Tanışalımm tabii :)
24 yaşındayım, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
Bir firmada çalışıyorum, sonracıma 70 kilo civarında şişko bir hatunummmsenin yaşş 28'di sanırım değil mi, çoluk çocuk var mı canımm?
yok canım ya 26 ysaşındayım daha
hemen hemen aynı kilolardayız
çocuk yok malesef bazı prblemlerımız var tedavı asamasındayız inşş nasip olur cnm
İnşallah canımmm, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin
Başka bir üyeyle karıştırdım ben seni :) aynı kiloda sayılırız evet ama ben geldiğimden beri 1,5 kilo verdim gibi geçtim seni
inşallah canım aminn
wuwww havada atarmışızzzbak geçerim seni şaka biyana uff biranönce vermek lazım bu kiloları
Havamı da atarımm tabiicanım senin boy kaçtı ideal kilon 60 mı?
yok canım ya 26 ysaşındayım daha
hemen hemen aynı kilolardayız
çocuk yok malesef bazı prblemlerımız var tedavı asamasındayız inşş nasip olur cnm
ben de bi 70 olsam çok mutlu olucam 1 aydır bi 75 bi 74 iniyor çıkıyorum sürekli...
İyi akşamlar kızlar.
Mercani aayy inşallah bu hafta 500 gram hedefledim onu vermiş olacamm.
Bütün gün giremedim çamaşır ev işi derken biraz çarşıya çıktım. Kardeşime bi kazak aldık. Kardeşim 168 boyun 92 kilo maalesef( girdiğimiz butikte biraz dar kesimdi morali bozuldu biraz kardeşimin. Aman bozulsun yax okadar Zayflicam diyor ama bi icraat yok
bugünkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta (sarısının yarısı oğluma :13:)
öğlen: bir kase yoğurtlu makarna, bir kase tarhana çorbası
ara: bir fincan neskafe
akşam: bir küçük parça karnıbahar kızartmasıbir kase türlü, 3 kaşık yoğurt
bana hiç az yiyormuşum gibi gelmiyor valla menüme bakıyorum da bütün gün neyin açlığını çektim bilmem:44:
iki akşamdır çayla bisküvi canım çekiyor ama yemiyorum sıkıyorum dişimi sizce petibör bisküvide çok kalori var mı mesela bir bardak çayla 5 tane bisküvi yesem bu akşam olmaz mı ki:26:
Makarna çok kötü olmuş. Kilo vermek için karbonhidratı çok azaltmak gerekiyor. Hatta diyet döneminde makarna-pilav-beyaz ekmek neredeyse tamamen kesilmeli. Bende bir aralar makarna-ekmek yiyordum kesince kilo vermeye başladım. Benden sana kendimce bi tavsiye yani uyup uymamak sana kalmış tabi :)
bugün geç kalktım değişik saatlerde yedim
2 dilim tam buğday ekmeği, domatesli yumurta
1 tane albeni
mantar sote, meyve suyu, 1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane gofret
Seummu bütün gün karbonhidrat yemişsin zaten daha ne bisküvisi delirtecen mi beni aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?