Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim kasar peyniri normal peynire göre daha yagli aslinda, zaten peynir yiyorsan mesela kasarı menüden cıkartabilirsin?
Ah canım ah hepsinon ayni menude olmasi olmamis makarna salatasi, pogaca, kek, onun öncesinde pilav, kavunda sekerli bi meyve ( bugün çok cok cok dikkat et menüne :)) sporun süper zaten
Günaydın kızlar, kaçamaksız, güzel bir gün diliyorum ..

Günaydın hm :) nasilsin ders calismalarin nasil gidiyor?

Günaydın cnm aynen batılardaydım dun geceyı sporla kapattım abakalım bugun nasıul olucak daha dıkkatlı olucam:))

bildiğim kadarıyla 6 aydan önce giremiyorum. o yüzden uzaktan uzaktan takip edeyim sizleri

Haayıır :) 6 ay içinde dönmezsen diskalifiye oluyorsun yani benim bildiğim bu.

İstediğim kadar gaza getireyim. Tl ile 1500 liralık kıyafet sözü verdik hepimiz daha nasıl gaza getirelimki

Günaydıııın hepimize her açıdan az kalorili bir gün diliyorum :)

Şimdi işe gidiyorum tr saati ile 11-9 araso çalışacam :))

Yarın tartı günü bakalım gitmiş olacakmı hedeflediğim 500 gramcık

Kısceler benım bugun 4.gunum yarın tartı gunu bende tartılayımmı heves ettım sımdık degısıklık olmasada:)) bi boyumun olçusunu alayın dunkı kek ve pohcalarımın:))

gunaydın cnm bugun ınsallah olmayacak dun cok costum menume baktıysan:))

Olmasın olmasın, kaçamakları telafi etmek önemli.

Ders çalışmalarım iyi de izumi ben pek iyi değilim, şu regl döneminde o kadar kötü oluyorum ki her anlamda ..

Kısceler benım bugun 4.gunum yarın tartı gunu bende tartılayımmı heves ettım sımdık degısıklık olmasada:)) bi boyumun olçusunu alayın dunkı kek ve pohcalarımın:))

Bence tartıl, eğer kaçamak yapıldıysa tartılınması taraftarıyım ben o dur kelimesini söylemek için.

evet cnm yarın kalınca tartılayım bakalım:))

bildiğim kadarıyla 6 aydan önce giremiyorum. o yüzden uzaktan uzaktan takip edeyim sizleri

Yok istediğin zaman takıma dönebilirsin. Hangi etapta izine ayrılmıştın?

Tabi tartıl seni de bir daha ki hafta dahil ederiz heralde listeye :)

benim kızım 1.70 boyunda ve şu an 65 kilo
36 beden oluyor gayet güzel bence hiç çok değil. hatta kızım 58 60 olmak istiyor. çok da spor yaptığı için kimse 65 olduğuna inanmıyor.

Çok iyiymiş annenin tepkisi
Ama hiç de zayıf olmazsın benim de boyum 170, şu halimde gayet iyi aman aman zayıflıktan hoşlanmıyorum ben zaten.

bu arada canan karatay çok haklı dediği herşeyi yapıcam. benim saçlarımın dökülme sebebi bile yağ eksikliğiymiş yağsız süt yağsız yemekler yağsız et yağsız yoğurt ben hiç yağ koymam yemeklere. omega 3 içiyorum bir süredir ve nasıl çıkıyor saçlarım anlatamam size barsak sorunlarım kalmadı. birde hm22 nin söz ettiği tibetin 5 egzersizini yapıyorum.
kuruyemiş badem ceviz yiyorum ve tereyağ da yiyeceğim artık.

öğrenip evde kendim yapacağım ..
yapan bilen var mı ??
yoğurdu da evde yapaıyorum bir süredir. deneyin lütfen inanın çok farkediyor sağlığınız özellikle barsaklar

Kızlar Püsküüt takım analizimizi yapmış. Herkes bi baksın kendi özeleştirisini yapsın. Şahsen ben çok utandım 2 ayda sadece 1,5 kilo vermiş olmaktan :26:

2 ayda 4 derece almışız nazar değdi galiba artık ilk 5 e zor giriyoruz

S_A kırılma bana ama 2 ayda hiç yol alamamışsın. Acaba yöntemin mi yanlış?

Serates lütfen o hareketleri düzenli yap devam et, bırakma sakın, ben çok faydalı olacağına inanıyorum, her konu da ..
Arada da hissediyor musun hiç değişiklik söyle olur mu ?
Nedense içimden bir his sende çok fazla etkisi olacakmış gibi hissettiriyor, neden hiç bir fikrim yok.

Ben dışarıdan alınan sütlere güvenemiyorum açıkçası hiç ama gerçekten doğalı da bir başka olur.

dışardan süt alma olanağım olsa çok daha iyi olur çok kaynatınca hiçbişi olmaz. ama ben pastörize günlük sütten yapıyorum. oluyor onunla da gyet güzel.

inan bana çok iyi geldi. şöyleki;
tuvalet sorunu yaşamıyorum, ki hep ilaç yada sinemaki olan çayla çıkıyordum.
devamlı biri bana masaj yapsa hissi içinde olurdum omzum falan tutulmuş gibi olurdu şimdi bu yok oldu.
daha zinde uyanıyorum.
saçlarım inanılmaz uzamaya başladı ve yeni saçlar çıkıyor.(bu omega 3 ten mi tibetten mi bilmiyorum..)
fsh hormonuna her ay baktırıyorum bu ay 8 çıktı ki benim yaşımda çok iyi biçok kişi menapoza giriyorken.

çoğaltarak devam ediyorum valla çok iyi geldi bana.

bu arada hm22 seni tebrik ederim 2 ayda süper bir başarı.
sen gerçekten son günlerde sporla hamle yaparak başardın sanırım. ilk zamanlar nerdeyse hiç spor yapmıyordun. son günlerde çok iyi spor yaparak kurtuldun sanırım hızlıca...
ben utandım 2 ayda 2 kilo çok kötü

Serates bunların hepsi tibetten sonra mı oldu ? Yanlış anlama aman da belli bir yaştan sonra etkilerin çok daha hızlı görüldüğü yazıyordu gerçekten öyle sanırım, çünkü bu etkiler hep yazılan etkiler, ben de her zaman bağırsaklarımda sorun yaşayan bir insan olarak tibet sonrasında çok büyük bir rahatlık yaşadım.
İnan çok sevindim, hiç bırakma bakalım nelere neden olacağını hiç bilemeyiz değil mi ?

Son zamanlarda aslında ben yine aman aman spor yapmadım, şöyle ki mesela 1 hafta 10 gün koşuya çıkıp bırakıyorduk, düzensizdi yani, sanırım en çok sürekli düzen değiştirmemden kaynaklandı, 1 hafta çok düzenli beslendim spor yaptım, sonraki hafta sabah karbonhidrat tükettim akşam az tuttum, bir hafta düzenim bozuldu kahve ile yaşadım vsvs .. Aynı düzen vücuduma iyi gelmiyor, ben zaten sürekli düzenden sıkılan bir insanım, sanırım vücudum da öyle.
Kilo vermende hep kaçamaklarından yavaşladı serates ama olsun, ya +2 çıksaydın öyle düşün, sen yavaş yavaş olsa da bu işi halledeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…