Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldiniz kızlar valla bugün buranın pek tadı yoktu muhabbet sohbet yok. Ben de ara ara girdim baktım. İlk günlerin heyecanı kalktı üzerimden galiba sürekli yemek düşünür oldum. Ne oluyor üç günde pes etmeyeceğim herhalde. Hayır hayır 16 kiloyu verene kadar buradayım.
Bu arada dün akşam anneme 65 kiloya ineceğimi söyleyince ben 65 kilo bi evlat istemiyorum dedi benim boyum 1.70 sizce çok mu zayıf olurum annem beni biraz korkuttu da:44:

canım kaç kilosun bilmiyorum ama benim boyum 1,68 ve bana 65 normal geliyor :)

Bugün benim de pek keyfim yoktu çünkü dondum resmen :))) şu kıştan yaza, yazdan kışa geçiş dönemlerini hiç sevmiyorum :)

canım kaç kilosun bilmiyorum ama benim boyum 1,68 ve bana 65 normal geliyor :)

Bugün benim de pek keyfim yoktu çünkü dondum resmen :))) şu kıştan yaza, yazdan kışa geçiş dönemlerini hiç sevmiyorum :)

16 kilo vereceğine göre 81 kilosun değil mi canımm :)

16 kilo vereceğine göre 81 kilosun değil mi canımm :)

evet 81 kiloydum canım ama 79.5 a indim. çok kilolu olunca kilo vermek kolay oluyor. Biraz yememe dikkat ettimmi haftada iki kilo veriyorum. birde benim çizelgem gözükmüyor mu

Burdayim ben canim sık sık giremiyorum bu aralar (

hoşgeldin canım evet kimsecikler yok şöyle tüm topikce bi muhabbet döndüremedik

sende hoşgeldin tatlım , dikkat et tam hastalık havası tedbirli çıkmak lazım artık

evet 81 kiloydum canım ama 79.5 a indim. çok kilolu olunca kilo vermek kolay oluyor. Biraz yememe dikkat ettimmi haftada iki kilo veriyorum. birde benim çizelgem gözükmüyor mu

Canım çizelgen gözüküyor alıntı yapınca bakamadım çizelgene ondan sordum :)

Canım sakın pes etme, ben diyete 86 kilo ile başladım ki o zamana kadar hiç diyet yapmamış biriydim, ama şimdi 69-70 kilolardayım azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor kilo verdikçe kendini o kadar mutlu ve huzurlu hissediyorsunki tarifi mümkün değil :)))

Anneler hep böyle benim annem de bana kızııyor ne kadar zayıfladın diye. 170 boya 65 kilo ideal.

hani menü bildirimleri bakayım

ben akşam salata ve birtane haşlanmış mısır yedim

şimdide bitki çayımı içiyorum

Sabah: Special K (Hayatımda ilk kez dershaneye giderken evde kahvaltı yaptım)
Öğle: Patates kavurması, 2 dilim ekmek
Akşam: 3 tane köfte, yoğurt çorbası

Az önce de 2 tane intense yedim :26: Bu intense aşkı nerden geldi anlamadım

bende bayılıyorum ama diyete başladığımdan beri ağzıma sürmediim

Bende aylarca yemedim ama işte daha durduramıyorum kendimi :26:

Kızlar ben 55 olmuşum yeniden napcam ya :26:

evet canım bı kere başlayınca sonu gelmıyor tatlı krizlerinin bence toparlıyabilirsin kendini havalardan bide, kapandıkça bunalıma giriyo insan yeme arzusu artıyor

günlük menüm
sabah: iki dilim kızarmış ekmek (kızlar kızarmış ekmekte normal ekmeğin yarısı kadar kalori varmış) ince birer dilim normal peynir , kaşar peyniri, 5 tane zeytin küçük bir parça helva
öğlen: birer tabak bulgur köftesi, türlü
akşam: yağsız salata, üzerine bir kaşık yağsız ton balığı, bir kase çorba

bir tane halley yedim

Bir tabak derken fazla doldurma tabağı neticede diyet yapıyoruz normal yediğimiz porsiyondan bi farkı olmalı

1 tane halley 132 kalori. Eğer yediklerinin kalorisine bakarsan bir süre sonra bu kadarcık şey için bu kadar kalori mi alacam deyip yemezsin Aynı şey gibi hani bi kıyafet görürsün güzeldir ama çok pahalıdır sende aman buna o kadar para verilir mi dersin işte bu kalori işi de aynı öyle. Ama tabi çok zenginsen her gördüğünü alıyorsan bu dediğim geçerli değil

Kızlar yine kimse mesaj sayılarını yazmamış. Bu hafta sarı kart uygulamasına başlıyoruz.

gunaydın kısceler

sabah:
2 dılım ekmek 2 dılım kasar 2 dılım salam (iş yerınde) çay sekersiz

öğlen:
kuru fasulye pilav vardı 2 ser kasık birde 2 dılım kavun (iş yerınde)
akşam: ah ah misafirim vardı coştum ben
makarna salatası
küçük dılım kek
küçük parca patateslı pohca

neskafe cay

spor yıne gec oldu 1500 km yurudum koştum 20dakıka

Günaydın kızlar, kaçamaksız, güzel bir gün diliyorum ..

ne kadar surede verdın pekı tatlım 86dan 70lere benım de hayalımdede suan o rakamlar

ne oldu havalara böyle kış biran da geldi..kıyafet konusunda bugün karma karışık herkes dediğin gibi kimi çizme kimi sandalet:)
Valla ya bi anda kış geldi resmen sonbahar degil yani kış havası yaşıyor gibiyiz
Canım boşver cevrendekileri ben 66 kilo olana kadar diyet konusunda annemle ne kavgalar ettin her yediğime karisiyordu sagliksiz diyordu. Kilo verdikten sonra ne güzel oldun kilo verince laflarini duymaya baslarsin :))
Bende haziranda 82 yle baslamistim canim diyet spor biraz yedigine ictigine dikkat ettiginde her türlü kilo veriliyor :))
Sonunda kahvalti eklenmis menüne cok sevindim :)) uzun zamandir yemedigin icin yemen dogal biraz aslinda bi günde yediklerin cok kötü etkilemez :))
Bende aylarca yemedim ama işte daha durduramıyorum kendimi :26:

Kızlar ben 55 olmuşum yeniden napcam ya :26:
Yakin zamanda aldigin kiloysa verirsin bence yarına kadar ama bugün cok dikkat et bi de spor yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…