Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Katiliyormusun,katilmiyormusun:44:

Cnm cok degil,az az yap yinede

Memnun oldum tatlim.ugrasiyorum valla,canlari sag olsunda...cok yaramazda degiller acikcasi

az az yaparım tabıkı ama ben bı 6 kılo falan verım ılk snra kosmaya baslıcam gnde 1 saat en azından

bügunku menum

sabah canım tatlı cektı aman aman 11 gbı
o yuzden yarım bardak sut ve 1 muzu karıstrp muhallebı gbı ezdım bnu yedım

snra öglen 3 gbı tavuk yemegı yedım sadece katısından ekmek yoktu

aksamsa su gevrek yedım stle 1 kase 6 da
2 ltre su ıçtım

arada bsey ymedım ama 1 kahve ıctım zaten gec kalktım oda etkılı tabı

slm kızlar bugünkü menüm

sabah: iki dilim kızarmış ekmek arası marul domates bir dilim peynir
ara: bir fincan nescafe (şekeri kesemiyorum :18:)
öğlen: bir kase şehriye çorbası, iki kaşık pilav
ara: yine bir fincan nescafe 7-8 tane karışık çerez. Sonra da bir fincan türk kahvesi misafirlikte içtim herşeyi reddettim bunu da etsem kadın beni evden kovacaktı
akşam: dört kaşık pilav, bir kase şehriye çorbası, iki kaşık patates yemeği yağsız salata
az önce de bir tane cam şeker yedim

sen ne yemişsin ay wuwum bu menü çok az değil mi. Hatta bana göre hiçbirşey Gerçi faydalı şeyler yemişsin ama bi sana baktım bi kendime seni oruçlu hissettim

iyi ki mekiğe başlamadan okudum bunu. Ben de az az yaptıklarıma devam edeyim sonra mekiğe başlayayım en iyisi baksana benim de yolum uzun 16 kilo

canım bnce plavı kaldır onu kaldırırsan pek sorun yok menunde guzel bnde nescafe ıcıorum hmde ucu bı arda
bu arada bgun ılk gun bunyem alıssın dıe az yedımde gercı bu bı araya gore benım bayaha cok yemıs halım
bu arada spor ıcınde canım ne dsunuosan onu yap spordan caydrmıs olmım ben az az evdekı hareketlerımı hzlandrcam ama ılk 6 7 kılodan snra hızlı ve tempolu spora baslıcam
msela hıc yapma demıorum 100 kere zpla msela
ama ole gdıp ılk gunden 2 saat kosma 1 saat bsıklet bnme zamana yay

ya ilk dişi bu kadar sıkıntı yapmamıştı bu ikinci çok zor çıkıyor birde bi alttan bi üstten çıkar mı:44: bugün baktım üstler daha şiş. jel aldık bugün sürdük iki saat yemek yiyor gibi yaptı ağzını. Ayy yavrum iyi olunca dünya bana vız gelip tırıs gidiyor valla. Bugün öyle iyiyim ki çokkkkk şükür. Emmeyi geçen ay bıraktı zaten üç aydan sonra zoraki emzirdim. Hiç emmek istemedi. Gelişimi de beni biraz şüphelendiriyor. Ortalamayı bilmiyorum ama zayıf kısa gibi küçük gibi geliyor bana. Arkadaşlarımın çocukları yiyecek bizimkini dev gibiler Sağlıklı ya çok şükür zaten rutin kontrollerde çıkardı bi sıkıntı olsaydı

Zaten atanamadığım için hiç üzülmedim nasipse seneye hem içim daha rahat olur biraz büyüyünce. Sen kreşe mi verdin. Kadrolu musun bölüm ne (bin tane soru)

zaten hergün 150 ip atlıyorum 50 tane de karın egzersizim var onu doktorum vermişti sezeryandan sonra göbek eritmek için yeter bu kadar

napmıssın canım
1 patates varken ekmek yeme
kısırda nerden kaynattın araya
çikollatada olmamıs
sabahta sımt brazdaha yesen tamamen hamur ısı olcakmıs ...

zaten hergün 150 ip atlıyorum 50 tane de karın egzersizim var onu doktorum vermişti sezeryandan sonra göbek eritmek için yeter bu kadar

hım kılomuzda yaklasık aynı gbı
byun kac canım ne zamandan berı dyet yapıosun aslında dgum kıloları capuk gder derler yasın kac braz sohpet lazımkı bu yarıs ılerlesın amacsın hedefsız bı yere varamayız
o yuzden konusmak grekıo

Pegasus. Ben yeniliklere açığım ne kural koyulursa uymayada razıyım

Yeterki destek olalım hep.

Bende yeni gelenler için kendimi tanıtayım,

21 yaşındayım (enee 2 ay kalmış yaşlanıp 22 olcam )

2 yıldır evliyim çocuğum yok.

