Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın 3.takımın fit hatunları
Günaydin cnm
Gecmisolsun cnm,biseyi yoktur umarim ufakligin
Cnm bu ne
Hatirlatayim istersen,diyettesin ve bunu takimla yapmaya karar verdin.Bu yediklerin sadece sana degil takimada zarar.Lütfen dikkat et,bi dahakine ceza alirsin...

günaydın sekerler naıslsınız kılo veren herkesı kutluyorum
Günaydin cnm
Günaydınnn kızlarrr

Musmutlu, neşeli, hareketli, kaçamaksız ve bol sporlu bi haftasonu geçirin bugün
Günaydin cnm.Tesekkür ederim
bencede kullan,izindesin diye salivermezsin kendini bu sayede
Kızlar SERATES nerde? Bildirimde de bulunmamış. Kaç gündür yorumlarını görmüyorum.
Sanirim kurallar agir geldi,kacarim demisti zaten
Ben inaniyorum cnm,neden inanmayayim.Birinci olanlarin bizden farki ne,ayrica inanmak basarmanin yarisidir

Slm cnm,sevindim gülücüklerine kavustuguna,her ne kadar ayrilik erken olsada
Biliyoorum cnm,sen bizi deniyorsun

28 yasindayim,3 cocugum var cnm

hasytneye gıttım cnm erkenden kahvaltı yapacak fırsatım olmadı tum gun dsarıdaydım aksam mısafırım vardı ve sınuc bu

tatlı hafta boyu telafı ederım dısarıdaydım hastene vs kosusturmaca aksamd mısafır derken azıttım :)

wuwum cnm,yazdiklarini okuyabilmek icin en az 100 kalori harcadim,yarisini anack anladim
Senin pc bozuk,teldenmi yazmak istiyorsun,yani istiyorsun ama yazamiyormusun ?

evet suan arkadasımdayım ya yazamadım pc kablosu temassızlık var bazen sarj alıo bazen alamıo telde aynı pc gbı grunuo ekran cvrım ıcı oluorum km var yok gruorum smgelerı gruorum ama yazamıorum 1 tasne yazdmda nasıl oldgu bellı blemn deıl

Ah canım ya çok agır olmuş yediklerin ama telafisini yaparsın insallah bu haftasonu
Zamanla baktikca ezberlersin kalori miktarlarını :)) faydası olur yani siteyi kullandıkça.
Allah korumuş oglunu da, tek basına niye binmis ki salıncaga (
Günaydın 3.takımın fit hatunları

Günaydınn canım :))

arkadaslar cok ozur diliyorum pc bozuldu nete giremedim bu hafta esimhalledicek ins. aksi gibi telefonumda evdeki nete baglanmiyo. takim kaptani degisecekti gecmisi okuyamadim bu hafta izin istiyorum zaten henuz listeye girmemistim pc gelir gelmez sizinleyim tekrar kusura bakmayin

canım oğlum diş çıkarıyor geceleri cok huysuz. Hani şu evin içine kurulan bebek salincaklari varya arkası yatıyor; ona koymustuk uyusun diye. Uyudu uyanmış oynarken tepinirken önündeki emniyey kemerini açmış pat diye bi sesle uyandım bi baktım çocuk yerde.

evet canım yapıcam ınsallah:))

ya kızlar sabahatanm berı kac kez gırıp cıktıydsam kımsecıkler yok nıyekı

Slm kizlar.Malum haftasonu,cocuklar evde onlarla ugrasmaktan pek gelemiyorum.Kusura bakmayin..
Aksam onlari uyuttuktan sonra gecmise bakicam,öpüyorum sizi

Ben bişey farkettim. Aslında hepimiz haftasonları aylak kaldıkca giriyoruz sayfaya ama hepimiz ya nasıl olsa kimse yoktur diye düşündüğümüz için oek önemsemiyoruz dolayısıyla haftasonu hiç muhabbet olmuyor onaylayanlar

bu arada bayram haftası tatil denildi birde mesaj sayılarını önümüzdeki cuma hesaplayalim denildi. Bayram haftası sadece diyet mi tatil yoksa mesaj sayıları da hesaplanmayacak mı bayram haftasında :44:

Cnm ben sahsen zamanim olmadigindan yazamadim
Cnm bayram haftasi sadece bildirim yapmiyoruz,diyete devam edelim az kacamakli.Tabiki tatile gidenlerin mesajlarini hesaplamiyoruz ama burda olanlar hesaplasin lütfen

Son düzenleme:
gecen haftaki yazilan mesaj sayilari bunlar.Bu hafta toparlanalim lütfen

Seummu: 43 (10.3-10.11)
:13:
S_A: 26 (10.03-10.11)

NoRaaa: 40 (10.03-10.11)
Sekerkiz:
48(10.03-10.11)
wuwum:
37 (10.08-10.11sayili mesaj)
Pegasus07:
75 (10.08-10.11 sayili mesaj)

Sekerkiz yukarida bahsi gecen kisi senmisin cnm.Yani daha önce 1.takimda yaristinmi:44:

Doğru bir düşünce..Herkesler nasılsa kimse yok diye girmiyor hafta sonu, evde neti olmayıp işyerinde girebilenler hariç tabii..
Kaç mesaj oluyorki canım yani bir kişi haftalık kaç mesaj yazması gerekiyor, en az 35 mi?
Sekerkiz yukarida bahsi gecen kisi senmisin cnm.Yani daha önce 1.takimda yaristinmi:44:
Özelden de yaz istersen canım kendisine...İlk görebilir o zaman..

Evet cnm,haftada 35 dedik ama onu bile bulmayanlar var.Dogru düzgün gelinmiyor.Haftaya da bayram haftasi,o bahane olacak.Bakalim nereye gidecek böyle.35 mesaji bile yazamazsak cok kötü olur...

gerci gecen haftayi saymiyoruz daha,eski kural 25 mesaj mis.Bu haftadan itibaren gecerli...
Kimseyi yarismadan cikarmak istemiyorum,insallahta cikarmak zorunda kalmam.Bakiyorum yeni üye alim diye,katilmak isteyende yok fazla.

kendim yazip kendim okuyorum yani

Kaptanlık kolay değil hayatım..Bir kaşık sabır, bir kaşık anlayış, bir bardak disiplin, aldığı kadarda sevgi ile yoğrulmak lazım, mayasıda tabiki hoşgörü ve gönüllü olmaktan geçer

Bazen kendimiz yazar kendimiz okuruz, bazen de okumaktan yorulur cevapları yetiştiremeyiz, önemli olan faydamızın dokunma miktarı gerisi ufak detaylar :103:

tatlım sanırım gırmıstım tam hatırlmıyorum ama bırsuru dıyet bloguna.ama ısım degısıklıgı falan yapmadım benım kac senedır aynı ısmım ne olduki bi sorun mu teskil ediyor burda yarısmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…