kkb ne anlamadim cnm:44:
Yürüyüs fikri süper,bende yapicaktim bu gün,durmadan yagdi,hala yagiyor
Ben seni mezun edicem cnm,bak demisti dersin.yarin bi gecsin izine ayrilacaklar belli olsun,haftaya yeniden basliyoruz herseye
Cnm benim koca evden cikmadi bu gün,sabahtan beri onla ugrasiyom
Yok cnm,ne cok seyi gerekeni istiyorsun...
Yarini atlatalim bi,izine ayrilacaklar,bizimle kalacaklar belli olsun ona göre davraniriz artik...
Birde cnm,sari karti olanlari bana gönderirmisin:26:
Cnm bencede mutsuz olma.Bak benim eski takimimda bi arkadas vardi,her gün mutlaka tatli yemis olurdu.Ama ne yapardi biliyormusun,yedikten sonra spor yapardi ve 1 hafta bile fazla cikmadan kisa sürede mezun oldu.Evinde sadece kondisyyon bisikleti vardi,günde 600 mekik cektigi zamani biliyorum,3 saat bisikletle spor yaptigi oluyordu.Suyunu 3 lt den az icmezdi.Dedigim gibi kek,börek yerdi yani ama aldigi kaloriyide yakardi
Cnm sen kararli ol,inanki vericez kilolari
Anladim cnm
Masallah kidemlilerdensin sende
Wuwum diyet sözcügünü unut.canin cok istediyse ye cnm,ama 1 lokma ye,2 lokma ye...Sonrasinda spor yap...Insallah senide mezun edicem
Benim icin sorun yok
Cok gecmisolsun cnm.Sadece sen degil cogu üye aktif degil
Bisey olmaz cnm,biz seni durdururuz canin yemek istediginde
Cnm ceza spor yapacaksin,yani cikolata 100 kaloriyse günlük yaptigin spordan haric 100 kalorilik spor yapacaksin
Anladim cnm sekeride,nasil seker onu anlamadim
Su mutlaka ic,vücudun siser yoksa cnm,üstelik su vücuttaki zehirli maddeleri atiyor,yesil cay ic,mate cayi ic mesela ama ic
Sağol canımm tşk ederimmcanım öncelıkle gecmıs olsun kan eksıklıgınde vardr sanırım bndede demır eksıklıgı ve kan eksıklıgı var
önceden berı ben 69 kıloydum bı ara o ılacı kullandım 2 ay kadar az 6 ay kullan dedı devam etmedım asırı ıstah acıo suan demır depom bosta nerdeyse ama kullanmıorum bsey 93.5 kıloya kadar ckmıstım kısa zamanda smdı okadar yokum ama dyet yaptım
onune gecemıordum bseyın hıc yemıcem seylerıde canım cekıodu cok zor bı drum suan hıc halım yok ama o ılacı kullanamıorum cnbku ıstahım fnalarda oluo
anam anam ne sitemler ne sitemler. Sana kim git dedi mercani kendin gidiyorsun biz sen gitmeyesin diye ilk haftada 52 mesajla ikinciliğe oturduk. Ama sen kendi kendine kupa vermen yetmezmiş gibi birde gidiyorsun birde sitem ediyorsun
Haklisin valla,o ikinciliklerden bende istiyorum yanlizanam anam ne sitemler ne sitemler. Sana kim git dedi mercani kendin gidiyorsun biz sen gitmeyesin diye ilk haftada 52 mesajla ikinciliğe oturduk. Ama sen kendi kendine kupa vermen yetmezmiş gibi birde gidiyorsun birde sitem ediyorsun
Evet cnm ya,netten önceki sonraki fotolara bende bakiyorum,nasil hevesleniyorum anlatamamKKB küçük kırmızı balık, takma adı bu canım, önce sonra fotolarına bakınca bile insan gaza geliyor :)
Ben hergün en az 45 dk yapıyorum yürüyüş işe gidip gelirken :) ama yarın sabah bankaya uğrucam ve otobüse binmicem :)
İçimden bir his pegasus seni mezun edecek diyor :) ben gevşedim mi ipin ucu kaçıyor illa yasaklar olacakkurallar da baya sıkı zaten, tam benlikk bu kez olur inşallahh pegasus beni mezun ett
Afiyet olsun cnm..O cipsin kalorisi kadar spor yap lütfen,mesela 15 dk zumba yapabilirsinkızlar ben erkenden menümü yazıp çıkacağım artık akşamları pek giremeyeceğim gibi gözüküyor. Bizimkinin gözüne batmaya başladı bu internet tatsızlık çıkmasın
Neyse bugünkü menüm
sabah: sabah ben ne yedim yaiki saattir düşünüyorum bir tane milföy bir dilim peynir çok az meyve suyu
ara bir elma
öğlen: bir kase yağsız yoğurtlu makarna, bir kase işkembe çorbası
ara: yarım mısır, biraz- bayağı mısır cipsi(150 kcal)
akşam: patatesli yeşil mercimek bir kase, bir kase yoğurt
yemekten sonra nescafe içmeyi planlıyorum
hiç su içmedim unuttum yine bir kilo içebilirim yatana kadar :26: 200 ip atlama 50 karın egzersizi (bu da yarım mekikmiş yeni öğrendim utanç verici)
kkb ne anlamadim cnm:44:
Yürüyüs fikri süper,bende yapicaktim bu gün,durmadan yagdi,hala yagiyor
Ben seni mezun edicem cnm,bak demisti dersin.yarin bi gecsin izine ayrilacaklar belli olsun,haftaya yeniden basliyoruz herseye
Cnm benim koca evden cikmadi bu gün,sabahtan beri onla ugrasiyom
Yok cnm,ne cok seyi gerekeni istiyorsun...
