hım kılomuzda yaklasık aynı gbı
byun kac canım ne zamandan berı dyet yapıosun aslında dgum kıloları capuk gder derler yasın kac braz sohpet lazımkı bu yarıs ılerlesın amacsın hedefsız bı yere varamayız
o yuzden konusmak grekıo
doğru söylüyorsun canım :13: (dün gece aniden çıktım oğlum ağlıyordu) boyum 1.70 ramazandan önce başlamıştım sonra bıraktım tam olarak 10-12 gün önce başladım. Doğum kiloları çabuk gitmedi valla yapıştı kaldı. Zaten 74 kiloyla hamile kaldım 89la doğuma gittim. 8 ay oldu doğum yapalı doğumdan sonra 83 kiloydum. Emzirirken gram zayıflamadım. 24 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Pegasus aayy yanlış yazmışım. İsviçrede doğdum ben. Sen neredesin almanyadamı?
Buraları seviyorum ama memleketim tabii başka.
3 yıldır burdayım yazmışım burda bu takımdayım anlamında yani
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnn
Dün öğleden sonra hastaneye gittim, telden de bağlanamıyorum bir türlüo yüzden aktif değildim
Doktor çok fazla demir eksikliği var dedi, ilaç yazdı ilacı kullanrken yediklerime dikkat etmeliymişimmm iştah açıyormuşş ilaç
Annem de tutturmuş diyet miyet yapma artık, sağlığından olacaksın nerdeyseama ben diyet yapmadan duramamki alışmışım bir kere o beni bıraksa ben onu bırakamam kiii
Pegasus aayy yanlış yazmışım. İsviçrede doğdum ben. Sen neredesin almanyadamı?
S_A naptın sen 3 yıldır mı takımdasınSana üyelik kartı falan lazım 3 yıldır burdaysan
Mercani pegasusa söyleyelim sen bir kaç kırmızı kart ver de öyle devret kaptanlığı yoksa içinde kalacak senin
Sarı kart verdim o da yeter banaAslında şöyle afilli bir kırmızı kart fena olmazdı ama
Sen artık dersanede millete kırmızı kart çıkarmaya falan kalkarsın mercani aman dikkat
Arkamdakiler car car konuşuyor aslında onlara birer kırmızı kart fena olmaz
Cüneyt Çakır gibi olup çıkacaksın Mercani sonunda, onun olduğu her maçta kırmızı kart çıkar diyoruz ..
herkesss nerde bakimm
kızlar bugün bir karar aldım, artık mutsuz olmucam canımın çektiğini her yediğimde mutsuz oluyorum bunu bile bile yine de kaçamaklara devam ediyorummnormalde böyle istikrarsız değilimdir aslında ama....artık buna bir dur demenin vakti geldi :) bayram araya giricek diye kendimi salmıştım biraz ama artık yarından itibaren sil baştan başlıyorum herşeye, spor, su ne gerekiyorsa yapıcammm
face'te kkb die bir bayanın sayfasını takip ediyorum beni çok gaza getirdi, tutmayın benii
Tam benim sitem mesajımdan önce yazmışsınHadi bakalım seni tutan yok ver şu kiloları
Bari kendi kendime konuşayımmm
Yarın erkenden kalkıp 1,5 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum akşamda işe giderken 30 dk yürüyürüm artık :)
Kkb'yi gördükten sonra yeni diyete başlıyormuşum gibi heveslendim yarın acıkınca heves mesves kalmaz kesinn
hep öyle oluyor bi heves bi heves sonra acıkınca foss
kkb ne anlamadim cnm:44:Bari kendi kendime konuşayımmm
Yarın erkenden kalkıp 1,5 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum akşamda işe giderken 30 dk yürüyürüm artık :)
Kkb'yi gördükten sonra yeni diyete başlıyormuşum gibi heveslendim yarın acıkınca heves mesves kalmaz kesinn
Ben seni mezun edicem cnm,bak demisti dersin.yarin bi gecsin izine ayrilacaklar belli olsun,haftaya yeniden basliyoruz herseyeİnşallah Mercani inşallah 1,5 yıl oldu hala mezun olamadımm16 kilo verdim ama şu son 5-6 kilo üzerime yapıştı resmen b
kızlarr nerdesiniz burası çok sessiz haydi gelin artıkkk
Yok cnm,ne cok seyi gerekeni istiyorsun...En son saat 12 de ben ve Hm22 birşeyler yazmışız.. Saat 5 oldu başka yazan yok. Acaba ben mi çok şey bekliyorum yoksa bu durum sizce de garip mi
