Ben kahvalti yapmaya gidiyorum canlar,görüsürüz..Umarim hepimiz vermisizdir
Cnm benim,eminimki kimse kirmak icin yazmadi,saka yaptilar sadece
Sonucta kimin haddine burda biriyle dalga gecmek,ister 3 sene kalirsin,ister 5 kimseyi ilgilendirmez..Sunuda söyleyeyim,burda bir aradaysak böyle sakalasmalarada alinmayalim
Sen elinden geleni yaptigina inan,gerisi gelir ama lütfen biraz daha fazla paylasim..Sonucta sende kaptanlik yaptin,motivasyon icin paylasimin ne kadar gerekli oldugunu biliyorsun,senden destek bekliyorum cnm
Eve geldiginde spor yapabilirsin,ac zumba,oyna 30 dk kim karisacak...
o kadar cok egzersiz varki nette,inanki sana uygunu vardir.Sadece kendmizi kandiriyoruz zaman yok diye,inaniyorumki herkes bir 30 dk ayirabilir spora
Haftaya tam gaz devam lütfen
Ah canımben telefondan giriyorum kk nın telefon versiyonu açılıyor daha pratik ve onsa sayfayı kim okuyor yazmıyor keşke öylesine yazsaymışım ama 3 yıldır burda yorumlarına ister istemez biraz canımı sıktım oysaki dalga gecmekte haklı herkes :)
Ama işte ben kopamadım buralardan. Ve bu takım olmasaydu ben şimdi 100 kilo olmuştum çok eminim.
Buraya 78 kilo ile başladım sonra 85 e kadar çıktım ve dukan diyeti ile 73 e kadar düştüm. Hedefim 70 şuan 75,9 kiloyum ( yarın 75,4 olmalı ya hedefim yarım kiloydu bu hafta için ) ve ekimin sonunda mezun olmak istiyorum. Spor yapamıyorum şuaralar tek yaptığım şey günde mutlaka en az 20 dakika yürümek oluyor.. Oda işe gitmek için istasyona yürüyorum veya akşam anneme yürüyorum gibi.
Hernekadar 3 yıl burda olupta henü büyğk bir başarı elde edememişsemde benim başarım hayatımın stresine yenilip 100 kiloya kadar çıkmamak oldu. Herzaman yoğunum çok çalışıyorum ve emin olun benim tek tesellim yemek yemek....
Hangi telefondan girdiğinede bağlı aslında ama iphone veya benzeri ise net gecmişini sil sil ve siteye tekrar gir belki olur.ben grdım demın telefondan ama alıntılayamadım resmen ama nrmal pc versıyonuydu telden grdgm heralde
Hangi telefondan girdiğinede bağlı aslında ama iphone veya benzeri ise net gecmişini sil sil ve siteye tekrar gir belki olur.
tesekkur canım bana gorede az dehıldı tabı ama kımse yedgım yemegı gormedgı ıcın az gelıo gbıme geldıYagın kasa dönüşecegini düşününce mantıklı geldi aslında şu an önce kilo verip sonra spora başlamakçok agır spor yapmamak başlarda daha mantıklı sanırım. Yavaş yavaş diyetle birlikte sporu arttırmak lazım
Yaşları küçük olunca direkt afacan dedim ben de,benim bi arkadaşımın 4 tane yigeni var da bir araya geldiklerinde çok yaramaz olabiliyorlar, onları düşünmüştüm biraz :26:
canım tatlı konusunda yaptıgın çok mantıklı olmuşçok bi şey yememişsin demişler ama tavuk, gevrek yemişsin ya onlar muhtemelen tok tutmuştur seni diye düşünüyorum.
şekeri başlarda bırakamıyorsun ama bi bıraktın mı da şekerli kahve içemiyorsunben geçen 3 ü bi arada içeyim demiştim iki yudum içtip bıraktım çok tatlı geldi patatesle pilavın yanyana gelmesi kötü olmuş biraz aslında pilavda da patateste de şeker var çünkü
Kızlar dışarıdayım,telden giremiyorum,yüzdelik hesap yapamıyorum,rica etsem siz yaparmısınız,
geçen hafta 81.9
bu hafta 81
Ellerine saglik cnmBen de demin 42 çıktım şimdi 56 çıktı nasıl oldu anlamadım :26: şimdi ekliyorum, şimdi tam oturdu :)
Geldim bileGörüşürüz kaptancımmm
Ben eslik edebilirimBen de bol limonlu yeşil çayımı içeyim bari, var mı bana eşlik eden
Yoo ben kırılmadım. Aksine gaza getirdiler beni haberleri yokspor işinede çare bulmaya çalışacam. Motivasyon gerçekten çok gerekli o olmazsa hiç birimiz bir gram bile veremeyiz.
