Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet Kalimera ablacım cok zor gercekten :) Gülbeyza ablacım cok geçmiş olsun Allah şifalar versin.
SAHUR:1tost,1bardak süt,1yumurta domates salatalık,1lt su
KıLO BıLDıRıMı:Malesef aynı kızlar cok üzgünüm bu ramazan işi bozdu artık ramazandan sonra inş. :teselli: iyi günler opuyorumnanaktan

TAA TAAAAAA!!!! opuyorumnanaktan
Ben geldiiiiiimmm..artık evdeyim kızlar...ee neler oldu bakim ben yokken :))
özlemişim sizleri...nerde kalmıştım ben..zayıflamaa devam..hadi bakalım.ramazanda almayımda.vermesemde olur..sonrasında vericem ama..ablamın yanındayken bi arkadaşı geldi.kız normal kilodaydı.ama tabi bu 18 kilo vermiş haliydi..4 ayda vermiş bide..tebi hemen hırslandım.bende verecem diye..tam gaz devam..
neyse şimdiik bukadar..öptüm her biriciğinizi :))

ARKADAŞLAR MERHABALAR ŞÜKÜR KAVUŞTURANA hemen klo bildirimimi yapayim 55,2 kiloyum ramazanda aldım kilo dikkat etmeğe çaLIŞIYORUM AMA DAVETLERDE YEMEMEK OLMUYOR GÜSEL ŞEYERDE HAZIRLANIYOR TABE ŞERBETLİ TATLI YEMİYORUM DİYET EKMEĞİME DEVAM EDİYORUM VE KESİNLİKLE HERGÜN İFTARDAN SONRA EN AZ 40 DK YÜRÜYORUM İNTERNETİM BUGÜN İTİBARİYLA AÇILDI ARTIK HERGÜN PAYLAŞIMIM OLUR HEPİNİZE İYİ İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR

CANIM YA..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ALLAH ŞİFALAR VERSİN..ONLAR HASTA OLUNCA DENGEMİZ BOZULUYO VALLA..İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR BALIM..a.s.
CANIM KİLO ALMAMIŞSIN YA..BUDA BÜYÜK BİRŞEY DİMİİİİİkaydirigubbakcemile2
AMANDA AMAN KİMLER GELMİŞ KİMLER..HOŞGELMİŞ SEFALAR VERMİŞ...opuyorumnanaktanHADİ BAKALIM TAM GAZ DEVAM OZAMAN GÜZELLİK...kaydirigubbakcemile
CANIMCIM SEN YİNEDE DİKKATLİ YE O GÜZEL YEMEKLERİ...
BU ARADA SEN NASILSIN CANIM..ANLADIN SEN...İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BALIM..KENDİNE DİKKAT ET..opuyorumnanaktan

3.TAKIM **120. ETAP **
sılagul ( 60.0///% )
cabik ( 73.5 ///% )
ademel ( 74.4///% )
rainbow87 (108.0///% )
gülbeyza ( 81.0///%)
figenk24 (55.0/55.2/-0.2/-0.36% )
gzdegzde ( 64.0/65.0/-1.0/-1.56% )
kalimera (86.0///%)
Harikaaa ( 65.1/65.1/0.0/0.00%)
semo (64.5///%
)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (731.5///%)

EWWETTT BURADAN DEVAM KIZLAR...SıZı ÇOOOK ÖPÜYORUM...ıYı GECELER....:lepi::lepi:

Son düzenleme:
selaaaaaaaaaammmmm ben geldimdelikafadulden
canlarım sizleri yine ösledim ben yahu.. kalimera ablam desteğin için çok sağol çok güsel şeyler yazmışsınŞeniz yuppii yaa cabikcim de gelmiş çok sevindiiiim:sm_cool: bide gülbeysa ablacım geçmiş olsun oğlun iyleşr inşallah kısa zamanda bu ara herkes hasta tanıdığım dikkat etmek lasım..
kıslar ben kilo aldım malesef 1 kilo almışım mafoldumben ramazan da 1 haftadaır gece yiyip yattım bana hiç yaramadı o..daha bi şişkinlik ne bilim kötü oldu ya artık sahura kalkıcam uyku düzenimi düzelticem..
hepinisi öptüm kocaman kendinise iyi bakın emi görüşürüsssss:enbuyukkk:

