Cnm ben senin nasil spor yaptigini biliyorum,sen bi basladinmi gerisi gelir inaniyorumgunaydın menun guzel gzukuo yanlız ben bgun baslıorum dyete o yuzden menu yazmadım dun neler neler yedım saymadım bgun yememem kaydyla hepınıze guzel gunler
su sporuna hayranım mekık kısmına bnım hıc yapamıcam bsey
Cnm keske aksami atlamasaymissin cok güzel olacakmis..SABAH
1 paket form limonlu bisküvi
Ara: 1 fincan 2'si bir arada
ÖĞLE
1 kase çorba
4 köfteli,patatesli yemek
Ara: 1 fincan 2'si bir arada
AKŞAM
1 elma
8-10 adet ceviz
SPOR: 1 saat yürüyüş.
Su konusunu hala çözemedimm( hele kışın ghiç içemiyorumm ((
Kızlar ceviz ne kadar tok tutuyormuş dün akşam yolda yürürken yediğim cevizlerden dolayı akşam yemeği yemedim :) Gerçi çok sağlıklı bir menü değil gbii geldi yazınca :) ama bu sabah tartıda iyi bir rakam gördümmmm
Cok begendim cnm,afiyet olsungünaydın kısceler
Menüm:
sabah
1 haslanmıs yumurta
1 dılım ekmek
domates salatalık bırer dılım
sekersız cay
öğlen:
çok az ezogelın corba
4-5 kasık bulgur pılavı
yarım porsıyon sulu köfte
akşam:
tam bugday ekmegınden beyaz peynırlı rokalı marullu salatalık domatesli sandwiç
bir salkım üzüm
2lt su
spor:
20 dakıka 2 km yurudum koştum 241 kalori
bravo canım güzel menü.
Cnm ben senin nasil spor yaptigini biliyorum,sen bi basladinmi gerisi gelir inaniyorum
Cnm keske aksami atlamasaymissin cok güzel olacakmis..
Unutma cnm,az yemek zayiflatmiyor,düzenli yemek zayiflatiyor
Suyu mutlaka ic tatlim,cünkü su icmezsek bir süre sonra vücudumuz su toplar ve siseriz
Cok begendim cnm,afiyet olsun
sadece ara ögün koysaymissin keske cok cok daha güzel olurmus...
Tamam cnm,mesajlari cumadan cumaya sayiyoruz.Tesekkur ederım cnm bu arada ben yarın gıremeyebılrım mevlüt yapıcam fırsatım olmaya bılır msj sayılarını ne zaman bıldırmemız gerekıyor
Tamam cnm,mesajlari cumadan cumaya sayiyoruz.
Yani gecen cumadan bu cumaya kadar olan mesajlari cuma günü benim yapacagim listeye ekleyelim ama bu haftayi saymayalim diyorum.Bu cumadan gelecek cumaya sayariz artik
tekerleme gibi oldu ya
Görüsürüz cnm.tamam tatlım ebn cıkıyorum hadı gorusurus az kalorili günlerrrr
Cnm ben senin nasil spor yaptigini biliyorum,sen bi basladinmi gerisi gelir inaniyorum
Cnm keske aksami atlamasaymissin cok güzel olacakmis..
Unutma cnm,az yemek zayiflatmiyor,düzenli yemek zayiflatiyor
Suyu mutlaka ic tatlim,cünkü su icmezsek bir süre sonra vücudumuz su toplar ve siseriz
Cok begendim cnm,afiyet olsun
sadece ara ögün koysaymissin keske cok cok daha güzel olurmus...
Tabi arada gelirim denk geliriz mutlaka. Dünya mutfağı hakkındaki engin bilgilerimizi paylaşırız seninle
Takım daha şimdiden canlanmış gibi inşallah böyle devam eder :)
Tamam canim gelirim ben sıkıldıkça takıma :))Günaydin cnm.
Cok tesekkür ederim.Umarim hepimiz icin hayirli olur.
