Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızceler

okey sartlarınız kolaymış:) peki takım kaptanı kımdır kıme paylasım yapıcaz hergün ?

Takım kaptanı benim. Paylaşımı buraya takıma yapacaksın takıma kaç mesaj yazdığını da akşamları bana özel mesaj olarak atacaksın.

Günaydın kızlar

Güzel bir pazar günü geçirin hepiniz

Günaydııın Birazdan babam beni zorla pideciye götürecek demiştim bizimkiler hep böyle diyetimi bozmak için uğraşıyorlar

günaydın canımm

teşekkürler ama eşim bugun çalışıyo bende evdeyim bugun benım için sıradan bigün yani
Aman dikkat et canim, bütün gün evde oldugunda iştahı acılabiliyor insanın
Sabah yedigin şeyi aksama kadar yakarsin bence :) ailenin destegini sağlamak çok zor oluyor bazen.

Son düzenleme:
günaydın kızceler

okey sartlarınız kolaymış:) peki takım kaptanı kımdır kıme paylasım yapıcaz hergün ?

Hosgeldin canım aramıza diger takım üyelerinin de seni tanıması için kendini tanıtır mısın bize? :) bi de diyete baslangic, hedef ve şu anki kilonu ögrenmemiz gerekiyor :)

hg canım

akşam en kuvvetli menü olmuş bence bitanem sabah güzel sabah krallar gibi yap kahvaltını ama akşam ne olur tut kendini inş bi daha bu hatayı yapmazsın spor yapacaksan bilemem tabiki

Bugünü hafif geçirerek dünü toparlayabilirsin :))

haftasonunu hafif tutmaya çalışıyorum dün arkadaşlarla buluştuk sadece çay içtim

kızlar nerdeisniz yahuu

bugunku menümm

kahvaltı: peynirli omlet, zeytin, azcıcık tereyağı bal, 1 dilim ekmek

öğle: ceviz ve yarım armut

akşam: bol yeşillikli salata ve 1 tane haşlanmış tavuk but

şimdide su, form çay akşamı bitirmeye çalışıyorum

inşallah canım bu hafta 62 yi görmek istiyorum artık :)
Insallah canim haftalik hedeflerimize ulasalim bu hafta :))

Pazar günü oldugu icin cok kimse yok canim. Bende sıkıldım film izliyorum zaten :)) menüm süper olmus :))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. 23 yaşındayım evliyim istanbulda oturuyorum. 8 aylık bir bebeğim var. 15 yaşından beri 63 kilodaydım. evlendikten sonra ilk yıl tam on kilo aldım. Arkasından hamilelik ve doğum derken 89 kiloyla doğuma gittim. şu an 81 kiloyum. resmen kendime dikkatli bakmak bile istemiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 170 cm boyundayım. ramazandan önce ballı sirkeli su ve yedşklerşme de dikkat ederek (birde göbek eritme egzersizi günde sadece 30 tane) iki haftada 2 kilo verdim 83 kiloydum. kurban bayramına kadar 77 olmak isterim ama imkansız. Sizi bulduğuma öyle çok sevindim anlatamam ben bu işi tek başıma götüremiyorum. Lakin şöyle bir sıkıntı var ben telefondan bağlanabiliyorum evde net yok bu günde beş mesaj çok zor olacak. Birde ay sonu paket bitince 2-3 gün kontör yüklemeden geçiyor nasıl olacak aranıza katılamayacak mıyım

bugünkü menüm
kahvaltı: iki dilim ekmek, bir tane yağda yumurta bir bardak ev yapımı vişne suyu
öğlen: bir kase makarna salatası
ara: bir fincan nescafe 3ü bir arada (hayatta şekersiz nescafe, çay içemiyorum)
akşam: iki kaşık pilav üstü bir kaşık nohut yarım kase mercimek çorbası
az önce de bir tane cam şeker yedim :18:

Canim üyeleri takim kaptani kabul ediyor su an burda degil. Mercani geldiginde sana cevap vericektir :))

Kızlar bugünkü menün
sabah: 1 domates ,peynir , 3 zeytin, sekersiz cay, 3 mavi yesil light bisküvi
ara: 1 fındik 1 badem sekersiz kahve
oglen: akdeniz salata 2 Badem 2 findik
Ara:sekersiz kahve 4 fındik
aksam: tavuk, salata, ayran corba

Canım dondurmayı da daha fazla birşey yememek ıcın yedim :) yoksa dün baya ıradelıydım :)

Yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor ve benım kullandığım form çayı bağırsakları acaip çalıştırıyor o yüzden kaçamaklardan sonra yşil çayı ve form çayını ihmal etmiyorum ama kayısılı olanı :)

Hafta sonu ve çok iyi bir menü :) Karatayvari bir menü olmuş :)

Canım şeker çok önemli kşlo verme konusunda hemen kes diyemeyız sana bence yavaş yavaş kesmeye bak derım, 3'ü bir arada nescafeler çok şekerli oluyor 2'si bir arada alıp şekerini kendin ayarlayabilirsin, 1,5 yıldır sürekli diyet yapar haldeyım bende son 6 aydır şekeri kestımn çok zorlanıyordum kesınlıkle içemem dıyordum ama şimdi şekerli içecekleri içemiyorum :)

İyi akşamlar herkese :) Haftasonu pek bir sessiz oluyor buralar :)

Çok şükür kazasız belasız (kaçamaksız :)) atlattık şu haftasonunu :) Darısı diğer haftasonlarımızın başına :)

Bugünkü menüm

SABAH
2 d.çavdar ekmeği
Domates+salata
1 Haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara: Yeşil elma

ÖĞLE
1,5 kase çorba
Yarım kase cacık
1 d.çavdar ekmeği

Ara: 1 çay bardağı leblebi
1 avuç kadar üzüm

AKŞAM
1,5 kase çorba
1 paket eti pirinç patlağı

SPOR: 45 dk pilates

5'ten sonra birşey yemedim :) Ama su içemiyorum bir türlü tek sıkıntım şimdilik bu (

Hafta sonu pek takıma uğrayan çıkmıyor bende dahilim bu kişilere Hafta sonu nedense takımı unutuveriyorum

Menün de çok iyi ben hafta sonu pek dikkat etmiyorum. Spor da yapmışsın oh daha ne olsun diyecektim ki su içmediğini okudum demekten vazgeçtim Su gerçekten önemli gerekirse kendini zorla günde en az 2 litre su iç.

süpersin canım bendede kaçamak yok 1 saat önce falan az şekerli türk kahvesi içtim ama o sayılmaz çok az şekerli

bu arada kızlar 2 gün hastane işlerim var malum kontroller falan fırsat buldukça girmeye çalışıcam öpüldünüz

Öncelikle merhaba

Mesajınızı yeni gördüm. Aslında takıma üye alımı bitti ama gelip özel olarak buraya yazanları elbette kıramıyorum :) 2 haftalık deneme sürecinden sonra aramıza katılabilirsin ama günde 5 mesaj zorunlu. Eğer gün içinde paylaşımda bulunurum diyorsan kapımız açık ama yok paylaşım yapamam diyorsan üzülerek takıma katılamazsın demek kalıyor bana. Kararı sen vereceksin artık :) Bu sadece bizim takımda değil bütün takımlarda geçerli olan bir kural.

Eğer ay içinde paylaşımlara katılırsan TL yükleyemediğin 2-3 gün cuma gününe denk gelmezse idare edebiliriz seni. Ama tabi diğer günler paylaşım şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…