Arkadaslar bu takimda sadece 1 kisimi yarisiyor,anlamadim ben.Zayiflamak istiyorsak paylasim daha fazla olmali.Bu sekilde ne motive oluruz,nede kilo veririz.
evet bu takım adına büyük bir sıkıntı. Aslında o sıkıntıyı çözmüştük ama ben gidiyorum nasılsa cezalar kalktı diye eski haline döndü galiba takım
evet ders boş gibi düşündük bugün sanki hepimiz
Merhaba arkadaslar.Ben 4.takimin eski kaptaniydim,mezun olunca biraktim.Sonrasinda kilomu koruyamadim ve püsküütle konusup,umutsuzlugun_umudu arkadasimizla 1.takimi acmaya karar verdim...
Sonrasimda mercani ve eski takim kaptaniniz(üzgünüm nikini unuttum:26:) 3.takimin toparlanmakta zorlandigini ve mercani derslerinden dolayi kaptanligi birakacagini,bu durumdada takimin kapanacagini anlatti...
sonuc olarak bana yeni bir takim acacagina,3.takimi toparlamami rica ettiler.
Bence sorun yok,sonucta ha 3,ha 1 farketmez...
Simdi kaptanligi devralmadan sizede sormak istiyorum,lütfen hepiniz cevabinizi yazarmisiniz.
Siz benim kaptan olmama nasil bakiyorsunuz..Beraberce bu isi halledebilirmiyiz ?
Yok biz kaptanimizdan memnunuz,gerekirse kendi icimizde birini ayarlariz da diyebilirsiniz.Asla gücenmem,1.takimi acma yolunda devam ederim....
Sunuda söyleyeyim,eger herkesin ortak fikri benim kaptan olmam yönünde olursa kurallarda degisiklik yapicam...Mercani takim olarak degisiklige acigiz demisti,ben birde size sorayim dedim,sorun olurmu...
Söyledigim gibi benim icin önemli olan burda bir arada durabilmek ve kilolarimizi saglikla vermektir.Egerki sizede bir faydam olursa mutlu olurum.Sizin icinde sorun yoksa baslayabiliriz.Lütfen herkes bu aksama kadar, kisada olsa birseyler yazarsa düsünceleriyle ilgili daha saglikli ilerleriz...
Tesekkür ederim
Kızlar nasılsınız ? Bugün dışarıdaydık, sonra gel ders çalış, yemek hazırla yemek ye derken bu saat oldu ..
Hoşgeldin canımgeçmiş olsun, inşallah bi daha rahatsızlanmazsın böyle
bizde bi kaç arkadaşımla karar verdik, birbirimizi gaza getirelim falan dedik, bi de bi kere yazıldıktan sonra illaki gideriz diye düşünüyoruz :44:
Öyle yapalım o zaman mercani, hem biraz ara vermek iyi gelicek bize. Ama söz verelim bari birbirimize en azından kilomuzu koruyalım bu izin sürecindebi de ne kadar zaman sonra geri dönücez?
Merhaba arkadaslar.Ben 4.takimin eski kaptaniydim,mezun olunca biraktim.Sonrasinda kilomu koruyamadim ve püsküütle konusup,umutsuzlugun_umudu arkadasimizla 1.takimi acmaya karar verdim...
Sonrasimda mercani ve eski takim kaptaniniz(üzgünüm nikini unuttum:26:) 3.takimin toparlanmakta zorlandigini ve mercani derslerinden dolayi kaptanligi birakacagini,bu durumdada takimin kapanacagini anlatti...
sonuc olarak bana yeni bir takim acacagina,3.takimi toparlamami rica ettiler.
Bence sorun yok,sonucta ha 3,ha 1 farketmez...
Simdi kaptanligi devralmadan sizede sormak istiyorum,lütfen hepiniz cevabinizi yazarmisiniz.
Siz benim kaptan olmama nasil bakiyorsunuz..Beraberce bu isi halledebilirmiyiz ?
Yok biz kaptanimizdan memnunuz,gerekirse kendi icimizde birini ayarlariz da diyebilirsiniz.Asla gücenmem,1.takimi acma yolunda devam ederim....
Sunuda söyleyeyim,eger herkesin ortak fikri benim kaptan olmam yönünde olursa kurallarda degisiklik yapicam...Mercani takim olarak degisiklige acigiz demisti,ben birde size sorayim dedim,sorun olurmu...
Söyledigim gibi benim icin önemli olan burda bir arada durabilmek ve kilolarimizi saglikla vermektir.Egerki sizede bir faydam olursa mutlu olurum.Sizin icinde sorun yoksa baslayabiliriz.Lütfen herkes bu aksama kadar, kisada olsa birseyler yazarsa düsünceleriyle ilgili daha saglikli ilerleriz...
Tesekkür ederim
Hosbuldum cnm benim.Tesekkür ederimHeeeyyyy hoşgeldinnnn :))) benim açımdan hiçbir problem yok. Senin kaptan olman harika olur :)))
bu günü saymayalim,yarina toparlaniriz:13:Kızlar bugün pek uğrayan olmamış yeni kaptana pek hoş bir karşılama olmadı bu
Tabi cnm,kendi takimin gibi ugrayabilirsinBugün hiç konuşamadık ya ne güzel hergün muhabbet etmeye başlamıştıkArtık gidiyorum izine de ayrılacam çok ararsın beni ve yemek muhabbetlerimi
Ben izine de ayrılsam uğrarım takıma benden kurtuluş yokPegasus uğrayabilirim izinliyken dimi
Insallah hayirli olur cnm benim.benim için no problem sonuçta bu iş gönüllülük işi canım madem istiyorsun hepimiz için hayırlısı olsun
Canım sizi yarı yolda bırakmış gibi oluyorum ama geçiciydim ben zaten :26: Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum o yüzden bırakıyorum. Sizlere de çok alışmıştım sohbet iyiydi ama hayat şartları işte
mercani ismin çok hoşuma gidiyor
bence de sınav çok daha önemli
istikbalin söz konusu
inşallah güzel puan alıp istediğin yere ve bölüme yerleşirsin canım
Bosalttim cnm..Teşekkür ederim
İnşallah istediğim bölüme yerleşirim :)
Pegasus mesaj kutun dolu :)
Kızlar nasılsınız ? Bugün dışarıdaydık, sonra gel ders çalış, yemek hazırla yemek ye derken bu saat oldu ..
Kimseden itiraz gelmedigine göre uygulanmasini istedigim takim kurallarini yazayim...Fikri olan veya itirazi olanlar lütfen yazsin,üzerinde konusalim
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..
10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...
11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...
Bunlar benim takima getirmek istedigim kurallar.Dedigim gibi itirazi olan veya kuralda degisiklik yapmak isteyen varsa fikrini bildirsin lütfen...
Kurallar takim üyeleri tarafindan kabul edildikten sonra mazeret olmasin lütfen...
Liste hazirlamayi ve kilo hesaplamayi resimle anlatacagim..
hepimize hayirli olsun,yarindan itibaren kurallari uyguluyoruz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?