Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bisküvi yiyeceğim diye motivemi ediyorsun kendini. Ne zamandır burdayım bu motive türüne rastlamamıştım

canım neyi canım istiyorsa onla motive oluyorum. Son günlerde inanılmaz derecede çay bisküvi ve döner. Bu cuma hedefime ulaşırsam bisküvi bende zaten öbür hafta bayram kendimi neyle ödüllendireceğimi düşünmem bile seçenek çok

Hoş geldin Noracım sporunu her gün yapabileceğin şekilde yap bence yaz kış devam edeceğin şekide yani birden yüklenme cnm çok zorlanırsın

Haklısın canım birden yüklendim benn artık haftada 3 gün yapacağım, zaten 1 kaç gün bacak ağrılarımdan yapamam sanırımmm (

Şu an tek korkumm bayrammmmm, verdiklerimi bayramda geri alırım diye çok korkuyorum 2-3 hafta o kadar emek harca sonrada 2-3 günde geri gelsin kilolar (( bir arkadaşıma yakındım bu konuda :) diyor ki sen zaten şartlamışsın kendini bayramda kilo alıcam diye tabıı alırsın dıyor :)) ye ama az yee diyorda gelde bana sor tatlıya zaafı olan insanlarız sonuçta, normalde canım çekse de dayanırım ama gözümün önünde olursa kesınlıkle dayanamam şimdiden aldı beni bir panikkk ((

Günaydın kızlar, kaçamaksız günler diliyorum herkese ..

sakın karbonat içme bacım karbonatla allah korusun mideni delersin zayıflamak uğruna sağlığından olma sirkenin kokusu hoşuna gitmiyosa tıka burnunu yutuver ama karbonat cıssss

Kızlar şöyle bir geçmişi okudum da, karbonatlı su o kadar faydalı bir şey ki, bırak mideyi delmeyi tüm organlarınıza iyi geliyor ..

bak aklıma bi fikir geldi bayramdan sonra kilo almadan gelene bi ödül verelim kaptan duy sesimizi

günaydın
merhaba sa takımda eskilerden birtek sen kaldın herhalde . bende geri başladım . bu defa işi bitirmeyi düşünüyorum.
bütün herkese az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.

Yakaaaar ever ben hala burdayım ve. Ama hedefime 6 kilocuk var onu vereyim gidecem hatta ekimin sonunda vermemiş olsamda gidecem yeter yani,

Sen tekrar burdamısın takımdamısın???

Yiyecekle ödüllendirmek güzelmiş :)))

Her cuma akşamı bir ödül iyidir tabii sadece cuma akşamında kalsın

ah tatlım bugun benım bugun mısafırım var ıs cıkısı pohca borek yaptım umarım tutabıolırım kendımı

Yakaaaar ever ben hala burdayım ve. Ama hedefime 6 kilocuk var onu vereyim gidecem hatta ekimin sonunda vermemiş olsamda gidecem yeter yani,

Sen tekrar burdamısın takımdamısın???

takımda değilim ama diyete yeniden başladım. ameliyet taşınma ramazan derken baktım ben 61 den geri 65 eçıkmışım. bahanelerim bitmek bilmiyor. yok öyle yayılmak dedim ve geri başladım.
eğer burdan gidip kilo alacaksan hiç gitme derim. burası 2. vicdan gibi.hedefinede az kalmış hadi bu defa bitirelim çok uzadı yaaaa
ben çoook kararlıyım.

Burdan gidipte kilo almak kötü ama burda kalıpta yer işgal etmekde var ve birazda utanıyorum e yeter artık.

Bende çok kararlıyım. Takıma girmek istemezmisin tekrar?

Burdan gidipte kilo almak kötü ama burda kalıpta yer işgal etmekde var ve birazda utanıyorum e yeter artık.

Bende çok kararlıyım. Takıma girmek istemezmisin tekrar?

bildiğim kadarıyla 6 aydan önce giremiyorum. o yüzden uzaktan uzaktan takip edeyim sizleri

Kızlar şöyle bir geçmişi okudum da, karbonatlı su o kadar faydalı bir şey ki, bırak mideyi delmeyi tüm organlarınıza iyi geliyor ..

demi bende araştırdım baya cok faydalıymıs tabi abartmamak lazım:44: ben başlayayım tekrar

demi bende araştırdım baya cok faydalıymıs tabi abartmamak lazım:44: ben başlayayım tekrar

Ben unutuyorum hep suyuma koyuvermeyi ama düzenli içince çok faydasını görüyor insan, 1.5 litreye 1 tatlı kaşığına yakın atsan yeter, fazlasına gerek yok hiç ..

selam kızlar

bugun kursum başladı sabah erken çıktım çıkarken 1 bardak süt içtim

öğlen eve geldim: 1 yumurta, biraz peynir, domates, roka ve maydanoz, 1 dilim ekmek yedim

azıkta cevizli pestil çok az ama

akşamada dünden kalan semizotu yemeğim var ondan yerim

Selam kızlar

Hepinizin mesajını alıntılayıp tek tek cevap verecektim ama çok üşendim idare edin artık

Birisi 9 dan sonra kızartma ve cips yedim demiş bende ona yuh diyorum kibarca

kızlar hanı nerdesınız ya niye kımsecıkler yok azıcık laflasaydık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…