ah ablam ben ona neler yaparım ama kocama kaç kere dedim ayrıntılı fatura al diye yani nereye ne yaptı ,hangi malzemeden yaptı.lakin benim şaşkın kocama 5 banyo dolabı diye fatura kesip vermişler.ben şimdi bu faturayla gitsem tüketici hakları heyetine napabilirlerki.yoksa ben orayı iyi bilirim tefalden aldım paramı çatır çatır. ama bu faturayla ne isbat edebilirimki. yinede gidip konuşacağım heyetle.
ah ben onun dükkanını kafasına yıkarım yıkmasına da.bide 4.500 tl aldı şerefsiz hakkından fazlasını .yok butik çalışıyordu şöyleydi böyleydi.granitide o halledecekti haftalardır yapmadı.ben gittim ver paramı ben yaptırcam graniti dedim.tamam dedi bize hesaplarken granite ayrı para aldı içindeki lavaboya oda vitra olacaktı ayrı para hesapladı,tuttu ucuzundan ece aldı verdi bize. ama parayı verirken lavabonın parasını kesti granitten.dedimki aldın parayı hesaplarken öyle hesaplamadın şimdi para kesiyorsun nerden çalsam kapsam kar yapıyorsun dedim.aldığın para haram olsun dedim daha ne diyeyim.
inan 50 metre ilerisinde buldum granitciyi.siparişi verdim. ertesi gün geldi taktı adam.
ah anlaşmaya bende geleyim dedim eşime ama eşimin işleri çok yoğun kafası dalgındı çekmiş kredi kartından.
ah ben o adama açtım telefonu dedimki 3 aydır aldın parayı oyalıyorsun dedim.görüşemem işim var deyince hayatımda yapmıcam şeyi yaptım ,beddua ettim. ama adamın umrunda değil bak 3 hafta geçti hala tık yok. yarın gelcek diyor hep.ALLAHTAN korkmayan kuldan utanırmı.
ben ona neler yapardım dükkanı yerle bir ederdim ama burası istanbul abla kocamın başına bişiy gelir diyeyapmıyorum. kendi kendimi paralıyorun işte.

valla bana bir dokun bir ah işit sinirler harap az para değilki.biz taksiti bitirdik o hala dolabı bitircek.mafoldumbenmafoldumben

canım ya kıyamam ben ona bilirim o bademcik illetini azmı çektim ben ondan.
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuğun.adaçayı içirmeye çalış hem mikrobunu kırar hem ağrısını alır canımcım.adaçayı kaynatılmaz demlenir unutma bitanem.yoksa zararlı maddeler olurmuş.Şeniz

selam canlarım
valla hakkınızı helal edin sorunlarımla sizide sıktım
cabikcim hoşgeldin canımcım

şimdiden hayırlı cumalar yüce mevlam tüm güzel dileklerinizi kabul eylesin.
evinizden sağlık,mutluluk,huzur,bereketi eksik etmesin.
iftarda 1 kase çorba
3 hurma
1 kaşık pilav
bol salata
1 diyet kola
bide 2 tane tulumbayedim

sonrasında yarım şeftali
1 erik
2 çay 1 kahve bu 1 tatlı kaşığıda dondurma reglim yakın bunada şükür
sahurda bişey yemem heralde
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz

3.TAKIM **120. ETAP **
sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 73.5 ///% )
ademel ( 74.4///% )
rainbow87 (108.0///% )
gülbeyza ( 81.0///%)
figenk24 (55.0/55.2/-0.2/-0.36% )
gzdegzde ( 64.0/65.0/-1.0/-1.56% )
kalimera (86.0///%)
Harikaaa ( 65.1/65.1/0.0/0.00%)
semo (64.5///%
)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (731.5///%)

Yarin buyuk gun kizlarimmmmm kaydirigubbakcemile2

Allah herkezin yardimcisi olsun :Saruboceq:
umarim herkez birazda olsa vermi$tir yarina :lepi:

GÜNAYDIIIN ŞEKERLEEER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ERNUŞCUĞUM 85 KİLOYUM ŞEKERCİİM kaydirigubbakcemile5 BEDENİMDEN 1 KİLO DAHA YAĞ ATMIŞIM KISLARkaydirigubbakcemile5:lepi:

GÜNÜN RAPORU;

İFTAR;

2 KEPCE ÇORBA
4 KAŞIK TÜRLÜ
BOL MAYDONOZ DERET OTU
3 PARÇA PİDE :kedi:

SAHUR; YOK

SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIIIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.a.s.

