Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cnm tam iki hafta olacak yarin

Hoşgeldin canım geçmiş olsun, inşallah bi daha rahatsızlanmazsın böyle
Bende spor yapmak istiyorum yaaa((

Bi türlü vakit bulamıyorum yaaa.
bizde bi kaç arkadaşımla karar verdik, birbirimizi gaza getirelim falan dedik, bi de bi kere yazıldıktan sonra illaki gideriz diye düşünüyoruz :44:

Öyle yapalım o zaman mercani, hem biraz ara vermek iyi gelicek bize. Ama söz verelim bari birbirimize en azından kilomuzu koruyalım bu izin sürecinde bi de ne kadar zaman sonra geri dönücez?

Son düzenleme:

Gitmeyinn yaaa nereye gidiyorsunuz tam da alışmışken size mercani kaptanlığı devretsende gitme buralarda kal izne ayrılmakta çok iyi bir çözüm olmuyor en azından burdayken birbirimizi motive ediyoruz kaçamak yaptığımızda birbirimizi engelleyebiliyoruz ama tabii yine karar sizin

gunaydın kısceler,
gecmıse baktım da nıye bırakıyosun tatlım tamda karar vermıstım ya ama olmaskı motıve edıyoduk bırbırımızı

Mercani peki kim bu yeni captain???

Günaydıın..

Spor konusunda yazılalım nasılsa giderim olmuyor ya. Vakti yaratabilmek lazım ( sonra verdiğin o para boşa gidiyor. Banada arkadaşımada oldu gitti yüzlerce liramız sırf işten güçten spora gidecek vakit bulamadık diye

Merhaba arkadaslar.Ben 4.takimin eski kaptaniydim,mezun olunca biraktim.Sonrasinda kilomu koruyamadim ve püsküütle konusup,umutsuzlugun_umudu arkadasimizla 1.takimi acmaya karar verdim...

Sonrasimda mercani ve eski takim kaptaniniz(üzgünüm nikini unuttum:26:) 3.takimin toparlanmakta zorlandigini ve mercani derslerinden dolayi kaptanligi birakacagini,bu durumdada takimin kapanacagini anlatti...

sonuc olarak bana yeni bir takim acacagina,3.takimi toparlamami rica ettiler.
Bence sorun yok,sonucta ha 3,ha 1 farketmez...

Simdi kaptanligi devralmadan sizede sormak istiyorum,lütfen hepiniz cevabinizi yazarmisiniz.

Siz benim kaptan olmama nasil bakiyorsunuz..Beraberce bu isi halledebilirmiyiz ?

Yok biz kaptanimizdan memnunuz,gerekirse kendi icimizde birini ayarlariz da diyebilirsiniz.Asla gücenmem,1.takimi acma yolunda devam ederim....

Sunuda söyleyeyim,eger herkesin ortak fikri benim kaptan olmam yönünde olursa kurallarda degisiklik yapicam...Mercani takim olarak degisiklige acigiz demisti,ben birde size sorayim dedim,sorun olurmu...

Söyledigim gibi benim icin önemli olan burda bir arada durabilmek ve kilolarimizi saglikla vermektir.Egerki sizede bir faydam olursa mutlu olurum.Sizin icinde sorun yoksa baslayabiliriz.Lütfen herkes bu aksama kadar, kisada olsa birseyler yazarsa düsünceleriyle ilgili daha saglikli ilerleriz...

Tesekkür ederim

Son düzenleme:

Herkesin kabul edeceğini düşünüyorum çünkü kaptan olmaya gönüllü arkadaşlar pek yok :)

Ben kaptanlığı bıraktıktan sonra -ki bırakmış sayılırım- izine ayrılmayı düşünüyorum. Eğer kesinleşirse sana yeni üyeleri ve hedef kilolarını atarım sen gerisini halledersin. Hergün yazdıkları mesaj sayısını bana atıyorlardı ama artık sen yeni bir kural getirirsin heralde.

pegasusucum ben de bkayaım dedim bi takıma sen gelmişsin çok sevindim canım
kolay gelsin sana

ben tam hakım degılım konuya yenı gırdım topge bu hafta lıstede olucaktım kaptanımız mercani cok ıyıydı ama kendı ıstegıyle ayrılıyorsa kendı adıma konusayım basımızda bırı olup takıp etmesı gerkıyor cunku motıvasyon gerekıyor

Canım sizi yarı yolda bırakmış gibi oluyorum ama geçiciydim ben zaten :26: Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum o yüzden bırakıyorum. Sizlere de çok alışmıştım sohbet iyiydi ama hayat şartları işte

menüm:
sabah

1 sımıt
1dılım beyaz peynır domates

öğlen

pilav

ara:
sıcak cıkolata

aksam

caydar ekmegının arasına beyaz peynır roka marul domates

1 haslanmış patates

ara
türk kahvesi,
nescafe sekersiz

spor:
1,5 km koşu yuruyus

anladım tatlım hayırlısı umarım istedıgın guzel bı bolum olur hakkını helal et ugrastın bızımle

Ben yinede sorayim cnm.Sonra biz istemedik,sen geldin olmasin
pegasusucum ben de bkayaım dedim bi takıma sen gelmişsin çok sevindim canım
kolay gelsin sana
Cok tesekkür ederim kadiscigim.Daha tam gelmis sayilmam,diger üyelerdende cevap gelsin kesinlesir
Tesekkürler cnm,birlikte olursak eminim kaybeden olmayacak
cok tatlisin cnm ya
hemen ilk yorumumu yapayim.Sabah simit cok olmus,bildiginiz gibi 1 simit 4 dl ekmek yerine geciyor...
Pilavin miktari nedir,ölcü belirtirsen sevinirim..
Sicak cikolata cisss.Uzak duralim lütfen
Aksam hafif olmus,dengelemeye calismissin.
Kisacasi bol karbonhidratli bir gün gecirmissin
Et ve sebze yok maalesef....
Sana tavsiyem öglen pilav yediysen aksam izgara et ve salata olabilirdi.
Veya sebze corbasi,1 kase yogurt yiyebilirdin...
Bunlari cesitlendirebiliriz tabiki,birlikte olursak eger

1,5 km yi kac dk da yaptin cnm,onuda yazarmisin.
veeee SUUU
suyu yazmamissin,kilo vermede su cok önemliydi demi ama

haklısıncnm suyu pek ıcemıyorum bu aralar ama ıcmem gerekıyor.15dakıka kosu bandında yuruyorum kosuyorum ama hergun 1 km de olsa yürüyorum ve degısık hareketlerde eklıyorum bu hafta daha dıkkatlı olucam bakalım :))

tamam cnm sporu gitikkce arttirsin zaten,yoksa sarkik vücutlarimiz olur
Su evet cnm,cok önemli.En az 2 lt icmelisin

Arkadaslar bu takimda sadece 1 kisimi yarisiyor,anlamadim ben.Zayiflamak istiyorsak paylasim daha fazla olmali.Bu sekilde ne motive oluruz,nede kilo veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…