Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3.TAKIM 330.ETAP***

SERATES(73.9 / / / % )
S_A ( 75,9 / / /% )
Mercani (55 /55 / 0 / 0% ) sabit,izinli
İzumi (66.4 / / /% )izinli
Antonia (63.2 / / /% )izinli
NoRaaa (71,7/ // %)
seummu(81/ / / %)Yeni üye,kilosu 2ye bölündü,hedef 65
sekerkiz67(82/ / / % )yeni üye,kilosu 2 ye bölündü hedef 65
3. TAKIM ORTALAMASI: %

Kizlar liste hazir,lütfen herkes öglen 12 ye kadar kilosunu hesaplayip isminin karsisina mercanideki gibi yazsin,bende erkenden paylasayim

Iyi geceler kizlar,takim cok durgun.Bu sekilde birbirimize faydamiz olmaz,lütfen haftaya toparlanmaya bakalim,lütfen

S_A cnm,seni asagida gördüm 2 defa,bekledim sohbet ederiz diye ama sen slm bile vermedin.Alindim acikcasi

Iyi geceler kizlar,takim cok durgun.Bu sekilde birbirimize faydamiz olmaz,lütfen haftaya toparlanmaya bakalim,lütfen

S_A cnm,seni asagida gördüm 2 defa,bekledim sohbet ederiz diye ama sen slm bile vermedin.Alindim acikcasi

Ah canım ben telefondan giriyorum kk nın telefon versiyonu açılıyor daha pratik ve onsa sayfayı kim okuyor yazmıyor keşke öylesine yazsaymışım ama 3 yıldır burda yorumlarına ister istemez biraz canımı sıktım oysaki dalga gecmekte haklı herkes :)

Ama işte ben kopamadım buralardan. Ve bu takım olmasaydu ben şimdi 100 kilo olmuştum çok eminim.

Buraya 78 kilo ile başladım sonra 85 e kadar çıktım ve dukan diyeti ile 73 e kadar düştüm. Hedefim 70 şuan 75,9 kiloyum ( yarın 75,4 olmalı ya hedefim yarım kiloydu bu hafta için ) ve ekimin sonunda mezun olmak istiyorum. Spor yapamıyorum şuaralar tek yaptığım şey günde mutlaka en az 20 dakika yürümek oluyor.. Oda işe gitmek için istasyona yürüyorum veya akşam anneme yürüyorum gibi.

Hernekadar 3 yıl burda olupta henü büyğk bir başarı elde edememişsemde benim başarım hayatımın stresine yenilip 100 kiloya kadar çıkmamak oldu. Herzaman yoğunum çok çalışıyorum ve emin olun benim tek tesellim yemek yemek....

Cnm benim,eminimki kimse kirmak icin yazmadi,saka yaptilar sadece
Sonucta kimin haddine burda biriyle dalga gecmek,ister 3 sene kalirsin,ister 5 kimseyi ilgilendirmez..Sunuda söyleyeyim,burda bir aradaysak böyle sakalasmalarada alinmayalim

Sen elinden geleni yaptigina inan,gerisi gelir ama lütfen biraz daha fazla paylasim..Sonucta sende kaptanlik yaptin,motivasyon icin paylasimin ne kadar gerekli oldugunu biliyorsun,senden destek bekliyorum cnm

Eve geldiginde spor yapabilirsin,ac zumba,oyna 30 dk kim karisacak...
o kadar cok egzersiz varki nette,inanki sana uygunu vardir.Sadece kendmizi kandiriyoruz zaman yok diye,inaniyorumki herkes bir 30 dk ayirabilir spora

Haftaya tam gaz devam lütfen

***3.TAKIM 330.ETAP***

SERATES(73.9 / / / % )
S_A ( 75,9 / / /% )
İzumi (66.4 /66.4 /0 /%0 )sabit, izinli
NoRaaa (71,7/ // %)

