Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Biraz fazla yemişsin sanki. Simit, çörek falan.

Kızlar yine yazan yok. Dürtükleye dürtükleye mi yazdırmam gerekiyor herkese?

Eline sopayı alacaksın takımın kapısında bekleyeceksin mercani, takımda ancak tek konu neden mesaj yazılmıyor olacak öyle canlanacak anlaşılan bu takım, oysa zorlama olmasa da keyifli sohbetler olsa keşke ..

Canım balı niye katiyorsun tatli istegini engellesin diye mi? Ben sirkeli suyu biliyodum ama bali ilk defa duydum sirkeyle birlikte tadi nasil oluyor?
Genelde tüm takımlar haftasonu çok sessiz oluyor, eski takımda da böyleydi :)

Su içme işine bir el atmam lazım kaptancımm :)
Ben bi buçuk litrelik su aliyorum okuldan ister istemez onunla dolasirken içiyorum o suyu. Okula baslayinca hic içmemeye baslamistim boyle bi çözüm buldum kendimce :)
Canim benim sende genelde fark ettigim hiç kacamak yapmadigin menülerin oluyor sonra bi anda yemedigin şeyleri yiyebiliyorsun ( bi anda kesmesen daha mı dogru olur acaba?
Sabah yediklerini kolay yakarsin canim bi sey olmaz :))
kızlar ya kilo verince kendimizi ödüllendirebiliyor muyuz
Olabilir aslında hatta bence o hafta takim içinde en fazla kilo veren ya da ilk üçe girenlere bi kacamak yapma ödülü verebiliriz? Mercanii duy sesimi :)))
öyleyse hemen yarıya düşmeyeyeim bir hafta bir kaşıkla diğer hafta yarım kaşıkla içeyim. Başa dönmeyi hiç istemem doğrusu
Canim ben sekersiz kahve icmeye baslayincaya kadar bi sekerli bi sekersiz kahve iciyordum. Eger baktim sekersiz icemiyorum kendimi zorlamiyordum icine 1 bi seker atiyordum. Öyle alıstım simdi sekersiz oldugunu bile fark etmiyorum :))
bugünkü menüm
sabah: simit, çay
öğle:cevizli çörek, yeşil çay
ara: sahlep
akşam: türlü
Canım aslında bence çok yememissin sadece beyaz unlu gıdalar tüketmissin. Belki onun bi zarari olabilir (
bu arada kan değerlerimde iyi çıktı çok şükür
Geçmiş olsun canim, sevindim kan degerlerinin güzel cikmasina :)) aman dikkat et kendine :)
iyi akşamlar kızlar

akşam menüm :

1 kase mercimek çorbası, az tavuk sote, salata yogurt

1 avuç antep fıstığı ve 3 kuru kaysıyıda mideye indirdim

Menün cok güzel gitmis aslinda ama sabahta bi seyler yemistin üzerine aksam antep fıstıgı biraz fazla olmus olabilir (

Eline sopayı alacaksın takımın kapısında bekleyeceksin mercani, takımda ancak tek konu neden mesaj yazılmıyor olacak öyle canlanacak anlaşılan bu takım, oysa zorlama olmasa da keyifli sohbetler olsa keşke ..

Biraz fazla yemişsin sanki. Simit, çörek falan.

Kızlar yine yazan yok. Dürtükleye dürtükleye mi yazdırmam gerekiyor herkese?
Sabahtan beri yazmak aklimdaydi aslinda benim de ama.derse git, okuma yap, yemek ye, şu da vardi bu da vardi derken aaa, takima girmeyi unuttum dedim kendi kendime :))
Gün içinde parca parça oluyor insan ama her zaman kendimi iyi hissettigim anlardan biri takima geldigim an. :))

Bazen başka yoğunluklarımız engel olabiliyor, herkesin hevesle takıma koştuğu bile bilinse farklı olur aslında, gelindiğinde uzun uzun anlatılsa falan da ..

Herkese iyi akşamlar geç kaldım özür müdürden özür kağıdı alıp gelcem :)

allah içine sindirsin bacım şansısın kıskandım şimdi dalından ceviz ve fındık

Bugünkü menüm
sabah: 3 mavi yesil light bisküvi, peynir, 2 zeytin
ara: elma
öglen: taze fasulye, ayran, corba
ara; sekersiz kahve, 6 fındık, 3 badem
aksam; 1 kase kadar üzüm, corba, ayran, köfteli bi yemek yedim bi de.

