günaydınnnnn...
kızlar bu sabah tam 79.6 kiloyumkendimi o kadar zayıf hissediyorum ki bilemezsiniz
dün bende mesaj sayısını yollamayanlardanım ama saat 12ye doğru girdim baktım takım kaptanı niye kimse yollamadı yazmış utandım ellam :44: hemen çıktım sabah yollarım benim gibi yollamayanlar vardır mutlaka sıra dayağında araya kaynarım diye düşündüm
ben niye özel mesaj gönderemiyorum
Yuppy cok sevındım hoş bulduk yanlız benım cenem dusuktur bıraz cok konurusum ben:))
Selam kızlar, İstanbul'da kasvetlı bir hava var, hiçbirşey yapmak ıstemıyorum, şu an evde olup battanıyenın altında tv ızlemek ya da kıtap okumak ıstıyorum :)
Vakit de hiç geçmiyorrrrrrrr((
Aklıma gelmişken, sirkeli suyun zayıflatma etkisi var mı ya da yağ yakma?
Takım olarak çok konuşan birilerine ihtiyacımız var zaten
sekerkız ne kadar enerjiksinn :) çok konuşmandan kimsenin sıkılıacağını sanmıyorum aksine sevinir herkes
ozmaan temeem :)) bu arada kahve ile ilgi bişey yazmıstım okudunmu sence nescafe gunde kac tane olmalı ve yag yakımını engelliyormu yoksa hızlandıryormu?
Çok bilgim yok ama Nescafe 3 ü 1 arada içmeni tavsiye etmem. Eğer içeceksen şekersiz iç. Ama kahve yerine yeşilçay vs. daha faydalı olur.
Selam kızlar, İstanbul'da kasvetlı bir hava var, hiçbirşey yapmak ıstemıyorum, şu an evde olup battanıyenın altında tv ızlemek ya da kıtap okumak ıstıyorum :)
ben evdeyim işim gücüm de yok en iyisi akşam yemeğini hazırlayıp senin yapmak istediğini yapmak (ikimizin de yerine)
Bak elma sirkesi formülünü şuradan ben okudum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...alsu-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz.html
Çok bilgim yok ama Nescafe 3 ü 1 arada içmeni tavsiye etmem. Eğer içeceksen şekersiz iç. Ama kahve yerine yeşilçay vs. daha faydalı olur.
Boyle yağmurda battaniye altında ev tv of ne güzel hayal...
Yine yüklendim kayısıya adet geliyor galiba. Bu tatlı isteklerim ne olacak benim böyle.
aynen canım ama seviyorum ben bu havalarıbattaniye tv keyfini yaptım şimdide yemek yapıyorum
akşama semizotu yemeği yaptım bi tabak yerim artık
valla canım sirkeyi hiç sevmiyorum içemiyorum salatada bile yiyememetkısını duymustum ama deneyemedim
3.takımın çıtır hatunları neredesiniz hepiniz:))) Gelinde biraz dedikodu yapalımmm
geldim canım eşim geldi yemeğini falan hazırladım yedi şimdi koltukta uyukluyo
hoşgeldimmm canımmm
hoşbulduk
yaş kaçtı cnm evlimisin çalışıyomusun tanışalım azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?