Tamam cnm,anladim zaten bende seummi yi alcam sadece listeye
Evet cok hos,actida seni
Allah zihin acikligi versin cnmAy öyle mi diyorsun
Neyse ben biraz ders çalışmaya gidiyim. Çözülecek sorular var :97:
Tamam cnm,anladim zaten bende seummi yi alcam sadece listeye
Evet cok hos,actida seni
Olacak cnm,ben onu baskasiyla karistirmisim.acemiligime verin,daha yeni taniyorum sizi,isim hafizam da cok zayiftirŞekerkız yokmu listedr biz onunla aynı haftada gelmiştik
Iyi geceler kizlar,takim cok durgun.Bu sekilde birbirimize faydamiz olmaz,lütfen haftaya toparlanmaya bakalim,lütfen
S_A cnm,seni asagida gördüm 2 defa,bekledim sohbet ederiz diye ama sen slm bile vermedin.Alindim acikcasi
Cnm benim,eminimki kimse kirmak icin yazmadi,saka yaptilar sadeceAh canımben telefondan giriyorum kk nın telefon versiyonu açılıyor daha pratik ve onsa sayfayı kim okuyor yazmıyor keşke öylesine yazsaymışım ama 3 yıldır burda yorumlarına ister istemez biraz canımı sıktım oysaki dalga gecmekte haklı herkes :)
Ama işte ben kopamadım buralardan. Ve bu takım olmasaydu ben şimdi 100 kilo olmuştum çok eminim.
Buraya 78 kilo ile başladım sonra 85 e kadar çıktım ve dukan diyeti ile 73 e kadar düştüm. Hedefim 70 şuan 75,9 kiloyum ( yarın 75,4 olmalı ya hedefim yarım kiloydu bu hafta için ) ve ekimin sonunda mezun olmak istiyorum. Spor yapamıyorum şuaralar tek yaptığım şey günde mutlaka en az 20 dakika yürümek oluyor.. Oda işe gitmek için istasyona yürüyorum veya akşam anneme yürüyorum gibi.
Hernekadar 3 yıl burda olupta henü büyğk bir başarı elde edememişsemde benim başarım hayatımın stresine yenilip 100 kiloya kadar çıkmamak oldu. Herzaman yoğunum çok çalışıyorum ve emin olun benim tek tesellim yemek yemek....
mercanii :) bende izne ayrılınca gaza geldim diyet konusundaPegasus-ismin çok tatlı- benim yarın dersanem var saat 5 den önce gelmem pek mümkün değil. Kilomu bugünden bildirsem olur mu? Zaten kilom sabit öyle çok bildirilecek bi tarafı yok
Bu arada artık sabahları poğaça yemiyorum kendim kepekli sandviç hazırlayıp götürüyorum. İlkokul çocukları gibi
Gider ayak karıştırmışsın takımıAh benim bu unutkanlığımÖnceden yazdığım doğrudur çünkü onları not etmiştim şimdi söylediğimi öyle kafamdan uydurdum
Bu renk de çok hoşmuş acaba bundan sonra bu rengi mi kullansam
Aksine kilo vermek daha saglıklı yapar bence seniKızlar günaydınnnnnnnnnnnn
Dün öğleden sonra hastaneye gittim, telden de bağlanamıyorum bir türlüo yüzden aktif değildim
Doktor çok fazla demir eksikliği var dedi, ilaç yazdı ilacı kullanrken yediklerime dikkat etmeliymişimmm iştah açıyormuşş ilaç
Annem de tutturmuş diyet miyet yapma artık, sağlığından olacaksın nerdeyseama ben diyet yapmadan duramamki alışmışım bir kere o beni bıraksa ben onu bırakamam kiii