**3.TAKIM 330.ETAP***
SERATES(73.9 / / / % )
S_A (75,9/76,7/0,2/0,26%)
Mercani (55 /55 / 0 / 0% ) sabit,izinli
İzumi (66.4 / / /% )izinli
Antonia (63.2 / / /% )izinli
NoRaaa (71,7/ 71,3/0,40/ 0,42%)
seummu(81/ / / %)Yeni üye,kilosu 2ye bölündü,hedef 65
sekerkiz67(82/ / / % )yeni üye,kilosu 2 ye bölündü hedef 65
3. TAKIM ORTALAMASI
Iıı renk düZeniylemi oynadım banamı öyle geliyor ama düzelttim galiba
Afiyet olsun cnm,aralarda var daha ne olsungünaydınlar bu arada hepınıze
dun sabah
1 salatalık 1 kbrıt ktusu peynır 1 yumurta
ara yerde 1 mandalına
öglen 1 kase corba mercımek yanına 3 kasık lıght yogurt
ara yarım muz yarım cay bardagı sut
aksam bol slata 4 kasık karnıbshsr yemegı susuz
2 ltre su gune tamam
Sey cnm o zmana sey dicem sey siskooooobu arada S_A
dalga gecmedık canım sadece 3 yıldr gercekten dyetmı yapıosun dye mrak ettım ..snucta ayda 1 kılodan 36 kılo vermıs olurdun en azından takımdan ayrılıp dondugun zamanlarıda saydın sanırım canım hem bole dıosak senın ıcın ctır ol kendın ıcın ol hcbrımız brbırımızı gormuoruz ama guzellık hepımızın hakkı ben kendıme sısko derım hatta karsımdakılere derımkı bna sısko deyın ölece kendıme gelıp kılomla kusmelıyım dye yoksa ben olede gzelım modundayız hepımız
Ben hallediyorum cnmKızlar dışarıdayım,telden giremiyorum,yüzdelik hesap yapamıyorum,rica etsem siz yaparmısınız,
geçen hafta 81.9
bu hafta 81
Ellerine saglik cnm
Geldim bile
Ben eslik edebilirim
Buna sevindim cnm,hadi bakalim citir olcaz hepimiz:13:
Afiyet olsun cnm,aralarda var daha ne olsun
Sey cnm o zmana sey dicem sey siskooooo
Ben hallediyorum cnm
Cnm ben sana kizarmiyim hic,sadece hopp geri almayalim diye dikkat ediyorumde yavrum ben ılk dıyete basladgımda bı kız bna dedıkı kot alıodum sen zayıf gzukuosun ama bu kotlar sna nasıl olmuo kadının yuz ıfadesını unutamam
o gun dyete basladım 1 ayda 10 kılo vermıslıgım var oyle tabı snra ılac kullanınca dobılı gerı alımbaslamıstı
ama o kadnın yuz ıfadesını unutamam
evet sen begen dye sıf ara yaptım kızma bna dıe
Öğrenmişken ben yapayım bari :)
%1,10 :)
**3.TAKIM 330.ETAP***
SERATES(73.9 / / / % )
S_A (75,9/76,7/0,2/0,26%)
Mercani (55 /55 / 0 / 0% ) sabit,izinli
İzumi (66.4 / / /% )izinli
Antonia (63.2 / / /% )izinli
NoRaaa (71,7/ 71,3/0,40/ 0,42%)
seummu(81/ / / %)Yeni üye,kilosu 2ye bölündü,hedef 65
sekerkiz67(82/ / / % )yeni üye,kilosu 2 ye bölündü hedef 65
3. TAKIM ORTALAMASI
Listeye eklemedim geçen haftaki kilon 82 görünüyor listede:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?