Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar böyle olmuyor ama,geliyorum,gidiyorum kimse yok...
Bu arada sari karti olanlari aldim mercaniden,bir dahaki kartta diskalifiye olacaginizi biliyorsunuz umarim.
Lütfen biraz daha gelelim.

Birde 4.olmusuz,biraz daha gayret edersek 1.olabiliriz.Ben inaniyorum ki bayramdan sonraki hafta 1. bizim takim olacak

Ellerine saglik cnm

Ben hallediyorum cnm

aahh umarım umarım cıtır olcezzz...

zaten ben hedefıme ulasayım. püsküüte söylicem hiç zahmet etmesin karne almak istemyorum cünü benımkısı karnelik bir başarı olmayacak.

Bende biraz etrafi toplim,cocuklarin yemegini hazirlim,gelir listeyi paylasirim sonrasinda

ablam kaç çocuğun var.. allah bağışlasın. yaş kaçtı bu arada unutttum

sanırım,75,7 yazacağına 76 yazmış.
(75,9/75,7/0,2/%0,26)

evet cnm,öyle yazmis.sanirim yanlis yazmis:44:

tmm cnm,son listeye ekleme yapilmadimi karisiyor:26:hwmwn düzeltiyorum..

Slm cnm,75,7 olacak galiba:26:Kendisi öyle yazmis,bende dikkat etmedim hic

hıı evet. yanlış yazmışım. pardon.. :2:

hem zaten ben siz farkedecekmisiniz dye yaptım

HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

anam gildeyim. eşim gece yarısına kadar (hoş zaten gece yarısı olmuş emme.. burda saat henüz on bucuk bir saat geriden geliyoruz

annemın laptopundan gırdım bırazık. böylelikle gülücük ve ağlama ifadesi dışındada ifadeler yapabılıyorum 3 tanesının sayısını ezberledım telefondan yazarken yapıyorummmmm saçmalamasyon modunu açtım gene :26:

ıyısımı bebe patiği örim ben

Birde 4.olmusuz,biraz daha gayret edersek 1.olabiliriz.Ben inaniyorum ki bayramdan sonraki hafta 1. bizim takim olacak

İnşallah bayramdan sonra 1. oluruz ama pek sanmıyorum nedense

Senin bu mesajının altına yapmak istediğim ama hiç yapacak yer bulamadığım ifadeleri koymak istiyorum

:98: :122::125::82: :86: :89: :101: :102: :103: :104: :124:

Kızlar SERATES nerde? Bildirimde de bulunmamış. Kaç gündür yorumlarını görmüyorum.

o zaman hazır olun
bir dilim baklava=120 kcal
100 gr kırmızı et=290 kcal:84:
kırmızı et ve tatlı en kalorilileri Bu arada diyet arkadaşımı tekrar kullanmaya başladım bende, en azından yediklerimin kalorisini göreyim de yemeden aklım başıma gelsin
Hayırrrr bayramda aksine kilo verip gelenler de oluyor. Benim annemde diyet yaparken söylendi söylendi, saglıksız diyet yapıyorsun hastalanacaksın diye. Şimdi diyeti bırakıp bi şeyler yemeye kalksam verdigin kiloları geri alıcaksın diye söylenmeye başlıyor. Bi türlü yaranamadım kadına Annene bakma sen yani, önemli olan senin saglıgın
Kizlar böyle olmuyor ama,geliyorum,gidiyorum kimse yok...
Bu arada sari karti olanlari aldim mercaniden,bir dahaki kartta diskalifiye olacaginizi biliyorsunuz umarim.
Lütfen biraz daha gelelim.
Hep aynı kişiler geliyor bi de
Kızlar SERATES nerde? Bildirimde de bulunmamış. Kaç gündür yorumlarını görmüyorum.

Evet bende fark ettim, belki dün geç de olsa gelmiştir dedim ama dün hiç gelmemiş. Cuma günleri de bildirim yapmak için ugrardı muhakkak. İnşallah diyettten, takım kurallarından falan sıkılıp gitmemiştir

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlarrr

Musmutlu, neşeli, hareketli, kaçamaksız ve bol sporlu bi haftasonu geçirin bugün

kıslar dun hafta tatılımdı azıttım resmen

sabah:

yok

öglen:
doner patates kola

aksam:
3 dılım patateslı borek
1 dılım pasta
1 kase kısır

su:
1lt

spor:

12 dakıka 1km 76 kalori

bide dısarıdaydım cok yurudum alısverıs vs

Son düzenleme:
İnsan annesinin yaninda olunca nasıl da keyifli oluyo demi. Allah annelerimize sağ olanlara uzun ömür, vefat etmiş olanlara bol rahmet versin. Ben de senin gibiyim annemlerde olunca öyle keyifliyim ki eşim bile sasiyor.

Evet bana da o site çok faydalı oluyor ama beb yedikten sonra baktığım için ilk zamanlar sadece bakıp kahrolmama sebep oluyordu.
Yok benim annem 100 kiloda olsam zayifsin der. Kendisi zayıf kilo almak istiyor oacısı benden çıkıyor. Geçen boyle tam iyisin diyor anne diyorum ikisinden birinde yalan söylüyorsun ben 65 kiloyken de güzelsin diyordun şimdi de güzelsin diyorsun hangisi doğru:44: Birde ben 65 kiloya inecegim diyince ben 65 kilo bi evlat istemiyorum dedi ya
Günaydınnn kızlarrr

Musmutlu, neşeli, hareketli, kaçamaksız ve bol sporlu bi haftasonu geçirin bugün
Günaydın canım valla ben bu sabah oğlumun salincaktan düşmesiyle uyandım allah esirgemis başı yere gelmemiş
İnşallah günün devamı hepimiz için Musmutlu geçer.

günaydın sekerler naıslsınız kılo veren herkesı kutluyorum
Günaydın tatlım teşekkür ederiz. ..

Afiyey olsun canim. Öglen akşam kötü olmuş. Aslında kahvaltinin olmaması da en az onkar kadar kötü. Çünkü kahvaltı en önemli ögün geç bile kalksan az birsey de olsa kahvaltı yapmaya çalış. Biraz ara verip öglen i yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…