Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yediklerinden ziyade dikkatimi mekik çekti bende bugün başlicam işte 100 mekiğe kıskandım seni ve hemen kaptım senden iştee

Günaydııııın bugün izin günüm ve buda demektirki temizlik çamaşır beni bekler :)))) hepinize süper bir gün diliyorum tabbiki az kaloriliiii :)))

gunaydın cnm kolay gelsın yarınd aben yapıcam aynısını:))

Tesekkür ederim cnm
Kizlarla toplasir geliriz bir yesil cayini icmeye
Tama canım beklerim haa çok kilo verirde kıskandırırsanız size pasta ikram ederim ona göree
Günün dolana kadar gider inş o kilocuklar güzelim hadi bakalım bismillah başladın..
Yok canım tam tersi sağlıklı bir menü olmuş akşamın hem hafif hem çok sağlıklı..
28 yasındayım evliyim ama henuz bebegım yok ama cok istiyorum 2 normal dusuk bırde dış gebelıgım var 2 ay once amelıyat oldum.çalışıyorum turızmcıyım otelde calışıyorum benden bukadar:))
İnş. sağlıklı güzel tombiş bir bebeğin olur canım..Sen bozma moralini her şey kısmet ve herşeyin vardır mutlaka bir zamanı..
Günaydııııın bugün izin günüm ve buda demektirki temizlik çamaşır beni bekler :)))) hepinize süper bir gün diliyorum tabbiki az kaloriliiii :)))

Günaydın canımmmmmmm

ben de hiç ilaç vermiyordum bu defa 3 tane fitil verdi hergün birer tane. keşke vermeseydim yavrum bir türlü iyileşemedi. Benimki 8 aylık henüz bize bal yok. Ama daha önce de grip olmuştu nane limon terletip banyo ettirme yöntemleriyle iki günde toparlanıyordu. Sanırım bu sefer diş perişan etti çünkü gribi geçti ama hala gece saat başı uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor. Sen nasıl geçirdin diş çıkarma dönemini. Bizim alttan bir tane yarıya kadar çıktı başka yok:44:

evet tam olarak böyle oldu. Ne güzel anlatmışsın. Benimki birazda hastalığın bıkkınlığından diyetle uğraşamıycam şimdi karnımı doyurayım bebekle ,ilgilenmeye gücüm yetsin dşüncesiydi. Ama bu düşünceden biraz sapıp tatlı tuzlu ne varsa götürdüm. Tabii bu sabah tartıda 500 gram olarak döküldü önüme.

Ben telefondan giriyorum genelde, telefondan giriliyor ama yüz ifadeleri çıkmıyor bir tek öyle bi sıkıntı var

geçmiş olsun canım diş çıkardığı için mi rahatsızlandı oglun?
evet canım oğlumu en çok diş rahatsız ediyor bu aralar. Birde grip olunca tuzbiber oldu. Çokk şükür gribi atlattık bakalım dişe de bir çözüm bulacağız artık:18:

Merak etme seni burdan mezun etmeden bi yere birakmam

ohh öyle rahatlattı ki bu sözün. Gerçekten artık bıkmış durumdayım şişmanlıktan

Ben de 24 yaşındayım bir minik bebek annesiyim (allah olmayan herkese en kısa zamanda versin versin de görsünler günlerini). Oğlum 8 aylık. Öğretmenim ama bebekten dolayı çalışamıyorum. Kpss puanım da yetmedi zaten atanmaya evdeyim. Umarım bu sene tekrar hazırlanabilirim. Hayatımda hiç 36 beden olmadım fazla zayıflığı hep sevmedim ama bu kadarını da kasdetmemiştim. Uzun yıllar 63-65-67 derken evlendikten sonra 77 doğumdan sonra 83 kilo olarak kaldım. İki ay önce kendi kendime yediklerime dikkat ederek 81e düştüm. Buraya geldiğimde 81 kiloydum. Şimdi 78,8 kiloyum. Hedefim 65
gunaydın cnm kolay gelsın yarınd aben yapıcam aynısını:))

birde şu bayram temizliği var gözümde büyüyüp büyüyüp dağ gibi olan bayram temizliği allahtan evlerimiz küçük birde 4 odalı bi ev olsaydı ben ramazan bayramında kurbanın kahrından ölürdüm herhalde

kızlar benim öyle düzenli bir sporum hiç olmadı. Kendi kendime günde 100-150 ip atlıyorum birde 40-50 tane karın egzersizi (sezeryan dolayısıyla) kızların konuşmalarını görmeden bir anda akşam 100 mekik bana da ilham oldu sizce çok mu zor gelir?:44:

Bu arada jillianı tavsiye etmişti mercani ama hergün jillianı izleyebilecek veya indirebilecek kotam yok başka bir konuda arkadaşlar 6gb hafızadan falan söz ettiler bende şimdilik vazgeçtim. benim aylık 1 gb

