Çok sinir oluyorum zaten, biz iki üç kilo alsak hemen belli oluyor kilo aldıgımız ama onlarda çok belli olmuyor.Kışın soguk oldugu için iştah açılır diye düşündüm ben aslında ama senin bu dönem niye böyle oldu peki?
ders çalış sen canım ihmal etme sohbete dalıp
Doğru diyorsun. Yani mesela S_A takımda paylaşım yapmak çok istiyor ama çok yoğun o bu hafta sarı kart alacak. Antonia da aynı şekilde. Onlar atılsa üzülürüm açıkçası o yüzden 1-2 aylık izine ayrılabilirler belki çünkü diskalifiye olursa bir daha yarışamıyor.
Günaydın kızlar...
soğuk ve hasta bir haftasonundan herkese merhaba
Nihayet grip oğlumdan bana da bulaştı yani evimizde bitmek bilmeyen bir grip döngüsü başlamış oluyor. Evde birden fazla kişi grip olunca böyle oluyor. Ben gribim ama oğlum daha iyi olduğu için ve dünkü koca pastadan sonra 78.8 kilo geldiğim için gribe rağmen çokmutluyumsiz nasılsınız bugün
S_A sen bu kadar yoğunluk arasında buraya vakit ayıramadığın için çok haklısın. Buraya vakit ayırmak istediğini ben biliyorum ama kurallar var ve ben sana sarı kart vermek zorundayımKaptanlığın en zor tarafı bu kuralları uygulamak zaten. Gitmeni hiç istemiyorum benim sana tavsiyem 2-3 haftalık izine ayrılman. Eğer bebek olursa hamilelik iznine çıkarsın inşallah ama olmazsa aramıza geri dönersin :) Gitmeni hiç istemiyorum o yüzden benim sana önerim bu.
Günaydın bende aynı şeyi diliyorum ama benim için pek mümkün değil. Malesef babam rahatsızlandı o yüzden oturup birşeyler hazırlayacak hal yok evde zaten malzeme de yok bugün babam alacaktı peynir, yumurta hatta zeytinimiz bile bitti :26: Artık ne yerim bilmiyorum belki kardeşimi döner almaya yollarım
Neyse babam bugün hastanelik olmasın da diyet çok umrumda değil şuan
İnşallah
Bizlerde iyiyiz sakın pasta kilo aldırmıyo diye yiyip durma kızdırma bizi:)
Çok fena dedikodular var kaçırma derim
evet ALLAH nasip ederse ilk bebeğim olacak...İlk bebeğin mi olacak canım.? İnşallah en kısa zamanda guzel haberi alırsın. Inşallah butun isteyenler en kısa zamanda müjdeli haber alır. O günkü sevinç dogum yaptığın gün bile o kadar şiddetli olmuyor. Allah tum isteyenleri sevindirsin bu ay
amin cnm inşallah rabbım gonlune gore verır
S_A sen bu kadar yoğunluk arasında buraya vakit ayıramadığın için çok haklısın. Buraya vakit ayırmak istediğini ben biliyorum ama kurallar var ve ben sana sarı kart vermek zorundayımKaptanlığın en zor tarafı bu kuralları uygulamak zaten. Gitmeni hiç istemiyorum benim sana tavsiyem 2-3 haftalık izine ayrılman. Eğer bebek olursa hamilelik iznine çıkarsın inşallah ama olmazsa aramıza geri dönersin :) Gitmeni hiç istemiyorum o yüzden benim sana önerim bu.
Sarı kart problem değil canım. Neticede kaptan sensin.
İzine ayrılma konusuna cuma günü veya en iyisi perşembe karar verelim bakalım o güne kadar bir değişiklik olacakmı...
Günaydın bende aynı şeyi diliyorum ama benim için pek mümkün değil. Malesef babam rahatsızlandı o yüzden oturup birşeyler hazırlayacak hal yok evde zaten malzeme de yok bugün babam alacaktı peynir, yumurta hatta zeytinimiz bile bitti :26: Artık ne yerim bilmiyorum belki kardeşimi döner almaya yollarım
Neyse babam bugün hastanelik olmasın da diyet çok umrumda değil şuan
İnşallah
Bizlerde iyiyiz sakın pasta kilo aldırmıyo diye yiyip durma kızdırma bizi:)
Çok fena dedikodular var kaçırma derim
Geçmiş olsun mercani, ciddi bir hastalık mı ? Her şey bir yana da hastalık olunca hiç bir şeyin önemli olmadığını anlıyor insan, hastalıklar konusunda çok hassasım ..
Aslında ciddi olmayacak bir hastalık babamı yataklara düşürebiliyor bünyesi çok zayıf. Günde 3-4 saat uykuyla çalışıyor hergün o yüzden zayıf düşüyor sanırım3-4 ay sonra emekli olup işi bırakacak artık gün sayıyorum resmen işi bıraksa da ailecek rahat nefes alsak.
Kolay mı mercani o kadar saat uyku bile ayakta durmak, ister istemez bağışıklık sistemi zayıflıyordur, bir de artık yaş belli bir noktaya geliyor tabi biz büyüdükçe onlar yaş alıyor, inşallah geçer şu zamanlarda emekliliğin rahatını sürer ..
İnşallah. Bir de hasta hala mal vardı işe gitmem lazım diyor. Bıraksak daha evden çıkmadan düşer kalır heralde
Merhabalar dün davet gelmişti ama katılabilirmiyim aranıza?
selam 3.takım.
yeni arkadaşlar gelmiş, hoş gelmişler.
ben ev iş çocuk döngüsünde dönüp duruyorum. akşam oğlumu uyuturken uyuyup kalmazsam bilgisayar başına oturma fırsatım oluyor sadece. okuldan grip vs kapıp oğluma taşıyorum hep beraber uğraşıyoruz.
S_A bebek mi geliyor durumlar ne? hadi hayırlısı
geleyim kilo durumlarına, izne ayrıldığım kiloda duruyorum sanırım. belki 300 falan fazladır. ama hiç dikkat edemiyorum.
dışardan yediğimiz çok oluyor. bu gidişle takıma dönmem çok zor ama şu bayram geçsin dönmeye niyetim var bakalım yapabilirsem.
keşke kk nın android uygulaması işe yarar bişey olsaydı çok işime yarardı.
herkese bol kilo vermeli günler diliyorum.
Kizlar bu benim ilk haftasonum acaba haftasonları takım tatil mi oluyor menüsünü yazan yok mesaj atan yok hic kimse yok. Yada brn telefondan bağlanıyorum gözükmüyor mu bende acaba
Merhaba ben Defne aranıza yeni katıldım
86 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum.Liste bildirimlerini buraya mı yapmalıyım yoksa yönetici arkadaşlara mesaj mı atmalıyım?
Teşekkür ederimhoşgeldin canımm
menü bildirimi buraya canım
Merhaba ben Defne aranıza yeni katıldım
86 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum.Liste bildirimlerini buraya mı yapmalıyım yoksa yönetici arkadaşlara mesaj mı atmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?