Günaydıın :)
Bu hafta senden iyi bir performans bekliyorum ona göre
Kızlar bu hafta kim kaç mesaj yazmış açıklıyorum :) Biliyorum hafta boyunca bu anı beklediniz
Mercani: 85(Kendime kupa vermiş oluyorum ama idare edin )
Seummu: 52
Sahgul: 45
Sekerkiz67: 45
NoRaaa: 42
İzumiii: 28
SERATES: 16 :18: (Sarı Kart)
Antonia: 12(Sarı Kart)
S_A: 0(Sarı Kart)
Sarı kartların silinmesi için o hafta takım içinde en çok kiloyu vermeniz veya en çok mesajı yazmanız lazım. İzine ayrılanların sarı kartı da silinmiş sayılacak.
hafta sonu kötü geçirdim. çoktandır yemediğim herşeyi yedim. aslında mutluyum napiimm yedim.
sucuuukk
badem şekeriiii
lahmacuuunnnn
bal kaymaaakkk
kanaaattt
valla bunların hepsini yedim hafta sonu boyunca itiraf ediyorum... ama napiimm aylardır yemedim(
teşekkr ederim :)
hergün paylaşım yaparım tabiki ama baştan söylemek isterim kilo veremiyorum
geçen seneye kadar 64 düm. ne fazla ne azdım. boyum 1.64 yaşım 22 .
nasıl oldu anlayamadan 75e çıktım 7 ay içerisinde diyebilirim. ve ondan sonrada asla 72ye bile inemedim çnkü diyet yapamıyorum artık başlamam ile bırakmamın arasında 2 saat var
önceden çok kısa sürede çok bariz şekilde kilo verebiliyordum istemem yeterdi sonuç alabilmek için. 1 haftada 1.5 kiloyu sıkılmadan verebiliyordum. ama 2 hafta sonra tekrar bozuyor 64 e çıkıyordum.
ama şu son 1 senedir hiç ama hiç diyet yapma istegim iradem yok. bu konuda bana yardımcı olursanız inanın çok mutlu olurum
Biz ancak mutfakları merak edelim
Yemek kaynatıyoruz ne kaynatacağız biz başka
Ahh ne güzel olur, italyan mutfağı zaten türk damak tadına çok uygun kimbilir orada nasıl daha lezzetlisini yapıyorlardır, ben de japon mutfağını merak ediyorum ..
Bu hafta en az 1 kg hedefim kaptancımmm
Kaptancımm, Mesaj sayımları cuma gecesi bitip yine cuma gecesi 00.00'da mı başlıyor?
sonunda cezayı aldım
ne olacak şimdi ... kilo vermem için sebep olur bu inşallah..
hafta sonu kötü geçirdim. çoktandır yemediğim herşeyi yedim. aslında mutluyum napiimm yedim.
sucuuukk
badem şekeriiii
lahmacuuunnnn
bal kaymaaakkk
kanaaattt
valla bunların hepsini yedim hafta sonu boyunca itiraf ediyorum... ama napiimm aylardır yemedim(
bu yediklerimi görünce mercani kesin bir de kırmızı kart gösterecek bana .....
Geçen haftadan beri bende her seyi yiyorum sanirim.( Ama toparlayacagima inaniyorum bu hafta. canim gecen haftadan beri her seyi istiyordu nerdeyse ( ama bu haftaya daha iyi basladim kahvaltidan sonra öglen kepekli bi sandvic yedim 4,5 tanede patates yedim ama aksami hafif atlatarak bugünü tamamlayacagima inaniyorum.
Mattika, merhabaaa canım iyi olmana çok sevindim. Bende telefondan giriyorum herzaman buraya. Ama uygulamasını indirmedim, sitenin mobil versiyonu var internet tarayıcısından girince o açılıyor sitenin normal halinden çok daha pratik. Sende onu dene istersn.
Bayramdan sonra gelirsin inşallah yaa :))) çok sevinirim :))
Bebek yok canım istiyoruz bakalım hayırlısı.
Mercani, canım ben senin yüzündn gidecem falan demedimki :) sadece yoğun olduğun için buraya giremiyordum..
Bide sen niye sürekli banlanıyorsun bakim.?
teşekkr ederim :)
hergün paylaşım yaparım tabiki ama baştan söylemek isterim kilo veremiyorum
geçen seneye kadar 64 düm. ne fazla ne azdım. boyum 1.64 yaşım 22 .
nasıl oldu anlayamadan 75e çıktım 7 ay içerisinde diyebilirim. ve ondan sonrada asla 72ye bile inemedim çnkü diyet yapamıyorum artık başlamam ile bırakmamın arasında 2 saat var
önceden çok kısa sürede çok bariz şekilde kilo verebiliyordum istemem yeterdi sonuç alabilmek için. 1 haftada 1.5 kiloyu sıkılmadan verebiliyordum. ama 2 hafta sonra tekrar bozuyor 64 e çıkıyordum.
ama şu son 1 senedir hiç ama hiç diyet yapma istegim iradem yok. bu konuda bana yardımcı olursanız inanın çok mutlu olurum
Japon mutfagi hafiftir ama diyet yapanlar için ideal bir mutfak :))
sucuuukk
badem şekeriiii
lahmacuuunnnn
bal kaymaaakkk
kanaaattt
günaydın herkese..
ne olacak bizim halimiz eski arkadaşlar bize yardımcı olun.
ben nasıl bu hafta bir kilo vereceğim???
sucuuukk
badem şekeriiii
lahmacuuunnnn
bal kaymaaakkk
kanaaattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?