Çok da uzun değil canım 15 kilodan ne olurBende 65 den 50 ye düşmek için yola çıktım şuan 54 kiloyum. Çoğu gitti azı kaldı. Darısı senin de başına :)
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Hafta sonunu pek hafif geçiremedim ne yazık ki, daha doğrusu dün biraz fazla çıktı, biz de gece 3e doğru yürümeye çıktık ondan sonra uyuduk, tartının pili bitmiş tartılamadım ama ..
valla ben kafayı yemek üzereyim ödevle uğraşıyorum
arada böyle fazla yemek sorun olmaz bence
Merhaba iyiyiz sen nasılsın?
Hayat boyu çok dikkat edemeyiz arada böyle artılar olacak tabi sonuçta manken değiliz podyuma çıkmıcaz
Spor yapıyor musun? Sporsuz gitmez o kilolar malesef. Bende şekersiz kahve-çay içemiyorum o yüzden direk çayı kahveyi kestimSadece bitki çaylarını şekersiz içebiliyorum.
Benim fikrim hemen kesme şekeri :) bugün biraz azalt 3-4 gün sonra biraz daha azalt zamanla zaten şekerli içmek istemeyeceksın birden kesersen tekrar başa dönersin, tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları :)
benim yolum uzun
başlangıç kilom: 81
hedef kilo: 65
zaten çizelge yaptım gözüküyordur.
Ne ödevi var ? Hangi bölümdeydin sen ?
Ben de ders çalışıp duruyorum arada bakınıyorum ..
aminnnnn. Ben inanıyorum olacak olacak az önce diyet başarı öykülerinde zayıflayanların fotolarına baktım valla iştahım kapandı. Canım yemek istedikçe açıp açıp bakacağımbirde bende anlam veremediğim birşey var geçen yıl beş kilo birden verdim hiç birşey yapmadan. Ama doğumdan sonra gram gitmiyor. Dört kilo doğurdum 6 kilom gitti doğumda :44: daha iki ay önce verdim iki kilo daha kalanı kaldı. Neyse moral bozmak yok veririm ben veririm. şekerimi yarıya indirdim bugün hiç de iğrenmedim yarın onunda yarısına indirip öyle öyle kesmeyi düşünüyorum zaten şekeri kessem kilo vermesem de başarmışım demektir. Çünkü ben hayatımda hiç şekersiz çay kahve içmedim. içim dışıma çıkıyor içince (afedersiniz )
başarı öykülerine nerden bakıyorsun??
maşallah sen hedefini de geçmişsin
sınıf öğretmenliği. demokratik okul yönetimi ile ilgili rapor yazın dedi hoca onunla uğraşıyorum istediğim gibi bi şey bulamıyorum hiç :/
canım burdan ulaşabilirsin, http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri-f570/
öyle oldu biraz sonu hızlı gitti ..
kolay gelsin. kendin yazsan daha iyi olmaz mo hocalar genelde internet dökümanlarını çabuk anlıyor.
bugünkü menüm
sabah: simit, çay
öğle:cevizli çörek, yeşil çay
ara: sahlep
akşam: türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?