Böbreklerim de benim gibi geniş herhalde bir şey olmuyor yıllardır küçüklüğümden beri böyleyim ben
Ne demek cnm,bizde burdan ögrendik hesaplamayi.Kilo yüzdemizi nasıl hesaplıyoruz acaba yeni olduğum için maruz görünnn :)) Bir de bu hesapladığımız yüzdeyi de mi cuma günü kilomuzla beraber bildirmemiz gerekiyor ?
Masallah cnm aman cik artik bayram modundanSelam kızlar hepinizin geçmiş bayramı Kutlu Olsun. Saat geç oldu ama yinede bir uğrayıp yazmak istedim.
Bomba gibi bir bayram geçirdim. Sonuç 1 kilo 200 gram :18: olsun valla değerdi. Tatlılar etler pilavlar çikolatalar sekerler... annem diyor kızım sen kıtlıktan mı çıktın. Eşim de Hayır anne diyetten çıktı diyor.
geleyim bu haftasonuna bayramın rehavetinden bir türlü kurtulamadım iki gündür gitmek bilmeyen misafirler de cabası. Yiyip duruyorum. Yarın da gorumcemler gelecek 77 kiloyu kutlamaya. Poğaçalar kekler derken S_A'cim yarışa bir sıfır yenik başlıyorum.
Tam bir su kuşu olduğumu söylemeliyim zararı var mı bilmiyorum ama günde 5 litre su içiyorum :/ doktoruma sorduğumda zararı olmadığını söylemişti önce şekerden şüphelendiler ama 120 kilo olmama rağmen (o zamanlar 120 di) kan testlerimde hiç bişey çıkmadı ne şeker ne kolesterol... :)
Cnm aksam fazla olmus ekmek,zaten sende yazmissin..
Su ve sporu ihmal etme sakin,bak nora gecer seni yoksa
ne güzel olmus,istahinin kesilmesi
Insallah bir an önce mezun olursun
afiyet olsun
Geldim cnm
Cnm bende sabah tartildim,71,6 geldim.Gecen hafta 72,5 gelmistim,yani vermisim.Foto cekemedim,gecen haftanin fotosu var istersen onu yüklim
Insallah cnm,yakarsin yaglarini,verirsin kilocuklarini ama beni yenemzesin
ikiside
ooo noradan atak geldi,hodri meydan diyor...Sahgülün cevabini merakla bekliyoruz
Cnm ben evlendigimde 50 kg dim.2 cocuk olduktan sonra en fazla 60 oldum,3.de 81 küsür kiloya ciktim ve artik diyete baslamam gerektigini anladim...
81 den 65 e kendi cabamla 3 ayda düstüm,daha sonra 4.takima katildim ve 53-54 kg düsüp mezun oldum.Mezun olduktan sonra sanki icime fil girmis gibi yedim.Gece 2-3 demedim,tatli tuzlu,baklava börek demedim ve yedim
Tartida 72 yi görünce ne yaptigimi anladim ama gec oldu ve burdayim simdi
Ic cnm,su olmadan diyet olmaz
Hos geldin cnm,evet sahgülle kilolariniz yakin oldugunda öyle sey ettirdim..
Kapisin bakalim,de hadi
Slm cnm,iyiyiz sen nasilsin
ooo sahgülden cevap gecikmedi.Daha iddialiyim diyor,bu kapismanin sonu ne olacak merakla beklyiorum
Evet cnm,bi sen yoksun
Evet cnm,bencede:18:
Sekercigim ama sen ne yapmissin:26:
1 kase findikla ara ögün olurmu cnm hic,bide ciko yemissin.
Cnm 1 kase yaklasik olarak 200-250 gr dir.
200 gr findikta 1300 kalori vardir,simdi anladinmi ne yaptigini
5 adet findik ara ögün icin yeterlidir,yaninada 1 cay bardagi süt ictinmi tok tutar.
5 adet findikta 45 kalori vardir,yani ona göre düsün artik.Birde cikolatayla ve gözlemeyle taclandirmissin sen bu hatayi:26:
5 adet dolma(biber) 800 kalori
sen hangisini yedin bilmiyorum ama o da fazla,3 adet yeterdide artardi bile..
Cnm masum sandigimiz seyler cok fazla zararli olabiliyor,dikkat edersen daha cabuk kurtulursun kilolarindan...
suyu arttir ve 200 kalorilik ek spor cezan var cnm,cumaya kadar bitir lütfen
evet cnm,degisti kurallar.uygulamada basladi artik..
kadayif dolmasi icin kutlarim cnm,kendine hakim olabilmen cok güzel
ögün atlama lütfen,ve aksam 2 dl ekmek cok olmus sanki:26:
suyuda arttirdinmi sorun kalmiyor:13:
anladim cnm,cok güzel.bende suyu cok icerim ama bu siralar unutuyorum sanki:44:
GünaydinBuzmavi bildiğim kadarıyla 60 kg için 2.5 litre su ideal, sonrasında her 20 kg için 1 litre ilave edilmeli diye biliyorum.
