Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar
Şimdi derse geçeceğim önce bir günaydın diyeyim dedim.

Son 2 gündür çikolata ile başım dertte.
Nasıl bu kadar güzel yapıyorlar anlamış değilim.

Şimdilik bırakmak yok :)) sen de durumlar nasıl, bıraktığım gibi misin :) hepimiz bir ara yerimizde saydık :)

yok gruptayken dukancı olmuştum ne güzel 64.5 olmuştum ya hani grubu bırakınca çok hızlı kilo aldım 73.9 oldum... 3 hafta önce laaa yeter dedim kendime.... çok şükür 68 lerdeyim şimdi azimliyim enerjiğim hevesliyim.... olacak Allah ın izniyle....

Noraaa sende 72lere mi çıktın ahh naptık biz böyle kendimize.....

Günaydınlaaaaarrrrrr efennim :)))

Bugün kendime parfüm alıciim çok sevincliyim :).

Bide bi kaç giyinecek şeye ihtiyacım var :) tabii 40-42 bedn

Fazla alma ne de olsa küçülecek bedenin

Günaydın 3.takımın fit hatunları

Dün pilatesten sonra bugün her yerim ağrıyor ( bugün de jillian yapıcam :)

Başka jillian'a başlayacak yok mu :)

Bende başlayacam ama 30 day shred değil de başka bir programına

Sen takıma yeni mi geldin hiç hatırlayamadım seni

Günaydın kızlar

Günaydın. İyi çalışmalar :)

Dukandan sonra kendini bırakırsan kilo alırsın tabi

Günaydın 3.takımın fit hatunları

Dün pilatesten sonra bugün her yerim ağrıyor ( bugün de jillian yapıcam :)

Başka jillian'a başlayacak yok mu :)

günaydın canımmmm yok bebişim ben almıyim belki ileride :49 belki 1 ay sonra kızlar ben cok zayıfladım tartıda gözlerime inanamadım ben sanırım hedefime çabuk ulaşıcam bu haftaki hedefime tabiki

Günaydın kızlar

iyi dersler canım allah zihin açıklığı versin bizi tombişleştirmek tek dertleri yapmazlarmı

1 tatlıı kaş çörek otu 1 ceviz 1 kayısı yarım litre tarçınlı su ve yallah dışarda yürüyüşe yaklaşık 1 saat Hasanağa Parkında
1. öğün : 10,00
2 lop yumurta
2 ad gün kurusu kayısı
zeytin saymadım
Peynir 2 dilim
1 tatlı kaş süt kaymağı
3 ceviz 6 fındık

Son düzenleme:

O süt kaymakları sütün en yağlı yeri değil mi uzak durmak lazım bence ..
Hayret ilk kez sevmediğim bir şeyin kalorisi yüksek, oysa ben bakardım hmm bunu seviyor muyum tamam kalorisi yüksek, ı-ıh bunu pek sevmem tamam sağlıklıdır

valla canımcım aynen bu yazdıklarımı yiyorum harfiyen saati saatine yazıyorum her zaman yeme artık diyen annem bişeyler ye diyo bunları yememe rağmen ama bugun tartıya inanamadım beni gören herkes şoka giriyor teyzem üst komşu da başladı Prof Dr Canan Karatay ın yaşam öğütlerini uyguluyorum

Beraber başlamıştık ya dukana :) Ben de 66-67'lere kadar gelmiştim :) sonrası malum zaten al ver al ver sımdı 72'lerdeyımm daha önceki kilomu grupla verdiğim için tekrar bir gruba gireyım ıstedım :))) ben de artık bu kez olsun istiyorumm, bu sefer olsun artıkkk betüşşşş :)))

Şimdi aklım Jillian'a kaymadı değil

1 hafta jillian yapmıştım daha önce, o hafta canım çıktı resmen :)) sıkılaşmak istiyorum, jillian mı yapsam pilates mi :44:kararsız kaldım şimdi :44:
Jilian ı bende bi ara yapmıştım şimdi yapamıyorum ama faydası gerçekten oluyor :))
Geçmiş olsun canım bugün daha iyisindir umarım (
Günaydın kızlar

Canım bi başlayınca bi daha bırakamayabiliyorsun, çok geç saatte yememeye çalış, çok zararı olmaz o zaman. Bi de paket gözünün önünde olursa sürekli yersin, gözünün önünde çok durmasın :))

Bu arada günaydın :)) yogun geçiyor günlerim biraz sık sık giremiyorum ama takım hep aklımın bi köşesinde, daha sıl girmeye çalışıcam :)
Dünkü menüm
Sabah: 1 domates, peynir, 3 zeytin, 2 mavi yeşil light bisküvi şekersiz çay
Ara: 1 mandalina, 2 fındık
Öglen: tavuk sote, çorba, ayran
Ara: 2 fındık, şekersiz kahve
Akşam: patates yemeği, cacık, salata, çorba
Yarım mandalina

1 gün jillian 1 gün pilates yapıcam :)) dün pilates yaptım canım cıktı resmen :) bugünde jillian günüm :) 1 hafta geçsede vucüdüm alışsa :)

Pilates de yapıyorsan bayagi sıkılaşırsın :)) bende koşuya başlamak istiyorum, yürüyüşün çok fazla yararı olmuyormuş sıkılaşma konusunda

Son düzenleme:

Gözümün önünde de durmuyor ki, tek kare alıyorum her kare için tekrar kalkıp alıp geliyorum
Eşim dalga geçiyor tek kareden alacağın enerjiyi harekette harcıyorsun sana kalmıyor enerjisi diye

Pilates de yapıyorsan bayagi sıkılaşırsın :)) bende koşuya başlamak istiyorum, yürüyüşün çok fazla yararı olmuyormuş sıkılaşma konusunda

2 yıldır işe gidip gelirken haftanın 6 günü hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hala hıc sıkılasamadım ( tek umudum pilates :)

Dün başlamacan önce ebru şallı faydalarından bahsedince yaptıkca yapası gelıyor ınsanın :))

Gözümün önünde de durmuyor ki, tek kare alıyorum her kare için tekrar kalkıp alıp geliyorum
Eşim dalga geçiyor tek kareden alacağın enerjiyi harekette harcıyorsun sana kalmıyor enerjisi diye

O paket bitene kadar aklın orda kalıyr değil mi :) tadımlık alıp bırakamıyoruzkı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…