Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar hanı nerdesınız ya niye kımsecıkler yok azıcık laflasaydık ya

Ben burdayım ama diğerleri yine kaybolmuş Daha da kimseye takıma mesaj yazın diyemiyorum yeteeer diye bağıracaklar bana

Ne kursuna gidiyorsun ?

Ne güzel menü afiyet olsun, pestilin çok sakıncası yoktur diye düşünüyorum ama uyduruyor da olabilir.

Ne kursuna gidiyorsun ?

Ne güzel menü afiyet olsun, pestilin çok sakıncası yoktur diye düşünüyorum ama uyduruyor da olabilir.

canım malum ismek kursları başladı bende ahşap boyamaya gidiyorum bakalım nasıl olcak ama çok zevkli görünüyor heycanlandım şimdiden, biraz stres atarım hiç olmazsa

bugün hiç ses seda yok havalardan mı bilmem pek bir sönük olduk bugün. Ya da bana dünün ağırlığı çöktü
pişmanımmmmmmm

keyifsiz bir gün geçiriyorum güneş gitti ondan galiba tabii ki yemeye vurdum kendimi yine ..
badem ceviz kayısı((( sadece bunlardan 600 700 kalori almışım

ben takıldım bu kiloda tokken söz veriyorum kendime canım bişeyler istemeye başlayınca duramıyorum. açlıkta değil benimki pis boğazlık ağzım boş durmasın sanki

birde şnitzel yedim bugün lanet olası ne çok kaloriliymiş( uyumak istiyorum şu an yarına kadar yatmak artık hiçbişi yememek istiyorum.

aslında bu hafta başı tek isteğim artık diyet modundan biran evvel çıkabilmekti. hızlanıp vermek istediğim kiloyu vermek sonrada korumak artık diyet lafı duymamaktı..

gerçi ben dikkat etmeye mecburum anladım azıcık fazla yesem alıyorum hemen..

Kızlar nasilsiniz :) giremiyorum cok fazla yogun biraz okul ödevler, okumalar falan. Günün yarisi derslerle geri kalan yarısı ödev, okuma, yemek yeme gibi şeylerle geçiyor şu an :)

Canım sporun çok güzel :) spor yaptigin sürece ne yersen ye illaki yakiyorsun :)
Evet çok iyi degil menun ama sporla dengelersen telafi edersin. Yüzme istahini açmasın?
Biliyorum ben katik döneri istanbulda da yapiyolar çok severim ama çok kalorili (
Kaç gündür böyle ne olucak bu havalarin hali valla (
yok canım ya 26 ysaşındayım daha
hemen hemen aynı kilolardayız

çocuk yok malesef bazı prblemlerımız var tedavı asamasındayız inşş nasip olur cnm
Allah nasip eder insallah çocuk en güzel şey bende deli gibi severim cocukları insallah nasip olur size :))
Aksami hafof gecirdigin sürece bi sey olmaz bence :))
Canım ya insanin moralini en cok bozdugu zamanlar alisveris zamanlari sanirim ( gaza getirsene biraz onu da hem birlikte yaparsaniz birbirinizi de desteklersiniz

Canım sporun çok güzel :) spor yaptigin sürece ne yersen ye illaki yakiyorsun :)
Evet çok iyi degil menun ama sporla dengelersen telafi edersin. Yüzme istahini açmasın?
Biliyorum ben katik döneri istanbulda da yapiyolar çok severim ama çok kalorili (
Kaç gündür böyle ne olucak bu havalarin hali valla (

