hos geldin cnmSelam benimde başlamam gereken bir diyet var
hos geldin cnm
Takimda yer var cnm,baslamak istersen gel citir olalim
Cnm bayram haftasi bildirim yapmiyoruz zaten,bayramdan sonra beklerimAhh canım çok kötü zaman değilmi bayram arasıama,bayramdan sonra burda ola bilirim kısmetse
Cnm bayram haftasi bildirim yapmiyoruz zaten,bayramdan sonra beklerim
Tamam cnm sen islerini hallet sonra haberlesirizUzun zamandır uğramadığım diyetisyenimle görüşüp gelmeye çalışırım
Ellerine saglik cnm
Ben hallediyorum cnm
Bende biraz etrafi toplim,cocuklarin yemegini hazirlim,gelir listeyi paylasirim sonrasinda
sanırım,75,7 yazacağına 76 yazmış.
(75,9/75,7/0,2/%0,26)
evet cnm,öyle yazmis.sanirim yanlis yazmis:44:
tmm cnm,son listeye ekleme yapilmadimi karisiyor:26:hwmwn düzeltiyorum..
Slm cnm,75,7 olacak galiba:26:Kendisi öyle yazmis,bende dikkat etmedim hic
Birde 4.olmusuz,biraz daha gayret edersek 1.olabiliriz.Ben inaniyorum ki bayramdan sonraki hafta 1. bizim takim olacak
HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
anam gildeyim. eşim gece yarısına kadar (hoş zaten gece yarısı olmuş emme.. burda saat henüz on bucuk bir saat geriden geliyoruz
annemın laptopundan gırdım bırazık. böylelikle gülücük ve ağlama ifadesi dışındada ifadeler yapabılıyorum 3 tanesının sayısını ezberledım telefondan yazarken yapıyorummmmmsaçmalamasyon modunu açtım gene :26:
ıyısımı bebe patiği örim ben
kırmızı et ve tatlı en kalorililerio zaman hazır olun
bir dilim baklava=120 kcal
100 gr kırmızı et=290 kcal:84:
HayırrrrBen kesin bayramdan 2-3 kiloyla döneceğim yaannem şimdiden söylenmeye başladı başlarım senin diyetine diye ben de kendimi tutamam ki bayramda ben bayram ediyorum valla cevizli ekmekler etler baklavalar çerezler... Özellikle en çok kilo yapan şeyler gelmiş oturmuş bayram menüsüne
Hep aynı kişiler geliyor bi deKizlar böyle olmuyor ama,geliyorum,gidiyorum kimse yok...
Bu arada sari karti olanlari aldim mercaniden,bir dahaki kartta diskalifiye olacaginizi biliyorsunuz umarim.Lütfen biraz daha gelelim.
Kızlar SERATES nerde? Bildirimde de bulunmamış. Kaç gündür yorumlarını görmüyorum.
Günaydınnn kızlarrr
Musmutlu, neşeli, hareketli, kaçamaksız ve bol sporlu bi haftasonu geçirin bugün
İnsan annesinin yaninda olunca nasıl da keyifli oluyo demi. Allah annelerimize sağ olanlara uzun ömür, vefat etmiş olanlara bol rahmet versin. Ben de senin gibiyim annemlerde olunca öyle keyifliyim ki eşim bile sasiyor.HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
anam gildeyim. eşim gece yarısına kadar (hoş zaten gece yarısı olmuş emme.. burda saat henüz on bucuk bir saat geriden geliyoruz
annemın laptopundan gırdım bırazık. böylelikle gülücük ve ağlama ifadesi dışındada ifadeler yapabılıyorum 3 tanesının sayısını ezberledım telefondan yazarken yapıyorummmmmsaçmalamasyon modunu açtım gene :26:
ıyısımı bebe patiği örim ben
kırmızı et ve tatlı en kalorilileriBu arada diyet arkadaşımı tekrar kullanmaya başladım bende, en azından yediklerimin kalorisini göreyim de yemeden aklım başıma gelsin
Hayırrrrbayramda aksine kilo verip gelenler de oluyor. Benim annemde diyet yaparken söylendi söylendi, saglıksız diyet yapıyorsun hastalanacaksın diye. Şimdi diyeti bırakıp bi şeyler yemeye kalksam verdigin kiloları geri alıcaksın diye söylenmeye başlıyor. Bi türlü yaranamadım kadına Annene bakma sen yani, önemli olan senin saglıgın
Hep aynı kişiler geliyor bi de
Evet bende fark ettim, belki dün geç de olsa gelmiştir dedim ama dün hiç gelmemiş. Cuma günleri de bildirim yapmak için ugrardı muhakkak. İnşallah diyettten, takım kurallarından falan sıkılıp gitmemiştir
Günaydın canım valla ben bu sabah oğlumun salincaktan düşmesiyle uyandım allah esirgemis başı yere gelmemişGünaydınnn kızlarrr
Musmutlu, neşeli, hareketli, kaçamaksız ve bol sporlu bi haftasonu geçirin bugün
Günaydın tatlım teşekkür ederiz. ..günaydın sekerler naıslsınız kılo veren herkesı kutluyorum
kıslar dun hafta tatılımdıazıttım resmen
sabah:
yok
öglen:
doner patates kola
aksam:
3 dılım patateslı borek
1 dılım pasta
1 kase kısır
su:
1lt
spor:
12 dakıka 1km 76 kalori
bide dısarıdaydım cok yurudum alısverıs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?