Kızlar neden hiç kimse mesaj sayısını yollamamış? Bu kurallar sadece ilk hafta için geçerli değil haberiniz olsun.
benimde hamilelikten sonra kaldı kilolarım gerçi kendi başarılarımı da yadırgayamam evlendiğim ilk yıl 10 kilo aldım hamileliksiz
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok hu huu nerelerdesiniz siz bakalım
günaydınnnnn...
kızlar bu sabah tam 79.6 kiloyumkendimi o kadar zayıf hissediyorum ki bilemezsiniz
dün bende mesaj sayısını yollamayanlardanım ama saat 12ye doğru girdim baktım takım kaptanı niye kimse yollamadı yazmış utandım ellam :44: hemen çıktım sabah yollarım benim gibi yollamayanlar vardır mutlaka sıra dayağında araya kaynarım diye düşündüm
tatlım ben göndermiştim akşam gelmedimi acaba:26:
Selam kızlar dün yoğunluktan buraya giremedim maalesef
Ama bugün izinliyim hem burdayım hem bi dünya ev işi yapmam gerekiyor :)))
Dünkü menüm:
Çok berbat çook!!
Sabah: 1 dilim ekmek yağsız peynir ve meyve suyu
Öğlen: yarım tavuk döner ( türkiyedekinin bitanesine eşit olabilir burdaki dönerler maalesef çok büyük)
Akşam: 4-5 yemek kaşığı kadar kısır
15 dakika anneme yürüdüm.
Bu ay mutlaka yüzmeye başlamak istiyorum ben! İş yerindeki bi arkadaşta heves etti umarım yarı yolda bırakmaz beni
Hem iş yerine yakın bi yerde gidersek çalıştıktan sonra bile gidilir diye düşünüyorum.
H
selam arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler tek tek alıntı yapamadım
sabah kahvaltı yapamadım hastanede kosturmaktan 1 avuç ceviz yedim:)
öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı, tavuk döner, 2 bardak ayran içtim, içim yanmış:))
akşam pek açıkmam salata çorba geçer herhalde
Günaydın yollayın da ne zaman yolladığınız önemli değil
Canım seni not almamışım ne zaman katıldın takıma acaba :26:
Günaydın yollayın da ne zaman yolladığınız önemli değil
Senin ki geldi
yaw niye herkes döner yiyor etmeyin eylemeyin ağlatacaksınız beni (kaç gündür canım döner istiyor)
ben niye özel mesaj gönderemiyorum
canım benim yavalla ben mecburiyetten hastaneden geldim evde yemek yoktu pilavın yanında atıştırayım dedim bileydim senide çağırırdım
sanıyorum belli bi mesaj kotasını doldurman gerekiyor özelden gönderebilmen için anasayfaya bi bak istersen tam bilmiyorum:44:
tatlım 3 gun once yazmıştım sartlarınızı kabul etmıstım bugun ıtıbarıylada dunkı menumu bıldırdım :))
ayyy şimdi yemiş kadar olamasam da çok sevindim. Öğlen menüsüne döneri nasıl eklesem diye düşünüyorum. Bu arada izmitli olanlar varsa bilir orada bir katık döner var aman allahım... (bu arada yemek muhabbeti yapmak özendirici olmak yasaksa söyleyin dün geldim bugün gitmeyeyim )
evet öyle diyor ama o zmana kadar günde kaç mesaj attığımı nasıl göndereceğim. Birde ben yönetici ve moderatörlerle ne konuşayım arkadaş onlara 50 tane mesajda ne yazıp göndereceğim acaba bu konulara verdiğimiz cevaplar mesaj sayılıyor mu
evet öyle diyor ama o zmana kadar günde kaç mesaj attığımı nasıl göndereceğim. Birde ben yönetici ve moderatörlerle ne konuşayım arkadaş onlara 50 tane mesajda ne yazıp göndereceğim acaba bu konulara verdiğimiz cevaplar mesaj sayılıyor mu
100 mesaj yazmış olman gerekiyor mesaj atabilmen için tüh ya :26: Neyse olsun sen buraya yazarsın mesaj sayını.
Not etmemişim demek ki neyse şimdi not ettim kusura bakmayın
Muhabbetin her türlüsü serbest merak etme
çok şükür bende diyorum ben moderatörlerle ne konuşacağım onlara 50 tane mesaj atayımTabi canım sayılıyor.
100 mesaj yazmış olman gerekiyor mesaj atabilmen için tüh ya :26: Neyse olsun sen buraya yazarsın mesaj sayını.
Muhabbetin her türlüsü serbest merak etme
tatlım belli bi msj sayısı var kac taneydı hatırlamıyorum onu doldurunca atabılıyorsun
yoksam beni kabul etmıyormusunuz
Yok etmez miyiz hoşgeldiniz takıma :) Karışıklık için özür dilerim tekrar
Yuppy cok sevındım hoş bulduk yanlız benım cenem dusuktur bıraz cok konurusum ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?