Katiliyormusun,katilmiyormusun:44:
Cnm cok degil,az az yap yinede
Memnun oldum tatlim.ugrasiyorum valla,canlari sag olsunda...cok yaramazda degiller acikcasi
bügunku menum
sabah canım tatlı cektı aman aman 11 gbı
o yuzden yarım bardak sut ve 1 muzu karıstrp muhallebı gbı ezdım bnu yedım
snra öglen 3 gbı tavuk yemegı yedım sadece katısından ekmek yoktu
aksamsa su gevrek yedım stle 1 kase 6 da
2 ltre su ıçtım
arada bsey ymedım ama 1 kahve ıctım zaten gec kalktım oda etkılı tabı
canım sunu dyeyım ben ılk 13.5 kılo verdım 1.5 ayda bnun ılk 20 gnu 8 kılo gttı sporsuz sonra spor yapmaya basladım haftada 6 gun gnde 3 saat olarak ve zaten dyet yapıodum o ay cok az yememe rahmen 5.5 kılo gttı ama 60 cm ıncelmıstım
ben kendıme gore bu boyle aman aman bı kıloda gerı almadım en fazla 5 kılo almısımdr ama cevremde var 1 sene sporla dyet yapan ve 20 kılo veren onlar sporu braktı btun kılolar gerı geldı bn 7 aydr spor yapmıorum aldıgmda en fazla bes kılo bunlarında 3 u oynuo sureklı tam gerı aldımda dyemem
gecen gun tv gezıordum gulben ergen dyodkı bna dyetsyenım ılk kıloları ver kılo vermem zorlastrma sporla yapsan kas olur snra vcudunu en sporla sekle sokarız demıs
3 ay snra kılo verınce kadın spora baslamıs
bunuda bunyen gbı dsun sureklı aynı menuyle dyete dvam etmekte metabolıuzmanı alıstrır ve vcudun tepkısı azalır ve vcut drenmeye gecer
ben yedıklermın yerını degstrırım hep vcudu spora alıstrmak aslında kılonuzada baglı
sız 10 kılo vereceksenız dyetle spor yapın
ama 30 kılo verecek bı bayan ılk uzerınden bı 10 kıloyu atsın snra spora baslasın
ara donemlerdede ara verın yoksa sporu braktgında cgu ınsan gerı alır
yemek yemek nasıl etkılıyse sporunda dgru zamanda yapılması onemlıdır
vucudumuzun kaldracagı sekılde yuklenelım spor yapalım tabıkıde ama bu aman aman olmasın ılk basta snucta
hiç dsundunuzmu plates neden en son sekıllendrmek için yapılır
ınsanlar kılolarını kaybedınce daha capuk sekle grerler cnku ve kaslasma olmaz
ben o 3 saat yaptgım dnemde arkadasım 75 kıloyla ben plates ıstıorum demıstı hocaya oda kılonu ver öyle demiştı
uzxun lafın kısası ınsan kendını daha ıı tanır canım hangsı sna uygunsa dogrun odur ..
slm kızlar bugünkü menüm
sabah: iki dilim kızarmış ekmek arası marul domates bir dilim peynir
ara: bir fincan nescafe (şekeri kesemiyorum :18:)
öğlen: bir kase şehriye çorbası, iki kaşık pilav
ara: yine bir fincan nescafe 7-8 tane karışık çerez. Sonra da bir fincan türk kahvesi misafirlikte içtim herşeyi reddettim bunu da etsem kadın beni evden kovacaktı
akşam: dört kaşık pilav, bir kase şehriye çorbası, iki kaşık patates yemeği yağsız salata
az önce de bir tane cam şeker yedim
canım yazdıklarını okuyunca geçen seneki halimiz gözünün önünde canlandı..
diş zor bir de ilk dişler böyle böyle alışıp atlatacaksınız..
seninki de şubat doğumlu herhalde tam 1 yaş var aralarında benimkiyle..
ama 1 yaşından sonra bayağı kolaylaşmıştı işler..
