Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cnm ben senin nasil spor yaptigini biliyorum,sen bi basladinmi gerisi gelir inaniyorum
Cnm keske aksami atlamasaymissin cok güzel olacakmis..

Unutma cnm,az yemek zayiflatmiyor,düzenli yemek zayiflatiyor

Suyu mutlaka ic tatlim,cünkü su icmezsek bir süre sonra vücudumuz su toplar ve siseriz
Cok begendim cnm,afiyet olsun
sadece ara ögün koysaymissin keske cok cok daha güzel olurmus...

bravo canım güzel menü.

Tesekkur ederım cnm bu arada ben yarın gıremeyebılrım mevlüt yapıcam fırsatım olmaya bılır msj sayılarını ne zaman bıldırmemız gerekıyor

Tesekkur ederım cnm bu arada ben yarın gıremeyebılrım mevlüt yapıcam fırsatım olmaya bılır msj sayılarını ne zaman bıldırmemız gerekıyor
Tamam cnm,mesajlari cumadan cumaya sayiyoruz.
Yani gecen cumadan bu cumaya kadar olan mesajlari cuma günü benim yapacagim listeye ekleyelim ama bu haftayi saymayalim diyorum.Bu cumadan gelecek cumaya sayariz artik
tekerleme gibi oldu ya

Tamam cnm,mesajlari cumadan cumaya sayiyoruz.
Yani gecen cumadan bu cumaya kadar olan mesajlari cuma günü benim yapacagim listeye ekleyelim ama bu haftayi saymayalim diyorum.Bu cumadan gelecek cumaya sayariz artik
tekerleme gibi oldu ya

tamam tatlım ebn cıkıyorum hadı gorusurus az kalorili günlerrrr

evet canım baslasam ıı olca ama
şöylede bı gercek var dyete byabı ara verdıkten snra drek sporla baslamayı yanlıs buluorum ılk bı ay dyet oturacak su brıkıntılerı ve kolay kılo atımı denen olay gerceklestıkten snra sporla desteklenecek
eger sporla dyete aynı anda baslarsak vcudumuz bu olaya alısacak ve drencnı uzun sure koruyacaktır
o yuzden ılk yeme drencımızı dusurerek bu olaya alısmalıyız ve braz kılomuz gtmelı snrada sporla vcudumuza 2 sok u sokmalıyız bence
aynı anda yaparsak vcut kas olustrur ve capuk kılo gtmez ılk ay tabı pegasusum sen benden ıyı blırsın o yuzden ben drek spor yapmadım

Tabi arada gelirim denk geliriz mutlaka. Dünya mutfağı hakkındaki engin bilgilerimizi paylaşırız seninle

Takım daha şimdiden canlanmış gibi inşallah böyle devam eder :)

İnşallah böyle devam eder de ben uslandım mercani, 1-2 gündür eskisi gibi ne yesem modunda değilim, tek isteğim bol su içmek ..

Günaydin cnm.
Cok tesekkür ederim.Umarim hepimiz icin hayirli olur.
Benim icin sorun yok ugramanda
Tamam canim gelirim ben sıkıldıkça takıma :))
Nasıl ugrasıyorsun o 3 afacanla :)) allah bagıslasın ücünü de sana :) bende tanitayim kendimi izni ayrilicam ama :) 22 yasinda üniversite ögrencisiyim bekarım. Seneye üniversiteden mezun olucam sanırım. Ne iş yapıcam ben telası icindeyim bu aralar o yüzden :) haziranin basinda 82 kiloyla basladim. 66 da geziniyorum bu aralar. Bu aralar hem sıkıldım canımın istedigini yemek istiyorum diyorum hem de yiyince beni mutlu edenin aslinda her istedigimi yemek olmadiginin farkina variyorum. Insan asil saglikli beslendiginde mutlu ve huzurlu oluyor. :))
Canim konu yemek olunca her türlü bahaneyi üretiyoruz ama dengesiz beslendiginde kendini ne ac hissediyorsun ne de tok. O yüzden sürekli bi seyler yemek istiyorsun. En iyi ögün atlamamak ve çok ac olmasak da oturup adam gibi bi şeyler yemek :)) atıştirmalari önlüyor hem yemek yemek hem de ne yedigini biliyorsun :)
Antonia yogundu ödevler okul derken giremiyor sanırım. İzne ayrılmak isteyebilir. (

Öyle bi sey mi varmış ki? Ben sporla birlikte baslamistim aslinda diyete çok agir yapmiyordum ama yürüyüs falan yapıyordum yine de. Sonra sporu arttirdim. Yine kilo verdim aslinda ilk zamanlarda her hafta. Bazen duraklama oldu ama diyete spora devam edince kilo vermeyi sürdürdüm. Ve açıkcası onunla mı baglantılı bilmiyorum ama bence sporla birlikte diyetle kilo verdigim için şu an deli gibi her seyi yedigim zaman bile çok kilo almıyorum ya da aldıgım kiloyu hemen veriyorum. Bu benim tecrübem tabi. :)Herkes diyet yaparken kendi tecrübesini kendi ediniyor, diyet yapmak böyle bi sey zaten :)))

