ABLACIM SEN SÜPER YA a.s.
NEGÜZEL 1 KİLO DAHA VERDİNa.s.
TEBRİK EDERİMŞenizDARISI BAŞIMIZA:Saruboceq:
ah ablam ben ona neler yaparım ama kocama kaç kere dedim ayrıntılı fatura al diye yani nereye ne yaptı ,hangi malzemeden yaptı.lakin benim şaşkın kocama 5 banyo dolabı diye fatura kesip vermişler.ben şimdi bu faturayla gitsem tüketici hakları heyetine napabilirlerki.yoksa ben orayı iyi bilirim tefalden aldım paramı çatır çatır. ama bu faturayla ne isbat edebilirimki. yinede gidip konuşacağım heyetle.
ah ben onun dükkanını kafasına yıkarım yıkmasına da.bide 4.500 tl aldı şerefsiz hakkından fazlasını .yok butik çalışıyordu şöyleydi böyleydi.granitide o halledecekti haftalardır yapmadı.ben gittim ver paramı ben yaptırcam graniti dedim.tamam dedi bize hesaplarken granite ayrı para aldı içindeki lavaboya oda vitra olacaktı ayrı para hesapladı,tuttu ucuzundan ece aldı verdi bize. ama parayı verirken lavabonın parasını kesti granitten.dedimki aldın parayı hesaplarken öyle hesaplamadın şimdi para kesiyorsun nerden çalsam kapsam kar yapıyorsun dedim.aldığın para haram olsun dedim daha ne diyeyim.
inan 50 metre ilerisinde buldum granitciyi.siparişi verdim. ertesi gün geldi taktı adam.
ah anlaşmaya bende geleyim dedim eşime ama eşimin işleri çok yoğun kafası dalgındı çekmiş kredi kartından.
ah ben o adama açtım telefonu dedimki 3 aydır aldın parayı oyalıyorsun dedim.görüşemem işim var deyince hayatımda yapmıcam şeyi yaptım ,beddua ettim. ama adamın umrunda değil bak 3 hafta geçti hala tık yok. yarın gelcek diyor hep.ALLAHTAN korkmayan kuldan utanırmı.
ben ona neler yapardım dükkanı yerle bir ederdim ama burası istanbul abla kocamın başına bişiy gelir diyeyapmıyorum. kendi kendimi paralıyorun işte.
valla bana bir dokun bir ah işit sinirler harap az para değilki.biz taksiti bitirdik o hala dolabı bitircek.mafoldumbenmafoldumben
selam canlarım
valla hakkınızı helal edin sorunlarımla sizide sıktım
cabikcim hoşgeldin canımcım
şimdiden hayırlı cumalar yüce mevlam tüm güzel dileklerinizi kabul eylesin.
evinizden sağlık,mutluluk,huzur,bereketi eksik etmesin.
iftarda 1 kase çorba
3 hurma
1 kaşık pilav
bol salata
1 diyet kola
bide 2 tane tulumbayedim
sonrasında yarım şeftali
1 erik
2 çay 1 kahve bu 1 tatlı kaşığıda dondurma reglim yakın bunada şükür
sahurda bişey yemem heralde
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz
ben kilo verdim aslında ama aldıklarımı verdim
şu anda almış görünüyorum
takdir sizin iister aynı yazın ister almış
kilom 75 malesef((
[ı]bernuŞÇum
geÇen hafta aldıĞım 500gramı bu hafta vermİŞİm..Şİmdİ yİne 81 ben canım..
GeÇen haftada 81 yazılıydı .fazlalıĞı yazmamıŞtık..Şİmdİ o fazlalık gİttİ.tam 81 İm.
