Aynen benimde öyle canım ite kaka yedim biraz midem berbat kekik suyuda fayda etmedi bence mahsuru yok
Menü
aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu
Sabah 10:00
2 yumurtalı menemen gerçi menemeni bitiremedim bugünkesin acıkıcam kahvaltım zayıf kaldı )
2 ad kuru kayısı
7 ad zeytin 1 dilim peynir 4 ceviz 5 fındık 1 tombiş yeşil biber
1 ad mercimek köftesi
Akşam **** 19,30
2 ad köfte- sarımsakli keten tohumlu semizotu salatası
Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 2 fincan türk kahvesi 1
1 fincan normal siyah çay ( içecekler şekersiz )
Spor: bugun yok 20 dk yürüyüş
Kaçamak yok
[
sessiz baksam olur muu ki :)
aaa bak bu olabilir... ben o kısmı görünce yok artık beraberliğimiz buraya kadarmış dedim kapadım :)) başlangıcı bile terletti işe yarar yani yapılsa...
Misafir kabul ediyoruz ses de verebilirsinizBen şınavları ve bazı kısımları yapmadığım halde ki düzenli de yapmazdım kol hariç her yerden 5-6 cm incelmiştim.
Kaçar mıyım hiç senden :))) gel gel her zaman gell :)
bütün sporlar zor yaaa, ben pilatesi basit sanıyordum, canım çıktı resmen ayaklarım titriyor hala
ama gercekten cok güzel hareketler var, kısa zamanda sonucu görürüm gibi gelıyor tabıı sıkılıp bırakmazsam
gel canım gel kapımız herkese açık ama ikramımız yok sadece suevet noracım Karatay Öğütlerini uyguluyorum fakat bugünkü pek benzemedi yarın inş artık
çenem düşüktüüğr uyarmadı deme :)) su gibi aziz olun inşallah......
Canım menülerin çok güzel. Paylaşımın çok iyi eğer önümüzdeki hafta iyi kilo verirsen seni listeye dahil etmeyi düşünüyorum çünkü takımda hiç kilo veren yok
Senin menün de güzel :) Sende güzel paylaşım yapıyorsun eğer bu hafta da böyle devam edersen seni de listeye almayı düşünüyorum çünkü hiç kilo veren yok takımda
Ben Jilian yaparken şınav kısmını hep pas geçtim
sağol canım inan bende biran önce listeye girmek istiyorum, daha çok motive olacağıma inanıyorumben kk 2010 dan beri vakit geçiriyorum çok güzelde arkadaşlıklarım var ben zevkle yazıyorum ve takip ediyorum
sağol canım inan bende biran önce listeye girmek istiyorum, daha çok motive olacağıma inanıyorumben kk 2010 dan beri vakit geçiriyorum çok güzelde arkadaşlıklarım var ben zevkle yazıyorum ve takip ediyorum
sabah: 2 dilim kepek e., yeşil çay, 1 diim peynir, 1 yumurtadan omlet
akşam:1 milföy börek, patates salatası, 1 dilim kek, 2 bardak kola
ölemenüm olmadı bugün çok yoğundu akşam da öyle piknik gibi bi şey yapalım dedik kızlarla ondan böyle oldu
ölemenüm olmadı bugün çok yoğundu akşam da öyle piknik gibi bi şey yapalım dedik kızlarla ondan böyle oldu
Görmüşken yediklerimi yazayım hemen :)
sabah: klasik bi dilim ekmek peynir zeytin çay
Öğlen: iki bisküvi ve soda (biliyorum diyetle alaksı yok)
arada bi elma
Akşam yemeğe fırsatım olmadı o yüzden küçük bi ekmek arsı peynirle geçiştirdim bugünü
iyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldımgenelde dışardan yedim o yüzden aldım
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:
Günaydınlaaaaarrrrrr efennim :)))
Bugün kendime parfüm alıciim çok sevincliyim :).
Bide bi kaç giyinecek şeye ihtiyacım var :) tabii 40-42 bedn
bırakmak yok gözüm üstündeee.... az da olsa yap her akşam... bu sefer olucek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?