- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
Günaydin cnmGünaydın 3.takımın fit hatunları
Gecmisolsun cnm,biseyi yoktur umarim ufakliginİnsan annesinin yaninda olunca nasıl da keyifli oluyo demi. Allah annelerimize sağ olanlara uzun ömür, vefat etmiş olanlara bol rahmet versin. Ben de senin gibiyim annemlerde olunca öyle keyifliyim ki eşim bile sasiyor.
Evet bana da o site çok faydalı oluyor ama beb yedikten sonra baktığım için ilk zamanlar sadece bakıp kahrolmama sebep oluyordu.
Yok benim annem 100 kiloda olsam zayifsin der. Kendisi zayıf kilo almak istiyor oacısı benden çıkıyor. Geçen boyle tam iyisin diyor anne diyorum ikisinden birinde yalan söylüyorsun ben 65 kiloyken de güzelsin diyordun şimdi de güzelsin diyorsun hangisi doğru:44: Birde ben 65 kiloya inecegim diyince ben 65 kilo bi evlat istemiyorum dedi ya
Günaydın canım valla ben bu sabah oğlumun salincaktan düşmesiyle uyandım allah esirgemis başı yere gelmemiş
İnşallah günün devamı hepimiz için Musmutlu geçer.
Günaydın tatlım teşekkür ederiz. ..
Afiyey olsun canim. Öglen akşam kötü olmuş. Aslında kahvaltinin olmaması da en az onkar kadar kötü. Çünkü kahvaltı en önemli ögün geç bile kalksan az birsey de olsa kahvaltı yapmaya çalış. Biraz ara verip öglen i yersin
Cnm bu nekıslar dun hafta tatılımdıazıttım resmen
sabah:
yok
öglen:
doner patates kola
aksam:
3 dılım patateslı borek
1 dılım pasta
1 kase kısır
su:
1lt
spor:
12 dakıka 1km 76 kalori
bide dısarıdaydım cok yurudum alısverıs vs
Hatirlatayim istersen,diyettesin ve bunu takimla yapmaya karar verdin.Bu yediklerin sadece sana degil takimada zarar.Lütfen dikkat et,bi dahakine ceza alirsin...
Günaydin cnmgünaydın sekerler naıslsınız kılo veren herkesı kutluyorum
Günaydin cnm.Tesekkür ederimGünaydınnn kızlarrr
Musmutlu, neşeli, hareketli, kaçamaksız ve bol sporlu bi haftasonu geçirin bugün
bencede kullan,izindesin diye salivermezsin kendini bu sayedekırmızı et ve tatlı en kalorilileriBu arada diyet arkadaşımı tekrar kullanmaya başladım bende, en azından yediklerimin kalorisini göreyim de yemeden aklım başıma gelsin
Hayırrrrbayramda aksine kilo verip gelenler de oluyor. Benim annemde diyet yaparken söylendi söylendi, saglıksız diyet yapıyorsun hastalanacaksın diye. Şimdi diyeti bırakıp bi şeyler yemeye kalksam verdigin kiloları geri alıcaksın diye söylenmeye başlıyor. Bi türlü yaranamadım kadına Annene bakma sen yani, önemli olan senin saglıgın
Hep aynı kişiler geliyor bi de
Evet bende fark ettim, belki dün geç de olsa gelmiştir dedim ama dün hiç gelmemiş. Cuma günleri de bildirim yapmak için ugrardı muhakkak. İnşallah diyettten, takım kurallarından falan sıkılıp gitmemiştir
Sanirim kurallar agir geldi,kacarim demisti zatenKızlar SERATES nerde? Bildirimde de bulunmamış. Kaç gündür yorumlarını görmüyorum.
Ben inaniyorum cnm,neden inanmayayim.Birinci olanlarin bizden farki ne,ayrica inanmak basarmanin yarisidirİnşallah bayramdan sonra 1. oluruz ama pek sanmıyorum nedense
Senin bu mesajının altına yapmak istediğim ama hiç yapacak yer bulamadığım ifadeleri koymak istiyorum
:98: :122::125::82: :86: :89: :101: :102: :103: :104: :124:
Slm cnm,sevindim gülücüklerine kavustuguna,her ne kadar ayrilik erken olsadaHELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
anam gildeyim. eşim gece yarısına kadar (hoş zaten gece yarısı olmuş emme.. burda saat henüz on bucuk bir saat geriden geliyoruz
annemın laptopundan gırdım bırazık. böylelikle gülücük ve ağlama ifadesi dışındada ifadeler yapabılıyorum 3 tanesının sayısını ezberledım telefondan yazarken yapıyorummmmmsaçmalamasyon modunu açtım gene :26:
ıyısımı bebe patiği örim ben
Biliyoorum cnm,sen bizi deniyorsunaahh umarım umarım cıtır olcezzz...
zaten ben hedefıme ulasayım. püsküüte söylicem hiç zahmet etmesin karne almak istemyorum cünü benımkısı karnelik bir başarı olmayacak.
ablam kaç çocuğun var.. allah bağışlasın. yaş kaçtı bu arada unutttum
hıı evet. yanlış yazmışım.pardon.. :2:
hem zaten ben siz farkedecekmisiniz dye yaptım
28 yasindayim,3 cocugum var cnm