- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Merhaba canim hg sartimiz bol paylasim bol sohbet sartlar on sayfada yaziyo cnm cepten girdim kopyalayamiyom sana bizimkiler yok sanirim gel gel pisman olmazsinMerhaba aranıza katılım sartlarınız nelerdır?
Merhaba aranıza katılım sartlarınız nelerdır?
Merhaba canim hg sartimiz bol paylasim bol sohbet sartlar on sayfada yaziyo cnm cepten girdim kopyalayamiyom sana bizimkiler yok sanirim gel gel pisman olmazsin
noracim tbrkler bitanem iyi yapmissin valla ben sucumu soylemek icin girdim iki haftadan sonra ilk kez sekerli kahve ve iki kas pilav yedim napim hatirim icin didi ev sahibi bol yogurt ve tavuk pekde guzel olmus ozur dilerim tamam kilo vermek iyi de yuzum den gidiyo :-( gibi eve donunce grsrz cici bakin kendinize
Pilatesle sıkılasirsin çok faydasını gören insanlar var zaten :)) yürüyüş zayiflamaya yardim ediyor ama sıkılasma incelme.konusunda gercekten bi faydası yok2 yıldır işe gidip gelirken haftanın 6 günü hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hala hıc sıkılasamadım( tek umudum pilates :)
Dün başlamacan önce ebru şallı faydalarından bahsedince yaptıkca yapası gelıyor ınsanın :))
O zaman ya eve hiç sokma ya da eşine ver yarisini :))Gözümün önünde de durmuyor ki, tek kare alıyorum her kare için tekrar kalkıp alıp geliyorum
Eşim dalga geçiyor tek kareden alacağın enerjiyi harekette harcıyorsun sana kalmıyor enerjisi diye
Merhaba canim hg sartimiz bol paylasim bol sohbet sartlar on sayfada yaziyo cnm cepten girdim kopyalayamiyom sana bizimkiler yok sanirim gel gel pisman olmazsin
noracim tbrkler bitanem iyi yapmissin valla ben sucumu soylemek icin girdim iki haftadan sonra ilk kez sekerli kahve ve iki kas pilav yedim napim hatirim icin didi ev sahibi bol yogurt ve tavuk pekde guzel olmus ozur dilerim tamam kilo vermek iyi de yuzum den gidiyo :-( gibi eve donunce grsrz cici bakin kendinize
Canım ben kaçamak yapınca yeşilçaya yükleniyorum hemen :) Hem abartmamışsın da olacak o kadar, moral bozmak yok yola devammm :)))
Kızlar iyi akşamlar herkese, şimdi dışardan geldim kardşeimle biraz gezdik, bir dondurma dışında kaçamaksız günü kotardımm gibi :)
Dondurmaya da şükrediyorum yoksa burger king menü yiyecektım ya da pasta yok dedım kardesıme :) zavallım ıncecık yese yerdı ama ben yemedım dıye o da yemedı :)
Bugünkü menümü yazıp jillian'a başlayacağım :)
SABAH
1 paket limonlu form bisküvi
ÖĞLE
1 kase çorba
4 köfte
Salata
Ara: 1 elma
Tek şekerli türk kahvesi ( aslında şekersiz içiyorum ama canım şekerli çekti :)
2'si bir arada nescafe
AKŞAM
Salata+peynir
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 paket pirinç patlağı
1 dondurma
Biraz fazla ve karmaşık bir menü oldu ama hepsini 5'ten önce yedim birde baya yürüdük heralde eritmişimdir :)))
az önce içyim canım yeşilçayı iyi geldiCanım ben kaçamak yapınca yeşilçaya yükleniyorum hemen :) Hem abartmamışsın da olacak o kadar, moral bozmak yok yola devammm :)))
Hiç sorma ya ..
Aslında her gittiğimde almadan dönüp gelsem iyi spor olur
üst araması yacam bundan sonra ona göre
selamlarr
kızlar hafta sonu menümü yazayım kaçamaksız :)))
sabah kahvaltı: menemen, 2 dilim ekmek, 5 tane zeytin,peynir, bir iki çatal bal azcıkk
spor yok ama eşimle dışarı çıktık gez toz alışveriş yürüdüm snuçta:)
öğlen: dalından 3 tane incir ve ceviz
akşam: kaynımlara davetlıydık tabagımı doldurdular ama caktırmadan eşimin tabağına transfer ettim :)
tavuk ızgara, bir kaşık pilav, 1 kaşık salata
2 bardak çay şekersiz
1 tane elmelı soda bugun suyu az içtim dışardaysık malum wc sorunu
Hafta sonu bile kaçamak yok maşallah sizeYeni gelenler biz eskilerden iyi valla kızlar benden söylemesi
Bol paylaşımda bulunmak en önemli şartımız :) Bunlarda kurallarımız. Eğer katılmak istersen hedef kilonu ve başlangıç kilonu yazıp kendini tanıtırsın :)
3.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadı olarak gösterilir. 2. Defa Tekrarlamasi halinde uyarısız diskalifiye olacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır. (Bu madde menüsü kaçamaklarla dolu olanlar için geçerli. Düzenli menüleri olup kilo veremeyenler bu maddeye dahil değildir.)
