Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kurallar çok iyi. Eminim takıma faydası olacaktır. Ben izine ayrılıyorum bu hafta bildirimden sonra ama arada takıma uğrayıp kurallara uymayanlara verilen cezaları zevkle izlemeyi düşünüyorum

kızlar sabah 53 kiloydum tam
bugün kaçamaklarla dolu bir gündü ama cok hareketliydim.. enerjisiz kalmamam gerekti ben de cukulata yediimmm

fakattt ben az önce saat on gibi tartıldım ve kilo aynı 53
bu bugun içinde biraz aşağı düştüğümün göstergesidir
ya kilo gitti ya da şişlik

sabah 7 de 1 haşlama yumurta yedim
saat 9 gibi yarım simit
bir üçgen peynir
bir diyet kraker arkadaş ikram etti sadce bir tane paket filan değil ..

12 de bir neskafe
ve çikolata

öğleden sonra 1 muz
bir kaç kuru üzüm bir kaç leblebi bu da oğlumun ikramıydı :9 yirmi aylık geri çeviremezdim

akşam
üç kaşık makarna
üç kaşık türlü
2 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
veee iki adet şu hindistan cevizli çikolatalardan yedim

yarın beş yüz gram gitmesini umut ediyorum
bakalım
hedefim cumaya 52 nin altına inmek 100 gr da olsa inebilmek 51.90 olsam yeter görücezz..
tabi önce sağlık
iyi geceler
kaptanım bugün kaçamakları görmezden gelelim alışma evresi
hala emzirdiğim için tatlı isteğim oluyor..
yapabileceğim bişey yoktu bugün malesef..

Merhaba, hosgeldiniz ben henüz listede değilim yeni geldim ama kurallat geleceğe yönelik olduğu için fikrimi paylaşmak istedim. Bence var olan kurallar yeterli ve uygulanabilir kurallardı. Zaten diyet yapmak sıkıcı, değiştirilen bazı kurallar bana diskalifiye olana kadar ne verirsem dedirtti. Haftalık 35 mesaj, ve her menü nün altına yorum yapma zorunlulugu birde kocluk diskaligiye olmamak için yapilacak şeyler degil benim fikrim.

Ne arayacağım be tutar kulağından getiririm takıma
Mercani çok uzak kalma bak .. Ben de uğrarım yine arada ..

kaç mesaj olduğunu özel mesajla mı yoksa buradan mı bildireceğiz:26:
ben genelde gece yazarım bir de sabah öğleye kadar
diğer vakitler oğlumla ilgileniyorumm ya da ev işleriyle..

Artık profildeki resim halindeyim hep pembepanter, elimde kahve, üstüde pijamalarım ders çalışıp duruyorum Sen nasılsın iyi misin ?

baya bi hastalandım gecen haftalarda yeni toparlandım
valla koşuşturmaca hiç bitmiyor ama en önemlisi sağlıklı bi halde koşturmak bunu anladım
allah kolaylık versin zihin açıklığı versin canım
emeklerinin karşılığını en kısa zamanda almanı diliyorumm:13:

Öyle tabi ya sağlık olmadıktan sonra her şey boş oluyor, geçmiş olsun, hastalıklar uzak olsun artık ..

Umarım çok istiyorum bakalım neler olacak ..

kızlar oğlum çok rahatsız olduğu için iki gündür girememiştim. Çooooookkkkkk şükür bu gece iyi bende mutfak toplama bahanesiyle koştum geldim bilgisayar başına. Nasılsınız?
Bebeğim iyi olunca benden keyiflisi yok

ben listeyi günün sonunda yazma taraftarıyım

artı çok fazla kural var okuması bile zor geldi şahsen :44:
yarın bi daha okuyayım sabah sakin kafayla olur mu??

Cnm okumaya üsenirsek uygulamayi nasil yapicaz:44:
Kurallar çok iyi. Eminim takıma faydası olacaktır. Ben izine ayrılıyorum bu hafta bildirimden sonra ama arada takıma uğrayıp kurallara uymayanlara verilen cezaları zevkle izlemeyi düşünüyorum
tesekkür ederim cnm,gel tabiki

Cnm cikolata harici cok asiri degil(emzirdigini göz önüne alirsak)
Afiyet olsun

Merhaba,hosbuldum..
cnm haftada 35 mesaj zaten cok degil.günde 5 mesajdan hesaplaniyor kaldiki bu bile benim icin bir takimin motive olmasi icin az...
yorum yapilmayacaksa,niye buraya yediklerimizi yaziyoruz dedirtti banada söyledigin

koclukla diskalifiyenin arasindaki bagi kuramadim tam olarak özür dilerim..kocluk olayini su sebepten istiyorum,bu hafta ben kilo veremediysem veya aldiysam o haftanin iyi kilo veren yarismacisinin beni kontrol etmesi,kendi yaptiklarindan örnek vermesi beni üzmez,aksine motive eder...

Yine dedigimi diyorum,uygulayamayiz,veya bu kural olmasada motive oluruz diyorsaniz ben o kurali cikaririm listede,sonucta amac burda eglenerek kilo vermek.

kaç mesaj olduğunu özel mesajla mı yoksa buradan mı bildireceğiz:26:
ben genelde gece yazarım bir de sabah öğleye kadar
diğer vakitler oğlumla ilgileniyorumm ya da ev işleriyle..
Cnm ben cuma günü liste hazirlayayim diyorum,sizde isminizin karsisina eklersiniz mesajlari...

Cok gecmisolsun cnm

msaj yazmakta sıkıntı yok ..
yorum yapılcal menulere kabulum
sonracıma duzenlı bı menu olustrulacak
spor sart

:) bu arada mobıldende grılıo dmı steye canım bnım pc braz arzalıda grılıosa hıc srun yok

Telden girenler var cnm heralde:44:

İyi geceler

Pegasus canım bende kuralları yarın sabah tekrar okuyacam. Yorgun kafayla okuyunca pek anlamadım

İyi geceler

Pegasus canım bende kuralları yarın sabah tekrar okuyacam. Yorgun kafayla okuyunca pek anlamadım
Tamam cnm,dedigim gibi tartisarak uygulanabilir hale getirelim kurallari.Iyi geceler

Son düzenleme:
ben de eğlenerek kilo vermek taraftarıyım gerçekten burada paylaşım yapmayı burada olmayı çok seviyorum ama diş çıkarma döneminde olan huysuzzzz bi oğlum var ve birde evim neyse diskalifiye olana kadar ne verirsem artık oğlumun canı sağ olsun
tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…