slm canımm nasılsınız bakalım
geçmiş yapayım demiştim ama sonra vazgeçip önce slm vereyim dedim burası çok hareketlenmiş çok sevindim korksunlar bizden sonuçlarına çok sevindim bcm yaşasın 3. takımmmm
Neyse kızlar sizin muhabbetinize doyum olmaz -burada biraz sitem var onu da belirtiyim- ben kaçar :79:
Mesaj sayılarını yazmayı unutmuyoruz
Betrayal ve Sinsirella takıma daha alınmadan atıldınız malesef. Tabi zahmet edip bu yazımı okuyacağınızı da sanmıyorum ama ben yine de bildirmiş olayım
hoşgeldin geçmiş olsun canım, sirke imkansız ama bende karbonatlı su içmeye başlıycam oda baya etkılıymiş
çok teşekkür ederimiyi yapmıssın , evett kesinlikle korksunlar bizden bu daha ısınma aşaması şu acemiiliği bi atalım üstümüzden
sakın karbonat içme bacım karbonatla allah korusun mideni delersin zayıflamak uğruna sağlığından olma sirkenin kokusu hoşuna gitmiyosa tıka burnunu yutuver ama karbonat cıssss
ben sadece sabah kahvaltıda bir dilim beyaz ekmek yiyorum makinam bozuldu makinam olsa onu da kızartıp yiyeceğim zaten. Onun dışında abur cubur hiç yemiyorum aslında arada bir yemeyi düşünyorum üç gündür öyle dolmuşum ki bakkala girsem bakkalcı kızı yerim o derece yanibelki de başlangıçta olduğum için böyle herşeyi canım çok istiyordur bir anda tak diye kesilmez zamanla alışırım böyle yemeye belki. Bİr de hergün yüz tane ip atlıyorum 50 tane göbek eritme egzersizi onu da 75 tane yapacağım bugün bunlar spor sayılır mı ki?
biz daha tanışıyoruz yarışmıyoruzki yandı takımlar lets go eşine de geçmiş olsun canım sıkma canını herşeyin bir çözümü mutlaka vardır ölüm hariç
seçim senin canım ben sadece uyarayım dedim ama tavsiye etmemhadi ya ama mideyede faydalı yazıyor nette, tabi suya katılıcak az miktarda bilemedim şimdi:44::44:
demekki zamanı var daha canım hiç moralinizi bozmayın rabbim hayırlısıyla verir inş pozitif düşünüyoruzsağolasın canım, başta çok sıktık canımızı ama alıştık artık napalım verirse rabbim vericek vermezse yapacak bişey yok, herşeyin hayırlısı, en başta canımız sağolsun
seçim senin canım ben sadece uyarayım dedim ama tavsiye etmem
bugünkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta (sarısının yarısı oğluma :13:)
öğlen: bir kase yoğurtlu makarna, bir kase tarhana çorbası
ara: bir fincan neskafe
akşam: bir küçük parça karnıbahar kızartmasıbir kase türlü, 3 kaşık yoğurt
bana hiç az yiyormuşum gibi gelmiyor valla menüme bakıyorum da bütün gün neyin açlığını çektim bilmem:44:
bugün geç kalktım değişik saatlerde yedim
2 dilim tam buğday ekmeği, domatesli yumurta
1 tane albeni
mantar sote, meyve suyu, 1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane gofret
neyse hatunlar ben biraz daha suyumu içip yatayım iki günün yorgunluğu var , yarın görüşmek üzere öpüldünüz
Kızlar iyi akşamlar hepinize, pilates yapayım dedımm başladım ama ortalarda bırakmak zorunda kaldım, çok yorulmuşumm, artık her akşam yapmıcam haftada 3 gün yapmayı planlıyorum böyle zamanla sıkılırım diye düşünüyorum
Sadede geleyim ve menümü yazayımmm :)
SABAH
1 pket eti form bisküvi
Ara: 2'si bir arada
ÖĞLE
1 kase çorba
3-4 kaşık kuru fasulye
1 d. tam buğday ekmeği
Ara: 10-15 fındık
AKŞAM
Salata
1 elma
SPOR: 45 dk yürüyüş+25 dk pilates.
Kardeşin kaç yaşında? Bir süre sonra o kiloların gitmesi çok daha zor oluyor kendi etrafımdakilerden biliyorumAslında boyu da kısa değil biraz zayıflasa ne güzel fiziği olur ama azim lazım işte
Bisküvi yiyeceğim diye motivemi ediyorsun kendini. Ne zamandır burdayım bu motive türüne rastlamamıştımolacak ya ben inanıyorum o bisküvileri yiyeceğim
günaydın
merhaba sa takımda eskilerden birtek sen kaldın herhalde . bende geri başladım . bu defa işi bitirmeyi düşünüyorum.
bütün herkese az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?