Canim kasar peyniri normal peynire göre daha yagli aslinda, zaten peynir yiyorsan mesela kasarı menüden cıkartabilirsin?günlük menüm
sabah: iki dilim kızarmış ekmek (kızlar kızarmış ekmekte normal ekmeğin yarısı kadar kalori varmış) ince birer dilim normal peynir , kaşar peyniri, 5 tane zeytin küçük bir parça helva
öğlen: birer tabak bulgur köftesi, türlü
akşam: yağsız salata, üzerine bir kaşık yağsız ton balığı, bir kase çorba
bir tane halley yedim
Ah canım ahgunaydın kısceler
sabah:
2 dılım ekmek 2 dılım kasar 2 dılım salam (iş yerınde) çay sekersiz
öğlen:
kuru fasulye pilav vardı 2 ser kasık birde 2 dılım kavun (iş yerınde)
akşam: ah ah misafirim vardı coştum ben
makarna salatası
küçük dılım kek
küçük parca patateslı pohca
neskafe cay
spor yıne gec oldu 1500 km yurudum koştum 20dakıka
Günaydın kızlar, kaçamaksız, güzel bir gün diliyorum ..
Canim kasar peyniri normal peynire göre daha yagli aslinda, zaten peynir yiyorsan mesela kasarı menüden cıkartabilirsin?
Ah canım ahhepsinon ayni menude olmasi olmamis makarna salatasi, pogaca, kek, onun öncesinde pilav, kavunda sekerli bi meyve ( bugün çok cok cok dikkat et menüne :)) sporun süper zaten
Günaydın hm :) nasilsin ders calismalarin nasil gidiyor?
bildiğim kadarıyla 6 aydan önce giremiyorum. o yüzden uzaktan uzaktan takip edeyim sizleri
Canım sporun çok güzel :) spor yaptigin sürece ne yersen ye illaki yakiyorsun :)
Evet çok iyi degil menun ama sporla dengelersen telafi edersin. Yüzme istahini açmasın?
Biliyorum ben katik döneri istanbulda da yapiyolar çok severim ama çok kalorili(
Kaç gündür böyle ne olucak bu havalarin hali valla(
Allah nasip eder insallah çocuk en güzel şey bende deli gibi severim cocukları insallah nasip olur size :))
Aksami hafof gecirdigin sürece bi sey olmaz bence :))
Canım ya insanin moralini en cok bozdugu zamanlar alisveris zamanlari sanirim( gaza getirsene biraz onu da hem birlikte yaparsaniz birbirinizi de desteklersiniz
gunaydın cnm bugun ınsallah olmayacak dun cok costum menume baktıysan:))
Canim kasar peyniri normal peynire göre daha yagli aslinda, zaten peynir yiyorsan mesela kasarı menüden cıkartabilirsin?
Ah canım ahhepsinon ayni menude olmasi olmamis makarna salatasi, pogaca, kek, onun öncesinde pilav, kavunda sekerli bi meyve ( bugün çok cok cok dikkat et menüne :)) sporun süper zaten
Günaydın hm :) nasilsin ders calismalarin nasil gidiyor?
Kısceler benım bugun 4.gunum yarın tartı gunu bende tartılayımmı heves ettım sımdık degısıklık olmasada:)) bi boyumun olçusunu alayın dunkı kek ve pohcalarımın:))
Olmasın olmasın, kaçamakları telafi etmek önemli.
Ders çalışmalarım iyi de izumi ben pek iyi değilim, şu regl döneminde o kadar kötü oluyorum ki her anlamda ..
Bence tartıl, eğer kaçamak yapıldıysa tartılınması taraftarıyım ben o dur kelimesini söylemek için.
bildiğim kadarıyla 6 aydan önce giremiyorum. o yüzden uzaktan uzaktan takip edeyim sizleri
Kısceler benım bugun 4.gunum yarın tartı gunu bende tartılayımmı heves ettım sımdık degısıklık olmasada:)) bi boyumun olçusunu alayın dunkı kek ve pohcalarımın:))
Yok istediğin zaman takıma dönebilirsin. Hangi etapta izine ayrılmıştın?
Tabi tartıl seni de bir daha ki hafta dahil ederiz heralde listeye :)
hoşgeldiniz kızlar valla bugün buranın pek tadı yoktu muhabbet sohbet yok. Ben de ara ara girdim baktım. İlk günlerin heyecanı kalktı üzerimden galiba sürekli yemek düşünür oldum. Ne oluyor üç günde pes etmeyeceğim herhalde. Hayır hayır 16 kiloyu verene kadar buradayım.