Son düzenleme:
mercanii :) bende izne ayrılınca gaza geldim diyet konusunda senin dershanen sabahtan akşama kadar mı? :44:
Ah benim bu unutkanlığım Önceden yazdığım doğrudur çünkü onları not etmiştim şimdi söylediğimi öyle kafamdan uydurdum

Bu renk de çok hoşmuş acaba bundan sonra bu rengi mi kullansam
Gider ayak karıştırmışsın takımı

Aksine kilo vermek daha saglıklı yapar bence seni

Yagın kasa dönüşecegini düşününce mantıklı geldi aslında şu an önce kilo verip sonra spora başlamak çok agır spor yapmamak başlarda daha mantıklı sanırım. Yavaş yavaş diyetle birlikte sporu arttırmak lazım
Memnun oldum tatlim.ugrasiyorum valla,canlari sag olsunda...cok yaramazda degiller acikcasi
Yaşları küçük olunca direkt afacan dedim ben de, benim bi arkadaşımın 4 tane yigeni var da bir araya geldiklerinde çok yaramaz olabiliyorlar, onları düşünmüştüm biraz :26:

canım tatlı konusunda yaptıgın çok mantıklı olmuş çok bi şey yememişsin demişler ama tavuk, gevrek yemişsin ya onlar muhtemelen tok tutmuştur seni diye düşünüyorum.

şekeri başlarda bırakamıyorsun ama bi bıraktın mı da şekerli kahve içemiyorsun ben geçen 3 ü bi arada içeyim demiştim iki yudum içtip bıraktım çok tatlı geldi patatesle pilavın yanyana gelmesi kötü olmuş biraz aslında pilavda da patateste de şeker var çünkü

Günaydinnn arkadaslarr

Izumi disinda ugrayan olmamis,unutmayin 12 den sonraki bildirimleri gecerli mazaret yoksa kabul etmiyoruz

Bunuda hatirlattiktan sonra yediklerimi yazabilirim

Sabah
3 kasik yulaf ezmesi,1 kase yogurt karisimi

Ara
1 elma

ögle
3 kasik sebzeli hindi sote,3 kasik bulgur pilavi,ayran

ara
3 adet taze ceviz,1 cay bardagi süt

aksam
2 adet tam bugdayla peynirli tost,salata türleri,ayran

Su
2 lt

Spor
yapamadim

Günaydın kızlarrrrr

Dün işten geç çıktımm, o yüzden akşam giremedim...

Bu sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım ve geldim ofise :)

Kilo bildiriminiyapıcam fakat önce öğrenmem lazımmm :) geçen hafta yaptığımda yanlış hesaplamışım :)

Kızlar hesaplamayı şöyle mi yapıyorduk,

Geçen hafta: 71,7
Bu hafta: 71,3

71,7-71,3: 0,40

0,40x71,7:28,68

28,68/100:0,29

doğru ise listeye ekleyeyim.

Günaydin cnm,Neyi yanlis hesaplamissin anlamadim ben

hesaplamayi gecmis sayfalarda anlatmistim
gecen haftaki kilondan bu haftaki kilonu cikar
cikan sonucu 100 ile carp
cikan sonucu gecen haftaki kilona böl
virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi yuvarla

**3.TAKIM 330.ETAP***

SERATES(73.9 / / / % )
S_A ( 75,9 / / /% )
İzumi (66.4 / / /% )izinli
NoRaaa (71,7/ 71,3/0,40/ 0,42%)

Pegasus teşekkür ederim şimdi anladımmm umarım doğru hesaplamışımdır

Kızlar hesaplamayı şöyle mi yapıyorduk,

Geçen hafta: 71,7
Bu hafta: 71,3

71,7-71,3: 0,40

0,40x71,7:28,68

28,68/100:0,29

doğru ise listeye ekleyeyim.
71,7-71,3=0,4
0,4*100=40
40:71,7=0,56

Ben böyle cikardim cnm sonucu,sen bir daha hesapla,sonra ekle istersen

Ben kahvalti yapmaya gidiyorum canlar,görüsürüz..Umarim hepimiz vermisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…