Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba aranıza katılım sartlarınız nelerdır?
Merhaba canim hg sartimiz bol paylasim bol sohbet sartlar on sayfada yaziyo cnm cepten girdim kopyalayamiyom sana bizimkiler yok sanirim gel gel pisman olmazsin
noracim tbrkler bitanem iyi yapmissin valla ben sucumu soylemek icin girdim iki haftadan sonra ilk kez sekerli kahve ve iki kas pilav yedim napim hatirim icin didi ev sahibi bol yogurt ve tavuk pekde guzel olmus ozur dilerim tamam kilo vermek iyi de yuzum den gidiyo :-( gibi eve donunce grsrz cici bakin kendinize

Merhaba aranıza katılım sartlarınız nelerdır?

Bol paylaşımda bulunmak en önemli şartımız :) Bunlarda kurallarımız. Eğer katılmak istersen hedef kilonu ve başlangıç kilonu yazıp kendini tanıtırsın :)

3.TAKIM KURALLARI:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 2. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır. (Bu madde menüsü kaçamaklarla dolu olanlar için geçerli. Düzenli menüleri olup kilo veremeyenler bu maddeye dahil değildir.)

5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum ) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 2 sarı kart alan diskalifiye olacaktır.

6) Kilo çizelgesini bütün takım üyeleri yapmalı ve haftalık olarak güncellemelidir.

7) Herkes son yazdığı mesajdan itibaren yorumları okuyup ona göre cevap vermeli. Böylece ben o kuralı görmedim, haberim yoktu gibi durumlar olmaz.

Bi kerecik kaçamaktan bişey olmaz alışkanlık yapmasın yeter

Yeni gelenler;

Sweetdimple, Noraa, Sinsirella, Betrayal, Sahgull

Eğer eksik yazdığım varsa söylersiniz. Sinsirella galiba listeye giremeyecek çünkü hiç ortalarda yok :26: Bu arada Nora ve Sweet hariç yeni gelenler mesaj sayılarını bana özel mesajla atmamış. Bi haftalık idare ediyoruz ama bu hafta herkes yollasın.

Pilatesle sıkılasirsin çok faydasını gören insanlar var zaten :)) yürüyüş zayiflamaya yardim ediyor ama sıkılasma incelme.konusunda gercekten bi faydası yok (
Gözümün önünde de durmuyor ki, tek kare alıyorum her kare için tekrar kalkıp alıp geliyorum
Eşim dalga geçiyor tek kareden alacağın enerjiyi harekette harcıyorsun sana kalmıyor enerjisi diye
O zaman ya eve hiç sokma ya da eşine ver yarisini :))

2 kaşık pilavla sekerli kahveden bi sey olmaz canim yeter ki istahin açılıp daha fazla yeme. Menülerin cok düzenli oluyor zaten senin arada kacamak yapmak lazım :))

Kızlar bugünkü menüm :)
Sabah; peynir 2 zeytin , 3 tane mavi yesil light bisküvi
ara: 1 mandalina, 3 fındık
öglen; sekersiz kahve 2 paket wasa kraker. 4 dilim falan oluyor tanesi 70 kalori sanırım en fazla. Öglen yemek yemek istemedim onlari yedim.
ara: sekersiz kahve
aksam: corba, köfteli patatesli bi yemek ve ayran ( yemekhaneden yedim aksam)
Okuldan gelirken ve okula giderken yarim saat yürümeye calisiriyorum her gün. Insallah 65 i görürüm önumüzdeki hafta :))

Kızlar iyi akşamlar herkese, şimdi dışardan geldim kardşeimle biraz gezdik, bir dondurma dışında kaçamaksız günü kotardımm gibi :)

Dondurmaya da şükrediyorum yoksa burger king menü yiyecektım ya da pasta yok dedım kardesıme :) zavallım ıncecık yese yerdı ama ben yemedım dıye o da yemedı :)

Bugünkü menümü yazıp jillian'a başlayacağım :)

SABAH
1 paket limonlu form bisküvi

ÖĞLE
1 kase çorba
4 köfte
Salata

Ara: 1 elma
Tek şekerli türk kahvesi ( aslında şekersiz içiyorum ama canım şekerli çekti :)
2'si bir arada nescafe

