Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İzumii senin şu menünden sonra canım nasıl tavuk-ayran çekti şu saatte anlatamam sana

Şeker istahida acan bi sey, diyete baslarken ilk kesilmesi gereken seylerden biri o yüzden. Ben sekersiz kahveye alisamam diyen bi insandim ona bile alıştım artik. Bi kere kestikten sonra cok fazla eksikligini çekmiyorsun
Menun süper canim 5 den sonra bi sey yememen çok daha süper olmuş :))
Ah mercani :)) kimseyi kıramıyorsun insallah derslerini ihmal etmezsin bu kadar yeni üyeyi takip ederken :))
İzumii senin şu menünden sonra canım nasıl tavuk-ayran çekti şu saatte anlatamam sana

Yemedin umarım yemekhanede cıktı valla ben istemedim menüye yazmayı :)) bende cok severim tavukla ayran ikilisini :))

inşallah azaltmayı deneyeceğim bugünden itibaren yarıya düşürüyorum. şekersiz olunca içemezsem hiç içmeyiveririrm olur biter
başarılarımı paylaşırım sizinle. Bu arada sabah ılık suya elma sirkesi bal karışımı içmeye başladım bugün. Önceden de içiyordum ama yemeklerden sonra ve soğuk. Şimdi sabah kalkar kalkmaz ılık bir su bardağı suya bir yemek kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal.
akşamları çok atıştırmalık yiyordum onu da dün itibariyle bırakmış bulunuyorum

teşekkür ederim sandığım kadar zor olmuyor gün içinde paylaşım yapmak telefonumu laptopa bağlamayı öğrendim çünkü
ben paketim bittiğinde buraya yazarım zaten üç günü aşmıyor. Malum küçük bebek var telefonsuz olmuyor :)

Yeni gelenlerden 2 kişi büyük ihtimalle takıma giremicek o yüzden kabul ettim bir de açıkçası ben pek insanları kıramam Yemedim çünkü evde yoktu

Herkese günaydın güzel bi hafta olsun hepimize :))

Günaydııın :)

Tamam canım o zaman hoşgeldin Hedef ve başlangıç kilonu yazarsın. 2 hafta deneme süren var eğer kilo verip, paylaşımda bulunursan takıma alınıyorsun. Bu arada hergün mesaj sayını bana özel mesajla yollamayı unutma :)

Genelde tüm takımlar haftasonu çok sessiz oluyor, eski takımda da böyleydi :)

Su içme işine bir el atmam lazım kaptancımm :)

haftasonunu kaçamaksız atlattık desene :)

Geçmiş olsun canım, umarım kötü birşey yoktur.

Kızlar geçen hafta kim kaç mesaj yapmış şimdi açıklıyorum. Çok heyecanlısınız hepiniz hafta boyunca bu anı beklediniz biliyorum

Mercani: 67
(Kendime kupa vermiş gibi oldu ama neyseee :90:)
Sweetdimple: 55

İzumii: 46
SERATES: 35
Antonia: 31
Noraa: 18 (Sadece 1 günlük)
SA: 2

Kızlar hepimizi tebrik ediyorum. Kilo veremesek de paylaşım yapma adına güzel yol almışız. Bu hafta yeni gelen arkadaşlar da mesaj yollama konusun da özen gösterirse sevinirim.
S_A bu ilk hafta olduğu için sarı kart vermiyorum ama bir daha olursa vermek zorundayım biliyorsun
:26:

Ben de senın gibi düşünüğyordum canım, şekersiz çay içeceğie içmeyiveririm diyordum :) ama zamanla alışıyorsun ben şekersız çay içince midem bulanıyordu sana tavsıyem çok acık iç çayı bırden kesme yavaş yavaş, 2 şeker atıyorsan 1,5 şeker at bundan sonra birden kesince olmuyor sonra tekrar şeker kullanmaya başlıyorsun

