Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benimde hamilelikten sonra kaldı kilolarım gerçi kendi başarılarımı da yadırgayamam evlendiğim ilk yıl 10 kilo aldım hamileliksiz

dofrudur bende artık sorun etmeye basladım hem tombıktım mesela hıc 65 ın altın ı hatırlamıyorum en son ne zamnadım 5 senelık evlıyım72 oldum ıste enson:))

geliyorum gidiyorum kimsecikler yok hu huu nerelerdesiniz siz bakalım

Canım seni not almamışım ne zaman katıldın takıma acaba :26:

Günaydın yollayın da ne zaman yolladığınız önemli değil

tatlım ben göndermiştim akşam gelmedimi acaba:26:

Senin ki geldi

Gerçekten çok kötü :18: Toparla kendini S_A bu hafta kilo vermeni bekliyoruz :)

yaw niye herkes döner yiyor etmeyin eylemeyin ağlatacaksınız beni (kaç gündür canım döner istiyor)

Canım seni not almamışım ne zaman katıldın takıma acaba :26:

Günaydın yollayın da ne zaman yolladığınız önemli değil

Senin ki geldi

tatlım 3 gun once yazmıştım sartlarınızı kabul etmıstım bugun ıtıbarıylada dunkı menumu bıldırdım :))

yaw niye herkes döner yiyor etmeyin eylemeyin ağlatacaksınız beni (kaç gündür canım döner istiyor)

canım benim ya valla ben mecburiyetten hastaneden geldim evde yemek yoktu pilavın yanında atıştırayım dedim bileydim senide çağırırdım

canım benim ya valla ben mecburiyetten hastaneden geldim evde yemek yoktu pilavın yanında atıştırayım dedim bileydim senide çağırırdım

ayyy şimdi yemiş kadar olamasam da çok sevindim. Öğlen menüsüne döneri nasıl eklesem diye düşünüyorum. Bu arada izmitli olanlar varsa bilir orada bir katık döner var aman allahım... (bu arada yemek muhabbeti yapmak özendirici olmak yasaksa söyleyin dün geldim bugün gitmeyeyim )

sanıyorum belli bi mesaj kotasını doldurman gerekiyor özelden gönderebilmen için anasayfaya bi bak istersen tam bilmiyorum:44:

evet öyle diyor ama o zmana kadar günde kaç mesaj attığımı nasıl göndereceğim. Birde ben yönetici ve moderatörlerle ne konuşayım arkadaş onlara 50 tane mesajda ne yazıp göndereceğim acaba bu konulara verdiğimiz cevaplar mesaj sayılıyor mu

ben niye özel mesaj gönderemiyorum

100 mesaj yazmış olman gerekiyor mesaj atabilmen için tüh ya :26: Neyse olsun sen buraya yazarsın mesaj sayını.

tatlım 3 gun once yazmıştım sartlarınızı kabul etmıstım bugun ıtıbarıylada dunkı menumu bıldırdım :))

Not etmemişim demek ki neyse şimdi not ettim kusura bakmayın

Muhabbetin her türlüsü serbest merak etme

Tabi canım sayılıyor.

buraya yazabilirisin mesaj hakkı elde edene kadar idare edilirsin canım, tabıkı forma yazdığın mesajlar sayılıyo toplamm 100 tane olunca özelden gönderebilirsin

yoksam beni kabul etmıyormusunuz

Tabi canım sayılıyor.
çok şükür bende diyorum ben moderatörlerle ne konuşacağım onlara 50 tane mesaj atayım
100 mesaj yazmış olman gerekiyor mesaj atabilmen için tüh ya :26: Neyse olsun sen buraya yazarsın mesaj sayını.

dün 9 mesaj atmışım

Muhabbetin her türlüsü serbest merak etme

tatlım belli bi msj sayısı var kac taneydı hatırlamıyorum onu doldurunca atabılıyorsun

sağol canım anladım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…