Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Artık kontrol panelinde senin adını görünce karnım acıkıyor

benimde dayanamadığım konular çikolata ve kahve ikilisi yaa bende yemek yemeyi çok seviyorum

Zaten yemek yemeyi sevmesek burada değil "Kilo almak isteyenler" topiğinde olurduk

Çikolata ve kahve ikilisini sevmeyen var mı çok merak ediyorum

ya bende bu sene pastacılık kursuna gitmeyi planlıyordum, çünkü gerçekten çok mutlu oluyorum yaparken ve yerken ancak diyete başlıyınca vazgeçtim

Ne yapalım aaa

Mercani yakında takımda bunları konuşmayı yasaklar o zamana kadar bol bol kahve çikolata diyelim

Evet yakında çikolata diyen diskalifiye olacak

Hatta bazı yeni yasaklar getirmeyi ve kendime maaş bağlatmayı düşünüyorum

ya bende bu sene pastacılık kursuna gitmeyi planlıyordum, çünkü gerçekten çok mutlu oluyorum yaparken ve yerken ancak diyete başlıyınca vazgeçtim

Çok güzel bir hobi bence de ne güzel şeyler yapıyorlar ama yapıp yapıp da yememek çok zor ..

Evet yakında çikolata diyen diskalifiye olacak

Hatta bazı yeni yasaklar getirmeyi ve kendime maaş bağlatmayı düşünüyorum

Beni diskalifiye de edemezsin ne olacak bakalımm

O konu hakkında çalışmalar yapmam gerekecek o zaman

Beni kilo aldırıp takıma alıp diskalifiye etmeyi planlıyorsun dimi hadi itiraf et ..

Bu arada serates de pek yazmıyor mu artık ben mi görmüyorum ?

Beni kilo aldırıp takıma alıp diskalifiye etmeyi planlıyorsun dimi hadi itiraf et ..

Bu arada serates de pek yazmıyor mu artık ben mi görmüyorum ?

Planlarım çok mu belli oldu yaa

Bu hafta yazmadı pek o da sarı kart alanlar arasında. Artık utanıyorum biliyomusun cezalardan bahsetmeye

Planlarım çok mu belli oldu yaa

Bu hafta yazmadı pek o da sarı kart alanlar arasında. Artık utanıyorum biliyomusun cezalardan bahsetmeye

Çok fazla belli oldu Neyse benim için hiç problem değil 6 ayda kilo alsam 6 ay sonra tekrar vermeye başlasam bir düzene girer elbet

Anlıyorum anlıyorum ..

Mercani ben ufaktan kaçayım, ders çalışayım biraz daha ..

Haklısın benim de ders çalışmam lazım zaten ama buraya dalınca unutuyorum. İyi ki hatırlattın

Yarın görüşürüz o zaman :79:

teşekkr ederim :)

hergün paylaşım yaparım tabiki ama baştan söylemek isterim kilo veremiyorum
geçen seneye kadar 64 düm. ne fazla ne azdım. boyum 1.64 yaşım 22 .
nasıl oldu anlayamadan 75e çıktım 7 ay içerisinde diyebilirim. ve ondan sonrada asla 72ye bile inemedim çnkü diyet yapamıyorum artık başlamam ile bırakmamın arasında 2 saat var

önceden çok kısa sürede çok bariz şekilde kilo verebiliyordum istemem yeterdi sonuç alabilmek için. 1 haftada 1.5 kiloyu sıkılmadan verebiliyordum. ama 2 hafta sonra tekrar bozuyor 64 e çıkıyordum.

ama şu son 1 senedir hiç ama hiç diyet yapma istegim iradem yok. bu konuda bana yardımcı olursanız inanın çok mutlu olurum

Tabi yardımcı oluruz. Burada senin kaçamaklı menülerine öyle eleştiriler yaparız ki bir daha kaçamak yapamazsın

Bu arada sana kurallardan bahsetmişmiydim
Kurallar ilk sayfada ordan okursun artık :)

seninle tabiki alakalı değil daha önce de düşünüyordum ilk kendimi deneyim dedim okul gerçekten düzenimi bozdu 2-3 tane grup ödevim var onlarla uğraşmam gerekecek hiç giremeyeceğim en iyisi izin almaktı benim için hem o zamana kadar ödevler hallolmuş olur bu hafta kilo bildiriminde bulunurum ama çok sık giremem yine siteye :26::18:

gunaydın kısceler nasılsınız gelıyorum gıdıyorum kımse yok dunde hıc yazmadan cıktım bugun cok azıttım yıne ya

MENÜM:
sabah:
beyaz peynır domates 2 dılım ekmek

öğle:
tam bugday ekmegının arasına bıseyler doldurdum alel acle cok yogundum ıstyerınde meyve suyuyla

aksam
bulgur pılavı az bısey komagene
3-5 tane kestane
çay

spor:

2 km kosu yruyus

Kızlarrrrrrrrrr günaydın herkese iyi haftalarr

Bir pazartesi sendromunu daha atlatmakla uğraşıyorum bugün :) diyete tam gaz devam ediyorum bayrama kadar ne kadar verebilirsem kardır diye düşünüyorum.:)

Şimdi biraz işlerle uğraşayım ama hep burdayım bugünnn :) görüşürüz yinee

günaydın kızlar

sabah 1 bardak elma sirkeli ballı ıllık su içtim

kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, roka,maydanoz,peynir,zeytin

hafta sonu birazcık kaçamaklı geçti:26: hafta içi kilo vermemenin sitresiyle

Hoşgeldin canımm aramıza, birlikte kurtulucaz inşallah bu yüklerdennn :)

günaydın herkese..
ne olacak bizim halimiz eski arkadaşlar bize yardımcı olun.
ben nasıl bu hafta bir kilo vereceğim???

Tamam sorun değil istersen hiç girme cuma günü bildirimde bulun yeter :) 2 ay sonra ben olmam büyük ihtimalle başka bir kaptanla devam edersin artık

Günaydıın :)
Bu hafta listeye gireceksin kaçamak yapmak yok

Günaydıın :)

Bu hafta senden iyi bir performans bekliyorum ona göre

Günaydın :)

Bu hafta listeye giriyorsun kaçamak yok

günaydın herkese..
ne olacak bizim halimiz eski arkadaşlar bize yardımcı olun.
ben nasıl bu hafta bir kilo vereceğim???

Günaydın :)

SERATES sen burdaki en eskilerdensin biz nasıl sana yardımcı olalım Hm22 gelse de biraz tüyo verse bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…