Biraz fazla yemişsin sanki. Simit, çörek falan.
Kızlar yine yazan yok. Dürtükleye dürtükleye mi yazdırmam gerekiyor herkese?
Canım balı niye katiyorsun tatli istegini engellesin diye mi? Ben sirkeli suyu biliyodum ama bali ilk defa duydum sirkeyle birlikte tadi nasil oluyor?inşallah azaltmayı deneyeceğim bugünden itibaren yarıya düşürüyorum. şekersiz olunca içemezsem hiç içmeyiveririrm olur biter
başarılarımı paylaşırım sizinle. Bu arada sabah ılık suya elma sirkesi bal karışımı içmeye başladım bugün. Önceden de içiyordum ama yemeklerden sonra ve soğuk. Şimdi sabah kalkar kalkmaz ılık bir su bardağı suya bir yemek kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal.
akşamları çok atıştırmalık yiyordum onu da dün itibariyle bırakmış bulunuyorum
Ben bi buçuk litrelik su aliyorum okuldan ister istemez onunla dolasirken içiyorum o suyu. Okula baslayinca hic içmemeye baslamistim boyle bi çözüm buldum kendimce :)Genelde tüm takımlar haftasonu çok sessiz oluyor, eski takımda da böyleydi :)
Su içme işine bir el atmam lazım kaptancımm :)
Canim benim sende genelde fark ettigim hiç kacamak yapmadigin menülerin oluyor sonra bi anda yemedigin şeyleri yiyebiliyorsunhaftayı karbonhidratsız geçirdim 1 dilim bile ekmek yememiştim. hafta sonu resmen saldırdım. 2 koca dilim kepekli ekmekten tost yedim dün. ve akşamda bulgur pilavı.
sanırım hergün dengeli yemek lazım tamamen kesince sonrası daha kötü oluyor.
öyle güçsüzdüm ki inanılmaz canım istedi ...pasta gibi geldi ekmek bana( ve tabiki 600 gr yansıdı tartıya
Sabah yediklerini kolay yakarsin canim bi sey olmaz :))Selam kızlar
bugun hastanedeydim kan falan verdim sonuclari bekliyorum abimler yakin diye onlara geldim kahvaltimi biraz once yaptim
birtane pogaca ve biraz patates ve biber kizartmasi:-( az yedim ama genede yememem gerekiyodu aksam hafif tutup telafi edicem
ev disinda olunca boyle oluyi iste:-(
Olabilir aslında hatta bence o hafta takim içinde en fazla kilo veren ya da ilk üçe girenlere bi kacamak yapma ödülü verebiliriz? Mercanii duy sesimi :)))kızlar ya kilo verince kendimizi ödüllendirebiliyor muyuz
Canim ben sekersiz kahve icmeye baslayincaya kadar bi sekerli bi sekersiz kahve iciyordum. Eger baktim sekersiz icemiyorum kendimi zorlamiyordum icine 1 bi seker atiyordum. Öyle alıstım simdi sekersiz oldugunu bile fark etmiyorum :))öyleyse hemen yarıya düşmeyeyeim bir hafta bir kaşıkla diğer hafta yarım kaşıkla içeyim. Başa dönmeyi hiç istemem doğrusu
Canım aslında bence çok yememissin sadece beyaz unlu gıdalar tüketmissin. Belki onun bi zarari olabilirbugünkü menüm
sabah: simit, çay
öğle:cevizli çörek, yeşil çay
ara: sahlep
akşam: türlü
Geçmiş olsun canim, sevindim kan degerlerinin güzel cikmasina :)) aman dikkat et kendine :)bu arada kan değerlerimde iyi çıktı çok şükür
iyi akşamlar kızlar
akşam menüm :
1 kase mercimek çorbası, az tavuk sote, salata yogurt
1 avuç antep fıstığı ve 3 kuru kaysıyıda mideye indirdim
Eline sopayı alacaksın takımın kapısında bekleyeceksin mercani, takımda ancak tek konu neden mesaj yazılmıyor olacak öyle canlanacak anlaşılan bu takım, oysa zorlama olmasa da keyifli sohbetler olsa keşke ..
Sabahtan beri yazmak aklimdaydi aslinda benim de ama.derse git, okuma yap, yemek ye, şu da vardi bu da vardi derken aaa, takima girmeyi unuttum dedim kendi kendime :))Biraz fazla yemişsin sanki. Simit, çörek falan.
Kızlar yine yazan yok. Dürtükleye dürtükleye mi yazdırmam gerekiyor herkese?
Sabahtan beri yazmak aklimdaydi aslinda benim de ama.derse git, okuma yap, yemek ye, şu da vardi bu da vardi derken aaa, takima girmeyi unuttum dedim kendi kendime :))
Gün içinde parca parça oluyor insan ama her zaman kendimi iyi hissettigim anlardan biri takima geldigim an. :))
selamlarr
kızlar hafta sonu menümü yazayım kaçamaksız :)))
sabah kahvaltı: menemen, 2 dilim ekmek, 5 tane zeytin,peynir, bir iki çatal bal azcıkk
spor yok ama eşimle dışarı çıktık gez toz alışveriş yürüdüm snuçta:)
öğlen: dalından 3 tane incir ve ceviz
akşam: kaynımlara davetlıydık tabagımı doldurdular ama caktırmadan eşimin tabağına transfer ettim :)
tavuk ızgara, bir kaşık pilav, 1 kaşık salata
2 bardak çay şekersiz
1 tane elmelı soda bugun suyu az içtim dışardaysık malum wc sorunu
Bazen başka yoğunluklarımız engel olabiliyor, herkesin hevesle takıma koştuğu bile bilinse farklı olur aslında, gelindiğinde uzun uzun anlatılsa falan da ..
bu arada kan değerlerimde iyi çıktı çok şükür
Eline sopayı alacaksın takımın kapısında bekleyeceksin mercani, takımda ancak tek konu neden mesaj yazılmıyor olacak öyle canlanacak anlaşılan bu takım, oysa zorlama olmasa da keyifli sohbetler olsa keşke ..
