Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydııın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum dün biraz azıttım ama toparlıycam artıkın:)
kilo:82
hedef :65 yolum uzun ama yılbaşına kadar halletmeye calışıcam nasipse
sabahiş yerıde yaptım )
1 simit 2 dılım kasar peynırı 2 dılım salam
sekersiz cay

öğlen: (iş yerinde)
patatesli köfte 1 porsiyon
yogurt
az pilav

akşam:

arnavut ciğeri
az patates
bol salata

ara
kırmızı üzüm, elma

spor :
yarım saat 2200 km yürüyüş koşıuubandında(ilk akşam zorlanmıyım diye)
su :1,5 lt

Kızlar neden hiç kimse mesaj sayısını yollamamış? Bu kurallar sadece ilk hafta için geçerli değil haberiniz olsun.

Ben de dün pilatesten sonra girdiğimde hem foruma göz gezdireyım hem de mesaj sayımı bıldıreyım dıye gırdım hatta son mesajımın üstüne mesaj sayımı yazdımkı aklımda kalsın dıye :) ama sabah işe geldiğimde yollamadığımı farketmısım (( şimdi göndeiryorum hemen

güzel olmuş menün canım arada acıkınca bende kahveyle azıcık peynir ekmek yiyorum, oldukça tok tutuyor, seni de tok tutmuş sanırım,akşamı hafif geçirmişsin

Evet canımm kahve oldukça tok tutuyor beni :) aslında akşam da yemeyebilirdim hiç iştahım yoktu ama bu kez geç saatte acıkıp birşeyler yerım dıye hafıf gecırdım yıne de :)

Selam kızlar dün yoğunluktan buraya giremedim maalesef

Ama bugün izinliyim hem burdayım hem bi dünya ev işi yapmam gerekiyor :)))

Dünkü menüm:

Çok berbat çook!!

Sabah: 1 dilim ekmek yağsız peynir ve meyve suyu
Öğlen: yarım tavuk döner ( türkiyedekinin bitanesine eşit olabilir burdaki dönerler maalesef çok büyük)
Akşam: 4-5 yemek kaşığı kadar kısır

15 dakika anneme yürüdüm.

Bu ay mutlaka yüzmeye başlamak istiyorum ben! İş yerindeki bi arkadaşta heves etti umarım yarı yolda bırakmaz beni

Hem iş yerine yakın bi yerde gidersek çalıştıktan sonra bile gidilir diye düşünüyorum.

H

güzel olmuş menün canım arada acıkınca bende kahveyle azıcık peynir ekmek yiyorum, oldukça tok tutuyor, seni de tok tutmuş sanırım,akşamı hafif geçirmişsin

Evet canımm kahve oldukça tok tutuyor beni :) aslında akşam da yemeyebilirdim hiç iştahım yoktu ama bu kez geç saatte acıkıp birşeyler yerım dıye hafıf gecırdım yıne de :)

dün yediklerim
omlet 2 yumurta

türk kahvesi
5 tane ceviz
5 tane kayısı

tavuk haşlama

yeşil çay 5 kuru kayısı
75 gr falan badem

pırasa
bulgur pilavı birazcık

bu sabah tam 1 kilo fazla çıktım galiba badem ceviz kayısı bulgur yaptı bunu((

geliyorum gidiyorum kimsecikler yok hu huu nerelerdesiniz siz bakalım

kızceler bırde bısey sorucam neskafa turk kahvesı mıktarı gunde kac fıncan olması sızce bı kısım yağ yakımını azaltıyo dıyo bı kısım yag yakımını azaltıyor dıyor da?

günaydınnnnn...

kızlar bu sabah tam 79.6 kiloyum kendimi o kadar zayıf hissediyorum ki bilemezsiniz
dün bende mesaj sayısını yollamayanlardanım ama saat 12ye doğru girdim baktım takım kaptanı niye kimse yollamadı yazmış utandım ellam :44: hemen çıktım sabah yollarım benim gibi yollamayanlar vardır mutlaka sıra dayağında araya kaynarım diye düşündüm

