Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet ya haklısın tatlım :18::18::18:

süperrr:))

Sanırım herkesler hafta sonunun rahatlıgına duyor cumaya cok var nasılsa :) ben bugun sabah tartıldım daha yuksek cıktı morelım bozuldu cumaya kadar verıcem ınsallah

Sanırım herkesler hafta sonunun rahatlıgına duyor cumaya cok var nasılsa :) ben bugun sabah tartıldım daha yuksek cıktı morelım bozuldu cumaya kadar verıcem ınsallah

canım pazartesiler öyle olur hafta sonu ister istemez kaçırıyosun sporda olmayınca ödemde oluyo pazartesi tartıda fazla çıkıyor

canım pazartesiler öyle olur hafta sonu ister istemez kaçırıyosun sporda olmayınca ödemde oluyo pazartesi tartıda fazla çıkıyor

ya spor evet ama hergun hıc yoksa 1 km yuruyorum 10dk-15dak ama su içmiyorum sanırım onuniçin suyum cok az

kısceler ben cıkıyorum bu saatten sonra gırermem sanırım yarın sabah gorusmek uzwre

Selam ^^
Bu sabah kahvaltı olarak 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek yedim
Ara yapamadım bütün gün koşturmaca içindeydim öğlen activia nın kahvaltılıklarından buldum onu yedim

2 saat sonra 2 porsyon meyve
akşamada z.yağlı fasulye yicem
Spor yapamadım ama baya bir yürüdüm
--
Bu arada eğer zayıflamada yardımcı birşey arıyorsanız elmalı tarçınlı bir içecek vardı formda kürler kısmında var o bende çok işe yaradı ve tatlı ihtiyacımıda kesti bir bakın derim

kızma bana bugun benim doğum günümmm

Doğum günün kutlu olsun o zaman :) Sen şimdi bugün bir de pasta falan yersen yandık

kısceler ben cıkıyorum bu saatten sonra gırermem sanırım yarın sabah gorusmek uzwre

Görüşürüüz :)

Menün fena değil. Başlarda iyi diyip de şımartmayalım şimdi seni

Bu arada bugün takıma hiç uğramadın ilk günlerden uğramamazlık etme Eğer uğradıysan gözümden kaçmış olabilir tabi

kızma bana bugun benim doğum günümmm

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice güzel seneler dilerim.
Kızmasın kısmasın da mercani, bence yememek en güzel hediyen olsun senin ki istediğin incecik bedene sahip ol, kendini yiyeceklerle değil aynalarla, alacağın iltifatlarla şımart ..

Doğum günün kutlu olsun o zaman :) Sen şimdi bugün bir de pasta falan yersen yandık

yok canım o işi hafta sonu hallettim çok teşekkür ederim

evet canım haklısın ama bu hafta kilo vermemek çok moralimi bozdu güzel dileklerin içinde teşekkürler akşamları sadece çorbayla telafi edicem

sabah: 1 dilim kepekli ekmek
bir bardak şekersiz çay
3 dilim domates
1 kk beyaz peynir.

öğle:
1 kase şehriye çorba
1 yemek kaşığı makarna
akşam:
şimdi salata yapıp yiycem akşam yemeğim
birde yarım saat bacak çalıştırma yapıcam.
2 litreden fazla süt içildi.

Biraz bizim gibi kilo sorunu olan kişilerin yemeklerin görselliğine düşkün olduğunu düşünüyorum, bilmem yanılıyor muyum ama ..
Dün bir salata yaptım içinde bol marul domates, salata mısır ton balığı hatta nar bile vardı ( ayrıca antioksidan olduğundan çok yararlı nar, ben her gün elimde kase çok yararlı diye bir kaç kaşık olsa da kendim yiyip eşime de zorla yediriyorum.) Yemekte bol kalorili şeyler yapmıştım ama yüzün bile bakasım gelmedi o salatanın yanında mis gibi yedim .. Tavsiye ederim.

Uğrayamadım aslına bakarsan internete bile giremedim
Daha aktif olmaya çalışırım^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…