Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar üç gündür hastalık bahanesiyle geçen hafta verdiğim tüm kiloları geri almış olabilirim. bebekle uğraşırken evde yemek hazırlayamayınca hep dışarıdan sipariş edip yedik lahmacunlar tatlılar. Diyette değilken bile yemediğim şeyleri yedim. Birazda eşimin birkereden birşey olmaz gazıyla ben güzzel bi cezayı hakettim cezama razıyım
vallaha menümü yazmaya utanıyorum yazmasam olur mu ki :26:

sabah: 1 haşlanmış yumurta, bir dilim ekmek iki dilim peynir
ara: bir paket tuzlu çubuk kraker(125 kcal)
ikindi vakti: iki lahmacun bir bardak ayran
akşamüstü: dört sıkma çiğköfte bir yaprak marul:26:
akşam: bir kase pilav, iki kaşık patates yemeği iki kaşık şehriye çorbası yağlı salata 3-5 kaşık

üç günlük yemeği bir günde yemişsin dediğinizi duyar gibiyim

Çok üzülme canım bir sonraki gün dikkat edersin olan olmuş artık..Vicdanın sana yeterince ceza vermiştir zaten

geçmiş olsun canım bu ara çocuklar hep hasta benimki de geçen hafta ateş vardı bir gece hiç uyumadım başında
bu hafta sadece öksürük kaldı arada oluyor ilaç falan vermiyorum ballı limonlu ılık su veriyorum o iyi geliyo..yirmi aylık benimki seninki ne kadarlık

ben de mutfağımı topladım şimdi makineye çamaşır atıcam yatıcam herkese tatlı rüyalar

canım bazen bi yemege başladın mı sürekli bi şeyler yemek istiyorsun, ama bi kaçamak yapmaktan ne olur ki diyor insan ama sonra aç olmasa bile bi süre şey yiyebiliyorum. Son günlerde çok tecrübesini ettim ben bu durumun belki sana da böyle olmuştur bugün .

geçmiş olsun canım sizde hastalıklardan kurtulamadınız kaç haftadır, biri bitiyor digeri başlıyor resmen

Günaydın kızlar

Mercani, bende izne ayrılıcam ama arada uğramama izin var mı takıma :44:

Pegasus hoşgeldin, yeni kaptanlığında hayırlı olsun :13:

Son düzenleme:

Telden girenler var cnm heralde:44:

Ben telefondan giriyorum genelde, telefondan giriliyor ama yüz ifadeleri çıkmıyor bir tek öyle bi sıkıntı var

geçmiş olsun canım diş çıkardığı için mi rahatsızlandı oglun?

Günaydinnnn

Daha kimsecikler gelmemis,bende dün yediklerimi yazip kahvalti hazirlayayim..

Sabah
1 dl ekmek,1 haslanmis yumurta,sekersiz cay,2 zeyytin

Ara
5 findik,1 cay bardagi süt

Ögle
1 kase tarhana corbasi,1 dl ekmek

Ara
1 elma,1 cay bardagi kefir

Aksam
1 tabak haslama,4 kasik yogurt,yarim dl ekmek

Su
1,5 lt

Spor
10 dk body workout,100 mekik
Cok hamlamisim,coktandir spor yapmiyorum anca bu kadar dayandim
Zamanla artar ama

Günaydın kızlar

Mercani, bende izne ayrılıcam ama arada uğramama izin var mı takıma :44:

Pegasus hoşgeldin, yeni kaptanlığında hayırlı olsun :13:
Günaydin cnm.
Cok tesekkür ederim.Umarim hepimiz icin hayirli olur.
Benim icin sorun yok ugramanda

Merak etme seni burdan mezun etmeden bi yere birakmam

Son düzenleme:
Bu arada kendimi tanitmamisim,yeni farkettim.
28 yasinda,3 cocuk annesiyim.En büyügüm 8,ortanca 4 ve en kücügüm 2 yasinda...
Almanyada yasiyorum.Erken yasta evlenince böyle genc yasta boy boy cocuklarim oldu

Calismiyorum,ancak evimle ve cocuklarimla ilgileniyorum.4,5 ay önce mezun oldum ve mezun olduktan sonra verdigimden fazla kiloyu geri aldim..
Su anda listede olamayacagim ama yine yediklerimi yazacagim buraya,zamanim dolup listeye girersem tekrar yarisirim

Bende sizleri tanimak isterim

Pegasus hayırlı olsun görevin tekrardan

Ben de kendimi tanıtayımm,

24 yaşında İstanbul'da yaşıyorum.

Kilo verme serüvenim pek iç açıcı değil onu pas geçeyimm

Daha önce 9.takımda yarışıyordum şimdi sizlerleyimmm umarım hep beraber birlik beraberlik için şu kilolarımızdan kurtuluruz :)

Takım kurallarında benim açından bir problem yokk, ben sıkıyı daha çok seviyorum :) diğer arkadaşları bilmem ama benim için sorun yok

SABAH
1 paket form limonlu bisküvi

Ara: 1 fincan 2'si bir arada

ÖĞLE
1 kase çorba
4 köfteli,patatesli yemek

Ara: 1 fincan 2'si bir arada

AKŞAM
1 elma
8-10 adet ceviz

SPOR: 1 saat yürüyüş.

Su konusunu hala çözemedimm ( hele kışın ghiç içemiyorumm ((

Kızlar ceviz ne kadar tok tutuyormuş dün akşam yolda yürürken yediğim cevizlerden dolayı akşam yemeği yemedim :) Gerçi çok sağlıklı bir menü değil gbii geldi yazınca :) ama bu sabah tartıda iyi bir rakam gördümmmm

günaydın kısceler

Menüm:

sabah

1 haslanmıs yumurta
1 dılım ekmek
domates salatalık bırer dılım
sekersız cay

öğlen:

çok az ezogelın corba
4-5 kasık bulgur pılavı
yarım porsıyon sulu köfte

akşam:

tam bugday ekmegınden beyaz peynırlı rokalı marullu salatalık domatesli sandwiç
bir salkım üzüm

2lt su

spor:
20 dakıka 2 km yurudum koştum 241 kalori

Son düzenleme:

28 yasındayım evliyim ama henuz bebegım yok ama cok istiyorum 2 normal dusuk bırde dış gebelıgım var 2 ay once amelıyat oldum.çalışıyorum turızmcıyım otelde calışıyorum benden bukadar:))

hım sabah cok az olmuş tatlım sankı karataya gore menun guzel ama az yemıssın su cnın ıstedıkce degıl herdakıka ıcmeye calış bı sekılde gozunun onund eolsun farkında olmadan alısacaksın

Günaydııııın bugün izin günüm ve buda demektirki temizlik çamaşır beni bekler :)))) hepinize süper bir gün diliyorum tabbiki az kaloriliiii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…