kızlar hanı nerdesınız ya niye kımsecıkler yok azıcık laflasaydık ya
selam kızlar
bugun kursum başladı sabah erken çıktım çıkarken 1 bardak süt içtim
öğlen eve geldim: 1 yumurta, biraz peynir, domates, roka ve maydanoz, 1 dilim ekmek yedim
azıkta cevizli pestil çok az ama
akşamada dünden kalan semizotu yemeğim var ondan yerim
Ne kursuna gidiyorsun ?
Ne güzel menü afiyet olsun, pestilin çok sakıncası yoktur diye düşünüyorum ama uyduruyor da olabilir.
Birisi 9 dan sonra kızartma ve cips yedim demiş bende ona yuh diyorum kibarca
:26: iyi ki kibarca söyledin daha ötesini tahmin bile edemiyorum
Kırıldın mı ya şaka yaptım :26:
Canım sporun çok güzel :) spor yaptigin sürece ne yersen ye illaki yakiyorsun :)günaydııın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum dün biraz azıttım ama toparlıycam artıkın:)
kilo:82
hedef :65 yolum uzun ama yılbaşına kadar halletmeye calışıcam nasipse
sabahiş yerıde yaptım )
1 simit 2 dılım kasar peynırı 2 dılım salam
sekersiz cay
öğlen: (iş yerinde)
patatesli köfte 1 porsiyon
yogurt
az pilav
akşam:
arnavut ciğeri
az patates
bol salata
ara
kırmızı üzüm, elma
spor :
yarım saat 2200 km yürüyüş koşıuubandında(ilk akşam zorlanmıyım diye)
su :1,5 lt
Evet çok iyi degil menun ama sporla dengelersen telafi edersin. Yüzme istahini açmasın?Selam kızlar dün yoğunluktan buraya giremedim maalesef
Ama bugün izinliyim hem burdayım hem bi dünya ev işi yapmam gerekiyor :)))
Dünkü menüm:
Çok berbat çook!!
Sabah: 1 dilim ekmek yağsız peynir ve meyve suyu
Öğlen: yarım tavuk döner ( türkiyedekinin bitanesine eşit olabilir burdaki dönerler maalesef çok büyük)
Akşam: 4-5 yemek kaşığı kadar kısır
15 dakika anneme yürüdüm.
Bu ay mutlaka yüzmeye başlamak istiyorum ben! İş yerindeki bi arkadaşta heves etti umarım yarı yolda bırakmaz beni
Hem iş yerine yakın bi yerde gidersek çalıştıktan sonra bile gidilir diye düşünüyorum.
H
Biliyorum ben katik döneri istanbulda da yapiyolar çok severim ama çok kaloriliayyy şimdi yemiş kadar olamasam da çok sevindim. Öğlen menüsüne döneri nasıl eklesem diye düşünüyorum. Bu arada izmitli olanlar varsa bilir orada bir katık döner var aman allahım... (bu arada yemek muhabbeti yapmak özendirici olmak yasaksa söyleyin dün geldim bugün gitmeyeyim )
Kaç gündür böyle ne olucak bu havalarin hali vallaSelam kızlar, İstanbul'da kasvetlı bir hava var, hiçbirşey yapmak ıstemıyorum, şu an evde olup battanıyenın altında tv ızlemek ya da kıtap okumak ıstıyorum :)
Vakit de hiç geçmiyorrrrrrrr((
Aklıma gelmişken, sirkeli suyun zayıflatma etkisi var mı ya da yağ yakma?
Allah nasip eder insallah çocuk en güzel şey bende deli gibi severim cocukları insallah nasip olur size :))yok canım ya 26 ysaşındayım daha
hemen hemen aynı kilolardayız
çocuk yok malesef bazı prblemlerımız var tedavı asamasındayız inşş nasip olur cnm
Aksami hafof gecirdigin sürece bi sey olmaz bence :))Kızlar bugün pek giremedim çok yorgunum uykum var depresyondayım havalardan sanırım
Menüm kötü. Artık yıldım kaç aydır diyetteyim. Bu hafta kendimi salmayı düşünüyorum. Biraz keyfime göre yiyip içmek istiyorum tabi çok abartmadan öyle yemeklere saldırmayı düşünmüyorum yaniSonra eski tempoma dönerim diye umuyorum.
Sabah: Poğaça
Öğle: 2 yumurtadan yumurta kırması, ekmek
Ara: İntense
Akşam: Kabak dolması, yoğurt çorbası
Canım ya insanin moralini en cok bozdugu zamanlar alisveris zamanlari sanirimİyi akşamlar kızlar.
Mercani aayy inşallah bu hafta 500 gram hedefledim onu vermiş olacamm.