AKŞAM
Salata+peynir
1,5 dilim tam buğday ekmeği

Ara: 1 paket pirinç patlağı
1 dondurma

Biraz fazla ve karmaşık bir menü oldu ama hepsini 5'ten önce yedim birde baya yürüdük heralde eritmişimdir :)))

Canım ben kaçamak yapınca yeşilçaya yükleniyorum hemen :) Hem abartmamışsın da olacak o kadar, moral bozmak yok yola devammm :)))

Canım ben kaçamak yapınca yeşilçaya yükleniyorum hemen :) Hem abartmamışsın da olacak o kadar, moral bozmak yok yola devammm :)))

devamı da var ama:18: 1 kase çiğ kabak çekirdeği ama tatlıyı reddettim kaçamak yokkkkk disiplinnnnn gelsin yandınız siz

akşamda sardalya ve rokalı soğan yedim canlar kafam çalışsın acık diye yalnız suyu azalttım ilaç seviyemi biraz düşürdü sanırım aman diyim zayıflıcam derken sağlığımdan olmıyim

Menün güzel hafta sonu olmasına rağmen kaçamak yapmamışsın :) Ne güzel kardeşin de senin için fedakarlık yapmış. Benim evdekiler resmen diyet kırıcı gibi

selamlarr

kızlar hafta sonu menümü yazayım kaçamaksız :)))

sabah kahvaltı: menemen, 2 dilim ekmek, 5 tane zeytin,peynir, bir iki çatal bal azcıkk

spor yok ama eşimle dışarı çıktık gez toz alışveriş yürüdüm snuçta:)

öğlen: dalından 3 tane incir ve ceviz

akşam: kaynımlara davetlıydık tabagımı doldurdular ama caktırmadan eşimin tabağına transfer ettim :)

tavuk ızgara, bir kaşık pilav, 1 kaşık salata

2 bardak çay şekersiz

1 tane elmelı soda bugun suyu az içtim dışardaysık malum wc sorunu

Hafta sonu bile kaçamak yok maşallah size Yeni gelenler biz eskilerden iyi valla kızlar benden söylemesi

Hafta sonu bile kaçamak yok maşallah size Yeni gelenler biz eskilerden iyi valla kızlar benden söylemesi

sağol canım benim ya okadar rahatsızım kı kilolarımdan dün bir sürü cici beğendim eşim al dedi ama ben almadım çünkü şuan giydiğim hiçbirşey yakışmıyor taktım bu sefer Allahın izniyle vericem kiloları

günaydın kızceler

okey sartlarınız kolaymış:) peki takım kaptanı kımdır kıme paylasım yapıcaz hergün ?

Dondurma çok kötü etkilemiyor sanırım diyeti benim dondurma yiyip kilo verdigim günler olmuştu :)) menünde cok iyi zaten :)) kardesin çok düşünceliymiş :) etrafindakilerin destek vermesi çok güzel oluyor diyet yaparken :)
Yesilcayin yag yaktigini biliyodum ama kacamak yaptigimizda etkisi oluyor mu ?
1 kase yemen kötü olmuş ( ama aksamı çok hafif geçirmişsin kacamaklarını telafi eder bence :))
Menün güzel hafta sonu olmasına rağmen kaçamak yapmamışsın :) Ne güzel kardeşin de senin için fedakarlık yapmış. Benim evdekiler resmen diyet kırıcı gibi
Aynen mercani, diyet yapmaya basladigimdan beri ablam tarafından eve ne çikolatalar, pideler, kekler alindi, ne pastalar alınıp yarısını yer misin diye soruldu anlatamam. Neler çektim okul baslayana kadar.
Supersin canim, eşinin tabagina transfer etme taktigi çok iyiymiş :))
Midemi arama da yeter

Eşim nargile hazırlayacaktı, çikolata yemeyeyim diye çikolatalı nargile içtim Bu akşamlık problem yok artık ..
Diyet, diyabetik çikolatalar var aslında tatlandırıcıyla yapılıyor olabilir. Onlardan bulabiliyorsan, seviyorsan da yiyebilirsin?
Motivasyonları daha yüksek sanırım, biz bitse de gitsek havasına mı girdik ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…