günaydın kızceler
okey sartlarınız kolaymış:) peki takım kaptanı kımdır kıme paylasım yapıcaz hergün ?
Günaydın kızlar
Güzel bir pazar günü geçirin hepiniz
Aman dikkat et canim, bütün gün evde oldugunda iştahı acılabiliyor insanıngünaydın canımm
teşekkürler ama eşim bugun çalışıyo bende evdeyim bugun benım için sıradan bigün yani
Sabah yedigin şeyi aksama kadar yakarsin bence :) ailenin destegini sağlamak çok zor oluyor bazen.Takım kaptanı benim. Paylaşımı buraya takıma yapacaksın takıma kaç mesaj yazdığını da akşamları bana özel mesaj olarak atacaksın.
GünaydııınBirazdan babam beni zorla pideciye götürecek demiştim bizimkiler hep böyle diyetimi bozmak için uğraşıyorlar
günaydın kızceler
okey sartlarınız kolaymış:) peki takım kaptanı kımdır kıme paylasım yapıcaz hergün ?
Milföy çok yağlı ve kalorili diye biliyorum zaten sabah ekmek yemişsin. Kek desen o da karbonhidrat. Patates salatası idare edilebilir. Kola umarım light veya zerodur. Bugün yemek değil kalori yemişsin
Spor da yapmadıysan vay haline
hg canım
akşam en kuvvetli menü olmuş bence bitanemsabah güzel sabah krallar gibi yap kahvaltını ama akşam ne olur tut kendini inş bi daha bu hatayı yapmazsın spor yapacaksan bilemem tabiki
Bugünü hafif geçirerek dünü toparlayabilirsin :))
haftasonunu hafif tutmaya çalışıyorum dün arkadaşlarla buluştuk sadece çay içtim
Süpersin canımhaftaiçini de kacamaksız atlatırsin insallah :))
Insallah canim haftalik hedeflerimize ulasalim bu hafta :))inşallah canım bu hafta 62 yi görmek istiyorum artık :)
kızlar nerdeisniz yahuu
bugunku menümm
kahvaltı: peynirli omlet, zeytin, azcıcık tereyağı bal, 1 dilim ekmek
öğle: ceviz ve yarım armut
akşam: bol yeşillikli salata ve 1 tane haşlanmış tavuk but
şimdide su, form çay akşamı bitirmeye çalışıyorum
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. 23 yaşındayım evliyim istanbulda oturuyorum. 8 aylık bir bebeğim var. 15 yaşından beri 63 kilodaydım. evlendikten sonra ilk yıl tam on kilo aldım. Arkasından hamilelik ve doğum derken 89 kiloyla doğuma gittim. şu an 81 kiloyum. resmen kendime dikkatli bakmak bile istemiyorum65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 170 cm boyundayım. ramazandan önce ballı sirkeli su ve yedşklerşme de dikkat ederek (birde göbek eritme egzersizi günde sadece 30 tane) iki haftada 2 kilo verdim 83 kiloydum. kurban bayramına kadar 77 olmak isterim ama imkansız. Sizi bulduğuma öyle çok sevindim anlatamam ben bu işi tek başıma götüremiyorum. Lakin şöyle bir sıkıntı var ben telefondan bağlanabiliyorum evde net yok bu günde beş mesaj çok zor olacak. Birde ay sonu paket bitince 2-3 gün kontör yüklemeden geçiyor nasıl olacak aranıza katılamayacak mıyım
Dondurma çok kötü etkilemiyor sanırım diyeti benim dondurma yiyip kilo verdigim günler olmuştu :)) menünde cok iyi zaten :)) kardesin çok düşünceliymiş :) etrafindakilerin destek vermesi çok güzel oluyor diyet yaparken :)
Yesilcayin yag yaktigini biliyodum ama kacamak yaptigimizda etkisi oluyor mu ?
Kızlar bugünkü menün
sabah: 1 domates ,peynir , 3 zeytin, sekersiz cay, 3 mavi yesil light bisküvi
ara: 1 fındik 1 badem sekersiz kahve
oglen: akdeniz salata 2 Badem 2 findik
Ara:sekersiz kahve 4 fındik
aksam: tavuk, salata, ayran corba
bugünkü menüm
kahvaltı: iki dilim ekmek, bir tane yağda yumurta bir bardak ev yapımı vişne suyu
öğlen: bir kase makarna salatası
ara: bir fincan nescafe 3ü bir arada (hayatta şekersiz nescafe, çay içemiyorum)
akşam: iki kaşık pilav üstü bir kaşık nohut yarım kase mercimek çorbası
az önce de bir tane cam şeker yedim :18:
İyi akşamlar herkese :) Haftasonu pek bir sessiz oluyor buralar :)
Çok şükür kazasız belasız (kaçamaksız :)) atlattık şu haftasonunu :) Darısı diğer haftasonlarımızın başına :)
Bugünkü menüm
SABAH
2 d.çavdar ekmeği
Domates+salata
1 Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Ara: Yeşil elma
ÖĞLE
1,5 kase çorba
Yarım kase cacık
1 d.çavdar ekmeği
Ara: 1 çay bardağı leblebi
1 avuç kadar üzüm
AKŞAM
1,5 kase çorba
1 paket eti pirinç patlağı
SPOR: 45 dk pilates
5'ten sonra birşey yemedim :) Ama su içemiyorum bir türlü tek sıkıntım şimdilik bu(
İyi akşamlar herkese :) Haftasonu pek bir sessiz oluyor buralar :)
Çok şükür kazasız belasız (kaçamaksız :)) atlattık şu haftasonunu :) Darısı diğer haftasonlarımızın başına :)
Bugünkü menüm
SABAH
2 d.çavdar ekmeği
Domates+salata
1 Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Ara: Yeşil elma
ÖĞLE
1,5 kase çorba
Yarım kase cacık
1 d.çavdar ekmeği
Ara: 1 çay bardağı leblebi
1 avuç kadar üzüm
AKŞAM
1,5 kase çorba
1 paket eti pirinç patlağı
SPOR: 45 dk pilates
5'ten sonra birşey yemedim :) Ama su içemiyorum bir türlü tek sıkıntım şimdilik bu(
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. 23 yaşındayım evliyim istanbulda oturuyorum. 8 aylık bir bebeğim var. 15 yaşından beri 63 kilodaydım. evlendikten sonra ilk yıl tam on kilo aldım. Arkasından hamilelik ve doğum derken 89 kiloyla doğuma gittim. şu an 81 kiloyum. resmen kendime dikkatli bakmak bile istemiyorum65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 170 cm boyundayım. ramazandan önce ballı sirkeli su ve yedşklerşme de dikkat ederek (birde göbek eritme egzersizi günde sadece 30 tane) iki haftada 2 kilo verdim 83 kiloydum. kurban bayramına kadar 77 olmak isterim ama imkansız. Sizi bulduğuma öyle çok sevindim anlatamam ben bu işi tek başıma götüremiyorum. Lakin şöyle bir sıkıntı var ben telefondan bağlanabiliyorum evde net yok bu günde beş mesaj çok zor olacak. Birde ay sonu paket bitince 2-3 gün kontör yüklemeden geçiyor nasıl olacak aranıza katılamayacak mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?