Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok da uzun değil canım 15 kilodan ne olur Bende 65 den 50 ye düşmek için yola çıktım şuan 54 kiloyum. Çoğu gitti azı kaldı. Darısı senin de başına :)

aminnnnn. Ben inanıyorum olacak olacak az önce diyet başarı öykülerinde zayıflayanların fotolarına baktım valla iştahım kapandı. Canım yemek istedikçe açıp açıp bakacağım birde bende anlam veremediğim birşey var geçen yıl beş kilo birden verdim hiç birşey yapmadan. Ama doğumdan sonra gram gitmiyor. Dört kilo doğurdum 6 kilom gitti doğumda :44: daha iki ay önce verdim iki kilo daha kalanı kaldı. Neyse moral bozmak yok veririm ben veririm. şekerimi yarıya indirdim bugün hiç de iğrenmedim yarın onunda yarısına indirip öyle öyle kesmeyi düşünüyorum zaten şekeri kessem kilo vermesem de başarmışım demektir. Çünkü ben hayatımda hiç şekersiz çay kahve içmedim. içim dışıma çıkıyor içince (afedersiniz )[/QUOTE]

Benim fikrim hemen kesme şekeri :) bugün biraz azalt 3-4 gün sonra biraz daha azalt zamanla zaten şekerli içmek istemeyeceksın birden kesersen tekrar başa dönersin, tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları :)

[Spor yapıyor musun? Sporsuz gitmez o kilolar malesef. Bende şekersiz kahve-çay içemiyorum o yüzden direk çayı kahveyi kestim Sadece bitki çaylarını şekersiz içebiliyorum.
[/QUOTE]

Spor adına sadece ip atlıyorum günde 100 tane birde iki aydır göbek eritme egzersizlerim var günde 30 taneydi dün elliye çıkardım. Sezeryan doğum yaptım toparlayıcı egzersiz verdi doktorum onların dışında spor yapmıyorum. Zaten bir gün dışarı çıkmasam ölürüm evde. En az 15 yirmi dakika yürüyorum her zaman ama bilmem bunlar spor sayılır mı

Benim fikrim hemen kesme şekeri :) bugün biraz azalt 3-4 gün sonra biraz daha azalt zamanla zaten şekerli içmek istemeyeceksın birden kesersen tekrar başa dönersin, tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları :)[/QUOTE]

öyleyse hemen yarıya düşmeyeyeim bir hafta bir kaşıkla diğer hafta yarım kaşıkla içeyim. Başa dönmeyi hiç istemem doğrusu

valla ben kafayı yemek üzereyim ödevle uğraşıyorum

arada böyle fazla yemek sorun olmaz bence

valla ben kafayı yemek üzereyim ödevle uğraşıyorum

arada böyle fazla yemek sorun olmaz bence

Ne ödevi var ? Hangi bölümdeydin sen ?

Ben de ders çalışıp duruyorum arada bakınıyorum ..

Ama ben hep böyle yemek istiyorum, yok ya ben yemek yemeyi seviyorum, bir süre böyle idare edip sonra sporla korumam lazım kilomu diyetle değil.

Benim fikrim hemen kesme şekeri :) bugün biraz azalt 3-4 gün sonra biraz daha azalt zamanla zaten şekerli içmek istemeyeceksın birden kesersen tekrar başa dönersin, tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları :)

öyleyse hemen yarıya düşmeyeyeim bir hafta bir kaşıkla diğer hafta yarım kaşıkla içeyim. Başa dönmeyi hiç istemem doğrusu [/QUOTE]

aynen bende yavaş yavaş azalttım uzun bi süredir şekersiz çay içiyorum hatta şekerli çay bana şerbet gibi geliyor ama kahveyi şekersiz içemiyorum

Benim fikrim hemen kesme şekeri :) bugün biraz azalt 3-4 gün sonra biraz daha azalt zamanla zaten şekerli içmek istemeyeceksın birden kesersen tekrar başa dönersin, tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları :)[/QUOTE]

nerden bakıyorsun onlara??

maşallah sen hedefini de geçmişsin

öyle oldu biraz sonu hızlı gitti ..

sınıf öğretmenliği. demokratik okul yönetimi ile ilgili rapor yazın dedi hoca onunla uğraşıyorum istediğim gibi bi şey bulamıyorum hiç :/

kolay gelsin. kendin yazsan daha iyi olmaz mo hocalar genelde internet dökümanlarını çabuk anlıyor.

bugünkü menüm
sabah: simit, çay
öğle:cevizli çörek, yeşil çay
ara: sahlep
akşam: türlü

Biraz fazla yemişsin sanki. Simit, çörek falan.

Kızlar yine yazan yok. Dürtükleye dürtükleye mi yazdırmam gerekiyor herkese?

iyi akşamlar kızlar

akşam menüm :

1 kase mercimek çorbası, az tavuk sote, salata yogurt

1 avuç antep fıstığı ve 3 kuru kaysıyıda mideye indirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…