GÜzel bİrgÜn takımımızla olsun..[/ı]
ADAM ÇİNGENLİĞİ ELE ALMIŞ BİKERE, YÜZÜNE TÜKÜRSEN ''YARABBİ ŞÜKÜR, YAĞMUR YAĞIYOR'' DİYECEK
SEN ÜZME TATLI CANINI :1hug: AĞLAYANIN MALI GÜLENE HAYIR GETİRMEZMİŞ DERLER,
RAMAZAN GÜNÜ, RAMAZAN GÜNÜ SANA BEDDUA ETTİRMİŞYA,
DİNİ İNNCI YOK DEMEKKİİ, ALLAH LAYIK OLDUĞUNU VERSİN ONA :Saruboceq:
canım benim saolasın..şimdi iyi ilaçlar iyi geldi..bak bu bilgiyi verdiğin iyi oldu bende kaynatıyodumma.s.
GÜNAYDIIIN ŞEKERLEEER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ERNUŞCUĞUM 85 KİLOYUM ŞEKERCİİM kaydirigubbakcemile5 BEDENİMDEN 1 KİLO DAHA YAĞ ATMIŞIM KISLARkaydirigubbakcemile5:lepi:
GÜNÜN RAPORU;
İFTAR;
2 KEPCE ÇORBA
4 KAŞIK TÜRLÜ
BOL MAYDONOZ DERET OTU
3 PARÇA PİDE :kedi:
SAHUR; YOK
SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIIIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.a.s.
CANIM BENİM YA..NEYDİ SENİN ÇEKTİKLERİN BU ADAMDAN...ŞU MÜBAREK GÜNLERDE ALDIĞI AH BİLE YETER TATLIM,BEDDUAYA GEREK BİLE YOK..ALAHINDAN BULSUN...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM...SEN YİNEDE CANINI SIKMAMAYA ÇALIŞ CANIM..SİNİRLERİN HARAB OLDU ZATEN..AMA OĞLUŞU DÜŞÜN CANIM..LÜTFEN SEN SAKİN OL...YOKSA BİLİYORSUN EDEN KENDİNE EDİYOR...SEN NE YAPSAN DÜZELMİYORSA BIRAK BAKALIM KENDİ HALİNE..İNŞALLAH O ZAMAN DÜZENE GİRER...:Saruboceq:
KIZIMMMM YİRİM SENİ HAAAAAAkötükedihüso
HELAL OLSUN DA...NE DEMEK O SIKTIM SİZİ FALAN...BİZ KARDEŞİZ BACIM..TABİKİ DERTLERİMİZİ PAYLAŞICAZ...DERDİNE DERMAN OLABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE GÜZELİM..BİZ HERZAman BURDAYIZ VE SENİNLE PAYLAŞIMDAYIZ....opuyorumnanaktan
merhabalar herkese.ay kızlar ben bugün cuma olduğunu unuttum ama dün geldim ya beni aynı yazın isterseniz.haftaya belkim düzeltirim.gerçi zor gibi ama...bide reglde eklendi..bi tartılayım dedim...sonuç :1shok: 75.2 ayy napacam ben yaa.
neyse artık veericez.yine detoks felan mı yapsam fisfisfis evet öyle yapayım ben iyisimi senağlama
hadi ben gittim...görüşmek üzere...
canım ne zamana kadar bildirebiliyoruz.işin varsa çık istersen ben buralardayım halladerim.:teselli:KIZLAR NERDESİNİZ YAWWW..
RAİNBOW DIŞARDA ÇALIŞTIĞI İÇİN HADİ GİREMİYOR OLABİLİR...YANİ MAZERETİ VAR...
SEMO GECE GİRMİŞ..KEŞKE YAZSAYDIN KİLONU...
BUNDAN SONRA ARKADAŞLAR CUMA GÜNÜ ÖĞLENE KADAR GİREMİYCEKSENİZ LÜTFEN VE LÜTFEN PERŞEMBEDEN BİLDİRİM YAPIN...BİZİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN..LÜTFEN....mafoldumben
canım ne zamana kadar bildirebiliyoruz.işin varsa çık istersen ben buralardayım halladerim.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?