Benim icin sorun yok ugramanda
Nasıl ugrasıyorsun o 3 afacanla :)) allah bagıslasın ücünü de sana :) bende tanitayim kendimi izni ayrilicam ama :) 22 yasinda üniversite ögrencisiyim bekarım. Seneye üniversiteden mezun olucam sanırım. Ne iş yapıcam ben telası icindeyim bu aralar o yüzden :) haziranin basinda 82 kiloyla basladim. 66 da geziniyorum bu aralar. Bu aralar hem sıkıldım canımın istedigini yemek istiyorum diyorum hem de yiyince beni mutlu edenin aslinda her istedigimi yemek olmadiginin farkina variyorum. Insan asil saglikli beslendiginde mutlu ve huzurlu oluyor. :))Bu arada kendimi tanitmamisim,yeni farkettim.
28 yasinda,3 cocuk annesiyim.En büyügüm 8,ortanca 4 ve en kücügüm 2 yasinda...
Almanyada yasiyorum.Erken yasta evlenince böyle genc yasta boy boy cocuklarim oldu
Calismiyorum,ancak evimle ve cocuklarimla ilgileniyorum.4,5 ay önce mezun oldum ve mezun olduktan sonra verdigimden fazla kiloyu geri aldim..
Su anda listede olamayacagim ama yine yediklerimi yazacagim buraya,zamanim dolup listeye girersem tekrar yarisirim
Bende sizleri tanimak isterim
Canim konu yemek olunca her türlü bahaneyi üretiyoruz ama dengesiz beslendiginde kendini ne ac hissediyorsun ne de tok. O yüzden sürekli bi seyler yemek istiyorsun. En iyi ögün atlamamak ve çok ac olmasak da oturup adam gibi bi şeyler yemek :)) atıştirmalari önlüyor hem yemek yemek hem de ne yedigini biliyorsun :)ben de hiç ilaç vermiyordum bu defa 3 tane fitil verdi hergün birer tane. keşke vermeseydim yavrum bir türlü iyileşemedi. Benimki 8 aylık henüz bize bal yok. Ama daha önce de grip olmuştu nane limon terletip banyo ettirme yöntemleriyle iki günde toparlanıyordu. Sanırım bu sefer diş perişan etti çünkü gribi geçti ama hala gece saat başı uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor. Sen nasıl geçirdin diş çıkarma dönemini. Bizim alttan bir tane yarıya kadar çıktı başka yok:44:
evet tam olarak böyle oldu. Ne güzel anlatmışsın. Benimki birazda hastalığın bıkkınlığından diyetle uğraşamıycam şimdi karnımı doyurayım bebekle ,ilgilenmeye gücüm yetsin dşüncesiydi. Ama bu düşünceden biraz sapıp tatlı tuzlu ne varsa götürdüm. Tabii bu sabah tartıda 500 gram olarak döküldü önüme.
evet canım oğlumu en çok diş rahatsız ediyor bu aralar. Birde grip olunca tuzbiber oldu. Çokk şükür gribi atlattık bakalım dişe de bir çözüm bulacağız artık:18:
ohh öyle rahatlattı ki bu sözün. Gerçekten artık bıkmış durumdayım şişmanlıktan
Ben de 24 yaşındayım bir minik bebek annesiyim (allah olmayan herkese en kısa zamanda versin versin de görsünler günlerini). Oğlum 8 aylık. Öğretmenim ama bebekten dolayı çalışamıyorum. Kpss puanım da yetmedi zaten atanmaya evdeyim. Umarım bu sene tekrar hazırlanabilirim. Hayatımda hiç 36 beden olmadım fazla zayıflığı hep sevmedim ama bu kadarını da kasdetmemiştim. Uzun yıllar 63-65-67 derken evlendikten sonra 77 doğumdan sonra 83 kilo olarak kaldım. İki ay önce kendi kendime yediklerime dikkat ederek 81e düştüm. Buraya geldiğimde 81 kiloydum. Şimdi 78,8 kiloyum. Hedefim 65