Canım balı niye katiyorsun tatli istegini engellesin diye mi? Ben sirkeli suyu biliyodum ama bali ilk defa duydum sirkeyle birlikte tadi nasil oluyor?(

ben bu forumda okumuştum ramazandan önce iksir diye ve gerçekten 15 günde iki kilo vermiştim yine ona devam ediyorum. Şöyleydi:
dört su bardağı suya dört yemek kaşığı elma sirkesi, dört yemek kaşığı bal. Balın da bir özelliği olduğu için içindeydi ama şimdi unuttum valla:44:

ben yavaş yavaş azaltınca alışacağım gibi görünüyor. Dün hiç yadırgamadım bir önceki gün daha zor olmuştu. Cumadan sonra onunda yarısına iniyorum.

Birde kızlar benim ağzım hiç boş durmayacak sürekli gözümün önünden yemekler geçiyor. Şöyle bi çözüm buldum dün ona. Şimdi mevsimi, narı ayıkladım doldurdum bir tabağa tane tane atıyorum ağzıma iki gündür yarım narı bitiremedim ama hiç yemek düşünmüyorum. Tabi acıkınca gözüm birşeyi görmüyor. Acıkana kadar tutuyor nar

bunu bendeyaptım ama ev yapımı elma sırkesı getıttırdım onu tavsıye ederım daha yogun ve ısmesı daha kolAY OLUYO midemden rahhatsız oldugum ıcın ben ıcmıyorum artıkın

bunu bendeyaptım ama ev yapımı elma sırkesı getıttırdım onu tavsıye ederım daha yogun ve ısmesı daha kolAY OLUYO midemden rahhatsız oldugum ıcın ben ıcmıyorum artıkın

valla dün benimde çok karnım ağrıdı ama ben ayaklarımı üşüttüm diye tahmin ediyorum mide değildi yani. Birde ben önceden yemeklerden sonra ve soğuk içiyordum ama şimdi sabahları aç karnına ılık içiyorum :26:

ben kalkınca ac karnına ıcıyodum dırek ısıtmadan karıstırıp burnumu sıkarak ıyk aklıma geldı sımdı ama gercekten cok faydalıymış vucuttakı odemı bıle atyo bol su da ıcersen

bu arada senınle hedeflerimiz aynı cnm ben akupunutrla 10 katayalada 5 kılo vermıştım ama hamıle kaldım dıs geelık gecırdım derken butun hepsı gerı geldı stresten yemek yıyen bırı olaraktan ben :) kımı ınsan agzına bısey surmez ben uzuntuden buzdolabının onunden ayrılmıyom

ben kalkınca ac karnına ıcıyodum dırek ısıtmadan karıstırıp burnumu sıkarak ıyk aklıma geldı sımdı ama gercekten cok faydalıymış vucuttakı odemı bıle atyo bol su da ıcersen

evet ben bizzat yaşadım benim vücudum çok su tutuyor resmen hamile gibi şişiyorum. Bu karışım şişkinliği de hazımsızlık sorunumu da çözdü ben de herkese tavsiye ediyorum ama herkes tadına tahammül edemiyor. Ben çok iğrenmedim

bide kiraz saplı form cayı var oda gusel odem attırıyo cnm onuda tavsıye ederım

benimde hamilelikten sonra kaldı kilolarım gerçi kendi başarılarımı da yadırgayamam evlendiğim ilk yıl 10 kilo aldım hamileliksiz

selam arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler tek tek alıntı yapamadım

sabah kahvaltı yapamadım hastanede kosturmaktan 1 avuç ceviz yedim:)

öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı, tavuk döner, 2 bardak ayran içtim, içim yanmış:))

akşam pek açıkmam salata çorba geçer herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…