günaydınnnn bernuşçumŞeniz
canım fazla sık giremiyorumm..hem yavaşyavaş bayram temizliği yapmaya çalışıyodum.
oğluş rahatsızlandı boğazlarında iltihap olmuş daha kış gelmeden başladı hastalıklar yani..gözleri kıpkırmızı olmuştu.doktora gittik işte ilaç verdi onları kullanıyoz ama çok mızmızlaştık..buyüzden giremiyom canım hakkınızı helal edin.
güzel birgün seninle ve takımımzla olsun..yarın erkenden yazarım kilomu..
Evet Kalimera ablacım cok zor gercekten :) Gülbeyza ablacım cok geçmiş olsun Allah şifalar versin.
SAHUR:1tost,1bardak süt,1yumurta domates salatalık,1lt su
KİLO BİLDİRİMİ:Malesef aynı kızlar cok üzgünüm bu ramazan işi bozdu artık ramazandan sonra inş. :teselli: iyi günler opuyorumnanaktan
TAA TAAAAAA!!!! opuyorumnanaktan
Ben geldiiiiiimmm..artık evdeyim kızlar...ee neler oldu bakim ben yokken :))
özlemişim sizleri...nerde kalmıştım ben..zayıflamaa devam..hadi bakalım.ramazanda almayımda.vermesemde olur..sonrasında vericem ama..ablamın yanındayken bi arkadaşı geldi.kız normal kilodaydı.ama tabi bu 18 kilo vermiş haliydi..4 ayda vermiş bide..tebi hemen hırslandım.bende verecem diye..tam gaz devam..
neyse şimdiik bukadar..öptüm her biriciğinizi :))
ARKADAŞLAR MERHABALAR ŞÜKÜR KAVUŞTURANA hemen klo bildirimimi yapayim 55,2 kiloyum ramazanda aldım kilo dikkat etmeğe çaLIŞIYORUM AMA DAVETLERDE YEMEMEK OLMUYOR GÜSEL ŞEYERDE HAZIRLANIYOR TABE ŞERBETLİ TATLI YEMİYORUM DİYET EKMEĞİME DEVAM EDİYORUM VE KESİNLİKLE HERGÜN İFTARDAN SONRA EN AZ 40 DK YÜRÜYORUM İNTERNETİM BUGÜN İTİBARİYLA AÇILDI ARTIK HERGÜN PAYLAŞIMIM OLUR HEPİNİZE İYİ İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR
SILACIĞIM NE KENDİNİ PARALIYOSUN ŞEKERİM :sm_confused: GİT ADAMI PARALA RAHATLAkaydirigubbakcemile5
HATTA NE YAP BİLİYORMUSUN, TÜKETİCİ MASASINA ŞİKAYET ET KENDİSİ UĞRAŞSIN DURSUN,
SEN ÜZÜLECEĞİNE O CİBİLLİYETSİZ ÜZÜSÜN CANIMCIM, YADA BEN UĞRAŞAMAM
DİYORSAN, ADAMIN DÜKKANINA GİT, PAHALI BİR MALZEME AL,
AMA PARASINI ÖDEME, SENİN İSTEDİĞİN YAPILDIĞI ZAMAN ADAMA İYADE EDERSİNkaydirigubbakcemile5
OLMAZMI ŞEKER a.s BIRAK O SENİN PEŞİNDE PARADİYE DOLAŞSIN kaydirigubbakcemile5
NE SIKIYOSUN SEN CANINI YAAA, BUJMUŞ SENCİLEYEİN MELEK GİBİ MÜŞTERİYİ,
EZİYET EDİYOR HIYAR,
BEN OLSAM GİDERDİM ONUN DÜKKANININ ÖNÜNDE BAĞIRIRDIM
''BU ADAMA İŞİNİ
BİTİRMEDEN ÖDEME YAPMAYIN SAKIN, BEN YANDIM SİZLERDE YANMAYIN'' DİYE
BAK OZAMAN SENDEN KURTULMAK İÇİN SENİN İŞİNİ NASIL YAPIYOR,
BÖYLE ÇİRKEFLERE KARŞI SENDE ÇİRKEFLECEKSİN ŞEKERİM :sm_confused:
YOKSA PARANIN GİTTİĞİYLE KALIRSIN :sm_confused: ÜZME TATLI CANINI, BIRAK O ÜZÜLSÜN :1hug:a.s.
günaydınnnn bernuşçumŞeniz
canım fazla sık giremiyorumm..hem yavaşyavaş bayram temizliği yapmaya çalışıyodum.
oğluş rahatsızlandı boğazlarında iltihap olmuş daha kış gelmeden başladı hastalıklar yani..gözleri kıpkırmızı olmuştu.doktora gittik işte ilaç verdi onları kullanıyoz ama çok mızmızlaştık..buyüzden giremiyom canım hakkınızı helal edin.
güzel birgün seninle ve takımımzla olsun..yarın erkenden yazarım kilomu..