Bu arada avatarın çok güzel duruyor. Çok seviyorum bu diziyi, o kadar güzel yapıyorlar ki izlerken eşimle kahkahalara boğuluyoruz bazen, bizim evi mi anlatıyor bu diye
Bu arada herkese günaydın kızlar, kaçamaksız bir gün olsun ..
GecmisolsunDünkü menümü yazayım ..
Sabah :
-2 tane sandwich yedim. ( Kepekli ekmekten hafif bir şey yapıyorum öyle 2 tane falan yazdığıma bakmayın.)
- 1 bardak meyve suyu
Ara :
- 2 tane bitter çikolata kaplı kahve çekirdeği
Ara :
- 1 kase kısır
Akşam :
- 1 dolma
- 2 kaşık yoğurt
- Bol bol su içtim.
- Hasta olduğum için 2 tane ıhlamur çayı içtim normalde yeşil çay, biberiye, active falan içiyorum ..
Toplamda 1500 kalori olmuş.
Günaydin cnm,tesekkürler..Sen nasilsingunaydın kıslar nasılsınız
Cnm karataya baslamak istiyorsan basla ama bastan söylim,bir hafta 2-3 kg verip diger hafta alirsan olmaz..Az olsun öz olsun demimenüm: kıslar ben karataya baslıyorum gıbı :)
sabah
1 dılım ekmek
az et kavurma
bol çay sekersiz
öğlen :
2 lahmacun
bol çay sekersiz
akşam
1 avuc kestane üzüm suyu
spor:1 km yürüyüş
su 1,5 lt
Cnm sorun degil,hafta sonlari pek gelemiyoruz zaten ona bisey diyemem tabiki herkes ailesiyle ilgileniyorkaptancım dun ızınlıydım gıremedım hıc.200 calorılık napıyım,? bu arada ayagım cok kotu damar damar ustune gelmış gıbı basarken acıyo ters hateket yaptım sanırım
Dünkü menümü yazayım ..
Sabah :
-2 tane sandwich yedim. ( Kepekli ekmekten hafif bir şey yapıyorum öyle 2 tane falan yazdığıma bakmayın.)
- 1 bardak meyve suyu
Ara :
- 2 tane bitter çikolata kaplı kahve çekirdeği
Ara :
- 1 kase kısır
Akşam :
- 1 dolma
- 2 kaşık yoğurt
- Bol bol su içtim.
- Hasta olduğum için 2 tane ıhlamur çayı içtim normalde yeşil çay, biberiye, active falan içiyorum ..
Toplamda 1500 kalori olmuş.
gunaydın kıslar nasılsınız
menüm: kıslar ben karataya baslıyorum gıbı :)
sabah
1 dılım ekmek
az et kavurma
bol çay sekersiz
öğlen :
2 lahmacun
bol çay sekersiz
akşam
1 avuc kestane üzüm suyu
spor:1 km yürüyüş
su 1,5 lt
Günaydin
Gecmisolsun
Bol karbonhidrat,ve az proteinli bir gün gecirmissin..Ara ögünde kisir olurmu cnm,sen onu ögleye atsaymissin keske:26:
spor yine yok
Günaydin cnm,tesekkürler..Sen nasilsin
Cnm karataya baslamak istiyorsan basla ama bastan söylim,bir hafta 2-3 kg verip diger hafta alirsan olmaz..Az olsun öz olsun demi
Yediklerin dengesiz olmus maalesef..
aksam salata türüde yeseymissin keske,yada cacik gibi az kalorili biseyler...
2 lahmacun fazla normalde 1 lahmacun yeterli ama aksam yemedigin icin bisey demiyorum,afiyet olsun..Bu arada canim lahmacun istedi
Cnm sorun degil,hafta sonlari pek gelemiyoruz zaten ona bisey diyemem tabiki herkes ailesiyle ilgileniyor
Cok gecmisolsun cnm,daha yavas ve dikkatli yap sporu,saglikli olalim derken, sagligimizdan olmayalim
20 dk zumba yapabilirsin ama ayagin aciyormus olmaz..En iyisi sen iyiles ben sana spor linkleri veririm veya evde kosu bandinda calisabiliyorsan calis 200 kalori icin
Sanada günaydin cnm..günaydın kaptancım
ya bu msjları saymak sonra zor oluyor en iyisi numaralandırmak
Tamam cnm,kahvaltidan sonra veririm linklerihaklsıın tatlım aksam gecıstırdım bıraz :) spor lınklerını ozaman hemen ıstıyorum sekercim:) yavas yavas yaparım :)
kilo koruma için gayet iyi bence menün cnm
günaydın hoşgeldin cnm
canım karatayda kesinlikle ekmek yok
ve 2 lahmacun gerçekten fazla olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?