Mesela az önce 1-2 takıma baktım hep farklı kişiler yazmış bizim gibi sadece 2-3 kişi değil :26: Yani öyle çok sohbete gerek yok gelip bi iki kelime yazsanız yetecek. Neyse ben yarın gidiyorum nasılsa siz bildiğiniz gibi yaparsınız
Cnm bencede mutsuz olma.Bak benim eski takimimda bi arkadas vardi,her gün mutlaka tatli yemis olurdu.Ama ne yapardi biliyormusun,yedikten sonra spor yapardi ve 1 hafta bile fazla cikmadan kisa sürede mezun oldu.Evinde sadece kondisyyon bisikleti vardi,günde 600 mekik cektigi zamani biliyorum,3 saat bisikletle spor yaptigi oluyordu.Suyunu 3 lt den az icmezdi.Dedigim gibi kek,börek yerdi yani ama aldigi kaloriyide yakardiherkesss nerde bakimm
kızlar bugün bir karar aldım, artık mutsuz olmucam canımın çektiğini her yediğimde mutsuz oluyorum bunu bile bile yine de kaçamaklara devam ediyorummnormalde böyle istikrarsız değilimdir aslında ama....artık buna bir dur demenin vakti geldi :) bayram araya giricek diye kendimi salmıştım biraz ama artık yarından itibaren sil baştan başlıyorum herşeye, spor, su ne gerekiyorsa yapıcammm
face'te kkb die bir bayanın sayfasını takip ediyorum beni çok gaza getirdi, tutmayın benii
Cnm sen kararli ol,inanki vericez kilolaridoğru söylüyorsun canım :13: (dün gece aniden çıktım oğlum ağlıyordu) boyum 1.70 ramazandan önce başlamıştım sonra bıraktım tam olarak 10-12 gün önce başladım. Doğum kiloları çabuk gitmedi valla yapıştı kaldı. Zaten 74 kiloyla hamile kaldım 89la doğuma gittim. 8 ay oldu doğum yapalı doğumdan sonra 83 kiloydum. Emzirirken gram zayıflamadım. 24 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Anladim cnmPegasus aayy yanlış yazmışım. İsviçrede doğdum ben. Sen neredesin almanyadamı?
Wuwum diyet sözcügünü unut.canin cok istediyse ye cnm,ama 1 lokma ye,2 lokma ye...Sonrasinda spor yap...Insallah senide mezun edicemcanım öncelıkle gecmıs olsun kan eksıklıgınde vardr sanırım bndede demır eksıklıgı ve kan eksıklıgı var
önceden berı ben 69 kıloydum bı ara o ılacı kullandım 2 ay kadar az 6 ay kullan dedı devam etmedım asırı ıstah acıo suan demır depom bosta nerdeyse ama kullanmıorum bsey 93.5 kıloya kadar ckmıstım kısa zamanda smdı okadar yokum ama dyet yaptım
onune gecemıordum bseyın hıc yemıcem seylerıde canım cekıodu cok zor bı drum suan hıc halım yok ama o ılacı kullanamıorum cnbku ıstahım fnalarda oluo
Benim icin sorun yokMercani pegasusa söyleyelim sen bir kaç kırmızı kart ver de öyle devret kaptanlığı yoksa içinde kalacak senin
Cok gecmisolsun cnm.Sadece sen degil cogu üye aktif degilKızlar günaydınnnnnnnnnnnn
Dün öğleden sonra hastaneye gittim, telden de bağlanamıyorum bir türlüo yüzden aktif değildim
Doktor çok fazla demir eksikliği var dedi, ilaç yazdı ilacı kullanrken yediklerime dikkat etmeliymişimmm iştah açıyormuşş ilaç
Annem de tutturmuş diyet miyet yapma artık, sağlığından olacaksın nerdeyseama ben diyet yapmadan duramamki alışmışım bir kere o beni bıraksa ben onu bırakamam kiii
Cnm ceza spor yapacaksin,yani cikolata 100 kaloriyse günlük yaptigin spordan haric 100 kalorilik spor yapacaksinkısırı komşu verdi yemeği eşim yaptı dün pek vakit bulamadım yemek yapmaya ondan böle oldu canım :44:
bugn kilo sabit kalmış zaten yarına bakalım
bundan sonra sütle yerim muzu da hiç fen olmaz
ceza nasıl olacak
Anladim cnm sekeride,nasil seker onu anlamadimcam şeker=draje(gitgide anneme benziyorum ) Canım dün sporum yoktu:26: Su da içemiyorum. Bazen bir bardak bile su içmediğimi farkediyorum. Ayıp olmazsa birşey diyeceğim hiç su içmiyorum ama sürekli tuvalete çıkıyorum.
Dişler için teşekkür ederim canım inşallah kolay çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?