OOOO HOŞ GELMıŞSıN CABıKıM :1hug:TAA TAAAAAA!!!! opuyorumnanaktan
özlemişim sizleri...nerde kalmıştım ben..zayıflamaa devam..hadi bakalım.ramazanda almayımda.vermesemde olur..sonrasında vericem ama..ablamın yanındayken bi arkadaşı geldi.kız normal kilodaydı.ama tabi bu 18 kilo vermiş haliydi..4 ayda vermiş bide..tebi hemen hırslandım.bende verecem diye..tam gaz devam..
EVET BıRZ DENGESıZ OLUYORUZ RAMAZANDA ALLAH GÜNAH YAZMASIN :Saruboceq:ARKADAŞLAR MERHABALAR ŞÜKÜR KAVUŞTURANA hemen klo bildirimimi yapayim 55,2 kiloyum ramazanda aldım kilo dikkat etmeğe çaLIŞIYORUM AMA DAVETLERDE YEMEMEK OLMUYOR GÜSEL ŞEYERDE HAZIRLANIYOR TABE ŞERBETLı TATLI YEMıYORUM DıYET EKMEĞıME DEVAM EDıYORUM VE KESıNLıKLE HERGÜN ıFTARDAN SONRA EN AZ 40 DK YÜRÜYORUM ıNTERNETıM BUGÜN ıTıBARıYLA AÇILDI ARTIK HERGÜN PAYLAŞIMIM OLUR HEPıNıZE ıYı ıFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR
CANIM YA..ÇOK GEÇMıŞ OLSUN..ALLAH ŞıFALAR VERSıN..ONLAR HASTA OLUNCA DENGEMıZ BOZULUYO VALLA..ıNŞALLAH TEZ ZAMANDA ıYıLEŞıR BALIM..a.s.
CANIM KıLO ALMAMIŞSIN YA..BUDA BÜYÜK BıRŞEY DıMıııııkaydirigubbakcemile2
AMANDA AMAN KıMLER GELMıŞ KıMLER..HOŞGELMıŞ SEFALAR VERMıŞ...opuyorumnanaktanHADı BAKALIM TAM GAZ DEVAM OZAMAN GÜZELLıK...kaydirigubbakcemile
CANIMCIM SEN YıNEDE DıKKATLı YE O GÜZEL YEMEKLERı...
BU ARADA SEN NASILSIN CANIM..ANLADIN SEN...ıYı HABERLERıNı BEKLıYORUZ BALIM..KENDıNE DıKKAT ET..opuyorumnanaktan
selaaaaaaaaaammmmm ben geldimdelikafadulden
canlarım sizleri yine ösledim ben yahu.. kalimera ablam desteğin için çok sağol çok güsel şeyler yazmışsınŞeniz yuppii yaa cabikcim de gelmiş çok sevindiiiim:sm_cool: bide gülbeysa ablacım geçmiş olsun oğlun iyleşr inşallah kısa zamanda bu ara herkes hasta tanıdığım dikkat etmek lasım..
kıslar ben kilo aldım malesef 1 kilo almışım mafoldumben ramazan da 1 haftadaır gece yiyip yattım bana hiç yaramadı o..daha bi şişkinlik ne bilim kötü oldu ya artık sahura kalkıcam uyku düzenimi düzelticem..
hepinisi öptüm kocaman kendinise iyi bakın emi görüşürüsssss:enbuyukkk:
kıslar ya özel bi liste fln mı uygulasak napsak??
ramazan da özel bi diyet uygulayan varmı??
ADAM ÇıNGENLıĞı ELE ALMIŞ BıKERE, YÜZÜNE TÜKÜRSEN ''YARABBı ŞÜKÜR, YAĞMUR YAĞIYOR'' DıYECEKah ablam ben ona neler yaparım ama kocama kaç kere dedim ayrıntılı fatura al diye yani nereye ne yaptı ,hangi malzemeden yaptı.lakin benim şaşkın kocama 5 banyo dolabı diye fatura kesip vermişler.ben şimdi bu faturayla gitsem tüketici hakları heyetine napabilirlerki.yoksa ben orayı iyi bilirim tefalden aldım paramı çatır çatır. ama bu faturayla ne isbat edebilirimki. yinede gidip konuşacağım heyetle.
