Leslie Sansone 2 mil ohh sporumuda yaptım
tamam sorun değil istersen hiç girme cuma günü bildirimde bulun yeter :) 2 ay sonra ben olmam büyük ihtimalle başka bir kaptanla devam edersin artık
günaydıın :)
bu hafta listeye gireceksin kaçamak yapmak yok
günaydıın :)
bu hafta senden iyi bir performans bekliyorum ona göre
günaydın :)
bu hafta listeye giriyorsun kaçamak yok
kızlar bu hafta kim kaç mesaj yazmış açıklıyorum :) biliyorum hafta boyunca bu anı beklediniz
mercani: 85(kendime kupa vermiş oluyorum ama idare edin )
seummu: 52
sahgul: 45
sekerkiz67: 45
noraaa: 42
izumiii: 28
serates: 16 :18: [sıze=3](sarı kart) [/sıze]
antonia: 12[sıze=3](sarı kart)[/sıze]
s_a: 0[sıze=3](sarı kart)
sarı kartların silinmesi için o hafta takım içinde en çok kiloyu vermeniz veya en çok mesajı yazmanız lazım. Izine ayrılanların sarı kartı da silinmiş sayılacak. [/sıze]
Canımm jillian ile ebru şallıdan sonra şu leslie'yi de okuyorum her yerde nasıl faydası var mı?
Sanırım herkesler hafta sonunun rahatlıgına duyor cumaya cok var nasılsa :) ben bugun sabah tartıldım daha yuksek cıktı morelım bozuldu cumaya kadar verıcem ınsallah
canım pazartesiler öyle olur hafta sonu ister istemez kaçırıyosun sporda olmayınca ödemde oluyo pazartesi tartıda fazla çıkıyor
ayy canım hafta sonu bende aynen resmen kendımı kaybettim
lahmacun
patates kızartması
ufacık bi dilim pasta,
ama telafi edicemmm
kızma bana bugun benim doğum günümmm
dogum gunun kutlu olsun cnm dah nıce guzel yaslara aılenle sevdıklerınle inşallah
kısceler ben cıkıyorum bu saatten sonra gırermem sanırım yarın sabah gorusmek uzwre
Selam ^^
Bu sabah kahvaltı olarak 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek yedim
Ara yapamadım bütün gün koşturmaca içindeydim öğlen activia nın kahvaltılıklarından buldum onu yedim
2 saat sonra 2 porsyon meyve
akşamada z.yağlı fasulye yicem
Spor yapamadım ama baya bir yürüdüm
--
Bu arada eğer zayıflamada yardımcı birşey arıyorsanız elmalı tarçınlı bir içecek vardı formda kürler kısmında var o bende çok işe yaradı ve tatlı ihtiyacımıda kesti bir bakın derim
Doğum günün kutlu olsun o zaman :) Sen şimdi bugün bir de pasta falan yersen yandık
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice güzel seneler dilerim.
Kızmasın kısmasın da mercani, bence yememek en güzel hediyen olsun senin ki istediğin incecik bedene sahip ol, kendini yiyeceklerle değil aynalarla, alacağın iltifatlarla şımart ..
yok canım o işi hafta sonu hallettimçok teşekkür ederim
evet canım haklısın ama bu hafta kilo vermemek çok moralimi bozdugüzel dileklerin içinde teşekkürler akşamları sadece çorbayla telafi edicem
Menün fena değil. Başlarda iyi diyip de şımartmayalım şimdi seni
Bu arada bugün takıma hiç uğramadın ilk günlerden uğramamazlık etmeEğer uğradıysan gözümden kaçmış olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?