çocuk yok malesef bazı prblemlerımız var tedavı asamasındayız inşş nasip olur cnm
Allah nasip eder insallah çocuk en güzel şey bende deli gibi severim cocukları insallah nasip olur size :))
Aksami hafof gecirdigin sürece bi sey olmaz bence :))
Canım ya insanin moralini en cok bozdugu zamanlar alisveris zamanlari sanirim ( gaza getirsene biraz onu da hem birlikte yaparsaniz birbirinizi de desteklersiniz

sonrada pişmanlık...
bişeyle uğraşmam lazım ..
boşluktan yiyorum sürekli

Kızlar nasilsiniz :) giremiyorum cok fazla yogun biraz okul ödevler, okumalar falan. Günün yarisi derslerle geri kalan yarısı ödev, okuma, yemek yeme gibi şeylerle geçiyor şu an :)

ne oluyoruz arkadaşlar ben de sizin gibi hava kapalı yemek yiyorum hava açık yemek yiyorum yağmur yemek rüzgar yemek kendimize gelelim bu akşam sadece salata anlaşıyor muyuz

Sporun cok guzel canim yediklerin cok fazla etkilemez bence spor yapiyorsan
Sporla dengelesen ya canim ayni seyleri yesen bile dengelersin sporla.
Istanbulda da var aslinda ben cok severim ama cok kalorili (
Ne olucak bu havalarin hali valla bugunde soguktu (

Allah nasip eder insallah canim :)
Aksam hafif yedigin sürece telafi edersin bence :)
Canim ya insanin en cok moralini bozdugu anlar alisveris zamanlari oluyor bu zamanlari hatirlatip diyete soksana kardesini de hem birliktr destek de olursunuz birbirinize :))

Yerken az geliyor ama yazmaya baslayinca ne cok yemisim diyor insan :)
kızlar ben ödevimi son güne bıraktım
Klasik ögrenci durumu yani :) yaptin mi bari simdi :)
bugün geç kalktım değişik saatlerde yedim

2 dilim tam buğday ekmeği, domatesli yumurta

1 tane albeni

mantar sote, meyve suyu, 1 dilim tam buğday ekmeği

3 tane gofret
Ah su gofretler falan olmasa senin menülerin çok güzel oluyor aslında
iki akşamdır çayla bisküvi canım çekiyor ama yemiyorum sıkıyorum dişimi sizce petibör bisküvide çok kalori var mı mesela bir bardak çayla 5 tane bisküvi yesem bu akşam olmaz mı ki:26:
Canim diyet bisküviler var aslinda sabahlari bi iki tane cayla yesen aksam canin istemez belki ?
ya ben aslında zayıflamaya çalışırken ne yiyeceğimi bilmiyorum galiba
Canim bunun icin burdayiz zaten menulerde degisiklik yapa yapa ögrenirsin ne yemen ne yememen gerektigini :) ama bence salata ve sebze yemegi agirlikli beslenmek her zaman kilo verdirir :)
Herkese öneriyorsun jilian ı :))
akşam da bir tabak semizotumu yedim,

komşum geldi az şekerli bi kahve içtim mecburen

bugünde böyle biterr
Az sekerli kahveden bi sey olmaz bence :))
Canim menulerin güzel zatrn sporuda yavaş yavaş arttirirsin çok yorma kendini. :)
Canim bi anda saldirmazsak her şeye ve kendimize her gün sadece bi kacamak hakki verirsek bayramida kilo almadan atlatiriz :)

Canim spor yaptigin zaman hem daha az yersin hem de yediklerini yakarsin böyle zamanlar spora yönelsen yürüyüş mesela hem daha kolay bi spor hem de kilo almani engeller?

Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bugün gelmek için vaktim vardı ama bizim buranın delisi olarak :) bendeniz sankı yazmış gibi yazlık elbise+sandalet giyince bu havada dondum ofiste parmaklarım uyuştu soğuktan bu sebeple girip yazmaya üşendim desem yalan olmaz :) şimdi biraz ısındım gibi :)
eve gidince ilk işimmmm kışlıkları çıkarmak olacak. millet çizmeleri giymiş bile ben bgün deli gibi sandalet giymişimmm yaa

ne oldu havalara böyle kış biran da geldi..kıyafet konusunda bugün karma karışık herkes dediğin gibi kimi çizme kimi sandalet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…