İsviçrede çalışıyorum iki ayrı işte satış elemanı olarak çalışıyorum. Gururla söylemiyorum ama 3 yıldır burdayım

Menüm:

Sabah: kahvaltı bir haşlanmış yumurta beyaz peynir nane domates salatalık ekmek
Öğlen: bir tost
Akşam: salata ve pirzola

Günaydıııın :))

Şuan trendeyim. Evden geç kalarak çıktım ve dua ettim inşallah tren gecikir diye. Trene vaktinde yetiştim çok şükür amaa genede 2 dakika gecikince kızdım, ama az önce dua etmiştim geciksin diye ne tuafım yaaa.

Bu sabah çok güzel spor oldu bana tam 18 dakika ( istediğim kadar acele edim hep 18 dakika ) tempolu yürüyüş oldu :))))))))

Kızlar dün dişcide kontrolüm vardı. Haftaya iki delik kapatıp temizleyecekler ve ben çok korkuyorum

Günaydinnnnn hepinize..
Daha mutlu daha umutlu,daha zayif bir gün olsunnnn

Günaydin cnm.
erken gelseydide yiyecekti sende fircayi tren,kurtulusu yoktu yani

Menüm:

Sabah: kahvaltı bir haşlanmış yumurta beyaz peynir nane domates salatalık ekmek
Öğlen: bir tost
Akşam: salata ve pirzola
Afiyet olsun cnm,su ve spor nerde

Birde araya meyve sikisti,yanina yogurt veya sütle
Veya badem,findik gibi kuruyemis ye 5-6 adet,metabolizman daha hizli calisir böylece
Memnun oldum cnm,isvicreye geldim cok.Bilirim oralari,almayayla aynidir mevsimi,kisacasi buz
Sevmedinmi oralari:44:
Kesinlikle destek olacagimiza inaniyorum ben,yeterki kararli olalim
Afiyet olsun cnm,lütfen suyunu ve sporunuda yazarmisin...
Aksama kadar cok bi sorun yok bence,aksam cok karbonhidrat agirlikli olmus,patates yerine yogur yeseymissin keske,veya 1 parca et,tavuk olabilirdi...

Cam seker ne cnm:44:

iyi ki mekiğe başlamadan okudum bunu. Ben de az az yaptıklarıma devam edeyim sonra mekiğe başlayayım en iyisi baksana benim de yolum uzun 16 kilo
Cnm bence basla,tabi bu benim fikrim...
Önce vucudu 15-20 dk isit,sonrasindada mekik cek.Bu yarim mekik,tam mekik,istedigin türde karistir yap.Göbekte sorunun varsa mutlaka mekik cek bence ama dedigim gibi önce vucudu isit,yoksa yaptigin karin egzersizleri bir ise yaramaz:26:
Benim ilk ikisinde hic anlamadim nasil cikardilar dislerini,agzini aciyordum ki cikmis
Ama 3 numara kök söktürdü bana,gece binayi ayaga kaldirdigini bilirim

Allah kolaylik versin,sana.Kuzunada agrisiz dis cikarmalar

Evet kizlar,bende dün yediklerimi yazayim hemen

Sabah
2 dl tam bugday ekmegi arasina beyaz peynirli tost,sekersiz cay

Ara
5 findik,yarim muz

ögle
yarim simit ayran

ara
yarim muz,1 cay bardagi süt

aksam
1 cipura,bol salata,1 dl ekmek

Su
1,5 lt

Spor
30 dk zumba,100 mekik

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnn

Dün öğleden sonra hastaneye gittim, telden de bağlanamıyorum bir türlü o yüzden aktif değildim

Doktor çok fazla demir eksikliği var dedi, ilaç yazdı ilacı kullanrken yediklerime dikkat etmeliymişimmm iştah açıyormuşş ilaç

Annem de tutturmuş diyet miyet yapma artık, sağlığından olacaksın nerdeyse ama ben diyet yapmadan duramamki alışmışım bir kere o beni bıraksa ben onu bırakamam kiii

kısırı komşu verdi yemeği eşim yaptı dün pek vakit bulamadım yemek yapmaya ondan böle oldu canım :44:
bugn kilo sabit kalmış zaten yarına bakalım
bundan sonra sütle yerim muzu da hiç fen olmaz
ceza nasıl olacak

Son düzenleme:

cam şeker=draje (gitgide anneme benziyorum) Canım dün sporum yoktu:26: Su da içemiyorum. Bazen bir bardak bile su içmediğimi farkediyorum. Ayıp olmazsa birşey diyeceğim hiç su içmiyorum ama sürekli tuvalete çıkıyorum.
Dişler için teşekkür ederim canım inşallah kolay çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…