Kızlar bugünkü menün
sabah: 1 domates ,peynir , 3 zeytin, sekersiz cay, 3 mavi yesil light bisküvi
ara: 1 fındik 1 badem sekersiz kahve
oglen: akdeniz salata 2 Badem 2 findik
Ara:sekersiz kahve 4 fındik
aksam: tavuk, salata, ayran corba
Şeker istahida acan bi sey, diyete baslarken ilk kesilmesi gereken seylerden biri o yüzden. Ben sekersiz kahveye alisamam diyen bi insandim ona bile alıştım artik. Bi kere kestikten sonra cok fazla eksikligini çekmiyorsunCanım şeker çok önemli kşlo verme konusunda hemen kes diyemeyız sana bence yavaş yavaş kesmeye bak derım, 3'ü bir arada nescafeler çok şekerli oluyor 2'si bir arada alıp şekerini kendin ayarlayabilirsin, 1,5 yıldır sürekli diyet yapar haldeyım bende son 6 aydır şekeri kestımn çok zorlanıyordum kesınlıkle içemem dıyordum ama şimdi şekerli içecekleri içemiyorum :)
Menun süper canim 5 den sonra bi sey yememen çok daha süper olmuş :))İyi akşamlar herkese :) Haftasonu pek bir sessiz oluyor buralar :)
Çok şükür kazasız belasız (kaçamaksız :)) atlattık şu haftasonunu :) Darısı diğer haftasonlarımızın başına :)
Bugünkü menüm
SABAH
2 d.çavdar ekmeği
Domates+salata
1 Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Ara: Yeşil elma
ÖĞLE
1,5 kase çorba
Yarım kase cacık
1 d.çavdar ekmeği
Ara: 1 çay bardağı leblebi
1 avuç kadar üzüm
AKŞAM
1,5 kase çorba
1 paket eti pirinç patlağı
SPOR: 45 dk pilates
5'ten sonra birşey yemedim :) Ama su içemiyorum bir türlü tek sıkıntım şimdilik bu(
Ah mercani :)) kimseyi kıramıyorsun insallah derslerini ihmal etmezsin bu kadar yeni üyeyi takip ederken :))Öncelikle merhaba
Mesajınızı yeni gördüm. Aslında takıma üye alımı bitti ama gelip özel olarak buraya yazanları elbette kıramıyorum :) 2 haftalık deneme sürecinden sonra aramıza katılabilirsin ama günde 5 mesaj zorunlu. Eğer gün içinde paylaşımda bulunurum diyorsan kapımız açık ama yok paylaşım yapamam diyorsan üzülerek takıma katılamazsın demek kalıyor bana. Kararı sen vereceksin artık :) Bu sadece bizim takımda değil bütün takımlarda geçerli olan bir kural.
Eğer ay içinde paylaşımlara katılırsan TL yükleyemediğin 2-3 gün cuma gününe denk gelmezse idare edebiliriz seni. Ama tabi diğer günler paylaşım şart :)
İzumii senin şu menünden sonra canım nasıl tavuk-ayran çekti şu saatte anlatamam sana
Canım şeker çok önemli kşlo verme konusunda hemen kes diyemeyız sana bence yavaş yavaş kesmeye bak derım, 3'ü bir arada nescafeler çok şekerli oluyor 2'si bir arada alıp şekerini kendin ayarlayabilirsin, 1,5 yıldır sürekli diyet yapar haldeyım bende son 6 aydır şekeri kestımn çok zorlanıyordum kesınlıkle içemem dıyordum ama şimdi şekerli içecekleri içemiyorum :)
Öncelikle merhaba
Mesajınızı yeni gördüm. Aslında takıma üye alımı bitti ama gelip özel olarak buraya yazanları elbette kıramıyorum :) 2 haftalık deneme sürecinden sonra aramıza katılabilirsin ama günde 5 mesaj zorunlu. Eğer gün içinde paylaşımda bulunurum diyorsan kapımız açık ama yok paylaşım yapamam diyorsan üzülerek takıma katılamazsın demek kalıyor bana. Kararı sen vereceksin artık :) Bu sadece bizim takımda değil bütün takımlarda geçerli olan bir kural.