5) Herkes o günki mesaj sayısını takım kaptanına (bu ben oluyorum) özel mesaj ile bildirecek. Özel mesaj ile bildirmeyenler hiç mesaj yazmamış sayılacaktır. Cuma akşamı bu mesaj sayıları toplanıp mazereti olmayıp 25 mesajın altında kalanlara sarı kart verilecektir. 2 sarı kart alan diskalifiye olacaktır.
6) Kilo çizelgesini bütün takım üyeleri yapmalı ve haftalık olarak güncellemelidir.
7) Herkes son yazdığı mesajdan itibaren yorumları okuyup ona göre cevap vermeli. Böylece ben o kuralı görmedim, haberim yoktu gibi durumlar olmaz.
Dondurma çok kötü etkilemiyor sanırım diyeti benim dondurma yiyip kilo verdigim günler olmuştu :)) menünde cok iyi zaten :)) kardesin çok düşünceliymiş :) etrafindakilerin destek vermesi çok güzel oluyor diyet yaparken :)Kızlar iyi akşamlar herkese, şimdi dışardan geldim kardşeimle biraz gezdik, bir dondurma dışında kaçamaksız günü kotardımm gibi :)
Dondurmaya da şükrediyorum yoksa burger king menü yiyecektım ya da pasta yok dedım kardesıme :) zavallım ıncecık yese yerdı ama ben yemedım dıye o da yemedı :)
Bugünkü menümü yazıp jillian'a başlayacağım :)
SABAH
1 paket limonlu form bisküvi
ÖĞLE
1 kase çorba
4 köfte
Salata
Ara: 1 elma
Tek şekerli türk kahvesi ( aslında şekersiz içiyorum ama canım şekerli çekti :)
2'si bir arada nescafe
AKŞAM
Salata+peynir
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 paket pirinç patlağı
1 dondurma
Biraz fazla ve karmaşık bir menü oldu ama hepsini 5'ten önce yedim birde baya yürüdük heralde eritmişimdir :)))
Yesilcayin yag yaktigini biliyodum ama kacamak yaptigimizda etkisi oluyor mu ?Canım ben kaçamak yapınca yeşilçaya yükleniyorum hemen :) Hem abartmamışsın da olacak o kadar, moral bozmak yok yola devammm :)))
1 kase yemen kötü olmuşdevamı da var ama:18: 1 kase çiğ kabak çekirdeği ama tatlıyı reddettim kaçamak yokkkkk disiplinnnnn gelsin yandınız siz
akşamda sardalya ve rokalı soğan yedim canlar kafam çalışsın acık diyeyalnız suyu azalttım ilaç seviyemi biraz düşürdü sanırım aman diyim zayıflıcam derken sağlığımdan olmıyim
Aynen mercani, diyet yapmaya basladigimdan beri ablam tarafından eve ne çikolatalar, pideler, kekler alindi, ne pastalar alınıp yarısını yer misin diye soruldu anlatamam.Menün güzel hafta sonu olmasına rağmen kaçamak yapmamışsın :) Ne güzel kardeşin de senin için fedakarlık yapmış. Benim evdekiler resmen diyet kırıcı gibi
Supersin canim, eşinin tabagina transfer etme taktigi çok iyiymiş :))selamlarr
kızlar hafta sonu menümü yazayım kaçamaksız :)))
sabah kahvaltı: menemen, 2 dilim ekmek, 5 tane zeytin,peynir, bir iki çatal bal azcıkk
spor yok ama eşimle dışarı çıktık gez toz alışveriş yürüdüm snuçta:)
öğlen: dalından 3 tane incir ve ceviz
akşam: kaynımlara davetlıydık tabagımı doldurdular ama caktırmadan eşimin tabağına transfer ettim :)
tavuk ızgara, bir kaşık pilav, 1 kaşık salata
2 bardak çay şekersiz
1 tane elmelı soda bugun suyu az içtim dışardaysık malum wc sorunu
Diyet, diyabetik çikolatalar var aslında tatlandırıcıyla yapılıyor olabilir. Onlardan bulabiliyorsan, seviyorsan da yiyebilirsin?Midemi arama da yeter
Eşim nargile hazırlayacaktı, çikolata yemeyeyim diye çikolatalı nargile içtimBu akşamlık problem yok artık ..
Motivasyonları daha yüksek sanırım, biz bitse de gitsek havasına mı girdik neHafta sonu bile kaçamak yok maşallah sizeYeni gelenler biz eskilerden iyi valla kızlar benden söylemesi
Günaydın kızlar
Güzel bir pazar günü geçirin hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?