birde şu bayram temizliği var gözümde büyüyüp büyüyüp dağ gibi olan bayram temizliği allahtan evlerimiz küçük birde 4 odalı bi ev olsaydı ben ramazan bayramında kurbanın kahrından ölürdüm herhalde
Antonia yogundu ödevler okul derken giremiyor sanırım. İzne ayrılmak isteyebilir.Pegasus bence sen bu takımı sanki yeni açılmış gibi düşünüp yeni üye al. Sana zaten özel mesajımda söylemiştim takımda kimlerin aktif olduğunu. Zaten ben ve izumii izine ayrılıyoruz. Antonia ve S_A da ayrılacam diyordu ama belki ayrılmazlar bilmiyorum onlar adına konuşmuş olmıyım şimdi
evet canımbaslasam ıı olca ama
şöylede bı gercek var dyete byabı ara verdıkten snra drek sporla baslamayı yanlıs buluorum ılk bı ay dyet oturacak su brıkıntılerı ve kolay kılo atımı denen olay gerceklestıkten snra sporla desteklenecek
eger sporla dyete aynı anda baslarsak vcudumuz bu olaya alısacak ve drencnı uzun sure koruyacaktır
o yuzden ılk yeme drencımızı dusurerek bu olaya alısmalıyız ve braz kılomuz gtmelı snrada sporla vcudumuza 2 sok u sokmalıyız bence
aynı anda yaparsak vcut kas olustrur ve capuk kılo gtmez ılk ay tabı pegasusum sen benden ıyı blırsın o yuzden ben drek spor yapmadım
gunaydın cnm kolay gelsın yarınd aben yapıcam aynısını:))
Öyle bi sey mi varmış ki? Ben sporla birlikte baslamistim aslinda diyete çok agir yapmiyordum ama yürüyüs falan yapıyordum yine de. Sonra sporu arttirdim. Yine kilo verdim aslinda ilk zamanlarda her hafta. Bazen duraklama oldu ama diyete spora devam edince kilo vermeyi sürdürdüm. Ve açıkcası onunla mı baglantılı bilmiyorum ama bence sporla birlikte diyetle kilo verdigim için şu an deli gibi her seyi yedigim zaman bile çok kilo almıyorum ya da aldıgım kiloyu hemen veriyorum. Bu benim tecrübem tabi. :)Herkes diyet yaparken kendi tecrübesini kendi ediniyor, diyet yapmak böyle bi sey zaten :)))
ben de hiç ilaç vermiyordum bu defa 3 tane fitil verdi hergün birer tane. keşke vermeseydim yavrum bir türlü iyileşemedi. Benimki 8 aylık henüz bize bal yok. Ama daha önce de grip olmuştu nane limon terletip banyo ettirme yöntemleriyle iki günde toparlanıyordu. Sanırım bu sefer diş perişan etti çünkü gribi geçti ama hala gece saat başı uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor. Sen nasıl geçirdin diş çıkarma dönemini. Bizim alttan bir tane yarıya kadar çıktı başka yok:44:
evet tam olarak böyle oldu. Ne güzel anlatmışsın. Benimki birazda hastalığın bıkkınlığından diyetle uğraşamıycam şimdi karnımı doyurayım bebekle ,ilgilenmeye gücüm yetsin dşüncesiydi. Ama bu düşünceden biraz sapıp tatlı tuzlu ne varsa götürdüm. Tabii bu sabah tartıda 500 gram olarak döküldü önüme.
