hoşgeldiniz kızlar valla bugün buranın pek tadı yoktu muhabbet sohbet yok. Ben de ara ara girdim baktım. İlk günlerin heyecanı kalktı üzerimden galiba sürekli yemek düşünür oldum. Ne oluyor üç günde pes etmeyeceğim herhalde. Hayır hayır 16 kiloyu verene kadar buradayım.
Bu arada dün akşam anneme 65 kiloya ineceğimi söyleyince ben 65 kilo bi evlat istemiyorum dedibenim boyum 1.70 sizce çok mu zayıf olurum annem beni biraz korkuttu da:44:
canım kaç kilosun bilmiyorum ama benim boyum 1,68 ve bana 65 normal geliyor :)
Bugün benim de pek keyfim yoktu çünkü dondum resmen :))) şu kıştan yaza, yazdan kışa geçiş dönemlerini hiç sevmiyorum :)
16 kilo vereceğine göre 81 kilosun değil mi canımm :)
Burdayim ben canim sık sık giremiyorum bu aralar(
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün gelmek için vaktim vardı ama bizim buranın delisi olarak :) bendeniz sankı yazmış gibi yazlık elbise+sandalet giyince bu havadadondum ofiste parmaklarım uyuştu soğuktan bu sebeple girip yazmaya üşendim desem yalan olmaz :) şimdi biraz ısındım gibi :)
eve gidince ilk işimmmm kışlıkları çıkarmak olacak. millet çizmeleri giymiş bile ben bgün deli gibi sandalet giymişimmm yaa
evet 81 kiloydum canım ama 79.5 a indim. çok kilolu olunca kilo vermek kolay oluyor. Biraz yememe dikkat ettimmi haftada iki kilo veriyorum. birde benim çizelgem gözükmüyor mu
hoşgeldiniz kızlar valla bugün buranın pek tadı yoktu muhabbet sohbet yok. Ben de ara ara girdim baktım. İlk günlerin heyecanı kalktı üzerimden galiba sürekli yemek düşünür oldum. Ne oluyor üç günde pes etmeyeceğim herhalde. Hayır hayır 16 kiloyu verene kadar buradayım.
Bu arada dün akşam anneme 65 kiloya ineceğimi söyleyince ben 65 kilo bi evlat istemiyorum dedibenim boyum 1.70 sizce çok mu zayıf olurum annem beni biraz korkuttu da:44:
Sabah: Special K (Hayatımda ilk kez dershaneye giderken evde kahvaltı yaptım)
Öğle: Patates kavurması, 2 dilim ekmek
Akşam: 3 tane köfte, yoğurt çorbası
Az önce de 2 tane intense yedim :26: Bu intense aşkı nerden geldi anlamadım
bende bayılıyorum ama diyete başladığımdan beri ağzıma sürmediim
Bende aylarca yemedim ama işte daha durduramıyorum kendimi :26:
Kızlar ben 55 olmuşum yeniden napcam ya :26:
günlük menüm
sabah: iki dilim kızarmış ekmek (kızlar kızarmış ekmekte normal ekmeğin yarısı kadar kalori varmış) ince birer dilim normal peynir , kaşar peyniri, 5 tane zeytin küçük bir parça helva
öğlen: birer tabak bulgur köftesi, türlü
akşam: yağsız salata, üzerine bir kaşık yağsız ton balığı, bir kase çorba
bir tane halley yedim
Günaydın kızlar, kaçamaksız, güzel bir gün diliyorum ..
Canım çizelgen gözüküyor alıntı yapınca bakamadım çizelgene ondan sordum :)
Canım sakın pes etme, ben diyete 86 kilo ile başladım ki o zamana kadar hiç diyet yapmamış biriydim, ama şimdi 69-70 kilolardayım azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor kilo verdikçe kendini o kadar mutlu ve huzurlu hissediyorsunki tarifi mümkün değil :)))
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün gelmek için vaktim vardı ama bizim buranın delisi olarak :) bendeniz sankı yazmış gibi yazlık elbise+sandalet giyince bu havadadondum ofiste parmaklarım uyuştu soğuktan bu sebeple girip yazmaya üşendim desem yalan olmaz :) şimdi biraz ısındım gibi :)
eve gidince ilk işimmmm kışlıkları çıkarmak olacak. millet çizmeleri giymiş bile ben bgün deli gibi sandalet giymişimmm yaa
Valla ya bi anda kış geldi resmen sonbahar degil yani kış havası yaşıyor gibiyizne oldu havalara böyle kış biran da geldi..kıyafet konusunda bugün karma karışık herkes dediğin gibi kimi çizme kimi sandalet:)
Canım boşver cevrendekileri ben 66 kilo olana kadar diyet konusunda annemle ne kavgalar ettin her yediğime karisiyordu sagliksiz diyordu. Kilo verdikten sonra ne güzel oldun kilo verince laflarini duymaya baslarsin :))hoşgeldiniz kızlar valla bugün buranın pek tadı yoktu muhabbet sohbet yok. Ben de ara ara girdim baktım. İlk günlerin heyecanı kalktı üzerimden galiba sürekli yemek düşünür oldum. Ne oluyor üç günde pes etmeyeceğim herhalde. Hayır hayır 16 kiloyu verene kadar buradayım.
Bende haziranda 82 yle baslamistim canim diyet spor biraz yedigine ictigine dikkat ettiginde her türlü kilo veriliyor :))evet 81 kiloydum canım ama 79.5 a indim. çok kilolu olunca kilo vermek kolay oluyor. Biraz yememe dikkat ettimmi haftada iki kilo veriyorum. birde benim çizelgem gözükmüyor mu
Sonunda kahvalti eklenmis menüne cok sevindim :)) uzun zamandir yemedigin icin yemen dogal biraz aslinda bi günde yediklerin cok kötü etkilemez :))Sabah: Special K (Hayatımda ilk kez dershaneye giderken evde kahvaltı yaptım)
Öğle: Patates kavurması, 2 dilim ekmek
Akşam: 3 tane köfte, yoğurt çorbası
Az önce de 2 tane intense yedim :26: Bu intense aşkı nerden geldi anlamadım
Yakin zamanda aldigin kiloysa verirsin bence yarına kadar ama bugün cok dikkat et bi de spor yap :)Bende aylarca yemedim ama işte daha durduramıyorum kendimi :26:
Kızlar ben 55 olmuşum yeniden napcam ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?