Bütün gün giremedim çamaşır ev işi derken biraz çarşıya çıktım. Kardeşime bi kazak aldık. Kardeşim 168 boyun 92 kilo maalesef( girdiğimiz butikte biraz dar kesimdi morali bozuldu biraz kardeşimin. Aman bozulsun yax okadar Zayflicam diyor ama bi icraat yok
Canım sporun çok güzel :) spor yaptigin sürece ne yersen ye illaki yakiyorsun :)günaydııın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum dün biraz azıttım ama toparlıycam artıkın:)
sabahiş yerıde yaptım )
sekersiz cay
yogurt
az pilav
akşam:
arnavut ciğeri
az patates
bol salata
ara
kırmızı üzüm, elma
spor :
Evet çok iyi degil menun ama sporla dengelersen telafi edersin. Yüzme istahini açmasın?Selam kızlar dün yoğunluktan buraya giremedim maalesef
Dünkü menüm:
Çok berbat çook!!
Öğlen: yarım tavuk döner ( türkiyedekinin bitanesine eşit olabilir burdaki dönerler maalesef çok büyük)
Bu ay mutlaka yüzmeye başlamak istiyorum ben! İş yerindeki bi arkadaşta heves etti umarım yarı yolda bırakmaz beni
Hem iş yerine yakın bi yerde gidersek çalıştıktan sonra bile gidilir diye düşünüyorum.
H
Biliyorum ben katik döneri istanbulda da yapiyolar çok severim ama çok kaloriliayyy şimdi yemiş kadar olamasam da çok sevindim. Öğlen menüsüne döneri nasıl eklesem diye düşünüyorum. Bu arada izmitli olanlar varsa bilir orada bir katık döner var aman allahım... (bu arada yemek muhabbeti yapmak özendirici olmak yasaksa söyleyin dün geldim bugün gitmeyeyim )
Kaç gündür böyle ne olucak bu havalarin hali vallaSelam kızlar, İstanbul'da kasvetlı bir hava var, hiçbirşey yapmak ıstemıyorum, şu an evde olup battanıyenın altında tv ızlemek ya da kıtap okumak ıstıyorum :)
Allah nasip eder insallah çocuk en güzel şey bende deli gibi severim cocukları insallah nasip olur size :))yok canım ya 26 ysaşındayım daha
çocuk yok malesef bazı prblemlerımız var tedavı asamasındayız inşş nasip olur cnm
Aksami hafof gecirdigin sürece bi sey olmaz bence :))Kızlar bugün pek giremedim çok yorgunum uykum var depresyondayım havalardan sanırım
Menüm kötü. Artık yıldım kaç aydır diyetteyim. Bu hafta kendimi salmayı düşünüyorum. Biraz keyfime göre yiyip içmek istiyorum tabi çok abartmadan öyle yemeklere saldırmayı düşünmüyorum yaniSonra eski tempoma dönerim diye umuyorum.
Canım ya insanin moralini en cok bozdugu zamanlar alisveris zamanlari sanirimİyi akşamlar kızlar.
Bütün gün giremedim çamaşır ev işi derken biraz çarşıya çıktım. Kardeşime bi kazak aldık. Kardeşim 168 boyun 92 kilo maalesef( girdiğimiz butikte biraz dar kesimdi morali bozuldu biraz kardeşimin. Aman bozulsun yax okadar Zayflicam diyor ama bi icraat yok
keyifsiz bir gün geçiriyorum güneş gitti ondan galiba tabii ki yemeye vurdum kendimi yine ..
badem ceviz kayısı((( sadece bunlardan 600 700 kalori almışım
ben takıldım bu kiloda tokken söz veriyorum kendime canım bişeyler istemeye başlayınca duramıyorum. açlıkta değil benimki pis boğazlık ağzım boş durmasın sanki
sonrada pişmanlık...
bişeyle uğraşmam lazım ..
boşluktan yiyorum sürekli
birde şnitzel yedim bugün lanet olası ne çok kaloriliymiş( uyumak istiyorum şu an yarına kadar yatmak artık hiçbişi yememek istiyorum.
aslında bu hafta başı tek isteğim artık diyet modundan biran evvel çıkabilmekti. hızlanıp vermek istediğim kiloyu vermek sonrada korumak artık diyet lafı duymamaktı..
gerçi ben dikkat etmeye mecburum anladım azıcık fazla yesem alıyorum hemen..
Kızlar nasilsiniz :) giremiyorum cok fazla yogun biraz okul ödevler, okumalar falan. Günün yarisi derslerle geri kalan yarısı ödev, okuma, yemek yeme gibi şeylerle geçiyor şu an :)
Sporun cok guzel canim yediklerin cok fazla etkilemez bence spor yapiyorsangünaydııın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum dün biraz azıttım ama toparlıycam artıkın:)
sabahiş yerıde yaptım )
sekersiz cay
yogurt
az pilav
akşam:
arnavut ciğeri
az patates
bol salata
ara
kırmızı üzüm, elma
spor :
Sporla dengelesen ya canim ayni seyleri yesen bile dengelersin sporla.Selam kızlar dün yoğunluktan buraya giremedim maalesef
Dünkü menüm:
Çok berbat çook!!