evet canım oğlumu en çok diş rahatsız ediyor bu aralar. Birde grip olunca tuzbiber oldu. Çokk şükür gribi atlattık bakalım dişe de bir çözüm bulacağız artık:18:
ohh öyle rahatldurumdayım şişmanlıktan
Ben de 24 yaşındayım bir minik bebek annesiyim (allah olmayan herkese en kısa zamanda versin versin de görsünler günlerini). Oğlum 8 aylık. Öğretmenim ama bebekten dolayı çalışamıyorum. Kpss puanım da yetmedi zaten atanmaya evdeyim. Umarım bu sene tekrar hazırlanabilirim. Hayatımda hiç 36 beden olmadım fazla zayıflığı hep sevmedim ama bu kadarını da kasdetmemiştim. Uzun yıllar 63-65-67 derken evlendikten sonra 77 doğumdan sonra 83 kilo olarak kaldım. İki ay önce kendi kendime yediklerime dikkat ederek 81e düştüm. Buraya geldiğimde 81 kiloydum. Şimdi 78,8 kiloyum. Hedefim 65
birde şu bayram temizliği var gözümde büyüyüp büyüyüp dağ gibi olan bayram temizliği allahtan evlerimiz küçük birde 4 odalı bi ev olsaydı ben ramazan bayramında kurbanın kahrından ölürdüm herhalde
Pegasus hosgeldin. Hayırlı olsun kaptanlığın..çok fazla kural koyarsan ben kaçarım açık söyleyin. Mesela mesajları sayıp hergüne mesaj atmak falan beni sıkıyor.mercani başka çözüm bulamadı koydu bu şartı ama kocaman insanlarız yazan yazsın yapmayan yazmasın yani gelemedim yazmamadım diye burası sıkıntı olmasın benim fikrim bu tabi. Herkes nasıl ister bilmem
canım sunu dyeyım ben ılk 13.5 kılo verdım 1.5 ayda bnun ılk 20 gnu 8 kılo gttı sporsuz sonra spor yapmaya basladım haftada 6 gun gnde 3 saat olarak ve zaten dyet yapıodum o ay cok az yememe rahmen 5.5 kılo gttı ama 60 cm ıncelmıstım
ben kendıme gore bu boyle aman aman bı kıloda gerı almadım en fazla 5 kılo almısımdr ama cevremde var 1 sene sporla dyet yapan ve 20 kılo veren onlar sporu braktı btun kılolar gerı geldı bn 7 aydr spor yapmıorum aldıgmda en fazla bes kılo bunlarında 3 u oynuo sureklı tam gerı aldımda dyemem
gecen gun tv gezıordum gulben ergen dyodkı bna dyetsyenım ılk kıloları ver kılo vermem zorlastrma sporla yapsan kas olur snra vcudunu en sporla sekle sokarız demıs
3 ay snra kılo verınce kadın spora baslamıs
bunuda bunyen gbı dsun sureklı aynı menuyle dyete dvam etmekte metabolıuzmanı alıstrır ve vcudun tepkısı azalır ve vcut drenmeye gecer
ben yedıklermın yerını degstrırım hep vcudu spora alıstrmak aslında kılonuzada baglı
sız 10 kılo vereceksenız dyetle spor yapın
ama 30 kılo verecek bı bayan ılk uzerınden bı 10 kıloyu atsın snra spora baslasın
ara donemlerdede ara verın yoksa sporu braktgında cgu ınsan gerı alır
yemek yemek nasıl etkılıyse sporunda dgru zamanda yapılması onemlıdır
vucudumuzun kaldracagı sekılde yuklenelım spor yapalım tabıkıde ama bu aman aman olmasın ılk basta snucta
hiç dsundunuzmu plates neden en son sekıllendrmek için yapılır
ınsanlar kılolarını kaybedınce daha capuk sekle grerler cnku ve kaslasma olmaz
ben o 3 saat yaptgım dnemde arkadasım 75 kıloyla ben plates ıstıorum demıstı hocaya oda kılonu ver öyle demiştı
uzxun lafın kısası ınsan kendını daha ıı tanır canım hangsı sna uygunsa dogrun odur ..
Katiliyormusun,katilmiyormusun:44:ya ben sana katılıyorum arkadaşım
buraya yazmayınca kendimiz kaybediyoruz zaten otomatik kilo alımı başlıyo yani
yazmayan kendi bilir..
Kurallarla ilgili bende yorumumu yapayım.
Cnm her gün degil,cumadan cumaya bildirelimHer cuma mesaj sayılarını bildirmek güzel. Ama günde 5 mesajdan 35 mesajmı olacak bu. Haftasonudamı dahil buna? Yani hergün kaç mesaj yazdığımızı bildirip ayrıca cumada toplamınını bildirecez?
öyle oldugu zamanlarda ne oldugunu anlatayim cnm.Birde uygulayacağımız diyetin hangi tür olduğuna üyeler kendi karar verse daha iyi olur diye düşünüyorum.
1.sagliksiz diyetlerle sadece kaslarimiz kaybediyoruz,bunu istemeyiz demi..
2.bir haftada 3-5 kg verip seviniyoruz,ardindan diger hafta hopp geri aliyoruz,neye yariyor o zaman o diyet...
