bsey deıl canım anlıorumCnm ben sana kizarmiyim hic,sadece hopp geri almayalim diye dikkat ediyorum
Oyunu kullanmissin cnm,tesekkür ederim.Kazanirsam hediyeyi anneme göndercem,benden ona bayram hediyesi olsun,özledim zaten
günaydın kızlar
ben şimdi hiç kilo bildirimi yapmadım ya hesaplarken geçen haftaki kilomdan mı bu haftaki kilomu çıkaracağım yoksa başlangıç kilomdan mı bu haftaki kilomu çıkaracağım başlangıçta 81 kiloydum geçen cuma 79,1:44:
birde ben sabah tartılmayı unutmuşum oğlan ağlaya ağlaya uyanınca alel acele ona da kendime de kahvaltı hazırladım sonra bugün tartılma günü olduğunu hatırladım. Kahvaltıda önce bir su bardağı sirkeli ballı su içtim arkasından haşlanmış yumurta bir dilim ekmek çok az da meyve suyu. Sizce 100 gr düşeyim mi kahvaltıyı
bence dusme canım haftaya dha byuk suprız olur daha cok kılonu mrak ederız
mercanii :) bende izne ayrılınca gaza geldim diyet konusundasenin dershanen sabahtan akşama kadar mı? :44:
Gider ayak karıştırmışsın takımı
Dusmedim ama gec kaldim sanırım ya bende ne şansı var ben bilmiyorum ki. Her sabah lüzumsuz tartilirim bu sabah unuttum tam kilomu heaaplamaya çalışıyorum bilgisayar bozuldu. Bu arada kızlar bilgisayardan anlayaniniz var mi mesela kk sayfasında duruyorum sayfa kendi kendine aşağı kayıyor şifre gireceğim sürekli imlec bi o kutucuğa bi bu kutucuğa gidiyor. Imlecte bi sıkıntı var. Tiklamiyor ama kontrolsüz hareket ediyor
**3.TAKIM 330.ETAP***
SERATES(73.9 / / / % ) bildirimde bulunmadi
S_A (75,9/76,7/0,2/0,26%)
Mercani (55 /55 / 0 / 0% ) sabit,izinli
İzumi (66.4 / / /% )izinli
Antonia (63.2 / 63/0,2 /0,32% )izinli
NoRaaa (71,7/ 71,3/0,40/ 0,56%)
seummu(81/78 / 3/1,85 %)Yeni üye,kilosu 2ye bölündü,hedef 65
sekerkiz67(82/81 /1 /0,61 % )yeni üye,kilosu 2 ye bölündü hedef 65
3. TAKIM ORTALAMASI %0,45
Durum bu kizlar,simdi paylasiyorum,kilo verenleri tebrik ediyorum
Seummu cnm,seni ayrica tebrik ederim cok iyi gidiyorsun
Evet olabilir.:13:Basladigindan beri 3 kilo vermis cnm,gecen haftadan beri degilseummu 3 kilo mu verdi?seummu hemen anlat naptın ne yedin ne içtinnn
Aslında yarışmann genelinde olduğu gibi takımda o hafta en çok kilo veren kişi neler yaptığını anlatsa
Niye kizdin kime kizdın ki? Dershaneler bazen çileden çıkarıyor insani haklisim bi yandanÖğlene kadar ama bugün etüt vardı onun için 5'e kadardı. Ama kızdım gitmedim etüte. Soksunlar gözlerine o etütleri
**3.TAKIM 330.ETAP***
SERATES(73.9 / / / % ) bildirimde bulunmadi
S_A (75,9/76,7/0,2/0,26%)
İzumi (66.4 / / /% )izinli
Antonia (63.2 / 63/0,2 /0,32% )izinli
NoRaaa (71,7/ 71,3/0,40/ 0,56%)
seummu(81/78 / 3/1,85 %)Yeni üye,kilosu 2ye bölündü,hedef 65
sekerkiz67(82/81 /1 /0,61 % )yeni üye,kilosu 2 ye bölündü hedef 65
3. TAKIM ORTALAMASI %0,45
Durum bu kizlar,simdi paylasiyorum,kilo verenleri tebrik ediyorum
Seummu cnm,seni ayrica tebrik ederim cok iyi gidiyorsun
sanırım,75,7 yazacağına 76 yazmış.S_A (75,9/76,7/0,2/0,26%)
evet cnm,öyle yazmis.sanirim yanlis yazmis:44:Niye kizdin kime kizdın ki? Dershaneler bazen çileden çıkarıyor insani haklisim bi yandan(
Canim sa da bi yanlislik var sanirim. 75.7 olucak ama.76 yaziyor kilo almis gibi
tmm cnm,son listeye ekleme yapilmadimi karisiyor:26:hwmwn düzeltiyorum..Bi de ben kilomu sabit olarak yazmistim paylasim alanindaki listede bi sey yazmıyor(
Slm cnm,75,7 olacak galiba:26:Kendisi öyle yazmis,bende dikkat etmedim hicselam kardeş takımcım
listenizi kontrol ediyordum,S_A arkadaşınızın durumu garip geldi,bildirimi nedir:44:
seummu 3 kilo mu verdi?seummu hemen anlat naptın ne yedin ne içtinnn
Aslında yarışmann genelinde olduğu gibi takımda o hafta en çok kilo veren kişi neler yaptığını anlatsa
Önce biraz havalanayım.Canlarim öncelikle sabahları bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi bir yemek kaşığı bal karıştırıp içiyorum. Ben zaten inanılmaz yemek yiyen biriydim bebeğim çok hareketli herkes benim bu tempoda nasıl zayiflamadigima sasiyordu. Muhtemelen çok yediğim için zayiflamiyordum. Yemeği biraz azaltinca kilolar tıkır tıkır gitmeye başladı. Kilolu oldugum için günlük ihtiyacım olan kalori 2000 civarı hatta daha da fazla ben diyete başladığımdan beri 1000-1250yi gecmedim. Her sabah kahvaltıyı kızarmış ekmekle yaptım birdaha hic ekmek yemedim. Kaptan kızacak ama spor namına fazla birsey yapmadım gunde ortalama 100 ip atladım 50 de yarım mekik çektim ama hiç su icemedim. Bi tuhaflik oldu hic su icmememe rağmen hamile gibi her saat başı wcdeyim. Halen çözmüş değilim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?