Yarini atlatalim bi,izine ayrilacaklar,bizimle kalacaklar belli olsun ona göre davraniriz artik...
Birde cnm,sari karti olanlari bana gönderirmisin:26:
Cnm bencede mutsuz olma.Bak benim eski takimimda bi arkadas vardi,her gün mutlaka tatli yemis olurdu.Ama ne yapardi biliyormusun,yedikten sonra spor yapardi ve 1 hafta bile fazla cikmadan kisa sürede mezun oldu.Evinde sadece kondisyyon bisikleti vardi,günde 600 mekik cektigi zamani biliyorum,3 saat bisikletle spor yaptigi oluyordu.Suyunu 3 lt den az icmezdi.Dedigim gibi kek,börek yerdi yani ama aldigi kaloriyide yakardi
Cnm sen kararli ol,inanki vericez kilolari
Anladim cnm
Masallah kidemlilerdensin sende
Wuwum diyet sözcügünü unut.canin cok istediyse ye cnm,ama 1 lokma ye,2 lokma ye...Sonrasinda spor yap...Insallah senide mezun edicem
Benim icin sorun yok
Cok gecmisolsun cnm.Sadece sen degil cogu üye aktif degil
Bisey olmaz cnm,biz seni durdururuz canin yemek istediginde
Cnm ceza spor yapacaksin,yani cikolata 100 kaloriyse günlük yaptigin spordan haric 100 kalorilik spor yapacaksin
Anladim cnm sekeride,nasil seker onu anlamadim
Su mutlaka ic,vücudun siser yoksa cnm,üstelik su vücuttaki zehirli maddeleri atiyor,yesil cay ic,mate cayi ic mesela ama ic
Anladim cnm.Biz birlikte oluduktan sonra eminimki incecik olcaz..yok canım demır ılacı zamanı öleydım ama smdıde tatlı sevmyen ben tatlı cekıodu canımmmneyse dzelcek zamanla arkadasım bzde pek gremıorum k.bkmayın canlarım
Kizlar dün kilolarinizi nasil hesaplayacaginiz anlatmistim,dikkatinizi cektimi acaba:44:
Kimseden bu konuyla ilgili bir yorum gelmedi,ya hepinioz anladiniz yada yazdiklarimi dikkate almadiniz ki 2.si degildir umarim
Lütfen yarin 12 ye kadar kilolarimizi hesaplayip aksam hazirlayacagim listeye ekleyelim.
Tesekkür ederim cnmPegasus-ismin çok tatlı- benim yarın dersanem var saat 5 den önce gelmem pek mümkün değil. Kilomu bugünden bildirsem olur mu? Zaten kilom sabit öyle çok bildirilecek bi tarafı yok
Bu arada artık sabahları poğaça yemiyorum kendim kepekli sandviç hazırlayıp götürüyorum. İlkokul çocukları gibi
3 yıldr dyet yapmıosun heralde canım naptın sen
S_A naptın sen 3 yıldır mı takımdasınSana üyelik kartı falan lazım 3 yıldır burdaysan
Mercani pegasusa söyleyelim sen bir kaç kırmızı kart ver de öyle devret kaptanlığı yoksa içinde kalacak senin
Sarı kart verdim o da yeter banaAslında şöyle afilli bir kırmızı kart fena olmazdı ama
Tesekkür ederim cnm
Tamam aksam listeyi hazirlarken seni sabit yazarim o zaman...
Birde bana gönderdigin bilgilerde bu hafta listeye alinacak isimler vardi denemede olan,baktim 1 kisiyi bu hafta listeye alicam sanimca,digerini daha göremedim ve burda görmedigim birini listeye alamam kusura bakmasin
Teşekkür ederim
Cnm yanlisim varsa düüzelt lütfen,bana gönderdigin listede seummi bu hafta listeye girecek yazmissin,simdide daha degil demissin hangisi dogruAslında Sahgull çok paylaşımda bulunuyordu ama bugün göremedim onu acaba bi işi mi çıktı :26:
Sekerkız ve seummu da aktif ama onlar listeye haftaya girecek. Yanlış hatırlamıyosam katvall diye bi arkadaş geldi bu hafta ama onu da hiç göremedim. Betrayal vardı o artık girme hakkını kaybetti bence çünkü kaç seferdir oyalıyor gibi bizi
Cnm yanlisim varsa düüzelt lütfen,bana gönderdigin listede seummi bu hafta listeye girecek yazmissin,simdide daha degil demissin hangisi dogru
Yasli basli kadinim ben,kafami karistirmayin
Tamam cnm,anladim zaten bende seummi yi alcam sadece listeyeAh benim bu unutkanlığımÖnceden yazdığım doğrudur çünkü onları not etmiştim şimdi söylediğimi öyle kafamdan uydurdum
Bu renk de çok hoşmuş acaba bundan sonra bu rengi mi kullansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?