Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hepimizi sıra dayağına çekicek Mercani

Selam kızlar, İstanbul'da kasvetlı bir hava var, hiçbirşey yapmak ıstemıyorum, şu an evde olup battanıyenın altında tv ızlemek ya da kıtap okumak ıstıyorum :)

Vakit de hiç geçmiyorrrrrrrr ((

Aklıma gelmişken, sirkeli suyun zayıflatma etkisi var mı ya da yağ yakma?

ben evdeyim işim gücüm de yok en iyisi akşam yemeğini hazırlayıp senin yapmak istediğini yapmak (ikimizin de yerine)

Bak elma sirkesi formülünü şuradan ben okudum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...alsu-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz.html

Takım olarak çok konuşan birilerine ihtiyacımız var zaten

ozmaan temeem :)) bu arada kahve ile ilgi bişey yazmıstım okudunmu sence nescafe gunde kac tane olmalı ve yag yakımını engelliyormu yoksa hızlandıryormu?

ozmaan temeem :)) bu arada kahve ile ilgi bişey yazmıstım okudunmu sence nescafe gunde kac tane olmalı ve yag yakımını engelliyormu yoksa hızlandıryormu?

Çok bilgim yok ama Nescafe 3 ü 1 arada içmeni tavsiye etmem. Eğer içeceksen şekersiz iç. Ama kahve yerine yeşilçay vs. daha faydalı olur.

Çok bilgim yok ama Nescafe 3 ü 1 arada içmeni tavsiye etmem. Eğer içeceksen şekersiz iç. Ama kahve yerine yeşilçay vs. daha faydalı olur.

cok sveıyorum nescafeyı sekersızde ıcebılıyorum onu seker kullanmıyorum cayda da zaten

kısceler ben cıkıyorum bugun bıdaha gıremeyebılırım bır suru ısım var cunku benı bekleyen. yarın gorusmek uzere esınıze cocuklarınıza iyi bakın onlara ıyı bakınca kendınızde otomotıkman ıyı oluyorsunuz zaten ay cok konuştum gene:))heee bide su ıcın bacılarr suuu byess

Boyle yağmurda battaniye altında ev tv of ne güzel hayal...

aynen canım ama seviyorum ben bu havaları battaniye tv keyfini yaptım şimdide yemek yapıyorum

akşama semizotu yemeği yaptım bi tabak yerim artık

valla canım sirkeyi hiç sevmiyorum içemiyorum salatada bile yiyemem etkısını duymustum ama deneyemedim

Şu an zayıflamak için herşeyi deneyebilirimmm

Geçenlerde güzellik merkezine gittiğimde bir uzman nescafenin selülit yaptığını, türk kahvesinin de selüliti azalttığını söylemişti ama ne kadar doğru bilmiyorum ben hala içiyorum 2'si bir arada :)))

Boyle yağmurda battaniye altında ev tv of ne güzel hayal...

Yine yüklendim kayısıya adet geliyor galiba. Bu tatlı isteklerim ne olacak benim böyle.

Çalışan için kış çok zor evde sıcacık odada tv izlemek varken çalışıyoruz ( ben de bugün tv ile bozdum kafayı :))

Canım ben de bir ara yapmıştım çok zorlanıyordum içerken sonra kısa sürede bıraktım etkili mi acaba çok merak ediyorum :)

3.takımın çıtır hatunları neredesiniz hepiniz :))) Gelinde biraz dedikodu yapalımmm

hoşbulduk

yaş kaçtı cnm evlimisin çalışıyomusun tanışalım azcık

Tanışalımm tabii :)

24 yaşındayım, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum

Bir firmada çalışıyorum, sonracıma 70 kilo civarında şişko bir hatunummm senin yaşş 28'di sanırım değil mi, çoluk çocuk var mı canımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…