı görünce yok artık beraberliğimiz buraya kadarmış dedim kapadım :)) başlangıcı bile terletti işe yarar yani yapılsa...

sessiz baksam olur muu ki :)

aaa bak bu olabilir... ben o kısmı görünce yok artık beraberliğimiz buraya kadarmış dedim kapadım :)) başlangıcı bile terletti işe yarar yani yapılsa...

Misafir kabul ediyoruz ses de verebilirsiniz Ben şınavları ve bazı kısımları yapmadığım halde ki düzenli de yapmazdım kol hariç her yerden 5-6 cm incelmiştim.

Kaçar mıyım hiç senden :))) gel gel her zaman gell :)

bütün sporlar zor yaaa, ben pilatesi basit sanıyordum, canım çıktı resmen ayaklarım titriyor hala

ama gercekten cok güzel hareketler var, kısa zamanda sonucu görürüm gibi gelıyor tabıı sıkılıp bırakmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…