Kimseden itiraz gelmedigine göre uygulanmasini istedigim takim kurallarini yazayim...Fikri olan veya itirazi olanlar lütfen yazsin,üzerinde konusalim
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..
10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...
11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...
Bunlar benim takima getirmek istedigim kurallar.Dedigim gibi itirazi olan veya kuralda degisiklik yapmak isteyen varsa fikrini bildirsin lütfen...
Kurallar takim üyeleri tarafindan kabul edildikten sonra mazeret olmasin lütfen...
Liste hazirlamayi ve kilo hesaplamayi resimle anlatacagim..
hepimize hayirli olsun,yarindan itibaren kurallari uyguluyoruz arkadaslar
Kimseden itiraz gelmedigine göre uygulanmasini istedigim takim kurallarini yazayim...Fikri olan veya itirazi olanlar lütfen yazsin,üzerinde konusalim
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..
10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...
11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...
Bunlar benim takima getirmek istedigim kurallar.Dedigim gibi itirazi olan veya kuralda degisiklik yapmak isteyen varsa fikrini bildirsin lütfen...
Kurallar takim üyeleri tarafindan kabul edildikten sonra mazeret olmasin lütfen...
Liste hazirlamayi ve kilo hesaplamayi resimle anlatacagim..
hepimize hayirli olsun,yarindan itibaren kurallari uyguluyoruz arkadaslar
Bugün hiç konuşamadık ya ne güzel hergün muhabbet etmeye başlamıştıkArtık gidiyorum izine de ayrılacam çok ararsın beni ve yemek muhabbetlerimi
Ben izine de ayrılsam uğrarım takıma benden kurtuluş yokPegasus uğrayabilirim izinliyken dimi
profil resmine bayılldımmm nasılsın eski kaptanımmm
Artık profildeki resim halindeyim hep pembepanter, elimde kahve, üstüde pijamalarım ders çalışıp duruyorumSen nasılsın iyi misin ?
baya bi hastalandım gecen haftalarda yeni toparlandım
valla koşuşturmaca hiç bitmiyor ama en önemlisi sağlıklı bi halde koşturmak bunu anladım
allah kolaylık versin zihin açıklığı versin canım
emeklerinin karşılığını en kısa zamanda almanı diliyorumm:13:
ben listeyi günün sonunda yazma taraftarıyım
artı çok fazla kural var okuması bile zor geldi şahsen :44:
yarın bi daha okuyayım sabah sakin kafayla olur mu??
tesekkür ederim cnm,gel tabikiKurallar çok iyi. Eminim takıma faydası olacaktır. Ben izine ayrılıyorum bu hafta bildirimden sonra ama arada takıma uğrayıp kurallara uymayanlara verilen cezaları zevkle izlemeyi düşünüyorum
kızlar sabah 53 kiloydum tam
bugün kaçamaklarla dolu bir gündü ama cok hareketliydim.. enerjisiz kalmamam gerektiben de cukulata yediimmm
fakattt ben az önce saat on gibi tartıldım ve kilo aynı 53
bu bugun içinde biraz aşağı düştüğümün göstergesidir
ya kilo gitti ya da şişlik
sabah 7 de 1 haşlama yumurta yedim
saat 9 gibi yarım simit
bir üçgen peynir
bir diyet kraker arkadaş ikram etti sadce bir tane paket filan değil ..
12 de bir neskafe
ve çikolata
öğleden sonra 1 muz
bir kaç kuru üzüm bir kaç leblebi bu da oğlumun ikramıydı :9 yirmi aylık geri çeviremezdim
akşam
üç kaşık makarna
üç kaşık türlü
2 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
veee iki adet şu hindistan cevizli çikolatalardan yedim
yarın beş yüz gram gitmesini umut ediyorum
bakalım
hedefim cumaya 52 nin altına inmek 100 gr da olsa inebilmek 51.90 olsam yeter görücezz..
tabi önce sağlık
iyi geceler
kaptanım bugün kaçamakları görmezden gelelim alışma evresi
hala emzirdiğim için tatlı isteğim oluyor..
yapabileceğim bişey yoktu bugün malesef..
Merhaba, hosgeldiniz ben henüz listede değilim yeni geldim ama kurallat geleceğe yönelik olduğu için fikrimi paylaşmak istedim. Bence var olan kurallar yeterli ve uygulanabilir kurallardı. Zaten diyet yapmak sıkıcı, değiştirilen bazı kurallar bana diskalifiye olana kadar ne verirsem dedirtti. Haftalık 35 mesaj, ve her menü nün altına yorum yapma zorunlulugu birde kocluk diskaligiye olmamak için yapilacak şeyler degil benim fikrim.
Cnm ben cuma günü liste hazirlayayim diyorum,sizde isminizin karsisina eklersiniz mesajlari...kaç mesaj olduğunu özel mesajla mı yoksa buradan mı bildireceğiz:26:
ben genelde gece yazarım bir de sabah öğleye kadar
diğer vakitler oğlumla ilgileniyorumm ya da ev işleriyle..
Tabiki cnm,1.takimi acmadigimiza göre ordaki üyeleri bosta birakmak olmazbende gelebılıomuyum pegasuscum :))
Cok gecmisolsun cnmkızlar oğlum çok rahatsız olduğu için iki gündür girememiştim. Çooooookkkkkk şükür bu gece iyi bende mutfak toplama bahanesiyle koştum geldim bilgisayar başına. Nasılsınız?
Bebeğim iyi olunca benden keyiflisi yok
Telden girenler var cnm heralde:44:msaj yazmakta sıkıntı yok ..
yorum yapılcal menulere kabulum
sonracıma duzenlı bı menu olustrulacak
spor sart
:) bu arada mobıldende grılıo dmı steye canım bnım pc braz arzalıda grılıosa hıc srun yok
Tamam cnm,dedigim gibi tartisarak uygulanabilir hale getirelim kurallari.Iyi gecelerİyi geceler
Pegasus canım bende kuralları yarın sabah tekrar okuyacam. Yorgun kafayla okuyunca pek anlamadım
ben de eğlenerek kilo vermek taraftarıyım gerçekten burada paylaşım yapmayı burada olmayı çok seviyorum ama diş çıkarma döneminde olan huysuzzzz bi oğlum var ve birde evim neyse diskalifiye olana kadar ne verirsem artık oğlumun canı sağ olsunMerhaba,hosbuldum..
cnm haftada 35 mesaj zaten cok degil.günde 5 mesajdan hesaplaniyor kaldiki bu bile benim icin bir takimin motive olmasi icin az...
yorum yapilmayacaksa,niye buraya yediklerimizi yaziyoruz dedirtti banada söyledigin
koclukla diskalifiyenin arasindaki bagi kuramadim tam olarak özür dilerim..kocluk olayini su sebepten istiyorum,bu hafta ben kilo veremediysem veya aldiysam o haftanin iyi kilo veren yarismacisinin beni kontrol etmesi,kendi yaptiklarindan örnek vermesi beni üzmez,aksine motive eder...
Yine dedigimi diyorum,uygulayamayiz,veya bu kural olmasada motive oluruz diyorsaniz ben o kurali cikaririm listede,sonucta amac burda eglenerek kilo vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?