H
Istanbulda da var aslinda ben cok severim ama cok kaloriliayyy şimdi yemiş kadar olamasam da çok sevindim. Öğlen menüsüne döneri nasıl eklesem diye düşünüyorum. Bu arada izmitli olanlar varsa bilir orada bir katık döner var aman allahım... (bu arada yemek muhabbeti yapmak özendirici olmak yasaksa söyleyin dün geldim bugün gitmeyeyim )
Ne olucak bu havalarin hali valla bugunde soguktuSelam kızlar, İstanbul'da kasvetlı bir hava var, hiçbirşey yapmak ıstemıyorum, şu an evde olup battanıyenın altında tv ızlemek ya da kıtap okumak ıstıyorum :)
Allah nasip eder insallah canim :)yok canım ya 26 ysaşındayım daha
Aksam hafif yedigin sürece telafi edersin bence :)Kızlar bugün pek giremedim çok yorgunum uykum var depresyondayım havalardan sanırım
Canim ya insanin en cok moralini bozdugu anlar alisveris zamanlari oluyor bu zamanlari hatirlatip diyete soksana kardesini de hem birliktr destek de olursunuz birbirinize :))İyi akşamlar kızlar.
Yerken az geliyor ama yazmaya baslayinca ne cok yemisim diyor insan :)bugünkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta (sarısının yarısı oğluma :13:)
öğlen: bir kase yoğurtlu makarna, bir kase tarhana çorbası
ara: bir fincan neskafe
akşam: bir küçük parça karnıbahar kızartmasıbir kase türlü, 3 kaşık yoğurt
bana hiç az yiyormuşum gibi gelmiyor valla menüme bakıyorum da bütün gün neyin açlığını çektim bilmem:44:
Klasik ögrenci durumu yani :) yaptin mi bari simdi :)kızlar ben ödevimi son güne bıraktım
Ah su gofretler falan olmasa senin menülerin çok güzel oluyor aslındabugün geç kalktım değişik saatlerde yedim
2 dilim tam buğday ekmeği, domatesli yumurta
1 tane albeni
mantar sote, meyve suyu, 1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane gofret
Canim diyet bisküviler var aslinda sabahlari bi iki tane cayla yesen aksam canin istemez belki ?iki akşamdır çayla bisküvi canım çekiyor ama yemiyorum sıkıyorum dişimi sizce petibör bisküvide çok kalori var mı mesela bir bardak çayla 5 tane bisküvi yesem bu akşam olmaz mı ki:26:
Canim bunun icin burdayiz zaten menulerde degisiklik yapa yapa ögrenirsin ne yemen ne yememen gerektigini :) ama bence salata ve sebze yemegi agirlikli beslenmek her zaman kilo verdirir :)ya ben aslında zayıflamaya çalışırken ne yiyeceğimi bilmiyorum galiba
Herkese öneriyorsun jilian ı :))Eğer zamanın varsa sana Jilian 30 day shredi veya Leslie Sansone 5 mili öneririm. Zaman dediğim de yarım saat 45 dk falan. Ben onlarla zayıfladım. Senin yaptıkların da spor sayılır tabi ama mesela Jilian da her hafta 1 cm garanti gidiyor :) Hemde bazı hareketleri yapmadığım halde. Denenip onaylandı
Az sekerli kahveden bi sey olmaz bence :))akşam da bir tabak semizotumu yedim,
komşum geldi az şekerli bi kahve içtim mecburen
bugünde böyle biterr
Canim menulerin güzel zatrn sporuda yavaş yavaş arttirirsin çok yorma kendini. :)Kızlar iyi akşamlar hepinize, pilates yapayım dedımm başladım ama ortalarda bırakmak zorunda kaldım, çok yorulmuşumm, artık her akşam yapmıcam haftada 3 gün yapmayı planlıyorum böyle zamanla sıkılırım diye düşünüyorum
Sadede geleyim ve menümü yazayımmm :)
SABAH
1 pket eti form bisküvi
Ara: 2'si bir arada
ÖĞLE
1 kase çorba
3-4 kaşık kuru fasulye
1 d. tam buğday ekmeği
Ara: 10-15 fındık
AKŞAM
Salata
1 elma
SPOR: 45 dk yürüyüş+25 dk pilates.
Canim bi anda saldirmazsak her şeye ve kendimize her gün sadece bi kacamak hakki verirsek bayramida kilo almadan atlatiriz :)Şu an tek korkumm bayrammmmm, verdiklerimi bayramda geri alırım diye çok korkuyorum2-3 hafta o kadar emek harca sonrada 2-3 günde geri gelsin kilolar (( bir arkadaşıma yakındım bu konuda :) diyor ki sen zaten şartlamışsın kendini bayramda kilo alıcam diye tabıı alırsın dıyor :)) ye ama az yee diyorda gelde bana sor tatlıya zaafı olan insanlarız sonuçta, normalde canım çekse de dayanırım ama gözümün önünde olursa kesınlıkle dayanamam şimdiden aldı beni bir panikkk ((
birde şnitzel yedim bugün lanet olası ne çok kaloriliymiş( uyumak istiyorum şu an yarına kadar yatmak artık hiçbişi yememek istiyorum.
aslında bu hafta başı tek isteğim artık diyet modundan biran evvel çıkabilmekti. hızlanıp vermek istediğim kiloyu vermek sonrada korumak artık diyet lafı duymamaktı..
gerçi ben dikkat etmeye mecburum anladım azıcık fazla yesem alıyorum hemen..
huhuuu huu kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?