Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gunaydın kıslar nasılsınız

Günaydın, ben yine her zamanki gibi ders çalışarak başladım güne ..

menüm: kıslar ben karataya baslıyorum gıbı :)

sabah
1 dılım ekmek
az et kavurma
bol çay sekersiz

öğlen :
2 lahmacun
bol çay sekersiz
akşam
1 avuc kestane üzüm suyu

spor:1 km yürüyüş
su 1,5 lt

KAratayın beğendiğin kısımlarını almazsan olur tabi Karatayda ekmek hiç yok, kestane 1 tane arada bir nişasta olduğundan, üzüm suyunu geç üzüm bile tavsiye edilmiyor ..

kaptancım dun ızınlıydım gıremedım hıc.200 calorılık napıyım,? bu arada ayagım cok kotu damar damar ustune gelmış gıbı basarken acıyo ters hateket yaptım sanırım

Bence hiç bir şey yapma, önce ayağın iyileşsin, ya da ayağını etkilemez sonuçta mekik falan çekebilirsin.

Günaydin

Gecmisolsun
Bol karbonhidrat,ve az proteinli bir gün gecirmissin..Ara ögünde kisir olurmu cnm,sen onu ögleye atsaymissin keske:26:
spor yine yok

Cidden fazla karbonhidrat olmuş dün, öğle de sayabilirz tabi kısırı ama yine de karbonhidrat ağırlıklı, spor konusunda ne yazık ki spor yapamıyorum, sınava hazırlanıyorum, günüm genelde ders çalışarak geçiyor ama bir taraftan eşim ev vs derken çok ciddi anlamda zamanım olmuyor, o yüzden az olan zamanımdan şu an için spora da ayıramıyorum ancak bazen akşam yürüyüşe falan çıkıyoruz, ya da koşuya o oluyor, bir de spor sayılmasa da tibet hareketlerim var. Şu sınav dönemi biterse deli gibi spor yapmak istiyorum
kilo koruma için gayet iyi bence menün cnm

İlk diyet sonrası döneme göre çok iyiyim gerçekten, bir ara kendimden geçmiştim resmen de bayramda topladım.

Merhabalar herkese,

ben de aranıza katılmak istiyorum, şuan doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum, takım işini tam çözemedim de :18:

Günaydııınnn

Bır haftadır nefes aldıkça böbreklerimin oraya bıçak batıyor ya bugün sırf bunun için kalktım yataktannn!!

Neoluyor kiminle yarışıyorum?

Bu hafta çok çook sıkacam yeme klnusunda. Çok verimli bi hftaya benziyo eşşm sabah kursta akşam işte yani yememe karışamaz hihihuhuhahahaa ( erol taş gülüşü )

geçmiş olsun canım üşütmüşsün sıcak su torbası al yatarken, bende bugun reglimin ilk günü sabah karın ağrısıyla uyandım sıcak tutunca geçiyor ancak, ay canım sorma eşim evde olunca bende ister istemez kaçırıyorum çünkü sürekli bişeyler istiyor yemek için

Bende kaçırıyorum ama sürekli bişwy istediği için değil. Ben kensi vücuduma ne yarıyor ne yaramıyor biliyorum istediğim diyeti yapıyorum aa böle diyetmi olur deyip keyfimi kaçırıyor.

Moralim çok boZuldu ya bayramda kilo almışım.

Ama cumaya kadar toparlicam. Nasıl toparlicaksam artık az buz da değil.

Cumaya hedefim 75 kilo olmaakkk :)

arkadaşlar bence herkesin bi kilo çizelgesi olmalı bilelim kim kaç kiloda ve kaç kilo vermiş kalabalık olduğumuz için unutuyor insan

biliyorum tatlım gecen sene 3 ay karatay yaptım bugun duzenlı olarak yapıcam pazartesıya:))

an iti bariyle 1 lt suyubıtırmıs bulunmaktayım:)) tuvaletle arkadas oldum ama akşama kadar 3 lt yı tamaamlamam lazım:)

Selam kızlar, dün bütün günü tv karşısında geçirdiğimden giremedim pc soğuk odada oraya gitmeye üşebniyorumm telden de bir türlü beceremiyorum giriyorum sayfaya ama yazamıyorum

Bu arada annemde benimle diyete başladı, onda da omuriliğinde dar kanal var zayıflaması gerekiyor beraber yemeğimizi hazırlıyoruz birrimizi destekliyoruz çok iyi oluyor :)

Haftasonunu kaçamaksız geçirmiş olmanın mutluluğu var üzerimde

Yeni arkadaşlar gelmişş, hoşgeldiniz takıma kızlarrr

gecmıs olsun cnm annene . neguzel bırbirınıze destek olursnuz cnm:)

hoşgeldin rakibim tüh ya bende dedim şimdi noraa hafta sonu kaçamak yapmıştır

biliyorum tatlım gecen sene 3 ay karatay yaptım bugun duzenlı olarak yapıcam pazartesıya:))

Ne güzel tam anlamıyla yapabileceksen, resmen sağlık akıyor diyetten ama bizim evde olmuyor ne yazık ki ..

an iti bariyle 1 lt suyubıtırmıs bulunmaktayım:)) tuvaletle arkadas oldum ama akşama kadar 3 lt yı tamaamlamam lazım:)

İç iç bol bol .. Bak ben bugün pek içmedim, öğlene kadar içemiyorum su daha sabah gibi hissediyorum sonradan açılıyorum ben ..

Kahvaltı edeyim dedim buz dolabını açtım evde yiyecek bişey yok. eşime güzel bir alışveriş listesi göndereyim şimdi.

Bende bir bardak light süt ile yetineyim o gelene kadar

sabah sabah annem koydu sıcacık böreği önüme dayanamadım bir dilim yedim
Ama ekmek yemedim bugün de yemem hiç zaten spor da yapıcam umarım vicdanım rahatlar spordan sonraa

hoşgeldin canım

takım kaptanımız gelir birazdan o sana kuralları açıklar

tamam canım teşekkür ederim.

hoşbulduk teşekkür ediyorum.

Hoş buldukkkk
Annene çok geçmiş olsun, ikinize de bol sabır ve şimdiden başarılar :) Hafta sonu kaçamak yapmadığın için tebrik ederimm

Slm kizlar,kahvaltimi yaptim sonrasinda 1 saat 40 dk bisikletle gezdik esimle birlikte.üstüne birde 100 mekik daha ne olsun demi.Aksamada 30-45 dk zumba yaparsam kisa sürede eski halime dönerim.
Heyy spor yapmayanlar siz kendi halinize yanin bence simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…