3.Son olarak "Az veren Yagdan,Cok Veren Kastan"diyorum
Bence bu cok faydali olacak,düsünsene takim icinde birbirimizi daha iyi taniyacagiz mesela.Bu hafta nerde yanlis yaptigimi daha net görecegim..Birde birincinin sonuncuya kocluk yapması olmadı yaaayani ben sonuncu olsam bana sürekli karışacak birini istemezdim galiba. (
Yinede herkes senin gibi düsünüyorsa kaldirabiliriz bu kurali
evet canımbaslasam ıı olca ama
şöylede bı gercek var dyete byabı ara verdıkten snra drek sporla baslamayı yanlıs buluorum ılk bı ay dyet oturacak su brıkıntılerı ve kolay kılo atımı denen olay gerceklestıkten snra sporla desteklenecek
eger sporla dyete aynı anda baslarsak vcudumuz bu olaya alısacak ve drencnı uzun sure koruyacaktır
o yuzden ılk yeme drencımızı dusurerek bu olaya alısmalıyız ve braz kılomuz gtmelı snrada sporla vcudumuza 2 sok u sokmalıyız bence
aynı anda yaparsak vcut kas olustrur ve capuk kılo gtmez ılk ay tabı pegasusum sen benden ıyı blırsın o yuzden ben drek spor yapmadım
Memnun oldum tatlim.ugrasiyorum valla,canlari sag olsunda...cok yaramazda degiller acikcasiTamam canim gelirim ben sıkıldıkça takıma :))
Nasıl ugrasıyorsun o 3 afacanla :)) allah bagıslasın ücünü de sana :) bende tanitayim kendimi izni ayrilicam ama :) 22 yasinda üniversite ögrencisiyim bekarım. Seneye üniversiteden mezun olucam sanırım. Ne iş yapıcam ben telası icindeyim bu aralar o yüzden :) haziranin basinda 82 kiloyla basladim. 66 da geziniyorum bu aralar. Bu aralar hem sıkıldım canımın istedigini yemek istiyorum diyorum hem de yiyince beni mutlu edenin aslinda her istedigimi yemek olmadiginin farkina variyorum. Insan asil saglikli beslendiginde mutlu ve huzurlu oluyor. :))
Canim konu yemek olunca her türlü bahaneyi üretiyoruz ama dengesiz beslendiginde kendini ne ac hissediyorsun ne de tok. O yüzden sürekli bi seyler yemek istiyorsun. En iyi ögün atlamamak ve çok ac olmasak da oturup adam gibi bi şeyler yemek :)) atıştirmalari önlüyor hem yemek yemek hem de ne yedigini biliyorsun :)
Antonia yogundu ödevler okul derken giremiyor sanırım. İzne ayrılmak isteyebilir.(
Pegasus bence sen bu takımı sanki yeni açılmış gibi düşünüp yeni üye al. Sana zaten özel mesajımda söylemiştim takımda kimlerin aktif olduğunu. Zaten ben ve izumii izine ayrılıyoruz. Antonia ve S_A da ayrılacam diyordu ama belki ayrılmazlar bilmiyorum onlar adına konuşmuş olmıyım şimdi
Evet cnm,okudum hepsini...
Cnm bi süre takimda kim kalici kim degil onu anlayayim önce,takim sayimiz tam olarak belli olsun ki ona göre yeni üye gerekirse almayi düsünüyorum...
Olmamis cnm yabugün yediklrim
sabah yarım kk peynir
domates salata roka
çay
yarım simit
öğlen
1 çukulata içi hindistan cevizli olandan anladınız siz..
1 elma
arada
1 muz
1 ceviz
saat üç gibi
bi tabak patates yemeği
üç kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
iki kaşık kısır
akşamüstü
bir küçük parça ballı ekmek
1muz
bol su içtim
şimdi yine içicem
bugün düne göre 600 gr düşmüştü sabah tartıda aynı saatte baktım..büyük ihtimalle su attı vücut
yazmıyım süprüz olsun cumaya inş.
Tamam cnm,senide izinli yazarim...evet canım ben hala izine ayrılmak istiyorum :) 2 ay kadar bu cumadan itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?