ben de kendim baktım ücretsiz izin aldım gecen kış
seni çok iyi anlıyorum öğretmenim ben de daha yeni başladım calışmaya..
bu sene bebeğine bakman daha iyi olmuş sana çook ihtiyacı var..
inşallah seneye güzel bi yere çıkar tayinin..
emiyorsa bol bol emzir hem daha kolay atlatır
hem kilo verirsinn:13:
canım bnce plavı kaldır onu kaldırırsan pek sorun yok menunde guzel bnde nescafe ıcıorum hmde ucu bı arda
bu arada bgun ılk gun bunyem alıssın dıe az yedımde gercı bu bı araya gore benım bayaha cok yemıs halım
bu arada spor ıcınde canım ne dsunuosan onu yap spordan caydrmıs olmım ben az az evdekı hareketlerımı hzlandrcam ama ılk 6 7 kılodan snra hızlı ve tempolu spora baslıcam
msela hıc yapma demıorum 100 kere zpla msela
ama ole gdıp ılk gunden 2 saat kosma 1 saat bsıklet bnme zamana yay
bugün yediklrim
sabah yarım kk peynir
domates salata roka
çay
yarım simit
öğlen
1 çukulata içi hindistan cevizli olandan anladınız siz..
1 elma
arada
1 muz
1 ceviz
saat üç gibi
bi tabak patates yemeği
üç kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
iki kaşık kısır
akşamüstü
bir küçük parça ballı ekmek
1muz
bol su içtim
şimdi yine içicem
bugün düne göre 600 gr düşmüştü sabah tartıda aynı saatte baktım..büyük ihtimalle su attı vücut
yazmıyım süprüz olsun cumaya inş.
zaten hergün 150 ip atlıyorum 50 tane de karın egzersizim var onu doktorum vermişti sezeryandan sonra göbek eritmek için yeter bu kadar
Bosalttim cnmpegasuscum özel msaj kısmın dolu cvap atmayı denedm ama atamadım
Günaydıııın :))
Şuan trendeyim. Evden geç kalarak çıktım ve dua ettim inşallah tren gecikir diye. Trene vaktinde yetiştim çok şükür amaa genede 2 dakika gecikince kızdım, ama az önce dua etmiştim geciksin diyene tuafım yaaa.
Bu sabah çok güzel spor oldu bana tam 18 dakika ( istediğim kadar acele edim hep 18 dakika) tempolu yürüyüş oldu :))))))))
Kızlar dün dişcide kontrolüm vardı. Haftaya iki delik kapatıp temizleyecekler ve ben çok korkuyorum
Afiyet olsun cnm,su ve spor nerdeMenüm:
Sabah: kahvaltı bir haşlanmış yumurta beyaz peynir nane domates salatalık ekmek
Öğlen: bir tost
Akşam: salata ve pirzola
Memnun oldum cnm,isvicreye geldim cok.Bilirim oralari,almayayla aynidir mevsimi,kisacasi buzPegasus. Ben yeniliklere açığım ne kural koyulursa uymayada razıyım
Yeterki destek olalım hep.
Bende yeni gelenler için kendimi tanıtayım,
21 yaşındayım (enee 2 ay kalmış yaşlanıp 22 olcam)
2 yıldır evliyim çocuğum yok.
