Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Muhtemelen diyet sonrası olduğu için böyleyim izumii, kış olunca çok yemek yiyesim gelmiyor, sadece yediklerim kalorili şeyler oluyor, bütün gün bir şey istemiyor canım, sonra işte burger,makarna vs tarzı şeyler istiyor. ( kendini aç bıraktığından deme, sabah kalktığım gibi bile isteyebilir onları ) Dün mesela bütün gün ne yedim diye baktım, sabah eşim omlet vs türlerini harika yapıyor ( bu erkeklere özgü bir özellik mi acaba önceden de evin yumurta türlerinden sorumlusu babamdı ) biraz ondan yedim, gündüz 1 kare çikolata attım ağzıma, akşam da çorba ve 1 tanecik mücver yedim, yiyemedim fazlasını ama yazın klimalı yerlerde çok daha fazla yiyorum neden bilemedim. Bu arada bu dediklerim kışın çok yemiyorum değil yazın daha çok yemek istiyorum anlamına geliyor

Bence de çok mantıklı, öncesinde bunu söylersen isteyen izne ayrılır iyi olur.

Geçmiş olsun, ahh bu annelik yok mu diyorum her bunu diyeni duyunca, anne olmadan anlayamıyor sanırım insan ..

Geçmiş olsun mercani, ciddi bir hastalık mı ? Her şey bir yana da hastalık olunca hiç bir şeyin önemli olmadığını anlıyor insan, hastalıklar konusunda çok hassasım ..

evet ALLAH nasip ederse ilk bebeğim olacak...

amin cnm inşallah rabbım gonlune gore verır

Amin canım hayırlısıyla inşALLAH

Geçmiş olsun mercani, ciddi bir hastalık mı ? Her şey bir yana da hastalık olunca hiç bir şeyin önemli olmadığını anlıyor insan, hastalıklar konusunda çok hassasım ..

Aslında ciddi olmayacak bir hastalık babamı yataklara düşürebiliyor bünyesi çok zayıf. Günde 3-4 saat uykuyla çalışıyor hergün o yüzden zayıf düşüyor sanırım 3-4 ay sonra emekli olup işi bırakacak artık gün sayıyorum resmen işi bıraksa da ailecek rahat nefes alsak.

Kolay mı mercani o kadar saat uyku bile ayakta durmak, ister istemez bağışıklık sistemi zayıflıyordur, bir de artık yaş belli bir noktaya geliyor tabi biz büyüdükçe onlar yaş alıyor, inşallah geçer şu zamanlarda emekliliğin rahatını sürer ..

İnşallah. Bir de hasta hala mal vardı işe gitmem lazım diyor. Bıraksak daha evden çıkmadan düşer kalır heralde

İnşallah. Bir de hasta hala mal vardı işe gitmem lazım diyor. Bıraksak daha evden çıkmadan düşer kalır heralde

İşte bu da babalık .. Ne güzel ama görüyoruz bir sürü baba diye etrafta dolaşan, eşini çocukları düşünmek yerine sorumsuzluk yapan babalar var, ne güzel baban sizi düşünüyor, siz de onu ..

Kızlar belki banlanabilirim ceza puanım yüksek o yüzden banlandım mı en az 1,5 hafta buralardan uzak kalırım. Artık listeyi hazırlayacak biri çıkar heralde :26: Banlanmazsam zaten sorun yok

Bugünkü Menüm;
Sabah: bir sade milföy
öğlen: bir kase taz fasulye uc kaşık pilav yoğurt
ara: bir fincan nescafe ikisi bir arada
akşam: bir kaşık ton balığı ile yeşillik salatası
bir de bir bardak az şekerli çayla beş tane petibör bisküvi

selam 3.takım.
yeni arkadaşlar gelmiş, hoş gelmişler.
ben ev iş çocuk döngüsünde dönüp duruyorum. akşam oğlumu uyuturken uyuyup kalmazsam bilgisayar başına oturma fırsatım oluyor sadece. okuldan grip vs kapıp oğluma taşıyorum hep beraber uğraşıyoruz.

S_A bebek mi geliyor durumlar ne? hadi hayırlısı

geleyim kilo durumlarına, izne ayrıldığım kiloda duruyorum sanırım. belki 300 falan fazladır. ama hiç dikkat edemiyorum.
dışardan yediğimiz çok oluyor. bu gidişle takıma dönmem çok zor ama şu bayram geçsin dönmeye niyetim var bakalım yapabilirsem.
keşke kk nın android uygulaması işe yarar bişey olsaydı çok işime yarardı.

herkese bol kilo vermeli günler diliyorum.

Selam mattika Özledik seni takıma geri dönmeni bekliyoruz :) Aman kilo alma zaten takım ortalamamız kötü

Bayramdan sonra bekliyoruz o zaman seni :)

Kizlar bu benim ilk haftasonum acaba haftasonları takım tatil mi oluyor menüsünü yazan yok mesaj atan yok hic kimse yok. Yada brn telefondan bağlanıyorum gözükmüyor mu bende acaba

Kizlar bu benim ilk haftasonum acaba haftasonları takım tatil mi oluyor menüsünü yazan yok mesaj atan yok hic kimse yok. Yada brn telefondan bağlanıyorum gözükmüyor mu bende acaba

Hafta sonu tatil :)

Merhaba ben Defne aranıza yeni katıldım
86 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum.Liste bildirimlerini buraya mı yapmalıyım yoksa yönetici arkadaşlara mesaj mı atmalıyım?

Merhaba ben Defne aranıza yeni katıldım
86 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum.Liste bildirimlerini buraya mı yapmalıyım yoksa yönetici arkadaşlara mesaj mı atmalıyım?

Hoşgeldin :)

Kurallarımız 1. sayfada yazıyor, takım kaptanı benim 2 haftalık deneme süresinden sonra listeye alınacaksın. O zaman hedef kilonu 55 olarak yazıyorum :)

Hafta sonu takımlarda tatil gibi oluyor o yüzden paylaşım yapmayabilirsin ama hafta içi hergün paylaşım şart :) Hergün mesaj sayını bana özel mesaj atman lazım. Haftalık mesaj sayın 25'in altında kalırsan sarı kart alıyorsun.

İlk günden kuralları sıraladım ama kusura bakma artık

Kızlar uzun bir süredir internetim yoktu. Bir kere arkadaşımın
bilgisayarından girip saç kürümü paylaşabilmiştim.
Ama internetim geri geldi. Yarın tartılıp kaldığım yerden devam edicem..:18::18:

Mercani ne yaptın anlat bakalım cezalık

Benim dün neler yaptığımı bir bilseniz, gece elektrikler gitti saat 1.30 falandı ama bizim hiç uykumuz yok, neyse film izledik derken uyumuşuz, sabah saat 6.30da bir kalktım eşim yanımda yok Bir baktım sucuklu yumurta yapıyor karnım çok acıktı ne yapayım rüyamda gördüm diyor, klasik her gece bir şeyler atıştırır elektrikler gidince atıştıramadı ya Seni de uyandıracaktım zaten hazır olunca dedi oturdum bir güzel yedim, sonra biraz televizyon izledim, gittim yattım, hava kapalı, yatak tatlı geldi gittim uyudum, sonra saat 12ye doğru yine eşim Kahvaltı hazırladım aşkım hadi kalk diyor, dedim ya sabah yedik, yok o rüyaydı ne yemesi diyor
Gitmiş bir sürü poğaça börek vs almış, güzelce masayı hazırlamış, oturdum tekrar yedim, aç da değildim sözde. Akşamı da daha yemedim ama güzel bir salata hazırladım ondan yemeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…