Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pegasus07

Merhaba, ben daha önce 9.takımda yarışıyordum bir süreliğine ayrılmıştım şimdi 3.takımdayım, seni hatırlıyorum o zamanlardan :)

Benim için hiçbir sakıncası yok, hem tecrübeli birinin takımda olması çok iyi olacak hepimiz için (mercani bu işi hakkıyla yapıyordu fakat malum sınavı var) benim oyum senin kaptan olmandan yana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bu takimda sadece 1 kisimi yarisiyor,anlamadim ben.Zayiflamak istiyorsak paylasim daha fazla olmali.Bu sekilde ne motive oluruz,nede kilo veririz.

evet bu takım adına büyük bir sıkıntı. Aslında o sıkıntıyı çözmüştük ama ben gidiyorum nasılsa cezalar kalktı diye eski haline döndü galiba takım

Kızlar nasılsınız ? Bugün dışarıdaydık, sonra gel ders çalış, yemek hazırla yemek ye derken bu saat oldu ..

2 üye ve 2 ziyaretçi

2 ziyaretçi arkadaşlar kim acaba
:44:kesin bizim takımdan :)

Heeeyyyy hoşgeldinnnn :))) benim açımdan hiçbir problem yok. Senin kaptan olman harika olur :)))

Kızlar bugün pek uğrayan olmamış yeni kaptana pek hoş bir karşılama olmadı bu

Kızlar nasılsınız ? Bugün dışarıdaydık, sonra gel ders çalış, yemek hazırla yemek ye derken bu saat oldu ..

Bugün hiç konuşamadık ya ne güzel hergün muhabbet etmeye başlamıştık Artık gidiyorum izine de ayrılacam çok ararsın beni ve yemek muhabbetlerimi

Ben izine de ayrılsam uğrarım takıma benden kurtuluş yok Pegasus uğrayabilirim izinliyken dimi

sağol tatlım
aslında hala bi hassaslık var
ama kıymetini çok iyi anladım sağlığın
allah sağlık versin hepimize

benim için no problem sonuçta bu iş gönüllülük işi canım madem istiyorsun hepimiz için hayırlısı olsun

Heeeyyyy hoşgeldinnnn :))) benim açımdan hiçbir problem yok. Senin kaptan olman harika olur :)))
Hosbuldum cnm benim.Tesekkür ederim
Kızlar bugün pek uğrayan olmamış yeni kaptana pek hoş bir karşılama olmadı bu
bu günü saymayalim,yarina toparlaniriz:13:
Tabi cnm,kendi takimin gibi ugrayabilirsin
benim için no problem sonuçta bu iş gönüllülük işi canım madem istiyorsun hepimiz için hayırlısı olsun
Insallah hayirli olur cnm benim.

mercani ismin çok hoşuma gidiyor
bence de sınav çok daha önemli
istikbalin söz konusu
inşallah güzel puan alıp istediğin yere ve bölüme yerleşirsin canım

mercani ismin çok hoşuma gidiyor
bence de sınav çok daha önemli
istikbalin söz konusu
inşallah güzel puan alıp istediğin yere ve bölüme yerleşirsin canım

Teşekkür ederim

İnşallah istediğim bölüme yerleşirim :)

Pegasus mesaj kutun dolu :)

Kimseden itiraz gelmedigine göre uygulanmasini istedigim takim kurallarini yazayim...Fikri olan veya itirazi olanlar lütfen yazsin,üzerinde konusalim

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Hic bir sagliksiz
diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..

10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...

11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...

Bunlar benim takima getirmek istedigim kurallar.Dedigim gibi itirazi olan veya kuralda degisiklik yapmak isteyen varsa fikrini bildirsin lütfen...

Kurallar takim üyeleri tarafindan kabul edildikten sonra mazeret olmasin lütfen...

Liste hazirlamayi ve kilo hesaplamayi resimle anlatacagim..

hepimize hayirli olsun,yarindan itibaren kurallari uyguluyoruz arkadaslar

Daha yeni eve gelebildim o kadar yorgunum ki sadece buraya yazmak için bilgisayarı açtım
Düzgün diyet yapamadım kahvaltıyı düzgün yaptım araları ve öğleni atladım şimdiyse o açlıkla ne bulduysam yedim evde çok suçlu hissediyorum
Ama yarın güzel bir gün olacak inşallah

ben listeyi günün sonunda yazma taraftarıyım

artı çok fazla kural var okuması bile zor geldi şahsen :44:
yarın bi daha okuyayım sabah sakin kafayla olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…