Eğer ay içinde paylaşımlara katılırsan TL yükleyemediğin 2-3 gün cuma gününe denk gelmezse idare edebiliriz seni. Ama tabi diğer günler paylaşım şart :)
Ah mercani :)) kimseyi kıramıyorsun insallah derslerini ihmal etmezsin bu kadar yeni üyeyi takip ederken :))
Yemedin umarımyemekhanede cıktı valla ben istemedim menüye yazmayı :)) bende cok severim tavukla ayran ikilisini :))
Herkese günaydın güzel bi hafta olsun hepimize :))
teşekkür ederimsandığım kadar zor olmuyor gün içinde paylaşım yapmak telefonumu laptopa bağlamayı öğrendim çünkü
ben paketim bittiğinde buraya yazarım zaten üç günü aşmıyor. Malum küçük bebek var telefonsuz olmuyor :)
Hafta sonu pek takıma uğrayan çıkmıyor bende dahilim bu kişilereHafta sonu nedense takımı unutuveriyorum
Menün de çok iyi ben hafta sonu pek dikkat etmiyorum. Spor da yapmışsın oh daha ne olsun diyecektim ki su içmediğini okudum demekten vazgeçtimSu gerçekten önemli gerekirse kendini zorla günde en az 2 litre su iç.
süpersin canım bendede kaçamak yok 1 saat önce falan az şekerli türk kahvesi içtim ama o sayılmaz çok az şekerli
bu arada kızlar 2 gün hastane işlerim var malum kontroller falan fırsat buldukça girmeye çalışıcam öpüldünüz
inşallah azaltmayı deneyeceğim bugünden itibaren yarıya düşürüyorum. şekersiz olunca içemezsem hiç içmeyiveririrm olur biter
başarılarımı paylaşırım sizinle. Bu arada sabah ılık suya elma sirkesi bal karışımı içmeye başladım bugün. Önceden de içiyordum ama yemeklerden sonra ve soğuk. Şimdi sabah kalkar kalkmaz ılık bir su bardağı suya bir yemek kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal.
akşamları çok atıştırmalık yiyordum onu da dün itibariyle bırakmış bulunuyorum
Kızlar geçen hafta kim kaç mesaj yapmış şimdi açıklıyorum. Çok heyecanlısınız hepiniz hafta boyunca bu anı beklediniz biliyorum
Mercani: 67(Kendime kupa vermiş gibi oldu ama neyseee :90:)
Sweetdimple: 55
İzumii: 46SERATES: 35
Antonia: 31
Noraa: 18 (Sadece 1 günlük)
SA: 2
Kızlar hepimizi tebrik ediyorum.Kilo veremesek de paylaşım yapma adına güzel yol almışız. Bu hafta yeni gelen arkadaşlar da mesaj yollama konusun da özen gösterirse sevinirim.
S_A bu ilk hafta olduğu için sarı kart vermiyorum ama bir daha olursa vermek zorundayım biliyorsun :26:
haftayı karbonhidratsız geçirdim 1 dilim bile ekmek yememiştim. hafta sonu resmen saldırdım. 2 koca dilim kepekli ekmekten tost yedim dün. ve akşamda bulgur pilavı.
sanırım hergün dengeli yemek lazım tamamen kesince sonrası daha kötü oluyor.
öyle güçsüzdüm ki inanılmaz canım istedi ...pasta gibi geldi ekmek bana( ve tabiki 600 gr yansıdı tartıya
Selam kızlar
bugun hastanedeydim kan falan verdim sonuclari bekliyorum abimler yakin diye onlara geldim kahvaltimi biraz once yaptim
birtane pogaca ve biraz patates ve biber kizartmasi:-( az yedim ama genede yememem gerekiyodu aksam hafif tutup telafi edicem
ev disinda olunca boyle oluyi iste:-(
benim yolum uzun
başlangıç kilom: 81
hedef kilo: 65
zaten çizelge yaptım gözüküyordur.
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Hafta sonunu pek hafif geçiremedim ne yazık ki, daha doğrusu dün biraz fazla çıktı, biz de gece 3e doğru yürümeye çıktık ondan sonra uyuduk, tartının pili bitmiş tartılamadım ama ..
aminnnnn. Ben inanıyorum olacak olacak az önce diyet başarı öykülerinde zayıflayanların fotolarına baktım valla iştahım kapandı. Canım yemek istedikçe açıp açıp bakacağımbirde bende anlam veremediğim birşey var geçen yıl beş kilo birden verdim hiç birşey yapmadan. Ama doğumdan sonra gram gitmiyor. Dört kilo doğurdum 6 kilom gitti doğumda :44: daha iki ay önce verdim iki kilo daha kalanı kaldı. Neyse moral bozmak yok veririm ben veririm. şekerimi yarıya indirdim bugün hiç de iğrenmedim yarın onunda yarısına indirip öyle öyle kesmeyi düşünüyorum zaten şekeri kessem kilo vermesem de başarmışım demektir. Çünkü ben hayatımda hiç şekersiz çay kahve içmedim. içim dışıma çıkıyor içince (afedersiniz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?