Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor2"]2013-10-07 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]CEVİZ[/TD]
[TD="class: kgor3"]3 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Badem[/TD]
[TD="class: kgor3"]10 gr (adet)[/TD]
[TD="class: kgor4"]57[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]SEK light yoğurt[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 100gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]Tavuk But (derisiz)[/TD]
[TD="class: kgor3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]128[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]Diet bisküvi[/TD]
[TD="class: kgor3"]3 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [7][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sucuklu Yumurta[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]340[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: kgor4"]807 kal.[/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Güzel menü afiyet olsun. Hedef kilonu ve başlangıç kilonu yaz demiştim ama görmedin sanırım.

sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, roka, maydanoz ve 1 avuç ceviz

öğlen: iki kaşık makarna, iki tane siyah erik

ara: soda

akşam: 1 kase şehriye çorba, yeşillik salata

çayla kapatırım bu akşamı, suyuda artık fazla içemiyorum hava çok soguk

Kızlar sanırım takım kaptanlığını devrediyorum. Hadi yine iyisiniz diycem ama gelen gideni aratır derler bilirsiniz

Kizlar bugün yediklerim
sabah 3 mavi yesil bisküvi, peynir, 2 zeytin
ögle; kepekli ekmekten beyaz peynirli sandviç cay. 4,5 tane elma dilim patates
3 den sonra; yesil cay, yarim mandalina, sekersiz kahve, fındık ve bi iki kücük kaşik kadar sufle.
Gecen hafta bayagi her seyi yemistim. Bugün nasil yedim sizce toparlayabilmis miyimdir. Izin mi alsam diyorum bazen ama hic dikkat etmen o zaman daha kötü olurum diye korkuyorum
bi de ben kendimi cok kilolu hissetmiyorum aslinda ama karin bölgemdeki yaglanmadan rahatsizim. Diyetten ziyade spora mı yönelsem diyorum çünkü son günlerde diyet gerçekten zorlamaya basladi beni (

Şu çenemi tutamadığım için banlanıyorum Aslında bizim takıma karşı sorumluluk hissetmesem en az 5 kere daha banlanmıştım ama takım için susuyorum ve içimden sabır diyorum

Alla allaaaa ne konuda susamıyon bakim sen

Kaptanlığı devretmekte nereden çıktı. Gitme sen. Kal. Ay gitme. Devretme kaptanlığı ay yeni alıştık ayyyyy

Şu çenemi tutamadığım için banlanıyorum Aslında bizim takıma karşı sorumluluk hissetmesem en az 5 kere daha banlanmıştım ama takım için susuyorum ve içimden sabır diyorum

Diyetten sıkıldım ve ders calisirken yediklerime dikkat etmek çok zorluyor beni bu aralar ( spor salonuna yazilmayi düşünüyorum bayramdan sonra bölgesel şikayetim var çünkü kilo vermekten ziyade. Yedigim şeylerin miktarini satmaktan hesaplamaktan da bıktım biraz mercani. Sen gidiceksen kesin olarak beni de izinli ya da ayrılmak istiyor falan yaz olmadı (

Merhaba kizlar bugunden itibaren katiliyorum araniza iki haftadir cok kotuydum acillikoldum mide bulantisi kusma virus varmis salgin sanirmkarnim sisdolastim gunlerce su an cok iyiyim bugun tekrar basliycam insallah iyi gider hersey beni izinli mi saydiniz bilmiyorum oyledemistim enson ama takip edemedm mesajlari yarin kilomu ve yediklerimipaylasicam cumaya allah kerim

Bende spor yapmak istiyorum yaaa((

Bi türlü vakit bulamıyorum yaaa.

nedenki:26:

teşekkür ederimm

Sınava hazırlanıyorum bu sene bakalım kaptanlığa birini buldum galiba zaten ben geçiciydim :)

Kime devrediceksin ki sen gidersen bende giderim sanırım mercani ((

İzumii ben izine ayrılmayı düşünüyorum. Sana bir önerim var. Gel beraber izine ayrılalım ne dersin? :) Bir süre sonra kaldığımız yerden devam eder hedef kilomuza ulaşıp mezun oluruz.
Malum dersler ağırlaştı, diyet zorlamaya başladı, yeni bir kaptan da bulununca bana yol göründü

Alla allaaaa ne konuda susamıyon bakim sen

Kaptanlığı devretmekte nereden çıktı. Gitme sen. Kal. Ay gitme. Devretme kaptanlığı ay yeni alıştık ayyyyy

S_A bende yeni alışmaya başlamıştım ama biliyorsun sınava hazırlanıyorum bu sene mecburiyetten yani.

Beni de ders çalışırken yediklerimi hesaplamak, kendime ayrı yemek yapmak çok yoruyor. Dediğim gibi izine ayrılalım bence.

Hoşgeldin :) Geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim. Hangi etapta izine ayrıldığını hatırlıyor musun?

İyi akşamlar kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir ben birkac gündür hiç giremiyorum birkac gun daha giremeyebilirim beni idare edin oglum cok hasta onunla ilgileniyorum inanın lavaboya bile gidemiyorum. Dua edin iyilessin. İyileşir iyilesmez burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…