OOOO HOŞ GELMıŞSıN CABıKıM :1hug:
BıZDE VERECEĞıııııZ ÜZÜLME, TAM GAZ DEVAM ŞEKERCıM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

EVET BıRZ DENGESıZ OLUYORUZ RAMAZANDA ALLAH GÜNAH YAZMASIN :Saruboceq:
AMA RAMAZANDAN SONRA DÜZELECEĞıZ ıNŞALLAH :Saruboceq: MORALıMıZı BOZMAYALIM kaydirigubbakcemile5

OOOOO BERNUŞ HANIMCIM GÜÜNAYDIIINNNNN :roflol::roflol::roflol::roflol:

BU SABAH BıRAZ ERKEN KALKMIŞSIN ŞEKER kaydirigubbakcemile5 SEN ANLADIN BENıııı :roflol::roflol::lepi:

HOŞGELDıN GÖZDEEEE opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
RAMAZAN DOLAYISIYLA KÜÇÜK AKSAMALAR OLABıLıYOR MALESEF ŞEKERCıM MORALıMıZı BOZMAYALIM a.s:1hug:a.s.

HAY SEN ÇOK YAŞA EMıı kaydirigubbakcemile5 KIZ VALLA BEN ÖNERECEKTıM BUNU AMA RAMAZANDAN SONRA HEP BıRLıKTE AYNI HAFTA, AYNI PROGRAMI UYGULAYALIM DıYCEKTıM kaydirigubbakcemile5
HEMDE NE SÜPER OLUR vereliniortak YAPALIM VALLA, BEN VARIM kaydirigubbakcemile5

ADAM ÇıNGENLıĞı ELE ALMIŞ BıKERE, YÜZÜNE TÜKÜRSEN ''YARABBı ŞÜKÜR, YAĞMUR YAĞIYOR'' DıYECEK

SEN ÜZME TATLI CANINI :1hug: AĞLAYANIN MALI GÜLENE HAYIR GETıRMEZMıŞ DERLER,

RAMAZAN GÜNÜ, RAMAZAN GÜNÜ SANA BEDDUA ETTıRMıŞYA,
DıNı ıNNCI YOK DEMEKKıı, ALLAH LAYIK OLDUĞUNU VERSıN ONA :Saruboceq:

Yarin buyuk gun kizlarimmmmm kaydirigubbakcemile2

Allah herkezin yardimcisi olsun :Saruboceq:
umarim herkez birazda olsa vermi$tir yarina :lepi:
AMııııııN :Saruboceq: SEMOŞUM TEŞEKKÜRLER opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ben kilo verdim aslında ama aldıklarımı verdim
şu anda almış görünüyorum
takdir sizin iister aynı yazın ister almış
kilom 75 malesef ((

CANIM YA..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ALLAH ŞİFALAR VERSİN..ONLAR HASTA OLUNCA DENGEMİZ BOZULUYO VALLA..İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR BALIM..a.s.

teşekkür ederiz bernuş teyzesi..bugün iyiceyiz rabbi,m tüm herkeze sağlık sıhat versin.

canım benim saolasın..şimdi iyi ilaçlar iyi geldi..bak bu bilgiyi verdiğin iyi oldu bende kaynatıyodumma.s.

gzdem hoşgeldin..ramazan hepimizin düzenini sarstı..uyku düzenide cabası.

teşekkür ederiz ablası.şimdi iyiyiz biraz..:ecrin_bebek:

canım sende hoşgeldinŞenizramazan da hepimizin düzeni bozuldu.ama olsun vericez bu kiloları.ayrıca netinde olmuş .seni hergün görebilcez..

cabikçim tatlışım hoşgeldin..Şenizözledik inan.Şeniz

tabi ya ramazanda almayalımda..ama versekte iyi olur geneyerimsenibenhadi şimdi tam gaz devama.s

ademelcim nasılsın canım..ahmet nasıl..hava değişimi etkilememiştir onu inşallah..kız kaç dişiniz çıktı sizin.bizde daha tık yok..

ABLACIM SEN SÜPER YA a.s.

NEGÜZEL 1 KİLO DAHA VERDİNa.s.

TEBRİK EDERİMŞenizDARISI BAŞIMIZA:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…