- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Kızlar neden hiç kimse mesaj sayısını yollamamış? Bu kurallar sadece ilk hafta için geçerli değil haberiniz olsun.
güzel olmuş menün canımarada acıkınca bende kahveyle azıcık peynir ekmek yiyorum, oldukça tok tutuyor, seni de tok tutmuş sanırım,akşamı hafif geçirmişsin
güzel olmuş menün canımarada acıkınca bende kahveyle azıcık peynir ekmek yiyorum, oldukça tok tutuyor, seni de tok tutmuş sanırım,akşamı hafif geçirmişsin
Günaydın kızlar
Güzel bi sabah, güzel bi gün geçirin hepiniz
Canım balı niye katiyorsun tatli istegini engellesin diye mi? Ben sirkeli suyu biliyodum ama bali ilk defa duydum sirkeyle birlikte tadi nasil oluyor?(
Olabilir aslında hatta bence o hafta takim içinde en fazla kilo veren ya da ilk üçe girenlere bi kacamak yapma ödülü verebiliriz? Mercanii duy sesimi :)))
Canim ben sekersiz kahve icmeye baslayincaya kadar bi sekerli bi sekersiz kahve iciyordum. Eger baktim sekersiz icemiyorum kendimi zorlamiyordum icine 1 bi seker atiyordum. Öyle alıstım simdi sekersiz oldugunu bile fark etmiyorum :))
maşallah bebişini allah bağışlasın bahtı güzel olsun zaramıza hoş geldin
ben bu forumda okumuştum ramazandan önce iksir diye ve gerçekten 15 günde iki kilo vermiştim yine ona devam ediyorum. Şöyleydi:
dört su bardağı suya dört yemek kaşığı elma sirkesi, dört yemek kaşığı bal. Balın da bir özelliği olduğu için içindeydi ama şimdi unuttum valla:44:
r
bunu bendeyaptım ama ev yapımı elma sırkesı getıttırdım onu tavsıye ederım daha yogun ve ısmesı daha kolAY OLUYO midemden rahhatsız oldugum ıcın ben ıcmıyorum artıkın
valla dün benimde çok karnım ağrıdı ama ben ayaklarımı üşüttüm diye tahmin ediyorum mide değildi yani. Birde ben önceden yemeklerden sonra ve soğuk içiyordum ama şimdi sabahları aç karnına ılık içiyorum :26:
ben kalkınca ac karnına ıcıyodum dırek ısıtmadan karıstırıp burnumu sıkarak ıyk aklıma geldı sımdı ama gercekten cok faydalıymış vucuttakı odemı bıle atyo bol su da ıcersen
evet ben bizzat yaşadım benim vücudum çok su tutuyor resmen hamile gibi şişiyorum. Bu karışım şişkinliği de hazımsızlık sorunumu da çözdü ben de herkese tavsiye ediyorum ama herkes tadına tahammül edemiyor. Ben çok iğrenmedim
bu arada senınle hedeflerimiz aynı cnm ben akupunutrla 10 katayalada 5 kılo vermıştım ama hamıle kaldım dıs geelık gecırdım derken butun hepsı gerı geldı stresten yemek yıyen bırı olaraktan ben :) kımı ınsan agzına bısey surmez ben uzuntuden buzdolabının onunden ayrılmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?