Bisküvi yiyeceğim diye motivemi ediyorsun kendini. Ne zamandır burdayım bu motive türüne rastlamamıştım
Hoş geldin Noracım sporunu her gün yapabileceğin şekilde yap bence yaz kış devam edeceğin şekide yani birden yüklenme cnm çok zorlanırsın
canım neyi canım istiyorsa onla motive oluyorum. Son günlerde inanılmaz derecede çay bisküvi ve döner. Bu cuma hedefime ulaşırsam bisküvi bendezaten öbür hafta bayram kendimi neyle ödüllendireceğimi düşünmem bile seçenek çok
sakın karbonat içme bacım karbonatla allah korusun mideni delersin zayıflamak uğruna sağlığından olma sirkenin kokusu hoşuna gitmiyosa tıka burnunu yutuver ama karbonat cıssss
Şu an tek korkumm bayrammmmm, verdiklerimi bayramda geri alırım diye çok korkuyorum2-3 hafta o kadar emek harca sonrada 2-3 günde geri gelsin kilolar (( bir arkadaşıma yakındım bu konuda :) diyor ki sen zaten şartlamışsın kendini bayramda kilo alıcam diye tabıı alırsın dıyor :)) ye ama az yee diyorda gelde bana sor tatlıya zaafı olan insanlarız sonuçta, normalde canım çekse de dayanırım ama gözümün önünde olursa kesınlıkle dayanamam şimdiden aldı beni bir panikkk ((
günaydın
merhaba sa takımda eskilerden birtek sen kaldın herhalde . bende geri başladım . bu defa işi bitirmeyi düşünüyorum.
bütün herkese az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım istanbulda hafif yağmur atıştırıyor, evimin salonu kuzeyde kaldığı için direk güneş almıyor ve ben güneş ışığı olmayınca kendimi çok yorgun hissediyorum, inşallah alışırım bu duruma çünkü burası kendi evimiz
diğer evimi öyle çok özlüyorum ki her taraftan güneş alan mükemmel bir evdi orası. Oğlum da sürekli kucağımda durmak istiyor, akşam da saat dokuzdan sonra iki tane kızartma yedim dört tane de cipsanlayacağınız bugün biraz mutsuzum
Günaydın kızlar, kaçamaksız günler diliyorum herkese ..
günaydın tatlım baslamak bıtırmenın yarısıdır
Yakaaaar ever ben hala burdayımve. Ama hedefime 6 kilocuk var onu vereyim gidecem hatta ekimin sonunda vermemiş olsamda gidecem yeter yani,
Sen tekrar burdamısın takımdamısın???
sağol ya valla moral ve motivasyona çok ihtiyacım var .ara ara sizleri okuyorum.
takımda değilim ama diyete yeniden başladım. ameliyet taşınma ramazan derken baktım ben 61 den geri 65 eçıkmışım. bahanelerim bitmek bilmiyor. yok öyle yayılmak dedim ve geri başladım.
eğer burdan gidip kilo alacaksan hiç gitme derim. burası 2. vicdan gibi.hedefinede az kalmış hadi bu defa bitirelim çok uzadı yaaaa
ben çoook kararlıyım.
Burdan gidipte kilo almak kötü ama burda kalıpta yer işgal etmekde var ve birazda utanıyorum e yeter artık.
Bende çok kararlıyım. Takıma girmek istemezmisin tekrar?
Kızlar şöyle bir geçmişi okudum da, karbonatlı su o kadar faydalı bir şey ki, bırak mideyi delmeyi tüm organlarınıza iyi geliyor ..
demi bende araştırdım baya cok faydalıymıs tabi abartmamak lazım:44: ben başlayayım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?