canım sunu dyeyım ben ılk 13.5 kılo verdım 1.5 ayda bnun ılk 20 gnu 8 kılo gttı sporsuz sonra spor yapmaya basladım haftada 6 gun gnde 3 saat olarak ve zaten dyet yapıodum o ay cok az yememe rahmen 5.5 kılo gttı ama 60 cm ıncelmıstım
ben kendıme gore bu boyle aman aman bı kıloda gerı almadım en fazla 5 kılo almısımdr ama cevremde var 1 sene sporla dyet yapan ve 20 kılo veren onlar sporu braktı btun kılolar gerı geldı bn 7 aydr spor yapmıorum aldıgmda en fazla bes kılo bunlarında 3 u oynuo sureklı tam gerı aldımda dyemem
gecen gun tv gezıordum gulben ergen dyodkı bna dyetsyenım ılk kıloları ver kılo vermem zorlastrma sporla yapsan kas olur snra vcudunu en sporla sekle sokarız demıs
3 ay snra kılo verınce kadın spora baslamıs

bunuda bunyen gbı dsun sureklı aynı menuyle dyete dvam etmekte metabolıuzmanı alıstrır ve vcudun tepkısı azalır ve vcut drenmeye gecer
ben yedıklermın yerını degstrırım hep vcudu spora alıstrmak aslında kılonuzada baglı
sız 10 kılo vereceksenız dyetle spor yapın
ama 30 kılo verecek bı bayan ılk uzerınden bı 10 kıloyu atsın snra spora baslasın
ara donemlerdede ara verın yoksa sporu braktgında cgu ınsan gerı alır
yemek yemek nasıl etkılıyse sporunda dgru zamanda yapılması onemlıdır
vucudumuzun kaldracagı sekılde yuklenelım spor yapalım tabıkıde ama bu aman aman olmasın ılk basta snucta

hiç dsundunuzmu plates neden en son sekıllendrmek için yapılır
ınsanlar kılolarını kaybedınce daha capuk sekle grerler cnku ve kaslasma olmaz
ben o 3 saat yaptgım dnemde arkadasım 75 kıloyla ben plates ıstıorum demıstı hocaya oda kılonu ver öyle demiştı
uzxun lafın kısası ınsan kendını daha ıı tanır canım hangsı sna uygunsa dogrun odur ..

Kurallarla ilgili bende yorumumu yapayım.

Her cuma mesaj sayılarını bildirmek güzel. Ama günde 5 mesajdan 35 mesajmı olacak bu. Haftasonudamı dahil buna? Yani hergün kaç mesaj yazdığımızı bildirip ayrıca cumada toplamınını bildirecez?

Birde uygulayacağımız diyetin hangi tür olduğuna üyeler kendi karar verse daha iyi olur diye düşünüyorum.

Birde birincinin sonuncuya kocluk yapması olmadı yaaa yani ben sonuncu olsam bana sürekli karışacak birini istemezdim galiba. (

canım yazdıklarını okuyunca geçen seneki halimiz gözünün önünde canlandı..
diş zor bir de ilk dişler böyle böyle alışıp atlatacaksınız..
seninki de şubat doğumlu herhalde tam 1 yaş var aralarında benimkiyle..
ama 1 yaşından sonra bayağı kolaylaşmıştı işler..
ben de kendim baktım ücretsiz izin aldım gecen kış
seni çok iyi anlıyorum öğretmenim ben de daha yeni başladım calışmaya..
bu sene bebeğine bakman daha iyi olmuş sana çook ihtiyacı var..
inşallah seneye güzel bi yere çıkar tayinin..
emiyorsa bol bol emzir hem daha kolay atlatır
hem kilo verirsinn:13:

ya ben sana katılıyorum arkadaşım
buraya yazmayınca kendimiz kaybediyoruz zaten otomatik kilo alımı başlıyo yani
yazmayan kendi bilir..

evet canım şu dediklerini ben de farkettim kendimde üni de 2 sene fitness yaptım kilo veremedim kas oldu
çok sonra verebildim..şimdi benim de taktiğim bu oldu 1 buçuk senede 21,5 kilo verdim doğum kilosu ve spor yapmadım hiç
şimdi 2 kilo daha verince yapıcam vücudu şekillendirmek ve kiloyu sabitleek için..:13:

ya ben sana katılıyorum arkadaşım
buraya yazmayınca kendimiz kaybediyoruz zaten otomatik kilo alımı başlıyo yani
yazmayan kendi bilir..
Katiliyormusun,katilmiyormusun:44:

Cnm cok degil,az az yap yinede

Memnun oldum tatlim.ugrasiyorum valla,canlari sag olsunda...cok yaramazda degiller acikcasi

Son düzenleme:
bugün yediklrim
sabah yarım kk peynir
domates salata roka
çay
yarım simit

öğlen
1 çukulata içi hindistan cevizli olandan anladınız siz..
1 elma

arada
1 muz
1 ceviz

saat üç gibi
bi tabak patates yemeği
üç kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
iki kaşık kısır

akşamüstü
bir küçük parça ballı ekmek
1muz

bol su içtim
şimdi yine içicem
bugün düne göre 600 gr düşmüştü sabah tartıda aynı saatte baktım..büyük ihtimalle su attı vücut
yazmıyım süprüz olsun cumaya inş.

evet canım ben hala izine ayrılmak istiyorum :) 2 ay kadar bu cumadan itibaren

Olmamis cnm ya
cikolata hemde hindistan cevizli kalorisi üzerinde yaziyorsa bak cnm,o kadar cezan var..Yazmiyorsa benim evde var aynisi bakip buna göre vercem cezani
Ögle hem patates,hem ekmek,hem kisir cok fazla...
araya sebze et koy,daha fazla verirsin inanki
1 muz yerine yarim muz daha iyi cnm,muzun yaninda 1 cay bardagida süt icersen daha gec acikirsin
Spor yapmadinmi:26:

evet canım ben hala izine ayrılmak istiyorum :) 2 ay kadar bu cumadan itibaren
Tamam cnm,senide izinli yazarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…