Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok teşekkür ederim iyi yapmıssın , evett kesinlikle korksunlar bizden bu daha ısınma aşaması şu acemiiliği bi atalım üstümüzden

iyi geceler kaptan allah rahatlık versin iyi geceler hiç gelmedilermi :18:

hoşgeldin geçmiş olsun canım, sirke imkansız ama bende karbonatlı su içmeye başlıycam oda baya etkılıymiş

sakın karbonat içme bacım karbonatla allah korusun mideni delersin zayıflamak uğruna sağlığından olma sirkenin kokusu hoşuna gitmiyosa tıka burnunu yutuver ama karbonat cıssss

çok teşekkür ederim iyi yapmıssın , evett kesinlikle korksunlar bizden bu daha ısınma aşaması şu acemiiliği bi atalım üstümüzden

biz daha tanışıyoruz yarışmıyoruzki yandı takımlar lets go eşine de geçmiş olsun canım sıkma canını herşeyin bir çözümü mutlaka vardır ölüm hariç

sakın karbonat içme bacım karbonatla allah korusun mideni delersin zayıflamak uğruna sağlığından olma sirkenin kokusu hoşuna gitmiyosa tıka burnunu yutuver ama karbonat cıssss

hadi ya ama mideyede faydalı yazıyor nette, tabi suya katılıcak az miktarda bilemedim şimdi:44::44:

sayılmazmı canımcım elbette sayılır hareket olsunda nasıl olursa olsun

biz daha tanışıyoruz yarışmıyoruzki yandı takımlar lets go eşine de geçmiş olsun canım sıkma canını herşeyin bir çözümü mutlaka vardır ölüm hariç

sağolasın canım, başta çok sıktık canımızı ama alıştık artık napalım verirse rabbim vericek vermezse yapacak bişey yok, herşeyin hayırlısı, en başta canımız sağolsun

sağolasın canım, başta çok sıktık canımızı ama alıştık artık napalım verirse rabbim vericek vermezse yapacak bişey yok, herşeyin hayırlısı, en başta canımız sağolsun
demekki zamanı var daha canım hiç moralinizi bozmayın rabbim hayırlısıyla verir inş pozitif düşünüyoruz

neyse hatunlar ben biraz daha suyumu içip yatayım iki günün yorgunluğu var , yarın görüşmek üzere öpüldünüz

Ben de buraya menümü yazınca aynı şeyi düşünüyorum canımm, normal besleniyorum amagün içerisinde çok acıkıyorum :44: arada bir küçük parça peynir ya da fındık atıyorum ağzıma zamanla midemiz küçüünce bu sorun çözülür sanırım.

bugün geç kalktım değişik saatlerde yedim

2 dilim tam buğday ekmeği, domatesli yumurta

1 tane albeni

mantar sote, meyve suyu, 1 dilim tam buğday ekmeği

3 tane gofret

gofret, albeni cısss onlarr cısss ama yıne de yazmıssın ben olsaydım kaçamak yaptım der detayını vermeyebılırdım, çokta açıksözlü müyüm ne

neyse hatunlar ben biraz daha suyumu içip yatayım iki günün yorgunluğu var , yarın görüşmek üzere öpüldünüz

sen de öpüldün takım arkadaşımmm yarın görüşürüz

Kızlar iyi akşamlar hepinize, pilates yapayım dedımm başladım ama ortalarda bırakmak zorunda kaldım, çok yorulmuşumm, artık her akşam yapmıcam haftada 3 gün yapmayı planlıyorum böyle zamanla sıkılırım diye düşünüyorum

Sadede geleyim ve menümü yazayımmm :)

SABAH
1 pket eti form bisküvi

Ara: 2'si bir arada

ÖĞLE
1 kase çorba
3-4 kaşık kuru fasulye
1 d. tam buğday ekmeği

Ara: 10-15 fındık

AKŞAM
Salata
1 elma

SPOR: 45 dk yürüyüş+25 dk pilates.

Hoş geldin Noracım sporunu her gün yapabileceğin şekilde yap bence yaz kış devam edeceğin şekide yani birden yüklenme cnm çok zorlanırsın

Kardeşin kaç yaşında? Bir süre sonra o kiloların gitmesi çok daha zor oluyor kendi etrafımdakilerden biliyorum Aslında boyu da kısa değil biraz zayıflasa ne güzel fiziği olur ama azim lazım işte

Kardeşim 2 aya 18 olacak. 88 kiloymuş dün sordum. Yazık ya çok üzülüyorum ona ama hiç azimli değil.

Şimdide söz verdik. Ben ve eşim, annem, babam ve abim kardeşim 2 aya zayıflarsa yüklü miktarda alışveriş yapacaz ona. Bende ayrıca kuaföre götürecem. Bu seferki sözümü büyük inşallah motive olur ve zayıflar...

olacak ya ben inanıyorum o bisküvileri yiyeceğim
Bisküvi yiyeceğim diye motivemi ediyorsun kendini. Ne zamandır burdayım bu motive türüne rastlamamıştım

günaydın
merhaba sa takımda eskilerden birtek sen kaldın herhalde . bende geri başladım . bu defa işi bitirmeyi düşünüyorum.
bütün herkese az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.

GÜNAYDIN BACILAR YAĞMURLU BİR ZONGULDAK SABAHINDAN:))
ben baya bi azıtmısım sımdı menumu yazarken anladım yaw(

sabah: (iş yerinde)
2 dılım ekmek 4 zeytin az beyaz peynir

öğleiş yerinde)
patlıcan musakka ve bulgur pilavı salata

ara
alışverişe gıtmıştım albenıyı hüplettim

aksam
arnavut cigeri az patates bian aksam oncesınden kalmıştı

bide minnak kedılı pasta tadımlık

spor: ama cok koşturdum valla misafiirm gelıcek hazırlık vs kuşubandına cıkamadım dıye 00:30 da 20 dakk bındım 2,5 km yurumusum

bol su

günaydın
merhaba sa takımda eskilerden birtek sen kaldın herhalde . bende geri başladım . bu defa işi bitirmeyi düşünüyorum.
bütün herkese az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.

günaydın tatlım baslamak bıtırmenın yarısıdır

günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım istanbulda hafif yağmur atıştırıyor, evimin salonu kuzeyde kaldığı için direk güneş almıyor ve ben güneş ışığı olmayınca kendimi çok yorgun hissediyorum, inşallah alışırım bu duruma çünkü burası kendi evimiz
diğer evimi öyle çok özlüyorum ki her taraftan güneş alan mükemmel bir evdi orası. Oğlum da sürekli kucağımda durmak istiyor, akşam da saat dokuzdan sonra iki tane kızartma yedim dört tane de cips anlayacağınız bugün biraz mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…