Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok canım ya 26 ysaşındayım daha
hemen hemen aynı kilolardayız

çocuk yok malesef bazı prblemlerımız var tedavı asamasındayız inşş nasip olur cnm

yok canım ya 26 ysaşındayım daha
hemen hemen aynı kilolardayız

çocuk yok malesef bazı prblemlerımız var tedavı asamasındayız inşş nasip olur cnm

İnşallah canımmm, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin

Başka bir üyeyle karıştırdım ben seni :) aynı kiloda sayılırız evet ama ben geldiğimden beri 1,5 kilo verdim gibi geçtim seni

İnşallah canımmm, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin

Başka bir üyeyle karıştırdım ben seni :) aynı kiloda sayılırız evet ama ben geldiğimden beri 1,5 kilo verdim gibi geçtim seni

inşallah canım aminn

wuwww havada atarmışızzz bak geçerim seni şaka biyana uff biranönce vermek lazım bu kiloları

Kızlar bugün pek giremedim çok yorgunum uykum var depresyondayım havalardan sanırım

Menüm kötü. Artık yıldım kaç aydır diyetteyim. Bu hafta kendimi salmayı düşünüyorum. Biraz keyfime göre yiyip içmek istiyorum tabi çok abartmadan öyle yemeklere saldırmayı düşünmüyorum yani Sonra eski tempoma dönerim diye umuyorum.

Sabah: Poğaça
Öğle: 2 yumurtadan yumurta kırması, ekmek
Ara: İntense
Akşam: Kabak dolması, yoğurt çorbası

İyi akşamlar kızlar.

Mercani aayy inşallah bu hafta 500 gram hedefledim onu vermiş olacamm.

Bütün gün giremedim çamaşır ev işi derken biraz çarşıya çıktım. Kardeşime bi kazak aldık. Kardeşim 168 boyun 92 kilo maalesef ( girdiğimiz butikte biraz dar kesimdi morali bozuldu biraz kardeşimin. Aman bozulsun yax okadar Zayflicam diyor ama bi icraat yok

Kardeşin kaç yaşında? Bir süre sonra o kiloların gitmesi çok daha zor oluyor kendi etrafımdakilerden biliyorum Aslında boyu da kısa değil biraz zayıflasa ne güzel fiziği olur ama azim lazım işte

bugünkü menüm:

Sabah: 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta (sarısının yarısı oğluma :13:)
öğlen: bir kase yoğurtlu makarna, bir kase tarhana çorbası
ara: bir fincan neskafe
akşam: bir küçük parça karnıbahar kızartması bir kase türlü, 3 kaşık yoğurt

bana hiç az yiyormuşum gibi gelmiyor valla menüme bakıyorum da bütün gün neyin açlığını çektim bilmem:44:

Makarna çok kötü olmuş. Kilo vermek için karbonhidratı çok azaltmak gerekiyor. Hatta diyet döneminde makarna-pilav-beyaz ekmek neredeyse tamamen kesilmeli. Bende bir aralar makarna-ekmek yiyordum kesince kilo vermeye başladım. Benden sana kendimce bi tavsiye yani uyup uymamak sana kalmış tabi :)

bugün geç kalktım değişik saatlerde yedim

2 dilim tam buğday ekmeği, domatesli yumurta

1 tane albeni

mantar sote, meyve suyu, 1 dilim tam buğday ekmeği

3 tane gofret

iki akşamdır çayla bisküvi canım çekiyor ama yemiyorum sıkıyorum dişimi sizce petibör bisküvide çok kalori var mı mesela bir bardak çayla 5 tane bisküvi yesem bu akşam olmaz mı ki:26:

iki akşamdır çayla bisküvi canım çekiyor ama yemiyorum sıkıyorum dişimi sizce petibör bisküvide çok kalori var mı mesela bir bardak çayla 5 tane bisküvi yesem bu akşam olmaz mı ki:26:

Seummu bütün gün karbonhidrat yemişsin zaten daha ne bisküvisi delirtecen mi beni aaaa

sağol valla ben de kendimce dengelemeye çalışıyorum o yüzden öğlenleri makarna yiyordum. Keserim tabi yanlız öğleni neyle dolduracağım sebze yemeğiyle mi mesela

bugün geç kalktım değişik saatlerde yedim

2 dilim tam buğday ekmeği, domatesli yumurta

1 tane albeni

mantar sote, meyve suyu, 1 dilim tam buğday ekmeği

3 tane gofret

3 tane gofret İnşallah küçük boydur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…