Pegasus hosgeldin. Hayırlı olsun kaptanlığın..çok fazla kural koyarsan ben kaçarım açık söyleyin. Mesela mesajları sayıp hergüne mesaj atmak falan beni Sikiyor.mercani başka çözüm bulamadı koydu bu şartı ama kocaman insanlarız yazan yazsın yapmayan yazmasın yani gelemedim yazmamadım diye burası sıkıntı olmasın benim fikrim bu tabi. Herkes nasıl ister bilmem

gunaydın menun guzel gzukuo yanlız ben bgun baslıorum dyete o yuzden menu yazmadım dun neler neler yedım saymadım bgun yememem kaydyla hepınıze guzel gunler
su sporuna hayranım mekık kısmına bnım hıc yapamıcam bsey

sence kendınce hareketler uydur canım
yuzkere bı ayagını kaldr yuz kere oburunu korıdrda 200 kere gt gel msela merdven varsa ın cık
bı muzık ac danset yada yuru mekıgı bnder yapamıorum
ama kendını zorlama agrın olur falan

cnm 100 mekik zor olursa 50 mekikle basla,yanliz önce vücudu isit,yoksa cektigin mekik bir ise yaramaz
Hos buldum.tesekkür ederim.maalesef takimin durumunu mercaniylede konustum ve bu kurallarin gerekli oldugunu düsündüm...Kurallarda yapilmayacak hic bisey yok,burda kimseyi hic bir seye zorlayamam ben,sadece daha iyi bir takim olmamiz icin ugrasiyorum...
Mesaj saymak bence önemlidir,evet kocaman insanlariz dedigin gibi ama burda bir ortaklik yapiyorsak herkes bir sekilde sorumluluk almali bence.Isteyen yazip,istemeyen yazmaz gibi bir seyi hic düsünmek bile istemiyorum,cünkü motive olmak istiyorsak mutlaka yazmaliyiz,birbirimizle bildiklerimizi veya bilmediklerimizi konusmaliyiz...
Sonucta kendi basimiza yapabilseydik eger,evimizde oturur tv basinda yapardik bu isi.Bence burda olmamizin en büyük nedeni motive..Motive olmak icinde en gerekli sey bol bol paylasim....

Cnm kurallari gözünüzde büyütmeyin,düzene girdikten sonra esnetilebilir seyler bunlar

Insallah seni 65 olarak ugurlicaz burdan..
Allah bagislasin cnm

Yediklerinden ziyade dikkatimi mekik çekti bende bugün başlicam işte 100 mekiğe kıskandım seni ve hemen kaptım senden iştee
Cnm benim mekik kapasitem yüksektir,vücut alistiktan sonra günde 400 mekigi cektigimi bilirim..
Simdi yeni basliyorum diye 100 de biraktim

Ne arayacağım be tutar kulağından getiririm takıma
Mercani çok uzak kalma bak .. Ben de uğrarım yine arada ..

Tabi arada gelirim denk geliriz mutlaka. Dünya mutfağı hakkındaki engin bilgilerimizi paylaşırız seninle

Takım daha şimdiden canlanmış gibi inşallah böyle devam eder :)

Afiyet olsun cnm
nefsini köreltmissin,zaten sende yediklerinin farkindasin.Bu gün dikkat edersen eminimki dengelersen,üzülme ve sikilma sakin hep beraber düzene gircez

yarından itibaren bu günleri telafi etmeye başlıyorum.
Inaniyorum cnm,zayiflamak istiyorsak baska caremizde yok zaten
Cok gecmisolsun cnm.Cocuklar hasta olursa cok fena oluyor gercekten

harika olur yani mesajla zor oluyodu
cuma topluca sayıp yazalım canım
Evet cnm,bencede böylesi daha uygun.mesaj sayini unutmamak icin her mesajin basina yazabilirsin mesela.
Tabi arada gelirim denk geliriz mutlaka. Dünya mutfağı hakkındaki engin bilgilerimizi paylaşırız seninle

Takım daha şimdiden canlanmış gibi inşallah böyle devam eder :)

Cnm yok canlanma,gün ici en cok kacamak yapacagimiz zamandir mesela,aklimiza kacamk geldiginde buraya gelip birbirimizi caydirabiliriz ama benden ve birkac kisiden baska kimse yazmiyor

Cnm yok canlanma,gün ici en cok kacamak yapacagimiz zamandir mesela,aklimiza kacamk geldiginde buraya gelip birbirimizi caydirabiliriz ama benden ve birkac kisiden baska kimse yazmiyor

Pegasus bence sen bu takımı sanki yeni açılmış gibi düşünüp yeni üye al. Sana zaten özel mesajımda söylemiştim takımda kimlerin aktif olduğunu. Zaten ben ve izumii izine ayrılıyoruz. Antonia ve S_A da ayrılacam diyordu ama belki ayrılmazlar bilmiyorum onlar adına konuşmuş olmıyım şimdi

evet canım ilk eşim rahatsızlandı sonra ben sonra oğlan
kreşe başladı bi de onun da etkisi oldu herhalde allahtan mide bağırsak sorunu olmadı bizdeki gibi..

bravo canım güzel menü.

Arkadaslar kilonuzu nasil hesaplayacagini anlatiyorum,anlamadiginiz yer olursa tekrar anlatirim...

Bu cuma ben aksamdan listeyi takima tasirim,herkes kilosunu hesaplar ve isminin karsisina ekler.Yapamayan arkadaslara yardimci olurum...

gecen haftaki kilonuzdan bu haftaki kilonuzu cikarin
cikan farki 100 ile carpin
cikan sonucu gecen haftaki kilonuza bölün
kalan sonuc sizin yüzdenizdir.Virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse onu yuvarliyoruz

Yani:

Pegasus07:
Gecen hafta: 65
bu hafta: 64,5
65-64,5=0,5
100*0,5=50
50:65=0,769
Virgülden sonraki 3.rakam 9 yani 5 ve üzeri gurubunda o zaman yuvarliyoruz ve 0,77 oluyor...

Sonuc olarak

Pegasus07:65/64,5/0,5/%0,77

Karisik gibi gelebilir ama cok basit,4 islem sonucta.aramizda 4 islemi bilmeyen olmadigina göre hepimizin yapabilecegi birsey

Kolay gelsin..

aminb cnm beım amııın

Evet cnm,okudum hepsini...
Cnm bi süre takimda kim kalici kim degil onu anlayayim önce,takim sayimiz tam olarak belli olsun ki ona göre yeni üye gerekirse almayi düsünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…