Kızlar uzun bir süredir internetim yoktu. Bir kere arkadaşımın
bilgisayarından girip saç kürümü paylaşabilmiştim.
Ama internetim geri geldi. Yarın tartılıp kaldığım yerden devam edicem..:18::18:
Mercani ne yaptın anlat bakalım cezalık
Benim dün neler yaptığımı bir bilseniz, gece elektrikler gitti saat 1.30 falandı ama bizim hiç uykumuz yok, neyse film izledik derken uyumuşuz, sabah saat 6.30da bir kalktım eşim yanımda yokBir baktım sucuklu yumurta yapıyor karnım çok acıktı ne yapayım rüyamda gördüm diyor, klasik her gece bir şeyler atıştırır elektrikler gidince atıştıramadı ya Seni de uyandıracaktım zaten hazır olunca dedi oturdum bir güzel yedim, sonra biraz televizyon izledim, gittim yattım, hava kapalı, yatak tatlı geldi gittim uyudum, sonra saat 12ye doğru yine eşim Kahvaltı hazırladım aşkım hadi kalk diyor, dedim ya sabah yedik, yok o rüyaydı ne yemesi diyor
Gitmiş bir sürü poğaça börek vs almış, güzelce masayı hazırlamış, oturdum tekrar yedim, aç da değildim sözde. Akşamı da daha yemedim ama güzel bir salata hazırladım ondan yemeyi planlıyorum
mercani ben bu hafta sarikart alicam sanirim onumuzdeki hafta da cok girebilecegimi sanmiyorum ben en iyisi 2 ay izin alayim
Eğer istikrarlı devam edeceksen geri alırız. Hedef kilonu ve başlangıç kilonu yazarsın yeniden. Ama bir daha olmasın.
Anam dünyayı yemişsin senSenin eşin de az değil he adam yemek tiryakisi galiba
Bende bugün mantarlı tavuk yapmak için 3 kere markete gittim. Önce mantarı unuttum sonra domatesiAslında unuttuğum bir iki şey daha vardı ama utandım artık gitmeye
2 ay mı? Peki sen bilirsin :26: Bu hafta kilo bildiriminde bulunup öyle ayrılırsın o zaman. Böyle de sanki benim yüzümden gidiyormuşsunuz gibi hissettimÖnce pembepanter sonra S_A şimdi sen :26:
Yedim valla, uyku arasında hiç yememeliyim demek gelmedi aklıma
Anla işte beni hep böyle eşim sonra neden hm22 kilo alıyor. Alırım tabii ..
Ben de çok unuturum alınacakları, artık liste yapmaya alıştım, mantarı da geçen kış çok seviyordum ben ama seviyoruz diye çok yapınca soğudum iyice
Sen yine iyisin başkasının senin gibi eşi olsa 100 kilo olmuştu
Uykudan uyanıp o saatte yemek hazırlamak herkesin yapabileceği bir iş değilBenim gibi bir yemek aşığı bile yapamaz
Benim annemin alerjisi var mantara o yüzden sadece ben yiyorum. O da yese daha çok mantar pişerdi evde ama malesef annem yiyemiyor. Aslında diyorum ona ye nolacak en fazla zehirlenirsin ama yemiyor :90:
Evet ne kadar başarılıyım ben yahu
Evlenmeden önce herkes romantik hayaller kurar benimkisinin hayali beraber pasta yapmaktı
Yemeklere karşı alerjinin olması ne kötüdür, kesin insanın canı çok ister, hele bazı çocukların çikolataya alerjisi var ya onlara çok üzülüyorum.
Çok iyi ya Allah mutluluğunuzu bozmasın
Çikolata alerjisi çok kötü bende olsa yine yerdim gibime geliyor
Muhtemelen ben de, ama artık yöntem değiştirdim, ben çikolataya başlayınca kocaman paketi yemeden bırakmıyordum şimdi bu
Eki Görüntüle 824621 küçük çikolatalardan alıyoruz, yarısını da eşime veriyorum, kalıyor bana 8 gram. Böylelikle fazla yemiyorum iyi oluyor, kahveyi de 1 fincana düşürdüm, her gün o gram çikolata ve kahve çok büyük keyif benim için.
Bende küçük alıp yarısını babama veriyorum. Türk kahvesi ve çikolata yemek benim için de çok büyük keyif ama malesef kahveyi şekersiz içemediğim için diyet boyunca o zevkten mahrum kalıyorumÇikolata desen diyetin büyük düşmanı Of ömrüm çürüdü şu diyet yüzünden
merhabalar
kızlar grubunuzda yer varsa bende katılablir miyim
Ben de kahveyi şekerli içemiyorum asla, geçen bir yerde okudum kahvenin içine azıcık şeker atın ders çalışırken çok etkili diye, içmeye kalktım da püskürtecektim neredeyse, o kadar kötü geldi. O değil de bizim en büyük zevklerimiz yemek olunca ömrümüz çürüyor
Tabi hergün paylaşımda bulunmak şartıyla katılabilirsin. Kısaca kendini tanıtırsan seviniriz :)
Evet aslında bu kadar yemek aşıkları olarak yine de fena değiliz
Bence de ya bu kadar severken az bile kilomuz, düşünsene millet dünyayı gezip görmek istiyor, bizim hayalimiz dünyayı gezip tüm dünya yemeklerinden yemek
selam canlar ne kaynatıyosunuz bakimm
selam canlar ne kaynatıyosunuz bakimm
Gerçekten ona benzer bir hayalim varÖzellikle İtalyan mutfağını yerinde görmek istiyorum
Hm22 ile beni konuşurken gördün mü 3 muhtemel konu var. Yemekler, cezalar, dersler
Yemek kaynatıyoruz ne kaynatacağız biz başka
Ahh ne güzel olur, italyan mutfağı zaten türk damak tadına çok uygun kimbilir orada nasıl daha lezzetlisini yapıyorlardır, ben de japon mutfağını merak ediyorum ..
Hm22 ile beni konuşurken gördün mü 3 muhtemel konu var. Yemekler, cezalar, dersler
Yemek kaynatıyoruz ne kaynatacağız biz başka
Ahh ne güzel olur, italyan mutfağı zaten türk damak tadına çok uygun kimbilir orada nasıl daha lezzetlisini yapıyorlardır, ben de japon mutfağını merak ediyorum ..
Biz ancak mutfakları merak edelim
benimde dayanamadığım konular çikolata ve kahve ikilisi yaa bende yemek yemeyi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?