Şimdilik bırakmak yok :)) sen de durumlar nasıl, bıraktığım gibi misin :) hepimiz bir ara yerimizde saydık :)
Günaydınlaaaaarrrrrr efennim :)))
Bugün kendime parfüm alıciim çok sevincliyim :).
Bide bi kaç giyinecek şeye ihtiyacım var :) tabii 40-42 bedn
Günaydın 3.takımın fit hatunları
Dün pilatesten sonra bugün her yerim ağrıyor( bugün de jillian yapıcam :)
Başka jillian'a başlayacak yok mu :)
Görmüşken yediklerimi yazayım hemen :)
sabah: klasik bi dilim ekmek peynir zeytin çay
Öğlen: iki bisküvi ve soda (biliyorum diyetle alaksı yok)
arada bi elma
Akşam yemeğe fırsatım olmadı o yüzden küçük bi ekmek arsı peynirle geçiştirdim bugünü
Günaydın kızlar
Şimdi derse geçeceğim önce bir günaydın diyeyim dedim.
Son 2 gündür çikolata ile başım dertte.
Nasıl bu kadar güzel yapıyorlar anlamış değilim.
yok gruptayken dukancı olmuştum ne güzel 64.5 olmuştum ya hani grubu bırakınca çok hızlı kilo aldım 73.9 oldum... 3 hafta önce laaa yeter dedim kendime.... çok şükür 68 lerdeyim şimdi azimliyim enerjiğim hevesliyim.... olacak Allah ın izniyle....
Günaydın 3.takımın fit hatunları
Dün pilatesten sonra bugün her yerim ağrıyor( bugün de jillian yapıcam :)
Başka jillian'a başlayacak yok mu :)
Günaydın kızlar
iyi dersler canım allah zihin açıklığı versin bizi tombişleştirmek tek dertleriyapmazlarmı
1 tatlıı kaş çörek otu 1 ceviz 1 kayısı yarım litre tarçınlı su ve yallah dışarda yürüyüşe yaklaşık 1 saat Hasanağa Parkında
1. öğün : 10,00
2 lop yumurta
2 ad gün kurusu kayısı
zeytin saymadım
Peynir 2 dilim
1 tatlı kaş süt kaymağı
3 ceviz 6 fındık
O süt kaymakları sütün en yağlı yeri değil mi uzak durmak lazım bence ..
Hayret ilk kez sevmediğim bir şeyin kalorisi yüksek, oysa ben bakardım hmm bunu seviyor muyum tamam kalorisi yüksek, ı-ıh bunu pek sevmem tamam sağlıklıdır
yok gruptayken dukancı olmuştum ne güzel 64.5 olmuştum ya hani grubu bırakınca çok hızlı kilo aldım 73.9 oldum... 3 hafta önce laaa yeter dedim kendime.... çok şükür 68 lerdeyim şimdi azimliyim enerjiğim hevesliyim.... olacak Allah ın izniyle....
Jilian ı bende bi ara yapmıştım şimdi yapamıyorum ama faydası gerçekten oluyor :))Şimdi aklım Jillian'a kaymadı değil
1 hafta jillian yapmıştım daha önce, o hafta canım çıktı resmen :)) sıkılaşmak istiyorum, jillian mı yapsam pilates mi :44:kararsız kaldım şimdi :44:
Geçmiş olsun canım bugün daha iyisindir umarımKızlar bugün çok yorgunum midem çok bulanıyor kim kaç mesaj yazmış toplayabilecek halde değilim. Hepinizden özür dileyerek kim bu hafta kaç mesaj yazmış listesini pazartesi günü paylaşmayı teklif ediyorum :26:
Günaydın kızlar
günaydın canımmmm yok bebişim ben almıyim belki ileride :49 belki 1 ay sonra kızlar ben cok zayıfladım tartıda gözlerime inanamadım ben sanırım hedefime çabuk ulaşıcam bu haftaki hedefime tabiki
Jilian ı bende bi ara yapmıştım şimdi yapamıyorum ama faydası gerçekten oluyor :))
1 gün jillian 1 gün pilates yapıcam :)) dün pilates yaptım canım cıktı resmen :) bugünde jillian günüm :) 1 hafta geçsede vucüdüm alışsa :)
Jilian ı bende bi ara yapmıştım şimdi yapamıyorum ama faydası gerçekten oluyor :))
Geçmiş olsun canım bugün daha iyisindir umarım(
Canım bi başlayınca bi daha bırakamayabiliyorsun, çok geç saatte yememeye çalış, çok zararı olmaz o zaman. Bi de paket gözünün önünde olursa sürekli yersin, gözünün önünde çok durmasın :))
Pilates de yapıyorsan bayagi sıkılaşırsın :)) bende koşuya başlamak istiyorum, yürüyüşün çok fazla yararı olmuyormuş sıkılaşma konusunda
Gözümün önünde de durmuyor ki, tek kare alıyorum her kare için tekrar kalkıp alıp geliyorum
Eşim dalga geçiyor tek kareden alacağın enerjiyi harekette harcıyorsun sana kalmıyor enerjisi diye
O paket bitene kadar aklın orda kalıyr değil mi :) tadımlık alıp bırakamıyoruzkı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?