İsviçrede çalışıyorum iki ayrı işte satış elemanı olarak çalışıyorum. Gururla söylemiyorum ama 3 yıldır burdayım
Afiyet olsun cnm,lütfen suyunu ve sporunuda yazarmisin...slm kızlar bugünkü menüm
sabah: iki dilim kızarmış ekmek arası marul domates bir dilim peynir
ara: bir fincan nescafe (şekeri kesemiyorum :18:)
öğlen: bir kase şehriye çorbası, iki kaşık pilav
ara: yine bir fincan nescafe 7-8 tane karışık çerez. Sonra da bir fincan türk kahvesi misafirlikte içtim herşeyi reddettim bunu da etsem kadın beni evden kovacaktı
akşam: dört kaşık pilav, bir kase şehriye çorbası, iki kaşık patates yemeği yağsız salata
az önce de bir tane cam şeker yedim
Cnm bence basla,tabi bu benim fikrim...iyi ki mekiğe başlamadan okudum bunu. Ben de az az yaptıklarıma devam edeyim sonra mekiğe başlayayım en iyisi baksana benim de yolum uzun 16 kilo
Benim ilk ikisinde hic anlamadim nasil cikardilar dislerini,agzini aciyordum ki cikmisya ilk dişi bu kadar sıkıntı yapmamıştı bu ikinci çok zor çıkıyor birde bi alttan bi üstten çıkar mı:44: bugün baktım üstler daha şiş. jel aldık bugün sürdük iki saat yemek yiyor gibi yaptı ağzını. Ayy yavrum iyi olunca dünya bana vız gelip tırıs gidiyor valla. Bugün öyle iyiyim ki çokkkkk şükür.Emmeyi geçen ay bıraktı zaten üç aydan sonra zoraki emzirdim. Hiç emmek istemedi. Gelişimi de beni biraz şüphelendiriyor. Ortalamayı bilmiyorum ama zayıf kısa gibi küçük gibi geliyor bana. Arkadaşlarımın çocukları yiyecek bizimkini dev gibiler Sağlıklı ya çok şükür zaten rutin kontrollerde çıkardı bi sıkıntı olsaydı
Zaten atanamadığım için hiç üzülmedim nasipse seneye hem içim daha rahat olur biraz büyüyünce. Sen kreşe mi verdin. Kadrolu musun bölüm ne (bin tane soru)
Olmamis cnm ya
cikolata hemde hindistan cevizli kalorisi üzerinde yaziyorsa bak cnm,o kadar cezan var..Yazmiyorsa benim evde var aynisi bakip buna göre vercem cezani
Ögle hem patates,hem ekmek,hem kisir cok fazla...
araya sebze et koy,daha fazla verirsin inanki
1 muz yerine yarim muz daha iyi cnm,muzun yaninda 1 cay bardagida süt icersen daha gec acikirsin
Spor yapmadinmi:26:
Tamam cnm,senide izinli yazarim...
Günaydinnnnn hepinize..
Daha mutlu daha umutlu,daha zayif bir gün olsunnnn
Günaydin cnm.
erken gelseydide yiyecekti sende fircayi tren,kurtulusu yoktu yani
Afiyet olsun cnm,su ve spor nerde
Birde araya meyve sikisti,yanina yogurt veya sütle
Veya badem,findik gibi kuruyemis ye 5-6 adet,metabolizman daha hizli calisir böylece
Memnun oldum cnm,isvicreye geldim cok.Bilirim oralari,almayayla aynidir mevsimi,kisacasi buz
Sevmedinmi oralari:44:
Kesinlikle destek olacagimiza inaniyorum ben,yeterki kararli olalim
Afiyet olsun cnm,lütfen suyunu ve sporunuda yazarmisin...
Aksama kadar cok bi sorun yok bence,aksam cok karbonhidrat agirlikli olmus,patates yerine yogur yeseymissin keske,veya 1 parca et,tavuk olabilirdi...
Cam seker ne cnm:44:
Cnm bence basla,tabi bu benim fikrim...
Önce vucudu 15-20 dk isit,sonrasindada mekik cek.Bu yarim mekik,tam mekik,istedigin türde karistir yap.Göbekte sorunun varsa mutlaka mekik cek bence ama dedigim gibi önce vucudu isit,yoksa yaptigin karin egzersizleri bir ise yaramaz:26:
Benim ilk ikisinde hic anlamadim nasil cikardilar dislerini,agzini aciyordum ki cikmis
Ama 3 numara kök söktürdü bana,gece binayi ayaga kaldirdigini bilirim
Allah kolaylik versin,sana.Kuzunada agrisiz dis cikarmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?