kızma bana bugun benim doğum günümmm
sabah: 1 dilim kepekli ekmek
bir bardak şekersiz çay
3 dilim domates
1 kk beyaz peynir.
öğle:
1 kase şehriye çorba
1 yemek kaşığı makarna
akşam:
şimdi salata yapıp yiycem akşam yemeğim
birde yarım saat bacak çalıştırma yapıcam.
2 litreden fazla süt içildi.
mutlu yeni yaşlar diliyorum.
hayatta en önemli şey mutlu olmak mutlu olmayı gülmeyi eğlenmeyi seçmek. dilerim başarabilirsin...mutluluklaaarrr.....
başlangıçç: 57.6Güzel menü afiyet olsun. Hedef kilonu ve başlangıç kilonu yaz demiştim ama görmedin sanırım.
Kızlar sanırım takım kaptanlığını devrediyorum. Hadi yine iyisiniz diycem ama gelen gideni aratır derler bilirsiniz
Mutlu yıllar dilerim
Kızlar sanırım takım kaptanlığını devrediyorum. Hadi yine iyisiniz diycem ama gelen gideni aratır derler bilirsiniz
Şu çenemi tutamadığım için banlanıyorumAslında bizim takıma karşı sorumluluk hissetmesem en az 5 kere daha banlanmıştım ama takım için susuyorum ve içimden sabır diyorum
Şu çenemi tutamadığım için banlanıyorumAslında bizim takıma karşı sorumluluk hissetmesem en az 5 kere daha banlanmıştım ama takım için susuyorum ve içimden sabır diyorum
Diyetten sıkıldım ve ders calisirken yediklerime dikkat etmek çok zorluyor beni bu aralar( spor salonuna yazilmayi düşünüyorum bayramdan sonra bölgesel şikayetim var çünkü kilo vermekten ziyade. Yedigim şeylerin miktarini satmaktan hesaplamaktan da bıktım biraz mercani. Sen gidiceksen kesin olarak beni de izinli ya da ayrılmak istiyor falan yaz olmadı (
nedenki:26:
teşekkür ederimm
Kizlar bugün yediklerim
sabah 3 mavi yesil bisküvi, peynir, 2 zeytin
ögle; kepekli ekmekten beyaz peynirli sandviç cay. 4,5 tane elma dilim patates
3 den sonra; yesil cay, yarim mandalina, sekersiz kahve, fındık ve bi iki kücük kaşik kadar sufle.
Gecen hafta bayagi her seyi yemistim. Bugün nasil yedim sizce toparlayabilmis miyimdir. Izin mi alsam diyorum bazen ama hic dikkat etmen o zaman daha kötü olurum diye korkuyorum
bi de ben kendimi cok kilolu hissetmiyorum aslinda ama karin bölgemdeki yaglanmadan rahatsizim. Diyetten ziyade spora mı yönelsem diyorum çünkü son günlerde diyet gerçekten zorlamaya basladi beni(
Kime devrediceksin ki sen gidersen bende giderim sanırım mercani((
Alla allaaaa ne konuda susamıyon bakim sen
Kaptanlığı devretmekte nereden çıktı. Gitme sen. Kal. Ay gitme. Devretme kaptanlığı ay yeni alıştık ayyyyy
Diyetten sıkıldım ve ders calisirken yediklerime dikkat etmek çok zorluyor beni bu aralar( spor salonuna yazilmayi düşünüyorum bayramdan sonra bölgesel şikayetim var çünkü kilo vermekten ziyade. Yedigim şeylerin miktarini satmaktan hesaplamaktan da bıktım biraz mercani. Sen gidiceksen kesin olarak beni de izinli ya da ayrılmak istiyor falan yaz olmadı (
Merhaba kizlar bugunden itibaren katiliyorum araniza iki haftadir cok kotuydum acillikoldum mide bulantisi kusma virus varmis salgin sanirmkarnim sisdolastim gunlerce su an cok iyiyim bugun tekrar basliycam insallah iyi gider hersey beni izinli mi saydiniz bilmiyorum oyledemistim enson ama takip edemedm mesajlari yarin kilomu ve yediklerimipaylasicam cumaya allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?