Bu arada dün akşam anneme 65 kiloya ineceğimi söyleyince ben 65 kilo bi evlat istemiyorum dedibenim boyum 1.70 sizce çok mu zayıf olurum annem beni biraz korkuttu da:44:
hoşgeldiniz kızlar valla bugün buranın pek tadı yoktu muhabbet sohbet yok. Ben de ara ara girdim baktım. İlk günlerin heyecanı kalktı üzerimden galiba sürekli yemek düşünür oldum. Ne oluyor üç günde pes etmeyeceğim herhalde. Hayır hayır 16 kiloyu verene kadar buradayım.
Bu arada dün akşam anneme 65 kiloya ineceğimi söyleyince ben 65 kilo bi evlat istemiyorum dedibenim boyum 1.70 sizce çok mu zayıf olurum annem beni biraz korkuttu da:44:
Açıklama:
- Liste sıralaması, takım üyelerinin verdikleri haftalık ortalama grama göre yapılmıştır.
- İlk sütün; 320.etap bitiş kilosudur.
- İkinci sütun; 328. etap bitiş kilosudur.
- Haftalık ortalama, kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
- Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
Notlar:
- hm22: 320. etap bitiş ve 326. etap bitiş kiloları alındı, fark 6'ya bölündü.
- kyumi: 320. etap bitiş ve 323. etap bitiş kiloları alındı, fark 3'e bölündü.
- İzumi: 323. etap bitiş ve 328. etap bitiş kiloları alındı, fark 5'e bölündü.
- Antonia: 323. etap bitiş ve 328. etap bitiş kiloları alındı, fark 5'e bölündü.
- thebeauty: 320. etap bitiş ve 323. etap bitiş kiloları alındı, fark 3'e bölündü.
- Mercani: 322. etap bitiş ve 328. etap bitiş kiloları alındı, fark 6'ya bölündü..
- Pembepanter35: 323. etap bitiş ve 328. etap bitiş kiloları alındı, fark 5'e bölündü..
- mattika: 320. etap bitiş ve 326. etap bitiş kiloları alındı, fark 6'ya bölündü.
bu arada canan karatay çok haklı dediği herşeyi yapıcam. benim saçlarımın dökülme sebebi bile yağ eksikliğiymiş yağsız süt yağsız yemekler yağsız et yağsız yoğurt ben hiç yağ koymam yemeklere. omega 3 içiyorum bir süredir ve nasıl çıkıyor saçlarım anlatamam size barsak sorunlarım kalmadı. birde hm22 nin söz ettiği tibetin 5 egzersizini yapıyorum.
kuruyemiş badem ceviz yiyorum ve tereyağ da yiyeceğim artık.
öğrenip evde kendim yapacağım ..
yapan bilen var mı ??
yoğurdu da evde yapaıyorum bir süredir. deneyin lütfen inanın çok farkediyor sağlığınız özellikle barsaklar
Serates lütfen o hareketleri düzenli yap devam et, bırakma sakın, ben çok faydalı olacağına inanıyorum, her konu da ..
Arada da hissediyor musun hiç değişiklik söyle olur mu ?
Nedense içimden bir his sende çok fazla etkisi olacakmış gibi hissettiriyor, neden hiç bir fikrim yok.
Ben dışarıdan alınan sütlere güvenemiyorum açıkçası hiç ama gerçekten doğalı da bir başka olur.
dışardan süt alma olanağım olsa çok daha iyi olur çok kaynatınca hiçbişi olmaz. ama ben pastörize günlük sütten yapıyorum. oluyor onunla da gyet güzel.
inan bana çok iyi geldi. şöyleki;
tuvalet sorunu yaşamıyorum, ki hep ilaç yada sinemaki olan çayla çıkıyordum.
devamlı biri bana masaj yapsa hissi içinde olurdum omzum falan tutulmuş gibi olurdu şimdi bu yok oldu.
daha zinde uyanıyorum.
saçlarım inanılmaz uzamaya başladı ve yeni saçlar çıkıyor.(bu omega 3 ten mi tibetten mi bilmiyorum..)
fsh hormonuna her ay baktırıyorum bu ay 8 çıktı ki benim yaşımda çok iyi biçok kişi menapoza giriyorken.
çoğaltarak devam ediyorum valla çok iyi geldi bana.
bu arada hm22 seni tebrik ederim 2 ayda süper bir başarı.
sen gerçekten son günlerde sporla hamle yaparak başardın sanırım. ilk zamanlar nerdeyse hiç spor yapmıyordun. son günlerde çok iyi spor yaparak kurtuldun sanırım hızlıca...
ben utandım 2 ayda 2 kilo çok kötü
Kaptanım, yeni kurallarınızı takım topiğinizin ilk mesajına ekledim.
Hayırlı olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html#post422510
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?