Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Birde sık yiyorum diyecektim onu da sen söylemiş oldun. Bu arada nescafe ara menü sayılır mı ya sayılmazsa sık yemiyorum

Birde sık yiyorum diyecektim onu da sen söylemiş oldun. Bu arada nescafe ara menü sayılır mı ya sayılmazsa sık yemiyorum
canım k.bkma ya faceye dalmısım gec yazdım
ben ara ogun dıe sayarım kalorısı var snucta bnde sayıyodum

Kızlar buradan başka bi sitenin ismini vermek yasak mı ben bi yerde günlük aldığım kalori kaydını tutuyorum çok faydalı oluyor mesela bugün üç tane tylumba tatlisiyla neredeyse 400 kalori aldığımı öğrendim nasıl kahroldugumu siz tahmin edin artık. Artık tulumba tatlisini hiç sevmiyorum

Tekrar tebrik ederim cnm,havalan tabi ben 3 kilo versem bende havalanirdim,indirebilene ask olsun

Ne güzel bilgiler vermissin cicim
sütlü oldugu zaman meyveyle birlikte tüketirsen sayilir,yanliz basina maalesef sayilmiyor yani olsa dükkan senin
canım k.bkma ya faceye dalmısım gec yazdım
ben ara ogun dıe sayarım kalorısı var snucta bnde sayıyodum
Cnm sütlü icerse sütün kalorisi var,kahvenin yok diye biliyorum,tabi bide seker eklerse onlarin kalorisini hesaplar:44:

sorun olmaz diye tahmin ediyorum.Cnm serbetli tatlilar her zaman daha fazla kalorilidir,tabi bu demek degildirki sütlüler masum

Kalorisepetindenmi bakiyorsun.Bende bazen bakiyorum oraya

ama sade nescafe ve sade turk kahvesı ıcebılsem daha ııdı
ama fazlayada kacmamak gerekıo ama bn gunde bı ara 3 fncan nescafe ıcıodum aman aman
suda var ama 1 tane ıcıorum dyetteyken oda aksam yatıoken az mktarda cafeın kılo vermeyede yardımcymıs yanı o yuzden ama azı

Ne güzel yapiyorsun cnm
Afiyet olsun,sade ictinmi yoktur bence:44:

Bende icersem su ve kahveyi karistiriyorum sadece,alistinmi sorun olmuyor,gayette güzel oluyor

Ne güzel yapiyorsun cnm
Afiyet olsun,sade ictinmi yoktur bence:44:

Bende icersem su ve kahveyi karistiriyorum sadece,alistinmi sorun olmuyor,gayette güzel oluyor
bana o acı gelıo seker koyarım bu sfer en ıyısı bn kahvemle dyet yapım canımm

evet sde kahve ve suyu karıstrırsan kalorısı yoktr bncede

Son düzenleme:
Diyetarkadasim diye bi site var orasi. Benim cok isime yaradi. Baslangicta gunde kac kalori alirsaniz ayda kac kilo vereceğinizi hesapliyor sonra siz kendi kaydinizi tutuyirsunuZ

Şekerli içiyorsan sayılır bence ama sekersiz ve hazir olanlarin cok fazla kalorisi olduğunu düsünmüyorum ben. Bi de tok tutma acısından kahve tek basina yeterli olmuyorsa yanında bi iki tane fındık badem falan yenebilir bence :))
Canım aman diyim kilo vermenin sevinciyle kaptirma kendini tatliya. Insan bi baslayınca bi daha bırakamıyor bazen (

Güzelmis cnm,bi ara bakayim bende

Diyet arkadasimi bende kullanmiştım güzel bi site. kalori sepetini de tavsiye ediyorlar gerci. Yediklerinin kalorisine bakmak kontrol açısından çok yararlı oluyor :)
Ki bi de önümüz bayram özellikle tatlıları yemeden önce kalorilerine bakmak lazım :))

Son düzenleme:

o zaman hazır olun
bir dilim baklava=120 kcal
100 gr kırmızı et=290 kcal:84:

:44:nasıl olcak ıkı saat yazmadı sımgelerıde gruom moblden ama ılk dfa yazdı blgsayar pert off

Ben kesin bayramdan 2-3 kiloyla döneceğim ya annem şimdiden söylenmeye başladı başlarım senin diyetine diye ben de kendimi tutamam ki bayramda ben bayram ediyorum valla cevizli ekmekler etler baklavalar çerezler... Özellikle en çok kilo yapan şeyler gelmiş oturmuş bayram menüsüne

Cnm az az ye sende,fazla kaptirma.Birde haftaya bildirim yapmiyoruz,bayram haftalari tatil oluyor,yinede dikkat et

:44:nasıl olcak ıkı saat yazmadı sımgelerıde gruom moblden ama ılk dfa yazdı blgsayar pert off
wuwum cnm,yazdiklarini okuyabilmek icin en az 100 kalori harcadim,yarisini anack anladim
Senin pc bozuk,teldenmi yazmak istiyorsun,yani istiyorsun ama yazamiyormusun ?

Bugünkü Menüm

.AldığınızKalori Miktarı.
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (22gr) Haşlanmış Mısır (20 kcal)40 kcal.
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal.
0.50 x 1 Adet Yumurta Sarısı (Haşlanmış) (65 kcal)33 kcal.
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal.
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal.
ARA:
3.00 x 1 Adet (45gr) Tulumba Tatlısı (128 kcal)384 kcal.

ÖĞLE:
1.00 x 1 Porsiyon Havuç Tarator (Yoğurtlu) (178 kcal)178 kcal.

ARA:
1.00 x 1 Kase (25gr) Cheetos Fıstık Cips (120 kcal)120 kcal.
1.00 x 1 Adet (18gr) Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal.

AKŞAM:
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Knorr Pişmiş Hazır İşkembe Çorbası (68 kcal)68 kcal..

Alınan Kalori Toplamı1009 kcal.
1 litre su, 300 ip atlama 50 yarım mekik

tulumbaaaa tulumba Yaktın beni

Afiyet olsun cnm.dedigin gibi tulumba olmamis,ve cips oda olmamis cisss
Yedigimiz yagi azaltmadikca vücut kendi yaglarini yakmaz cnm,o yuzden tükettigimiz yag miktarinida azaltmaliyiz

Suyu arttirabilirsin biraz,sporuda yavas yavas arttirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…