1.5 litre kadar su ićtim.
10.000 adim atmisim telefondaki adim sayiciya göre.
Öglen kuruyemisi biraz fazla yedim aslinda cünkü öglen yemekte sekerpare vardi ve bütün arkadaslarım sekerpare çok güzel yesene, niye yemiyosun diye üzerimde baskı kurdu, bende yemekten sonra kendimi fındık ve bademle oyaladım :))

Bazen başka yoğunluklarımız engel olabiliyor, herkesin hevesle takıma koştuğu bile bilinse farklı olur aslında, gelindiğinde uzun uzun anlatılsa falan da ..

Aslinda öyle bi takim olma yönünde ilerliyoruz bence yeni gelenlerden özellikle aktif paylasimlar yapan var. Zamanla sıkılma olup, takımdan kopmalar olmasın yeter ki (

bu arada kan değerlerimde iyi çıktı çok şükür

Sevindim canım :)

Beni en iyi sen anlarsın. Ders aralarında gelip takıma 2 kelime yazmak benim için gerçekten zor. Kimse elini taşın altına koymuyor. Ben emek verdiğim zaman karşılığını görmek isterim.

Bende adım sayıcı alsam 10000 adım şeysini yapacam ama alamadım işte

aferimmm bacıma bende var biraz kaçamak var ama acıcık ayrıca geçmiş olsun inş kontrol sonuçların güzel çıkar

keisnlikle haklısın ilk başlarda insan içemem diyor fakt lışıyosun yalnız şu an ben şekerli içiyorum hafif bir atak geçiriyorum sanırım ama atlatacağım burası bana doping gibi geliyor iyiki sizleri tanımışım

maşallah bebişini allah bağışlasın bahtı güzel olsun zaramıza hoş geldin

Benim fikrim hemen kesme şekeri :) bugün biraz azalt 3-4 gün sonra biraz daha azalt zamanla zaten şekerli içmek istemeyeceksın birden kesersen tekrar başa dönersin, tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları :)

öyleyse hemen yarıya düşmeyeyeim bir hafta bir kaşıkla diğer hafta yarım kaşıkla içeyim. Başa dönmeyi hiç istemem doğrusu [/QUOTE] bence hemen kesmelisin herşey beyinde bitiyor yapabilirsin ben güveniyorum

kesinlikle haklısın tek başına çok zor merak etme yalnız değilsin ayrıca derslerinizin arasında gelip burayla uğraşmanız çok büyük fedakarlık sizler tbrk ediyorum

öyleyse hemen yarıya düşmeyeyeim bir hafta bir kaşıkla diğer hafta yarım kaşıkla içeyim. Başa dönmeyi hiç istemem doğrusu
bence hemen kesmelisin herşey beyinde bitiyor yapabilirsin ben güveniyorum

[/QUOTE]

Canım zayıflamaya karar verirken de herşeyi birden kesmiyoruz sonuçta, yavaştan keserse zamanla alışacak ama birden keserse zaten o çayı içmeyecek :) kendimden biliyorum çünkü şekeri keseceğime çayı kestim ki şeker tüketmeyeyim diye :) sonra dayanamadım yine şekerli çayımı içtim :)

İyi akşamlar kızlar, pilatesimi yaptım duş almadan önce şöyle bir takıma göz gezdireyım ıstedım :)

Bugünkü menümü paylaşayım :)

SABAH
1 paket eti form bisküvi

Ara: 2'si bir arada nescafe

Öğle
1 kase çorba
3 kaşık patates yemeği

Ara: 1 d.çavdar ekmeği (Çok acıktım o yüzden bu öğünü yaptım
1 kk peynir
2'si bir arada

AKŞAM
1,5 kase çorba
10 fındık.

SPOR: 45 DK pilates+1 saat yürüyüş.

bugünkü menüm:

sabah: bir dilim ekmek bir ince dilim kaşar ve AZ ŞEKERLİ nescafe :)
öğlen: bir kase makarna salatası
akşam: üç kaşık nohutlu pilav, bir kase tarhana çorbası, dört kaşık yoğurt.
sabah kalktığımda da ılık suya bir yemek kaşığı sirke ve bal içtim

Çok net anlıyorum mercani, uğraşıp, zaman ayırıp karşılığını görememek üzücü ..

Kızlar neden hiç kimse mesaj sayısını yollamamış? Bu kurallar sadece ilk hafta için geçerli değil haberiniz olsun.

canım alışana kadar az şekerli içmeye devam et, bi süre sonra onu bile istemeyeceksindir eminim
güzel olmuş menün canım arada acıkınca bende kahveyle azıcık peynir ekmek yiyorum, oldukça tok tutuyor, seni de tok tutmuş sanırım,akşamı hafif geçirmişsin
Kızlar neden hiç kimse mesaj sayısını yollamamış? Bu kurallar sadece ilk hafta için geçerli değil haberiniz olsun.
Sabaha bırakmıştım ben canım,hemen atıyorum mesaj sayımı, benim gibi sabah atıcak olanlar vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…