Bugünkü menüm
sabah: 3 mavi yesil light bisküvi, peynir, 2 zeytin
ara: elma
öglen: taze fasulye, ayran, corba
ara; sekersiz kahve, 6 fındık, 3 badem
aksam; 1 kase kadar üzüm, corba, ayran, köfteli bi yemek yedim bi de.
1.5 litre kadar su ićtim.
10.000 adim atmisim telefondaki adim sayiciya göre.
Öglen kuruyemisi biraz fazla yedim aslinda cünkü öglen yemekte sekerpare vardi ve bütün arkadaslarım sekerpare çok güzel yesene, niye yemiyosun diye üzerimde baskı kurdu, bende yemekten sonra kendimi fındık ve bademle oyaladım :))
süpersin canım bendede kaçamak yok 1 saat önce falan az şekerli türk kahvesi içtim ama o sayılmaz çok az şekerli
bu arada kızlar 2 gün hastane işlerim var malum kontroller falan fırsat buldukça girmeye çalışıcam öpüldünüz
Şeker istahida acan bi sey, diyete baslarken ilk kesilmesi gereken seylerden biri o yüzden. Ben sekersiz kahveye alisamam diyen bi insandim ona bile alıştım artik. Bi kere kestikten sonra cok fazla eksikligini çekmiyorsun
Menun süper canim 5 den sonra bi sey yememen çok daha süper olmuş :))
Ah mercani :)) kimseyi kıramıyorsun insallah derslerini ihmal etmezsin bu kadar yeni üyeyi takip ederken :))
Yemedin umarımyemekhanede cıktı valla ben istemedim menüye yazmayı :)) bende cok severim tavukla ayran ikilisini :))
teşekkür ederimsandığım kadar zor olmuyor gün içinde paylaşım yapmak telefonumu laptopa bağlamayı öğrendim çünkü
ben paketim bittiğinde buraya yazarım zaten üç günü aşmıyor. Malum küçük bebek var telefonsuz olmuyor :)
Benim fikrim hemen kesme şekeri :) bugün biraz azalt 3-4 gün sonra biraz daha azalt zamanla zaten şekerli içmek istemeyeceksın birden kesersen tekrar başa dönersin, tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları :)
kesinlikle haklısın tek başına çok zor merak etme yalnız değilsin ayrıca derslerinizin arasında gelip burayla uğraşmanız çok büyük fedakarlık sizler tbrk ediyorumSevindim canım :)
Beni en iyi sen anlarsın. Ders aralarında gelip takıma 2 kelime yazmak benim için gerçekten zor. Kimse elini taşın altına koymuyor. Ben emek verdiğim zaman karşılığını görmek isterim.
Bende adım sayıcı alsam 10000 adım şeysini yapacam ama alamadım işte
bence hemen kesmelisin herşey beyinde bitiyor yapabilirsin ben güveniyorumöyleyse hemen yarıya düşmeyeyeim bir hafta bir kaşıkla diğer hafta yarım kaşıkla içeyim. Başa dönmeyi hiç istemem doğrusu
Sevindim canım :)
Beni en iyi sen anlarsın. Ders aralarında gelip takıma 2 kelime yazmak benim için gerçekten zor. Kimse elini taşın altına koymuyor. Ben emek verdiğim zaman karşılığını görmek isterim.
Bende adım sayıcı alsam 10000 adım şeysini yapacam ama alamadım işte
canım alışana kadar az şekerli içmeye devam et, bi süre sonra onu bile istemeyeceksindir eminimkeisnlikle haklısın ilk başlarda insan içemem diyor fakt lışıyosun yalnız şu an ben şekerli içiyorum hafif bir atak geçiriyorum sanırım ama atlatacağım burası bana doping gibi geliyor iyiki sizleri tanımışım
güzel olmuş menün canımİyi akşamlar kızlar, pilatesimi yaptım duş almadan önce şöyle bir takıma göz gezdireyım ıstedım :)
Bugünkü menümü paylaşayım :)
SABAH
1 paket eti form bisküvi
Ara: 2'si bir arada nescafe
Öğle
1 kase çorba
3 kaşık patates yemeği
Ara: 1 d.çavdar ekmeği (Çok acıktım o yüzden bu öğünü yaptım
1 kk peynir
2'si bir arada
AKŞAM
1,5 kase çorba
10 fındık.
SPOR: 45 DK pilates+1 saat yürüyüş.
Sabaha bırakmıştım ben canım,hemen atıyorum mesaj sayımı, benim gibi sabah atıcak olanlar vardır belkiKızlar neden hiç kimse mesaj sayısını yollamamış? Bu kurallar sadece ilk hafta için geçerli değil haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?