ah ben onun dükkanını kafasına yıkarım yıkmasına da.bide 4.500 tl aldı şerefsiz hakkından fazlasını .yok butik çalışıyordu şöyleydi böyleydi.granitide o halledecekti haftalardır yapmadı.ben gittim ver paramı ben yaptırcam graniti dedim.tamam dedi bize hesaplarken granite ayrı para aldı içindeki lavaboya oda vitra olacaktı ayrı para hesapladı,tuttu ucuzundan ece aldı verdi bize. ama parayı verirken lavabonın parasını kesti granitten.dedimki aldın parayı hesaplarken öyle hesaplamadın şimdi para kesiyorsun nerden çalsam kapsam kar yapıyorsun dedim.aldığın para haram olsun dedim daha ne diyeyim.
inan 50 metre ilerisinde buldum granitciyi.siparişi verdim. ertesi gün geldi taktı adam.
ah anlaşmaya bende geleyim dedim eşime ama eşimin işleri çok yoğun kafası dalgındı çekmiş kredi kartından.
ah ben o adama açtım telefonu dedimki 3 aydır aldın parayı oyalıyorsun dedim.görüşemem işim var deyince hayatımda yapmıcam şeyi yaptım ,beddua ettim. ama adamın umrunda değil bak 3 hafta geçti hala tık yok. yarın gelcek diyor hep.ALLAHTAN korkmayan kuldan utanırmı.
ben ona neler yapardım dükkanı yerle bir ederdim ama burası istanbul abla kocamın başına bişiy gelir diyeyapmıyorum. kendi kendimi paralıyorun işte.
valla bana bir dokun bir ah işit sinirler harap az para değilki.biz taksiti bitirdik o hala dolabı bitircek.mafoldumbenmafoldumben
AMııııııN :Saruboceq: SEMOŞUM TEŞEKKÜRLER opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Yarin buyuk gun kizlarimmmmm kaydirigubbakcemile2
Allah herkezin yardimcisi olsun :Saruboceq:
umarim herkez birazda olsa vermi$tir yarina :lepi:
CANIM YA..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ALLAH ŞİFALAR VERSİN..ONLAR HASTA OLUNCA DENGEMİZ BOZULUYO VALLA..İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR BALIM..a.s.
canım ya kıyamam ben ona bilirim o bademcik illetini azmı çektim ben ondan.
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuğun.adaçayı içirmeye çalış hem mikrobunu kırar hem ağrısını alır canımcım.adaçayı kaynatılmaz demlenir unutma bitanem.yoksa zararlı maddeler olurmuş.Şeniz
selaaaaaaaaaammmmm ben geldimdelikafadulden
canlarım sizleri yine ösledim ben yahu.. kalimera ablam desteğin için çok sağol çok güsel şeyler yazmışsınŞeniz yuppii yaa cabikcim de gelmiş çok sevindiiiim:sm_cool: bide gülbeysa ablacım geçmiş olsun oğlun iyleşr inşallah kısa zamanda bu ara herkes hasta tanıdığım dikkat etmek lasım..
kıslar ben kilo aldım malesef 1 kilo almışım mafoldumben ramazan da 1 haftadaır gece yiyip yattım bana hiç yaramadı o..daha bi şişkinlik ne bilim kötü oldu ya artık sahura kalkıcam uyku düzenimi düzelticem..
hepinisi öptüm kocaman kendinise iyi bakın emi görüşürüsssss:enbuyukkk:
ARKADAŞLAR MERHABALAR ŞÜKÜR KAVUŞTURANA hemen klo bildirimimi yapayim 55,2 kiloyum ramazanda aldım kilo dikkat etmeğe çaLIŞIYORUM AMA DAVETLERDE YEMEMEK OLMUYOR GÜSEL ŞEYERDE HAZIRLANIYOR TABE ŞERBETLİ TATLI YEMİYORUM DİYET EKMEĞİME DEVAM EDİYORUM VE KESİNLİKLE HERGÜN İFTARDAN SONRA EN AZ 40 DK YÜRÜYORUM İNTERNETİM BUGÜN İTİBARİYLA AÇILDI ARTIK HERGÜN PAYLAŞIMIM OLUR HEPİNİZE İYİ İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR
TAA TAAAAAA!!!! opuyorumnanaktan
GÜNAYDIIIN ŞEKERLEEER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ERNUŞCUĞUM 85 KİLOYUM ŞEKERCİİM kaydirigubbakcemile5 BEDENİMDEN 1 KİLO DAHA YAĞ ATMIŞIM KISLARkaydirigubbakcemile5:lepi:
GÜNÜN RAPORU;
İFTAR;
2 KEPCE ÇORBA
4 KAŞIK TÜRLÜ
BOL MAYDONOZ DERET OTU
3 PARÇA PİDE :kedi:
SAHUR; YOK
SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIIIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?