Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağol valla ben de kendimce dengelemeye çalışıyorum o yüzden öğlenleri makarna yiyordum. Keserim tabi yanlız öğleni neyle dolduracağım sebze yemeğiyle mi mesela

Sebze yemeği yiyebilirsin. Ben bi siteye üyeydim orada 20 kilo vermiş bi abla sağolsun bana bunları söylemişti de kesmiştim bende makarna ve pilavı. Mesela sabah çok az yemişsin. Sabah daha tok tutan bir kahvaltı yaparsan öğlene çok acıkmazsın.

ya ben aslında zayıflamaya çalışırken ne yiyeceğimi bilmiyorum galiba

ya ben aslında zayıflamaya çalışırken ne yiyeceğimi bilmiyorum galiba

Bende malesef çok bilgili değilim ama elimden geldiğince menülerine eleştiriler yaparak düzeltiriz diye umuyorum. Takım zaten bu yüzden var. Çok kişi takımdakiler sayesinde menülerini düzenledi, ekmeği kesti. Yavaş yavaş öğreniliyor bunlar bi anda düzgün menüler oluşturamazsın ki.

Mesela ben sabah kahvaltısı yapmazdım takımdakiler her seferinde uyarınca utandığımdan yapmaya başladım

ben sadece sabah kahvaltıda bir dilim beyaz ekmek yiyorum makinam bozuldu makinam olsa onu da kızartıp yiyeceğim zaten. Onun dışında abur cubur hiç yemiyorum aslında arada bir yemeyi düşünyorum üç gündür öyle dolmuşum ki bakkala girsem bakkalcı kızı yerim o derece yani belki de başlangıçta olduğum için böyle herşeyi canım çok istiyordur bir anda tak diye kesilmez zamanla alışırım böyle yemeye belki. Bİr de hergün yüz tane ip atlıyorum 50 tane göbek eritme egzersizi onu da 75 tane yapacağım bugün bunlar spor sayılır mı ki?

Eğer zamanın varsa sana Jilian 30 day shredi veya Leslie Sansone 5 mili öneririm. Zaman dediğim de yarım saat 45 dk falan. Ben onlarla zayıfladım. Senin yaptıkların da spor sayılır tabi ama mesela Jilian da her hafta 1 cm garanti gidiyor :) Hemde bazı hareketleri yapmadığım halde. Denenip onaylandı

Son düzenleme:

yaaa kilo vermekten daha çok istiyorum incelmeyi. Uzun boyluyum aslında seksen kilo bile gözükmüyor üstümde ama bel diye birşey yok. 67 kiloyken de yoktu şimdi de yok. O yüzden hep bi isteksiz oldum bu kilo verme çalışmalarında nasıl olsa belim incelmeyecek diye. Valla belim incelecekse günde 2 saat de yaparım. Yanlız dün kilo vermiş bir arkadaşın fotoğrafını gördüm resmen milli boksör gibi yağlar gitmiş ama vücudu erkek vücudu gibi olmuş kastan. Öyle de olacaksam belsiz memnunum ben

Zaten bel istiyorsan kesin Jilian yapmalısın anam baştan desene Ben 79 dan 72 ye düştüm bel olarak hemde 1 ay gibi bir sürede. Öyle kas yığını olmak için çok uğraşmak lazım o kadar olmazsın merak etme

öyle sevindim öyle sevindim iyi ki bu gruba girdim kız bak bi kere daha sevindim

öyle sevindim öyle sevindim iyi ki bu gruba girdim kız bak bi kere daha sevindim

Googleye Jilian Micheals 30 day Shred yazarsan çıkar. Her leveli 10 gün yapıyorsun zaten 3 level var. Bana ve önerdiklerime çok yardımı dokundu inşallah sende memnun kalırsın :)

Zaten bu kadın bana komisyon falan vermeli o kadar kişiye önerdimki

bugün 22 mesaj atmış oluyorum bununla beraber hadi canlarım bol bol kalori yakın iyi akşamlar

Neyse kızlar sizin muhabbetinize doyum olmaz -burada biraz sitem var onu da belirtiyim - ben kaçar :79:

Mesaj sayılarını yazmayı unutmuyoruz

Betrayal ve Sinsirella takıma daha alınmadan atıldınız malesef. Tabi zahmet edip bu yazımı okuyacağınızı da sanmıyorum ama ben yine de bildirmiş olayım

inşallah nasip olsun ...canım problem ne peki.. ben de üç dört kere tüp bebek denedim...

amin canım inş. eşimde azosperm var

kaptannn salmak yok hedeflerre ulaşana kadar tabi arada kendini şimarta bilirsin

bugün geç kalktım değişik saatlerde yedim

2 dilim tam buğday ekmeği, domatesli yumurta

1 tane albeni

mantar sote, meyve suyu, 1 dilim tam buğday ekmeği

3 tane gofret

gofretmi ayy bian özlediğimi farkettim ama olmamışş cısss

akşam da bir tabak semizotumu yedim,

komşum geldi az şekerli bi kahve içtim mecburen

bugünde böyle biterr

Slm sevgili takımım ne olur beni affedin hafit bir atak geçirdim ve yazamadım size fakat aklım hep sizlerdeydi fakat bakıyorum çok kaçamak va gofretler kebalar albeniler dönerler neyse bu haftasonu böyle olmuş kaptanımızın iyi niyetini suiistimal etmeyelim ne dersiniz bu arada sirkeli suyu ben de denedim ev sirkesi olmak koşuluyla sabah akşam birer yemek kaşığı içersenz faydası olur ben iyi sonuç aldım fakat ev sirkesi olması çok önemli

dün ne yediğimi inanın hartırlamıyorum

dün gece 02,30 da klask karatay kahvaltısı yaptım
13,30 da elmalı yoğurt keten tohumlu
akşam tavuk ve patlıcan közlemesi salatası
arada 1 lt su içtim 2 fincan yeşilçay 2 ad türk kahvesi
spor yok

Bugün kkkahvaltısı
öğle yok
akşam pırasa ve cacık
spor yok
1 lt limonlu tarçınlı su
her gün aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu çiğnedim

fakat spor yapmama rağmen tartı beni sevindirdi :)

Sweetdimple selamm cnmm

slm canımm nasılsınız bakalım

geçmiş yapayım demiştim ama sonra vazgeçip önce slm vereyim dedim burası çok hareketlenmiş çok sevindim korksunlar bizden sonuçlarına çok sevindim bcm yaşasın 3. takımmmm

hoşgeldin geçmiş olsun canım, sirke imkansız ama bende karbonatlı su içmeye başlıycam oda baya etkılıymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…