Yagın kasa dönüşecegini düşününce mantıklı geldi aslında şu an önce kilo verip sonra spora başlamakcanım sunu dyeyım ben ılk 13.5 kılo verdım 1.5 ayda bnun ılk 20 gnu 8 kılo gttı sporsuz sonra spor yapmaya basladım haftada 6 gun gnde 3 saat olarak ve zaten dyet yapıodum o ay cok az yememe rahmen 5.5 kılo gttı ama 60 cm ıncelmıstım
ben kendıme gore bu boyle aman aman bı kıloda gerı almadım en fazla 5 kılo almısımdr ama cevremde var 1 sene sporla dyet yapan ve 20 kılo veren onlar sporu braktı btun kılolar gerı geldı bn 7 aydr spor yapmıorum aldıgmda en fazla bes kılo bunlarında 3 u oynuo sureklı tam gerı aldımda dyemem
gecen gun tv gezıordum gulben ergen dyodkı bna dyetsyenım ılk kıloları ver kılo vermem zorlastrma sporla yapsan kas olur snra vcudunu en sporla sekle sokarız demıs
3 ay snra kılo verınce kadın spora baslamıs
bunuda bunyen gbı dsun sureklı aynı menuyle dyete dvam etmekte metabolıuzmanı alıstrır ve vcudun tepkısı azalır ve vcut drenmeye gecer
ben yedıklermın yerını degstrırım hep vcudu spora alıstrmak aslında kılonuzada baglı
sız 10 kılo vereceksenız dyetle spor yapın
ama 30 kılo verecek bı bayan ılk uzerınden bı 10 kıloyu atsın snra spora baslasın
ara donemlerdede ara verın yoksa sporu braktgında cgu ınsan gerı alır
yemek yemek nasıl etkılıyse sporunda dgru zamanda yapılması onemlıdır
vucudumuzun kaldracagı sekılde yuklenelım spor yapalım tabıkıde ama bu aman aman olmasın ılk basta snucta
hiç dsundunuzmu plates neden en son sekıllendrmek için yapılır
ınsanlar kılolarını kaybedınce daha capuk sekle grerler cnku ve kaslasma olmaz
ben o 3 saat yaptgım dnemde arkadasım 75 kıloyla ben plates ıstıorum demıstı hocaya oda kılonu ver öyle demiştı
uzxun lafın kısası ınsan kendını daha ıı tanır canım hangsı sna uygunsa dogrun odur ..
Yaşları küçük olunca direkt afacan dedim ben de,Memnun oldum tatlim.ugrasiyorum valla,canlari sag olsunda...cok yaramazda degiller acikcasi
bügunku menum
sabah canım tatlı cektı aman aman 11 gbı
o yuzden yarım bardak sut ve 1 muzu karıstrp muhallebı gbı ezdım bnu yedım
snra öglen 3 gbı tavuk yemegı yedım sadece katısından ekmek yoktu
aksamsa su gevrek yedım stle 1 kase 6 da
2 ltre su ıçtım
arada bsey ymedım ama 1 kahve ıctım zaten gec kalktım oda etkılı tabı
slm kızlar bugünkü menüm
sabah: iki dilim kızarmış ekmek arası marul domates bir dilim peynir
ara: bir fincan nescafe (şekeri kesemiyorum :18:)
öğlen: bir kase şehriye çorbası, iki kaşık pilav
ara: yine bir fincan nescafe 7-8 tane karışık çerez. Sonra da bir fincan türk kahvesi misafirlikte içtim herşeyi reddettim bunu da etsem kadın beni evden kovacaktı
akşam: dört kaşık pilav, bir kase şehriye çorbası, iki kaşık patates yemeği yağsız salata
az önce de bir tane cam şeker yedim
71,7-71,3=0,4Kızlar hesaplamayı şöyle mi yapıyorduk,
Geçen hafta: 71,7
Bu hafta: 71,3
71,7-71,3: 0,40
0,40x71,7:28,68
28,68/100:0,29
doğru ise listeye ekleyeyim.
71,7-71,3=0,4
0,4*100=40
40:71,7=0,56
Ben böyle cikardim cnm sonucu,sen bir daha hesapla,sonra ekle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?