Artık kontrol panelinde senin adını görünce karnım acıkıyor
benimde dayanamadığım konular çikolata ve kahve ikilisi yaa bende yemek yemeyi çok seviyorum
Ne yapalım aaa
Mercani yakında takımda bunları konuşmayı yasaklar o zamana kadar bol bol kahve çikolata diyelim
ya bende bu sene pastacılık kursuna gitmeyi planlıyordum, çünkü gerçekten çok mutlu oluyorum yaparken ve yerken ancak diyete başlıyınca vazgeçtim
Evet yakında çikolata diyen diskalifiye olacak
Hatta bazı yeni yasaklar getirmeyi ve kendime maaş bağlatmayı düşünüyorum
Beni diskalifiye de edemezsin ne olacak bakalımm
O konu hakkında çalışmalar yapmam gerekecek o zaman
Beni kilo aldırıp takıma alıp diskalifiye etmeyi planlıyorsun dimi hadi itiraf et ..
Bu arada serates de pek yazmıyor mu artık ben mi görmüyorum ?
Planlarım çok mu belli oldu yaa
Bu hafta yazmadı pek o da sarı kart alanlar arasında. Artık utanıyorum biliyomusun cezalardan bahsetmeye
Çok fazla belli olduNeyse benim için hiç problem değil 6 ayda kilo alsam 6 ay sonra tekrar vermeye başlasam bir düzene girer elbet
Anlıyorum anlıyorum ..
Mercani ben ufaktan kaçayım, ders çalışayım biraz daha ..
teşekkr ederim :)
hergün paylaşım yaparım tabiki ama baştan söylemek isterim kilo veremiyorum
geçen seneye kadar 64 düm. ne fazla ne azdım. boyum 1.64 yaşım 22 .
nasıl oldu anlayamadan 75e çıktım 7 ay içerisinde diyebilirim. ve ondan sonrada asla 72ye bile inemedim çnkü diyet yapamıyorum artık başlamam ile bırakmamın arasında 2 saat var
önceden çok kısa sürede çok bariz şekilde kilo verebiliyordum istemem yeterdi sonuç alabilmek için. 1 haftada 1.5 kiloyu sıkılmadan verebiliyordum. ama 2 hafta sonra tekrar bozuyor 64 e çıkıyordum.
ama şu son 1 senedir hiç ama hiç diyet yapma istegim iradem yok. bu konuda bana yardımcı olursanız inanın çok mutlu olurum
Eğer istikrarlı devam edeceksen geri alırız. Hedef kilonu ve başlangıç kilonu yazarsın yeniden. Ama bir daha olmasın.
Anam dünyayı yemişsin senSenin eşin de az değil he adam yemek tiryakisi galiba
Bende bugün mantarlı tavuk yapmak için 3 kere markete gittim. Önce mantarı unuttum sonra domatesiAslında unuttuğum bir iki şey daha vardı ama utandım artık gitmeye
2 ay mı? Peki sen bilirsin :26: Bu hafta kilo bildiriminde bulunup öyle ayrılırsın o zaman. Böyle de sanki benim yüzümden gidiyormuşsunuz gibi hissettimÖnce pembepanter sonra S_A şimdi sen :26:
teşekkr ederim :)
hergün paylaşım yaparım tabiki ama baştan söylemek isterim kilo veremiyorum
geçen seneye kadar 64 düm. ne fazla ne azdım. boyum 1.64 yaşım 22 .
nasıl oldu anlayamadan 75e çıktım 7 ay içerisinde diyebilirim. ve ondan sonrada asla 72ye bile inemedim çnkü diyet yapamıyorum artık başlamam ile bırakmamın arasında 2 saat var
önceden çok kısa sürede çok bariz şekilde kilo verebiliyordum istemem yeterdi sonuç alabilmek için. 1 haftada 1.5 kiloyu sıkılmadan verebiliyordum. ama 2 hafta sonra tekrar bozuyor 64 e çıkıyordum.
ama şu son 1 senedir hiç ama hiç diyet yapma istegim iradem yok. bu konuda bana yardımcı olursanız inanın çok mutlu olurum
seninle tabiki alakalı değil daha önce de düşünüyordum ilk kendimi deneyim dedim okul gerçekten düzenimi bozdu 2-3 tane grup ödevim var onlarla uğraşmam gerekecek hiç giremeyeceğim en iyisi izin almaktı benim için hem o zamana kadar ödevler hallolmuş olur bu hafta kilo bildiriminde bulunurum ama çok sık giremem yine siteye :26::18:
gunaydın kısceler nasılsınız gelıyorum gıdıyorum kımse yok dunde hıc yazmadan cıktım bugun cok azıttım yıne ya
MENÜM:
sabah:
beyaz peynır domates 2 dılım ekmek
öğle:
tam bugday ekmegının arasına bıseyler doldurdum alel acle cok yogundum ıstyerınde meyve suyuyla
aksam
bulgur pılavı az bısey komagene
3-5 tane kestane
çay
spor:
2 km kosu yruyus
Kızlarrrrrrrrrr günaydın herkese iyi haftalarr
Bir pazartesi sendromunu daha atlatmakla uğraşıyorum bugün :) diyete tam gaz devam ediyorum bayrama kadar ne kadar verebilirsem kardır diye düşünüyorum.:)
Şimdi biraz işlerle uğraşayım ama hep burdayım bugünnn :) görüşürüz yinee
günaydın kızlar
sabah 1 bardak elma sirkeli ballı ıllık su içtim
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, roka,maydanoz,peynir,zeytin
hafta sonu birazcık kaçamaklı geçti:26: hafta içi kilo vermemenin sitresiyle
günaydın herkese..
ne olacak bizim halimiz eski arkadaşlar bize yardımcı olun.
ben nasıl bu hafta bir kilo vereceğim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?