Ellerine sağlık kaptancımmm

haftayı karbonhidratsız geçirdim 1 dilim bile ekmek yememiştim. hafta sonu resmen saldırdım. 2 koca dilim kepekli ekmekten tost yedim dün. ve akşamda bulgur pilavı.

sanırım hergün dengeli yemek lazım tamamen kesince sonrası daha kötü oluyor.
öyle güçsüzdüm ki inanılmaz canım istedi ...pasta gibi geldi ekmek bana( ve tabiki 600 gr yansıdı tartıya

Selam kızlar
bugun hastanedeydim kan falan verdim sonuclari bekliyorum abimler yakin diye onlara geldim kahvaltimi biraz once yaptim
birtane pogaca ve biraz patates ve biber kizartmasi:-( az yedim ama genede yememem gerekiyodu aksam hafif tutup telafi edicem
ev disinda olunca boyle oluyi iste:-(

Tamam canım o zaman hoşgeldin Hedef ve başlangıç kilonu yazarsın. 2 hafta deneme süren var eğer kilo verip, paylaşımda bulunursan takıma alınıyorsun. Bu arada hergün mesaj sayını bana özel mesajla yollamayı unutma :)
[/QUOTE]

benim yolum uzun
başlangıç kilom: 81
hedef kilo: 65
zaten çizelge yaptım gözüküyordur.

Dengeli beslenirsen bu tarz sorunlarla karşılaşmazsın. Hergün az da olsa karbonhidrat almaya çalış. En azından 1 dilim kepekli ekmek yiyebilirsin.

Geçmiş olsun. Benim de kan aldırmam lazım kansızlık var sanırım bende ama çok korkuyorum iğneden :18: Akşama hafif yersin dengelersin inşallah :)

benim yolum uzun
başlangıç kilom: 81
hedef kilo: 65
zaten çizelge yaptım gözüküyordur.

Çok da uzun değil canım 15 kilodan ne olur Bende 65 den 50 ye düşmek için yola çıktım şuan 54 kiloyum. Çoğu gitti azı kaldı. Darısı senin de başına :)

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Hafta sonunu pek hafif geçiremedim ne yazık ki, daha doğrusu dün biraz fazla çıktı, biz de gece 3e doğru yürümeye çıktık ondan sonra uyuduk, tartının pili bitmiş tartılamadım ama ..

Çok da uzun değil canım 15 kilodan ne olur Bende 65 den 50 ye düşmek için yola çıktım şuan 54 kiloyum. Çoğu gitti azı kaldı. Darısı senin de başına :)
[/QUOTE]

aminnnnn. Ben inanıyorum olacak olacak az önce diyet başarı öykülerinde zayıflayanların fotolarına baktım valla iştahım kapandı. Canım yemek istedikçe açıp açıp bakacağım birde bende anlam veremediğim birşey var geçen yıl beş kilo birden verdim hiç birşey yapmadan. Ama doğumdan sonra gram gitmiyor. Dört kilo doğurdum 6 kilom gitti doğumda :44: daha iki ay önce verdim iki kilo daha kalanı kaldı. Neyse moral bozmak yok veririm ben veririm. şekerimi yarıya indirdim bugün hiç de iğrenmedim yarın onunda yarısına indirip öyle öyle kesmeyi düşünüyorum zaten şekeri kessem kilo vermesem de başarmışım demektir. Çünkü ben hayatımda hiç şekersiz çay kahve içmedim. içim dışıma çıkıyor içince (afedersiniz )

Merhaba iyiyiz sen nasılsın?

Hayat boyu çok dikkat edemeyiz arada böyle artılar olacak tabi sonuçta manken değiliz podyuma çıkmıcaz

Spor yapıyor musun? Sporsuz gitmez o kilolar malesef. Bende şekersiz kahve-çay içemiyorum o yüzden direk çayı kahveyi kestim Sadece bitki çaylarını şekersiz içebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…